Jump to content
Čestitamo BoskoBuha na osvajanju Prve lige Posljednje Šanse te josip123 na osvajanju Druge lige Posljednje šanse! Svaka čast! ×
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Čestitamo BoskoBuha na osvajanju Prve lige Posljednje Šanse te josip123 na osvajanju Druge lige Posljednje šanse! Svaka čast!
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 7.5.2023.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Nedelja1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Nedelja2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Nedelja3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Nedelja4.pngScreenshot_4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Nedelja5.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Nedelja6.pngScreenshot_6.png

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 4.5. u 19:14 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Premier liga

Newcastle - Arsenal (17:30) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (3.36)
Prosjek ekipe 1: 1.55
Prosjek ekipe 2: 1.38

Screenshot_1.png
 

West Ham - Manchester Utd (20:00) bet365
Sudac: Peter Bankes (4.39)
Prosjek ekipe 1: 1.24
Prosjek ekipe 2: 2.18

Screenshot_2.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE
 

Serie A 

Atalanta - Juventus (12:30) bet365
Sudac: Daniele Doveri (3.55)
Prosjek ekipe 1: 2.27
Prosjek ekipe 2: 1.94

Screenshot_3.png
 

Torino - Monza (15:00) bet365
Sudac: Luca Zufferli (3.00)
Prosjek ekipe 1: 2.24
Prosjek ekipe 2: 2.36

Screenshot_4.png
 

Napoli - Fiorentina (18:00) bet365
Sudac: Matteo Marchetti (4.56)
Prosjek ekipe 1: 1.27
Prosjek ekipe 2: 2.33

Screenshot_5.png
 

Lecce - Verona (20:45) bet365
Sudac: Davide Massa (6.23)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 2.55

Screenshot_6.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 6.5. u 20:29 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Promocija igre “konacni pobednik Lige Prvaka”

Pravi i poslednji je trenutak da se kolege sa Foruma pozovu da odigraju najlepsu kladionicarsku igru koja se zove “konacni pobednik” ili dugorocno kladjenje. Ostala su jos samo dva/tri dana do polufinalnih meceva Lige Prvaka, pa bi zaista bilo pravo/poslednje vreme da se svako za sebe odluci koju ekipu ce podrzati za osvajanje pehara Lige Prvaka.

Pre ponude ili predloga za kladjenje, samo nekoliko recenica o apsurdu fudbala, najgluplje igre na svetu. Gledajuci zavrsnicu Bundeslige, stice se utisak da ce Bayern na kraju sezone imati pet-sest bodova vise od Dortmunda. I onda ce se desiti za nekih dvadesetak godina, kada na ovaj smesan Forum dodju neke nove generacije, i kada budu pisali analize za utakmice Bayerna, neki kolega ce pisati o dugogodisnjoj superiornosti Bayerna kome niko nista ne moze u nemackom prvenstvu vec dvadesetijednu godinu, kako su superiorni, kako im niko nista ne moze, i kako se u nemackom prvenstvu jos dugo nece pojaviti neka ekipa koja ce moci da parira velikom Bayernu. Neke nove generacije ce pisati analize da Bayern nemacko prvenstvo igra sam sa sobom, a Tuchela ce svrstavati u red najboljih trenera na svetu. Za dvadeset godina niko nece znati, ili se niko nece secati sta se desavalo u nemackom prvenstvu tokom ove sezone. Isto tako, teorijski je moguce da ove sezone Pioli ili Inzaghi osvoje Ligu Prvaka. Teorijski je moguce da Milanu ili Interu, nezavisno ko prodje dalje, bude lakse da osvoje Ligu Prvaka nego Serie A. Apsurd je da, ko god da prodje od milanskih klubova, pred sobom ce imati samo jednu, suvu utakmicu, gde je sve moguce, ako orete po terenu, ili na teren izadjete sa nozem medju zubima, ili ako protivnicki crnac napravi penal u drugom minutu utakmice. Samo u glupom fudbalu je moguce da (teorijski) Pioli ili Inzaghi osvoje Ligu Prvaka, a da je Guardiola ne osvoji, kao sto je bilo moguce i da Roberto Di Matteo, pre samo desetak godina osvoji Ligu Prvaka sa Chelsea, a da niko sa Foruma ne zna ni kako on izgleda, ni gde je sada i sta radi, a kamoli da li je uopste ziv. Dakle, pre desetak godina, Chelsea je smenio Villas-Boasa, u sred sezone, i posto nisu imali drugog resenja, na klupu su postavili svog nekadasnjeg igraca, iako on po znanju, jedino sto je znao o fudbalu jeste sa koliko lopti se igra ta glupa igra. Sve ostalo je istorija. Plavcima u tom trenutku trener nije bio ni potreban, odigrali su najbolje kada je bilo najpotrebnije, i zajedno sa tim padavicarem osvojili Ligu Prvaka. Apsurd je da je Villas-Boas napustio fudbal i danas vozi reli trke, a Di Matteo za koga niko ne zna ni kako izgleda, danas trenira neke seljake u Juznoj Korei. Eto, to vam je prica kakva je igra fudbal, i kako je moguce da je moguce da Ligu Prvaka mogu da osvoje Pioli ili Inzaghi, ili kako je moguce da je Ligu Prvaka osvojio cak i Tuchel.

Vec sto puta sam na Forumu ponovio istorijsku recenicu da je u zivotu najvaznije biti pametan samo dva puta, kada birate sa kim cete ziveti, i kada birate koji posao cete raditi u zivotu. Ko nije bio pametan ta dva puta, morace da bude pametan celoga zivota, zar ne? Tesko da postoji gora stvar u zivotu raditi nesto sto ne volite, ili ziveti i spavati sa nekim stakorom koga ne mozete da smislite. I dok se od obicnih smrtnika, koji nisu upoznali magiju kockanja, ocekuje da budu pametni dva puta u zivotu, od vas kockara, najzdravijih bica na planeti, se ocekuje da budete pametni samo jednom, i to danas. Treba da odlucite koga da podrzite ManCity ili Real Madrid, uplatite novac, i time sebi promenite zivot, a za to su vam sanse 50/50. Ako pogledate ko trenira ManCity, ko Real Madrid, a ko na drugoj strani trenira ekipe drugog polufinala, ako pogledate kakve su sve ekipe ispale na strani gde su bili ManCity i Real Madrid, ili ako pogledate kako u italijanskom prvenstvu igraju Milan ili Inter i koliko bodova zaostaju za primitivcima sa juga, razumno je podrzati i uplatiti novac na jednu od dve ekipe iz polufinalnog para ManCity vs Real Madrid, zar ne? Pod uslovom da pri kladjenju koristimo razum, to se podrazumeva.

Veliki bet365 nudi kvotu od 1,66 da gradjani osvajaju pehar, i kvotu od 4,33 da ce pobednik biti Real Madrid, a vi ako od ta dva izbora izaberete bas pogresan, onda verovatno imate srece u ljubavi, posto se uvek kaze da ko nema srece u kocki, ima u ljubavi. Kladionice nikoga ne teraju da se kladite, to nikada ne bi smelo da se zaboravi, one samo nude, pa zato na kockanje nikada ne bi smelo da se gleda kao na bolest. Ako vam se svidja prihvatite ono sto se nudi, ako vam se ne svidja, arrivederci. A veliki bet365 nudi cak i opciju da italijanski klub, bilo koji, osvaja titulu po kvoti od 4,00 u ponudi koja se zove “zemlja koja osvaja Ligu Prvaka”

I evo nas, opet kod magije koja se zove kocka. Treba da se odlucite izmedju dva kluba, a mozete cak i da se branite titulom italijanskih klubova, a da vas boli qurac ko ce to biti.

Bankari i oni koji se bave investicijama, kazu da je najteze zaraditi prvi milion, a posle je sve decja igra. U nasem kockarskom slucaju, prvi zaradjeni milion je obicna kamilica. Ako mislite da bi konacni pobednik mogao biti Real Madrid, onda je dovoljno da milion necega uplatite na Real Madrid po kvoti od 4,33 (1,000.000 x 4,33 = 4.333 000) a drugih milion na bilo koji italijanski klub po kvoti od 4,00 (1,000,000 x 4,00 = 4,000,000) i na taj nacin vasih prvih, ne milion, vec dva su zagarantovani, a da ste pri tome spavali kao beba. Novcane kalkulacije su moguce i sa ManCity kao konacnim pobednikom, sto je mnogo izglednije, ali je je tu potrebno malo i finansijske maste. I za kraj, kada smo vec kod miliona, da vam ispricam jednu urbanu legendu, za koju nije sigurno da li je tacna, ali najverovatnije jeste. U Partizanu, kosarka, je jedno vreme kao trener radio Muta Nikolic, jedan cirkusant koji je na zivot gledao kao na jedan veliki cirkus. Znate ono, zivot je jedan, alkohol, kockanje, izlasci, maloletnice, suplje price u kafani, lagani zivot i bez stresa … i sve sto uz to ide. I tako se jedne noci Muta Nikolic kockao do ranog jutra, i sav novac izgubio. Posto je sledeca tura kockanja bila vec sledece noci, a on nije imao vise novaca, a u skladu sa starom dobrom srpskom tradicijom da se u nevolji zovu prijatelji, cuveni Muta Nikolic je pozvao svog prijatelja Zeljka Obradovica koji je tada radio u Panathinaikosu. Njihov razgovor je trajao manje od deset sekundi, a evo kako je to izgledalo

Muta Nikolic: “... kume, vazno je. Hitno mi je potrebno 100.000 i to jos juce ...”

Zeljko Obradovic: “... cega 100.000...?”

Muta Nikolic: “...bilo cega, samo salji sto pre...”

To je i moja preporuka svim kolegama, uplacujte milion bilo cega, samo uplacujte na nekoga, na koga mislite da ce osvojiti Ligu Prvaka.

Armani Milano vs Sassari, Serie A, italijanski basket, jedinica kvota 1,16-1,18

Armani Milano i Virtus Bologna su neka bogata kosarkaska verzija Partizana i Crvene Zvezde. Iako su u odnosu na beogradska govna, nebo i zemlja, ipak ima dosta slicnosti. I Armani i Virtus su za nekoliko nivoa jaci od svih ostalih italijanskih klubova, i jedni i drugi su imali velike ambicije u Euroleague, i jedni i drugi su potrosili i Boga i Oca, i jedni i drugi su imali skandaloznu sezonu, i jedni i drugi su prvo popusili qurac u Euroleague, pa su onda popusili qurac u nacionalnom Kupu, i posto samo jedna ekipa na kraju sezone moze biti prvak, jedna ekipa ce donekle spasavati sezonu titulom prvaka, dok ce druga doziveti potpuni fijasko. Kada te dve ekipe medjusobno igraju, na ulicama ne izlaze tenkovi kao u Beogradu, ali je domaci teren izuzetno vazan, odnosno veeeeoma je vazno ko ce imati prednost domaceg terena u doigravanju. Virtus je imao skandaloznu sezonu, ali je Armani bio jos gori, jer je Armani gubio u prvenstvu nesto vise od Virtusa. Uglavnom, u samu zavrsnicu, manje od mesec dana pre kraja regularnog dela sezone, Virtus je usao u najvazniji deo sezone sa dve pobede vise od Armanija, a u slucaju izjednacenog stanja na tabeli, gleda se medjusobni susret gde je bilo 1:1, ali je Armani imao bolji kos kolicnik u medjusobnim duelima. I umesto da Virtus lagano i rutinski privede zavrsnicu kraju, desi se da cetiri kola pre kraja regularnog dela, izgubi kod kuce od krsa od ekipe Napoli Basketa sa 81:89, a onda u proslom, predposlednjem kolu izgube od jos jednog krsa Trevisa, pola kosa razlike, i tako dozvole sebi da cela sezona ode u qurac za samo nekoliko dana. Danas se igra poslednje kolo regularnog dela italijanskog prvenstva, Armani igra sa Sassarijem kod kuce, i ako pobedi iskoristice ovaj dar sa neba, te ce imati prednost domaceg terena, dok Virtus igra kod kuce sa Vareseom i morace da koriste molitve da Armani izgubi ako zele da imaju prednost domaceg terena.

Ovde se ocekuju dve jedinice, iako je Sassari solidna ekipa, i moze da iznenadi, ako ste budaletine. Kvote na obe jedinice su male, na Armani 1,16-1,18, a na Virtus 1,13-1,15 a ako zamislimo da se sportom bave akademici i zdrave osobe, predlazem da danas podrzimo Armani, a ne Virtus. Ako se na ovome padne, objasnjenje za pad je isto kao i objasnjenje kako je bilo moguce da Severna Makedonija izbaci Italiju, ili da Nemacka ne prodje grupu.

 

Link to comment
Share on other sites

Gledajući malo ponudu, iz nogometa bih odvojio, onako statistički i kome bi trebali bodovi PSG, Borussia D., Cottbus, Heidenheim, Slavia Prag, Feyenoord, Sporting (Por), Cambridge utd; znači ili su borbe za prvo mjesto u ligi, borba za ostanak ili pak borba za promociju ili ligu prvaka, ukupnog koeficijenta u bet365 kladionici 10,29 što i nije tako loše imajući na umu da ekipe ulaze u dvoboje s jasnim ciljevima i ono najbitnije kao favoriti, pogotovo oni koji igraju doma. Arsenal koliko god sam ga igrao ranije kad su bili u vodećoj poziciji, ovaj put odustajem od klađenja na njih jer mislim da su možda i sami svjesni da im je titula izmakla kad su remizirali sa Southamptonom i West Hamom. Gledajući raspored ne vjerujem da City može kiksati kod Brightona koji ima dvije utakmice manje, a vodi bitku za Europu ili kod Brentforda koji ima utakmicu više.

Link to comment
Share on other sites

West Ham - Man. Utd.

Iz principa neću igrat ovo jer navijam za Liverpool, ali mislim da Utd mora dobit odnosno barem neizgubit. Liverpool ima bod zaostatka i utakmicu više te tri kola do kraja, a Utd ima 5 kola za odigrat. Uz prepostavku da Liverpool dobiva sve do kraja Man. Utd. ne smije kiksati 3 puta što ne bi smio biti problem i pobijedom bi riješili pitanja putnika u LP.

S druge strane West Ham igra prvenstvo i Europu te su u nezgodnoj situaciji. Zaredali su tri poraza, ali dva su od Citya i Liverpoola koji su u najboljoj formi te jedan 4:3 protiva Palaca i sad se 5 klubova u brobi za opstanak nalazi u razmaku od 5 bodova. West Ham bi ovom pobijedom osigurao opstanaka. 

Kad bih igrao igra bi X2, možda više od 2 žuta - West Ham je korektna ekipa dok Utd u zadnje vrijeme je na prosjeku od 2-3 žuta po utakmici. Ne očekujem neku ljepoticu pa možda i manje od 3.5 golova

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Čestitke svima koji su osvojili/plasirali se u Prvu ligu PŠ.  Od mene prijedlog za klađenje. Zrinski - Šibenik  Manje od 3.5 golova  Manje od 2.5 golova   Prvo poluvrijeme manje od 1.5 golova Utakmica koja odlučuje o ulasku u prvu HNL, s tim da Zrinskom odgovara i neriješeno.  Primili su samo 16 golova u sezoni i vjerojatno će stati u čvrsti blok, te čekati svoju priliku iz kontri iako igraju kod kuće.  Važnost utakmice će sigurno i goste iz Šibenika sputati i sigurno neće srljati grlom u jagode.  Na utakmici će prvi put u povijesti hrvatskog nogometa biti nazočan i VAR sustav...  Isplati se pratiti i live, te ako dugo bude nula, za očekivati je potpuno otvoreni Šibenik kojemu igra samo pobjeda.     
    • Hej @Joker93 Ovih dana si mogao mnogo toga da naucis o zlom Balkanu i ljudima uopste. Posle devet teskih meseci i 75 kola niko od kolega sa ovog smesnog Foruma, a kamoli administratora, se nije setio da ti napise tih sest reci cestitamo ti ulazak u prvu, elitnu. To je zato sto se u zivotu, a i sportu pamte samo pobednici. Zato sada ne mozemo da zivimo od ovih @BoskoBuha i @josip123 Ljudi ne zele da pamte drugoplasirane, pa zato sada niko na svetu ne zna ko je bio drugi u Premier League one sezone kada je Leicester bio prvak. Isto tako, na primer, niko sa Foruma sada ne bi znao da pomene barem jednog drugoplasiranog u zadnjih deset godina u Serie A, ali zato svako sa Foruma zna ko je tri puta uzastopno osvajao svetu Poslednju Sansu. Kao sto znas i sam, ja nikada nisam bio vecina na Forumu, vec teska manjina, i to ona najbolja. Ja se secam da si skoro pola sezone bio prvi na tabeli, i skoro uvek u samom vrhu, i da si potpuno zasluzio privilegiju da sledece sezone igras sa mnom u prvoj, elitnoj. Evo, kao sto vidis, ja necu dozvoliti da se desi na ovom smesnom Forumu da te niko ne pomene, i da niko ne ucini taj napor da ti cestita osvojeno drugo mesto i ulazak u prvu, elitnu. Iako sada ne mozemo da zivimo od kolege @BoskoBuha i njegovog imena na naslovnici, znaj da na ovom svetu ne postoji pravda, pa nam ostaje da sacekamo sledecu sezonu i zajedno ga izbacimo tamo gde pripada, u drugu amatersku. Sada uzivaj u tome sto si napustio drugoligasko blato, i one tamo amatere u tom blatu, a mozes i da se opustis. Gledajuci kakvi sve cirkusanti igraju prvu ligu Poslednje Sanse, budi siguran da sledece sezone neces ispasti. Opusti se, ali znaj da iz ugla druge lige, se uvek cini da su prvoligasi slabiji, ali to traje samo dok ne udjes u prvu ligu. A sta se onda desi, mozes videti, ako pogledas kako prolaze na tabeli prethodni pobednici druge, amaterske. Kolege @BoskoBuha i @fic ne racunaj, oni su u prvoj ligi, a da niko ne zna zasto. Cestitamo ti svi sa Foruma jos jednom, potpuno zasluzeni izlazak iz zivog blata druge lige. Za sve ostale kolege sa Foruma koji mogu samo da sanjaju ulazak u prvu ligu Poslednje Sanse, imam jedan double po ukupnoj kvotici od 1,38 iz tenisa (Roland Garros) jedinica na zenski double Hsieh/Mertens protiv Navarro/Schneider po kvoti od 1,20 dvojka na Alcaraza protiv crnca Aliassime po kvoti od 1,15
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Ako u realnom kladjenju uzmete ovu jedinicu na Aalborg sto je pola Foruma odigralo u svetoj Poslednjoj Sansi, plus jedinicu na Fenerbahce, turski basket sto je predlog kolege @mester a sto sam ja hteo da uzmem kao svoj predlog, samo da nisam izgubio nerve zbog kolege @nutrija i na to dodate da ce Real Madrid postici gol na vecerasnjoj utakmici, dobicete triplu po kvoti od 1,55-1,60. Seljackiji tiket, a po ovoj kvoti, sigurno ne mozete sastaviti.    
    • Samo da podsetim da je ovaj Dortmund na kraju ove sezone imao dvadesetisedam bodova manje od Leverkusena, deset bodova manje od Stuttgarda, i devet bodova manje od nikada goreg Bayerna, i nisu bili cak ni medju prve cetiri nemacke ekipe, A kako igraju vazne i utakmice pod pritiskom mogli ste da se uverite prosle godine u ovo vreme, kada nisu bili sposobni da uzmu titulu u sred Dortmunda protiv jednog Meinza, kada je vec u 24-om minutu bilo 0:2 Dok danas budete gledali Finale Lige Prvaka, setite se da za samo mesec dana, pocinje nova sezona Conference League, trece evropske lige, namenjene gubitnicima, i da ce na temperaturi od 40 stepeni, u evropske pohode krenuti i Hajduk iz Splita. Danas ce Vinicius Junior igrati svoju poslednju utakmicu u sezoni koju ce gledati celi svet, a za samo nesto vise od mesec dana ce Livaja igrati svoju evropsku utakmicu koju ni najuza rodbina nece gledati, jer ce se radije kupati u moru. Dok danas gledate Finale Lige Prvaka, ne zaboravite da je Hajduk proslog leta izmedju 10.08 i 17.08 odigrao sve svoje evropske utakmice za ovu sezonu, koja zavrsava danas i da je postigao nula golova.
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use