Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Fudbal - BiH Premier Liga - 15.09. u 18:30

Zeljeznicar - GOSK tip 1

Zeljo igra kuci, proslava rodjendana, mnogo kvalitetniji su od GOSK-a. Ekipi je dobrodosla reprezentativna pauza i tako sada svjezi mogu zapeti protiv realno prosjecne ekipe.

Za hrabrije moze i hendikep :)

Objavljeno

Loirent - Monaco   X2   1,22 (bet365) 

https://www.rezultati.com/utakmica/j5JixMXO/#/detalji

Monaco je napadački raspoložen te se nalazi na 1. mjesto Francuske lige sa gol razlikom 13:5. Na svakoj utakmici su zabili barem 3 gola i jedini nerješeni rezultat je bio 3:3 protiv Nantesa. Zanimljivo jedina su ekipa koja ima 3 pobjede, a dosad su odigrana barem 4 kola.

Loirent ima jednu pobijedu 4:1 protiv Lilla koji je u toj utakmici prva dva gola poklonio u 9. i 10. minuti užasnim dodavanjima. U 4 utakmice gol razlika im je 5:5, te su zadnju utakmicu izgubili 3:0 od Le Havrea kojima je to jedina pobjeda i jedina utakmica bez primljenog gola

image.png.34dd468117f5af69500148766ef966d0.png

Objavljeno

16.09.2023. | Nogomet | Genoa vs Napoli tip 2 - 1.70 - SuperSport 

Napoli bi se trebao vratiti pobjedama nakon domačeg poraza od Lazia, dolaze u goste Genoa koju su redovito pobjeđivali uz dosta golova. 

Ali sam se ipak odlučio na pobjedu gosta kojemu bi dobro došla pobjeda prije nego krene u novu sezonu Lige Prvaka. 

Screenshot_2023-09-16-12-19-24-919_com.android.chrome-edit.jpg

Objavljeno
prije 1 sat, mester said:

16.09.2023

Dinamo - Slaven Belupo 1 1,20

Jedna lagana pobjeda za Dinamo danas koji lovi prednost Hajduka na početku sezone

Screenshot_2023-09-16-11-54-22-392_hr.minus5.ss.jpg

@Goksim @IzudinB 

Ovaj tip koliko znam ako prođe se ne računa kao dobitan?! Pošto je u SuperŠansi a ne u običnoj ponudi. Pitam radi toga jel se meni zbog iste te stvari prošle godine nije priznao tip i morao sam ga promijeniti...

Objavljeno
prije 9 minute, josip123 said:

@Goksim @IzudinB 

Ovaj tip koliko znam ako prođe se ne računa kao dobitan?! Pošto je u SuperŠansi a ne u običnoj ponudi. Pitam radi toga jel se meni zbog iste te stvari prošle godine nije priznao tip i morao sam ga promijeniti...

Promijenjeno

Objavljeno
prije 32 minute, josip123 said:

@Goksim @IzudinB 

prije 22 minute, mester said:

Promijenjeno

Svi mečevi koji se odigraju u super-ponudi ili super-šansi neće biti priznati, ali evo kolega je promijenio i uredu je. Još jednom pozivam sve koji učestvuju da pročitaju pravila. Također pripazite i na tipove koji su već odigrani da ne bi ponovili isti tip. Hvala i sretno svima. :)

PRAVILA NATJECANJA!

Objavljeno

rukomet žene CL 17.9. 

metz jednostavno mislim bolja ekipa. pojačana s igračicama poput hansen, grijseels, granier. na odličan način započele sezonu, prednost domaćeg terena, očekujem sigurnu pobjedu i to s 4 do 6 golova razlike

Bez naslova.png

Objavljeno

17.09.2023. | Nogomet | Marseille - Toulouse - Pobeda domaćina bar u jednom poluvremenu 1.25 bet365.

Marseille je dominirao u medjusebnim duelima i sezonu je zapoceo bez poraza,dok Toulouse ima samo jedno pobedu ove sezone.

IMG_20230917_124035.jpg

Objavljeno

17.9 |NOGOMET| Partizan - Radnik 1 (1.22) bet365

Partizan igra mnogo bolji fudbal, trenutno su trećeplasirani na tabeli sa 13 bodova iz 5 mečeva. Dok je Radnik tek na 11. poziciji sa 7 bodova, što je skoro pa duplo manje od današnjeg rivala i to sa utakmicom više. U gotovo svih dosadašnjih međusobim susretima Partizan je izalzio kao pobjednik, ali u njihovim posljednjem to nije bio slučaj. Tada je Radnik slavio sa 1:2 i to u Beogradu. Tako da, vjerujem da će Partizan večeras da trijumfuje i vrati im za taj poraz, a prije svega da se pobjedom domognu 2. pozicije i tako preteknu najljućeg rivala, Crvenu Zvezdu, koja trenutno ima i dva meča više, ali i da se približe vodećoj Bačkoj Topoli koja ima 6 bodova više u odnosu na njih ali i također dva meča više. Sve u svemu, Partizan ima kvalitetniji sastav od Radnika iz Surdulice, igraju dosta bolje i stoga od njih na ovom susretu očekujem pobjedu.

IMG_20230917_160922.jpg

Objavljeno

17.09.2023. | Nogomet | Sporting Lisabon - Moreirense 1 (1,25) bet365

Mislim da će se Porto i Benfica boriti za naslov dok bi prema kvaliteti Sporting trebao završiti na trećem mjestu. Domaćini su daleko kvalitetnija ekipa od gostiju te očekujem da će rutinski do 3 boda na svom terenu. 

Screenshot 2023-09-17 at 10.50.30.png

Gost
This topic is now closed to further replies.

• evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use