Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Posle par nedelja odlicnih  rezultata i  pogodaka  naisla je i  serija   losih  rezultata  i  slobodno  mogu  reci  CRNIH finansijskih  rezultata.   Isuvise sam ja mator i iskusan da malo  prikocim  sto se tice uloga.  U prve dve nedelje ovog meseca sam podigao  malo     vise od dve hiljade ( e) al i sam zato  za ovih  nekoliko  crnih  dana  izgubio blizu  700. Do  Bozica (25.12.) igram max, 50 e dnevno . Zavisi kako  prodjem  , ako  bude i  dalje lose onda sledi   POST  do  pravoslavnog Bozica ( u  porodici  slavimo  oba)

Za veceras samo  ovaj iedan listic ( uplacen  jos nocas):

image.thumb.png.47920be62e6257bef3f8847c8218db41.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use