Jump to content
Bet365 Otvori racun

Nova sezone Posljednje Šanse 2025./2026. počinje za:

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 29.11.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Screenshot_37.pngScreenshot_46.pngScreenshot_47.pngScreenshot_48.pngScreenshot_49.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 27.11. u 12:31 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

18:45 CET - Istanbul (Ali Sami Yen Spor Kompleksi)
Galatasaray (TUR) - Manchester United FC (ENG) | Group A
Sudac: Jose Maria Sanchez ESP

18:45 CET - Seville (Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán) 
Sevilla FC (ESP) - PSV Eindhoven (NED) | Group B
Sudac: Davide Massa ITA

21:00 CET - Munich (Fußball Arena München)
FC Bayern München (GER) - FC København (DEN) | Group A
Sudac: Stephanie Frappart FRA 

21:00 CET   London (Arsenal Stadium) 
Arsenal FC (ENG) - RC Lens (FRA) | Group B
Sudac: Artur Soares Dias POR 

21:00 CET - Madcrid (Estadio Santiago Bernabéu) 
Real Madrid CF (ESP) - SSC Napoli (ITA) | Group C
Sudac: Francois Letexier FRA

21:00 CET - Braga (Estádio Municipal de Braga)
SC Braga (POR) - 1.FC Union Berlin (GER) | Group C
Sudac: Clement Turpin FRA 

21:00 CET - Lisbon (Estádio Do Sport Lisboa e Benfica) 
SL Benfica (POR) - FC Internazionale Milano (ITA) | Group D
Sudac: Andris Treimanis LVA 

21:00 CET - Donostia / San Sebastián (Estadio de Anoeta) 
Real Sociedad de Fútbol (ESP) - FC Salzburg (AUT) | Group D
Sudac: Mykola Balakin UKR

Kako  je lepo  kad ujutro upalim racunar.Sve ZELENO !!!

Ja , kao svaki  stariji covek  imam ustaljenu  semu. Legnem  oko  1h  a ustajem u  5 h( imam kuce koje moram da izvedem iz kuce i  da ga prosetam). Pa tako  nisam ni  ispratio  dramu oko  Sacramento. Vidim  da su  gubili i tokom  celog meca ( 20 i  21 razlike). Da sam to  pratio  siguran sam da bi  to  kesirao. Ovako  me je sreca dobro posluzila. Kazem iz razloga posto  sam na Bet 365 na ulozenih  20e  dobio nepunih  200e. Medjutim  u  meridianbet sam  odigrao svih  osam utakmica u  sistemu , 2 fiksa ( Boston i New York) i  4/6, 5/6 , 6/6 za ulog  od 10.000 din (oko  85 e) i dobitak je  122 307 din ( oko 1050 e). Sveukupno nocas na NBA ulog malo  vise od 100 e   a dobitak 1250 e)

Masala ! 

Hvala  svima koji ste ovo ispratili  i koji  su  jos jotros rano  mi  cestitali. 

image.thumb.png.33fc649dc3fe8eb263c19e8d382b8938.png

Arsenal - Lens 1 (1.36) bet365

Arsenal trenutno dominira u Premier ligi, zauzimajući vodeću poziciju nakon trećine odigranih utakmica. S impresivnih 30 osvojenih bodova, Topnici su samo bod ispred svog najvećeg konkurenta, Manchester Cityja. Ova sezona obećava uzbudljivu borbu za naslov, a Arsenal nema namjeru olakšati stvari svojim protivnicima.

Uz to, Arsenal je također nezaustavljiv u Ligi prvaka, gdje se trenutno nalazi na vrhu tablice nakon četiri odigrana kola. Unatoč porazu od Lensa u prošlom susretu, Topnici su odlučni ići po pobjedu i osvetiti u ovom ključnom susretu.

Današnja utakmica donosi dodatni značaj jer pobjedom Arsenal može osigurati prvo mjesto u skupini i plasman u 1/8 finala Lige prvaka.

Gosti su ostvarili impresivan niz bez poraza tijekom osam odigranih kola, upisavši pet pobjeda i tri remija. Trenutno se nalaze na sjajnom šestom mjestu u ligi s 19 bodova, samo četiri boda manje od pozicije koja vodi u Ligu prvaka.

Uz sjajan domaći nastup, Lens također pokazuje zavidan učinak u Ligi prvaka. Nakon četiri odigrana kola, još uvijek imaju realne šanse za plasman u sljedeću fazu natjecanja. Ono što čini ovu utakmicu još važnijom jest činjenica da Lens ima priliku odlučivati o vlastitoj sudbini.

U proteklih pet međusobnih ogleda, Arsenal i Lens su izašli kao pobjednici u dvije utakmice, dok je jedna završila remijem.

Arsenal: Raya; Ben White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Odegaard, Jorginho, Rice; Saka, Trossard, Martinelli

U ovoj utakmici za Arsenal neće biti Parteya, Timbera i Smith-Rowea koji su ozlijeđeni.

Lens: Samba; Gradit, Danso, Medina; Aguilar, Mendy, Samed, Frankowski; Thomasson, Sotoca; Wahi

Lens će u London putovati bez Cabota, Farineza i Machada koji su ozlijeđeni, dok nema ni Guilavoguija zbog crvenog kartona.

Ukoliko Arsenal ostvari pobjedu u ovoj utakmici, matematički će osigurati prvo mjesto prije posljednjeg kola. Također će biti motiviran za osvetu protiv Lensa zbog poraza u prvom susretu, stoga predviđam ofenzivan pristup Topnika od samog početka i očekujem uvjerljivu pobjedu po kvoti 1.36 u bet365 kladionici. Ne zaboravite da nam bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Arsenal povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_58-2.png

(Koeficijenti 29.11. u 10:45 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Just now, IzudinB said:

Arsenal - Lens 1 (1.36) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Arsenal trenutno dominira u Premier ligi, zauzimajući vodeću poziciju nakon trećine odigranih utakmica. S impresivnih 30 osvojenih bodova, Topnici su samo bod ispred svog najvećeg konkurenta, Manchester Cityja. Ova sezona obećava uzbudljivu borbu za naslov, a Arsenal nema namjeru olakšati stvari svojim protivnicima.

Uz to, Arsenal je također nezaustavljiv u Ligi prvaka, gdje se trenutno nalazi na vrhu tablice nakon četiri odigrana kola. Unatoč porazu od Lensa u prošlom susretu, Topnici su odlučni ići po pobjedu i osvetiti u ovom ključnom susretu.

Današnja utakmica donosi dodatni značaj jer pobjedom Arsenal može osigurati prvo mjesto u skupini i plasman u 1/8 finala Lige prvaka.

Gosti su ostvarili impresivan niz bez poraza tijekom osam odigranih kola, upisavši pet pobjeda i tri remija. Trenutno se nalaze na sjajnom šestom mjestu u ligi s 19 bodova, samo četiri boda manje od pozicije koja vodi u Ligu prvaka.

Uz sjajan domaći nastup, Lens također pokazuje zavidan učinak u Ligi prvaka. Nakon četiri odigrana kola, još uvijek imaju realne šanse za plasman u sljedeću fazu natjecanja. Ono što čini ovu utakmicu još važnijom jest činjenica da Lens ima priliku odlučivati o vlastitoj sudbini.

U proteklih pet međusobnih ogleda, Arsenal i Lens su izašli kao pobjednici u dvije utakmice, dok je jedna završila remijem.

Arsenal: Raya; Ben White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Odegaard, Jorginho, Rice; Saka, Trossard, Martinelli

U ovoj utakmici za Arsenal neće biti Parteya, Timbera i Smith-Rowea koji su ozlijeđeni.

Lens: Samba; Gradit, Danso, Medina; Aguilar, Mendy, Samed, Frankowski; Thomasson, Sotoca; Wahi

Lens će u London putovati bez Cabota, Farineza i Machada koji su ozlijeđeni, dok nema ni Guilavoguija zbog crvenog kartona.

Ukoliko Arsenal ostvari pobjedu u ovoj utakmici, matematički će osigurati prvo mjesto prije posljednjeg kola. Također će biti motiviran za osvetu protiv Lensa zbog poraza u prvom susretu, stoga predviđam ofenzivan pristup Topnika od samog početka i očekujem uvjerljivu pobjedu po kvoti 1.36 u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici. Ne zaboravite da nam bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Arsenal povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_58-2.png

(Koeficijenti 29.11. u 10:45 CET)

Zaboravio sam napomenuti da Arsenala imam večeras i na narodnom tjednom listiću u 22bet kladionici. Sretno svima.

Screenshot_59.png

prije 7 minute, IzudinB said:

Zaboravio sam napomenuti da Arsenala imam večeras i na narodnom tjednom listiću u 22bet kladionica" rel="external">22bet kladionici. Sretno svima.

Screenshot_59.png

Ja sam isto to juce odigrao u bet365.  Nesto preko  1o  je kvota !! Kakva je i cija je kladuionica  22bet??

Ja sam pre 10-tak  godina  imao naloge  u  gotovo  svakoj  stranoj  kladionici za koju  sam znao.  Medjutim  od nekih sam morao silom  prilika da odustanerm ( ukinuli  su  pristup drzavljanima Srbije) a neke sam sam zatvorio.  Ostao  sam  aktivno  na bet365 i Wwin i od domacih ( Mozzart,  Maxbet i meridianbet)

prije sat vremena, noja57 said:

Ja sam isto to juce odigrao u bet365 online kladionica">bet365.  Nesto preko  1o  je kvota !! Kakva je i cija je kladuionica  22bet kladionica">22bet??

Ja sam pre 10-tak  godina  imao naloge  u  gotovo  svakoj  stranoj  kladionici za koju  sam znao.  Medjutim  od nekih sam morao silom  prilika da odustanerm ( ukinuli  su  pristup drzavljanima Srbije) a neke sam sam zatvorio.  Ostao  sam  aktivno  na bet365 online kladionica">bet365 i Wwin i od domacih ( Mozzart,  Maxbet i meridianbet">meridianbet)

Iskren da ti budem, najbolja i najpouzdanija kladionica ti je bet365 i to potpisujem. Međutim, također imam velik broj računa u ostalim kladionicama manje poznatim, a jedna od njih je 22bet kladionica koja je slična 1xbet kladionici. Primijetio sam da se neki ljudi žale kada su u pitanju neke velike isplate sa ove kladionice, jer navodno zahtijevaju i potvrdu adresse i još neke dokaze o identitetu kada su u pitanju isplate od 1000 € i više te malo više peglaju oko toga.

Međutim ja sa ovom 22bet kladionicom do sada nisam imao nikakvih problema, isplaćivao sam iznose max do 500€ i gledam da to ne prelazi tu sumu kada su u pitanju dobici i isplate, te je zaista do sada sa njima bilo sjajno iskustvo, ne mogu se požaliti. Ono što mi se sviđa u ovoj kiparskoj kladionici jeste što je minimalna uplata 2€ i što ima mnoštvo načina za uplatu i isplatu, po meni najlakši način skrill. Također kada isplatim novce na svoj skrill račun, legnu u roku od 10-15 minuta, max 30 minuta u slučaju većeg iznosa. Čak sam od njih u posljednjih godinu dana dobio i 10-ak free bet bonusa.

Ukoliko se budeš želio okušati predlažem da napraviš račun preko našeg linka OVDJE gdje ćeš dobiti i 100% bonusa na prvu uplatu.

Real Madrid - Napoli 2+ (1.20) ili 3+ (1.61) bet365

Real Madrid ulazi u ovaj susret s izuzetnim nizom od devet pobjeda i dva remija u posljednjih 11 utakmica. Već su osigurali prolazak u nokaut fazu Lige prvaka, a današnji susret im pruža priliku da matematički osiguraju prvo mjesto u skupini. Međutim, unatoč sjajnom rezultatskom nizu, Real trenutno suočava s problemima zbog brojnih izostanaka ključnih igrača.

Vinicius, Militao, Courtois, Camavinga i Tchouameni su nedostupni za ovu utakmicu, dok je nastup Kepe i Modrića upitan. Ovi izostanci mogu značajno utjecati na dinamiku i strategiju Reala u ovom dvoboju. Ipak, i s ovim izazovima, Real Madrid će dati sve od sebe kako bi ostvario povoljan rezultat i održao sjajan niz koji su izgradili u posljednjim utakmicama.

Napoli trenutno zauzima četvrto mjesto u Serie A s osam bodova zaostatka za vodećim Interom. Ulaze u ovaj susret nakon izuzetno teške utakmice i zaslužene pobjede protiv Atalante.

U Ligi prvaka, Napoli se nalazi u izvrsnoj poziciji s sedam osvojenih bodova u četiri odigrane utakmice, četiri boda više od trećeplasirane Brage. Već su jednom nogom u nokaut fazi, a eventualnom pobjedom u večerašnjem susretu matematički bi osigurali plasman u osminu finala.

U posljednjih pet međusobnih susreta između ova dva tima, Real Madrid je ostvario četiri pobjede, dok je jedna utakmica završila remijem.

Real Madrid: Lunin; Lucas Vazquez, Rudiger, Nacho, Garcia; Valverde, Kroos, Ceballos; Bellingham; Rodrygo, Diaz

Los Blancosi će u ovom susretu biti bez Camavinge, Courtoisa, Militaoa, Gulera, Tchoumenija i Viniciusa Juniora koji su van terena zbog ozljede.

Napoli: Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Natan, Juan Jesus; Lobotka, Zambo Anguissa, Zielinski; Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Napoli u Madrid putuje bez Ruija, Lindstroma i Olivere.

Real Madrid ulazi u ovu utakmicu s visokim moralom nakon dominantne pobjede protiv Cadiza, ali suočava se s izazovima zbog brojnih odsutnosti. Susret s jakim Napolijem bit će puno zahtjevniji, a činjenica da su već osigurali prolazak u osminu finala Lige prvaka dodatno sugerira da treba izbjegavati klađenje na pobjedu bilo kojeg od timova. I dalje postoji matematička mogućnost da gosti osvoje prvo mjesto, što bi im značajno olakšalo put kroz ždrijeb za prolazak. Stoga, očekujem dinamičnu utakmicu s visokim brojem postignutih golova. Bet365 kladionica daje kvotu od 1.61 na više od 2.5 gola, a za one koji žele nešto sigurniju opciju, možete igrati 2+ po kvoti 1.20.

Screenshot_60-1.png

Screenshot_61-1.png

(Koeficijenti 29.11. u 12:00 CET)

Otvoricu preko  ovog linka.  Slicna je jako  1xbet. Ja sam kod njih  zatvorio racun  pre par meseci. Imao  sam dvostruku  verifikaciju.  Ja sam tim nigde nemam problema posto igram otvoreno i  sa samo  jednim  nalogom .Bili  su  jako  azurni  i  voleo sam tamo  da igram posto imaju  Sportsku  prognozu .i  jurio sam onu  njihovu  15 parova ( imao  sam max. 13 pogodaka). Medjutim  negde u  6.mesecu sam igrao  nerke sisteme i  pogodim  100%. Dobitak  veci  preko  1500 e. Imao  sam na rn.  nesto preko  700 e i  ja zatrazim  ispaltu  na 2000 e. Zatraze mi  potvrdu  preko  telefona  ali  ja ne dobijam potvrdni  COD. Slao im mejlove , zvao  ih  telefonom  i  na kraju  sam hteo  da odustanem.  Jer tuzakati  se sa kladionicama  je kao i pisati protiv vetra. I posle godisnjeg odmora  resim da pokusam jos  jednom   i  da zatvorim  pricu. Nazovem  njihov col centar i  naletim  na nekog kulturnog i  finog momka  koji  mi  je rekao da ce me nazvati  kad proveri.  I stvarno  posle pola sata  me nazove i  objasni  da ce me isplatiti  ali  da vise ne igram  , navodno  zbog  zabrane Republike Srbije da se igra u  stranim  kladionicama. i  stvarno  mi  posle 15 -tak minuta legle  2k na skrill. Na bet365 imam staza sigurno  vise od 10g i  nikada , bas nikada nisam imao  nekih  problema iako  znaju  da sam iz Srbije. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Idemo malo ozivjeti forum...Sutra europa liga,Zrinjski vs Breidabalik.Prosle godine u istom natjecanju Zrinjski vs Breidablik su odigrali 6-2.Breidablik je prije desetak dana u kvalama za LP s Lechom odigrao 7-1.O trenutnoj situaciji o Zrinjskom ne znam nista pa ako ima koji kolega da nesto napise,biti ce mi drago...Za Breidabilk...Islandjani,znaju odigrati "cudno" ...golijada ili "prijelaz",pratim ih live cesto ako krene u tom smjeru...mozda nista pre match igrati ali svakako live pratiti u kojem ce smjeru ici tekma...ovo sto pisem,pisem cisto na osnovi statistike,nemam nikakvih drugih info ali ako koji kolega malo vise prati Zrinjski,neka slobodno napise svoje info ili misljenje za tekmu...pozz svima...
    • ---Citam danas na netu   da nekog traze  po  BG , kazu  pobegao je iz Laze. Znas  li  ti  nesto o  tome??
    • Lech Poznan vs Crvena Zvezda, Liga Prvaka, neki teski under, na primer under 4,5 gola po kvoti od 1,14 Anderlecht vs Sheriff, Conference League (cetvrtak) jedinica, kvota 1,22 Ukupna kvota 1,40 Juce je izasla najava svete Poslednje Sanse, a danas su kladionice vec pocele da izbacuju pojedine kvote, za sada samo na pobednike prve, elitne. Ranijih godina sam, pred pocetak svete Poslednje Sanse, ja izbacivao kvote, onako kako sam mislio da je realno, ali eto, ovoga puta su kladionice izbacile kvote pre mene. Na zalost, njihove kvote su potpuno drugacije od mojih, jer kladionice iskljucuju emocije i tvrdoglavo se drze samo onoga sto je njima najvaznije, a to je verovatnoca, Iz perspektive kladionica, kvota je samo krajnji pokazatelj verovatnoce da ce se nesto desiti. Dok ja mislim da je odnos snaga u prvoj, elitnoj Poslednje Sanse, ja .... pa prazno ... a ostale poredjajte kako hocete, kladionice gledaju ipak nesto sire. Kladionice gledaju, na primer vrednost ucesnika Poslednje Sanse, ko igra, kako igra, koliko vredi, pa onda kakvog je karaktera, pa u kakvoj je formi dugorocno i kratkorocno, pa onda pristup igraca takmicenju, pa ovo, pa ono .... na zalost, gledaju i kako se Poslednja Sansa zavrsila svih prethodnih sezona, a ne samo prve tri.  Trenutno su me kladionice potpuno podcenile kao moguceg konacnog pobednika, pa trenutne kvote izgledaju ovako; Leonardo 1,12  @Fitoz 13,00  @fic 15,00  @nutrija  21,00  a kada sam kladionice pitao "a gde su ostali", dobio sam odgovor da ostali mogu sami da upisu koliku hoce kvotu na sebe kao konacnog pobednika, pocev od kvote 2.501,00 pa na vise. To je pocetna kvota za koje su kladionice spremne da plate ako bi, na primer @Iblaz93 osvojio svetu Poslednju Sansu Lech vs Crvena Zvezda, Liga Prvaka, neki under golova, sto tezi under sa sto manjom kvotom Dosta je zayebano prognozirati ove kvalifikacije u Ligi Prvaka iz vise razloga. Evo, na primer, ja o ovom Lechu nista ne znam, osim iz koje zemlje dolazi, dok o Crvenoj Zvezdi znam sve, cak i vise nego sto mi treba.  Crvena Zvezda Sve sto treba da znate o Crvenoj Zvezdi su ove tri fotografije   Ovo smece gore, ova prva fotografija je skolski primer kako bih ja predstavio Crvenu Zvezdu. To je auto koji je obelezio jednu epohu jedne zemlje, i koji je umro bas kao sto je i umrla jedna epoha, jedna zemlja, kada je sve otislo u qurac. Da pocnemo od tog nesrecnog imena Yugo, sto samo kada cujete, dovoljno vam je da vam pozli. Isto tako zvuci i ovo ime Crvena Zvezda, i to skoro cetrdeset godina nakon sto je ceo svet izbrisao ime zvezda iz svojih recnika. Ovo automobilsko smece je bio najbolji srpski (yugoslovenski) proizvod i proizvodio se preko 30 godina tokom kojeg je proizvedeno preko milion primeraka. Isto tako je i Crvena Zvezda najbolji srpski brend, ako ne racunamo Djokovica i Jokica, jer je Crvena Zvezda bila prvak Evrope. Ali kako se sva ta prica zavrsila, to je pravo pitanje, zar ne? Pa zavrsila se kao i sve sto se zavrsilo, sunovratom. Da nesto vredi, to bi opstalo, zar ne? Sunovrat Yuga je poceo raspadom bivse zemlje, a kako se sve to zavrsilo, svi dobro znamo. Kao sto znamo i da Zvezda, nekadasnji prvak Evrope, danas treba da odigra sto utakmica u kvalifikacijama, da bi se ugurao u grupnu fazu Lige Prvaka. Od Yuga, ne samo da nista nije ostalo, vec je nakon njegove propasti, propala i fabrika, pa grad Kragujevac, pa Srbija, pa ovo pa ono. Iza Yuga su ostale samo urbane legende, poput one da je Yugo bio najgori auto u istoriji Usa koji je ikada usao na njihovo tle. BBC ga je okarakterisao kao poslednji stvarno uzasan auto, a ostale su zapamcene i one reci da "Yugo nema klima uredjaj, ali da se zato svi uredjaji klimaju", ili da automobilski prodavci Yugo poklanjaju ako kupite pravi, veliki nemacki auto. Eto, ukratko sam vam opisao Crvenu Zvezdu kroz Yugo, najbolji srpski proizvod u granicama Srbije, a sta se desava kada Crvena Zvezda izadje van granica Srbije i skine gace i okrene ledja, napisacu vam kada se vratim sa dorucka ... Nastavice se kasnije ... Nastavak Na drugoj fotografiji imate saobracajne znake koji pokazuju u kom pravcu ide Crvena Zvezda (Srbija) i sta se nalazi na sasvim suprotnoj strani. Crvena Zvezda danas ima ruskog generalnog sponzora, igra prijateljske utakmice samo sa ruskim klubovima, u Zvezdi se razmislja na ruski nacin, i na kraju takav ima i ugled u Evropi, popularni su kao i rusi. U Evropi danas postoje samo tri nacina kako se vodi jedan klub. Ili ste bogati arapin i kupite ManCity i vodite ga kako hocete, ili stvarate mlade igrace i posle ih prodajete kao belgijanci, holandjani i danci, ili ste sveti Bayern, nema cetvrtog. Medjutim, Zvezda je izabrala da stvara roster bas na cetvrti nacin, kao rusi. Oni kupuju propale africke crnce koje niko nece, igrace koji su na odvikavanju od alkohola i narkotika, pa u Zvezdi pokusavaju da vrate svoje karijere, ili potpisuju stare i istrosene igrace sa 37 godina poput Arnautovica. I na kraju, na trecoj slici, imate vlasnika kluba, trenera, najboljeg strelca, blagajnika, sponzora, ekonoma kluba i glavnog savetnika kluba. Za one kolege sa Foruma koji nikada nisu culi za cirilicu, na ovoj trecoj fotografiji se vidi Psiho kako drzi konopac sa omcom u ruci, dok mu manjina u Srbiji porucuje da se ne ustrucava, da bude hrabar jer su svi uz njega za taj konacni pokret rukom. Hteo sam zapravo da kazem da Zvezda danas ima Top roster za srpske prilike, prakticno najbolji koji je mogla da napravi u ovom trenutku. Ako gledamo regionalne okvire, i tu je Zvezda zajedno sa Dinamom neprikosnovena. I ja mislim da Zvezda zaista ima dobar tim, odlicnu ekipu, cak mislim i da su sasvim pristojno poslozeni, a sve zahvaljujuci jednom coveku. E sad dolazimo do kljucnog pitanja, gde su limiti ovakve Zvezde? Zato sam i postavio ove tri slike. Yugo je bio najbolji srpski proizvod, prakticno je bio clan svake srpske prosecne porodice. Isto tako je i Crvena Zvezda bila prvak Evrope u nekim drugim vremenima, bas kao i kosarkasice Jedinstva iz Tuzle, pa Bosna, pa Cibona pa Split. Ali je onda kao sto pokazuje druga slika, Evropa otisla na jednu stranu a Srbija (Crvena Zvezda) na drugu stranu. Za to vreme, za tih trideset ili cetrdeset godina, Arsenal, Bayern ili Juventus su ostali isto ono sto su bili i pre trideset ili cetrdeset godina, dok Crvena Zvezda danas mora da igra sto utakmica u kvalifikacijama tokom sedmog i osmog meseca  na 40 stepeni u hladu da bi se nekako ugurala u grupnu fazu. Danas su samo dve stvari sigurne. Psiho ce vladati u Srbiji jos 113 godina, i za to vreme ce Crvena Zvezda uvek biti neprikosnoveni prvak Srbije, uvek ce imati dobar, zapravo odlican roste za srpske prilike, a u  Evropi .... zna se. Konacni predlog za kladjenje, under golova na utakmici Lech vs Zvezda Na osnovu ove druge slike pre svega, vidi se da je Crvena Zvezda (Srbija) odlucila vecinom da ide u suprotnom smeru od zdravog sveta. Zato vi danas ne mozete da pronnadjete jednog krstenog srpskog igraca u najboljim klubovima Evrope. Gde ste vi videli srpskog igraca da je brz, da je rasni dribler, da zna da se oslobodi igraca u punoj brzini, da dodaje loptu kao da ide po sinama ....? Samo vas molim da mi ne pominjete Vlahovica u Juventusu, oni tamo hoce da se poliju benzinom i samozapale jer ne mogu nikome da ga prodaju, ne znaju sta da rade sa njim. U Srbiji, davanje golova predstavlja porodjajne muke, sto mozete videti kroz rezultate srpske reprezentacije ili rezultate Zvezde u Evropi. Kada trcite kao babe, kada pasove pravite unazad umesto unapred, koga onda moze da zacudi koliko Zvezda ili srpska reprezentacija daje golova, zar ne? Crvena Zvezda je ove sezone odigrala samo cetiri zvanicne utakmice i postigla je neverovatnih sedamnaest golova, ali isto tako i samo jedan gol na strani, u evropskoj utakmici sa ribarima, konobarima, postarima i vodoinstalaterima Lincolna. Prosle sezone su u Ligi Prvaka na strani postigli tek cetiri gola, Interu nula golova, a Young Boysima, Milanu, Monacu i Bodo/Glimtu po jedan. Predprosle sezone su takodje dali tek cetiri gola na strani, od kojih jedan gradjanima kada su poveli u prvom poluvremenu u sred Manchestera i tako srusili pola Evrope koji su igrali jedinicu iz poluvremena, da bi u drugom poluvremenu primili laganih tri komada za samo sedamnaest minuta. Dosta je zayebano prognozirati nesto kada o jednom klubu nista ne znate (Lech) a o drugom znate i vise nego sto vam treba. Ako gledamo samo Zvezdu, a ne i Lech onda zaista ne mogu da zamislim da ova utakmica zavrsi tacnim rezultatom 3:3. Ako bih gledao samo Zvezdu, a znajuci koliko su srpski klubovi i srpski automobili postovani u Evropi, onda bih prognozirao da Crvenu Zvezdu nigde nece docekati sa poljupcima i cvecem osim u Moskvi. Ocekujem za Zvezdu veoma tesku utakmicu, relativno neprijateljsku atmosferu kao i svuda kada igraju srpski klubovi, pa samim tim nikako ne mogu da zamislim da ce se Zvezda otvoriti, a cak i da mogu to da zamislim, ne znam kako i sa cime bi Zvezda postigla dva, tri, pet ili deset golova na utakmici na strani. Dakle, moj predlog je under golova na utakmici, po sto manjoj kvoti, na primer ovaj under 4,5 gola na utakmici po 1,14 mada mi i ova kvota od 1,08 na under 5,5 golova deluje fenomenalno. Kao i uvek, svako moze da odigra under koji hoce, u zavisnosti od pohlepe. Anderlecht vs Sheriff, jedinica (cetvrtak) Da ste i vi, moje kolege sa Foruma, imali tu nesrecu da posetite Moldaviju kao ja, taj horor od zemlje, i vi biste predlozili ovu jedinicu bez ikakve analize. Moldavija je pravi kraj sveta, najsiromasnija mala zemlja u Evropi, deo nekadasnjeg pokojnog SSSR-a sa valjda najgorim ljudima na svetu. Kada sam gledao ponudu za ovaj medjuweekend, samo sam video da igra jedna belgijska ekipa protiv moldavske ekipe, i odmah sam sebi rekao "... e ovu jedinicu cu da predlozim onim cirkusantima sa Foruma"  Da ste bilo kada videli Moldaviju uzivo i njihove ljude makar na slici, uopste vam ne bi trebalo da analizirate ovaj Sheriff. Kada bih u samo jednoj recenici trebalo da vam predstavim Moldaviju i moldavce, rekao bih ovo "... kada bih ja pravio novu mapu sveta, Moldaviju bih stavi tacno na tromedji izmedju Hrvatske, Bosne i Srbije, i to tako da se granici sa sve tri ove drzave. Zakljucak Svakako je zayebano prognozirati utakmice u ovom periodu, iako je ponuda sasvim pristojna. Previse je nepoznatih klubova, a kod onih poznatih nista ne znate, jer sezone u nacionalnim prvenstvima jos nisu ni pocele. Ali, ja sam svakako prognozirao jer mislim da je bolje da se padne sada na Zvezdi i moldavcima, nego da padamo kada budemo igrali da ce sveti Bayern postici vise od jednog gola na svojoj utakmici kod kuce, u sred Munchena. Za kraj samo jos da kazem da mi je neka budala preporucila da odigram jedinicu na Zvereva (Atp Toronto, nocas 01.00 casova, kvota 1,40) i over 1,5 gol na utakmici Salcburg vs Brugges po 1,22 (Liga Prvaka, danas) po ukupnoj kvoti od 1,70  Coveka koji je ovo predlozio nikada nisam niti video, niti upoznao, ali kada sam cuo da je iz BiH, odmah sam odustao, pa tako i vi mozete odmah da zaboravite ovaj predlog.  
    • “… dva poslednjeplasirana sudionika Prve lige, odnosno oni koji sezonu 2025/2026 zavrse na 11 i 12 mjestu, ispadaju u Drugu ligu …” Zivelaaaaaaaa Poslednja Sansa, najbolja liga na svetu, ziveli administratoriiiiiiiii, zivela Pravilaaaa, ziveo Leonardooooooo, ziveo njegov uticaj na Forum, zivelaaaaa zajednica gde ne postoji demokratija, vec odluke donose najbolji, zivela druga, amaterska, zivela pamet i kreativnost, ziveo smisao zivota … danas smo postali i zvanicno najbolja Liga na svetu, danas smo i zvanicno postali sveta Poslednja Sansa. Hej @Fitoz nemoj posle, na kraju sezone, da bude da nisi znao, ili nisi procitao da na kraju sezone ispadaju dvojica najgoriiiiiiiih. Kolega @josip123 je hvala Bogu ispao, a neka se spreme @Iblaz93 Fitozi i ostali cirkusanti. Ziveloooooooooooo Pravilo broj 6, ziveli administratori.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use