Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Premier liga

Utorak1.pngScreenshot_43.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Utorak2.pngScreenshot_44.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 28.12. u 14:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Partizan vs Asvel, Euroleague, jedinica kao kuca, kvota 1,16

Juventus vs Salernitana, italijanski kup, Juventus prolazi dalje, kvota 1,17

Ukupna kvota 1,35

Prosli su Bozicni i Novogodisnji praznici, pa vise ne moramo da se pretvaramo da smo dobri i plemeniti. Dva-tri dana su bila sasvim dovoljna za pretvaranje da je na Forumu sve u redu, da je to jedna zdrava i pozitivna sredina, kao i da su kolege sa Foruma mudre, zdrave i korisne osobe.

Kome je ukupna kvota od 1,35 mala ili neisplativa, neka nam svima na Forumu objasni koliko bi oruzja, kokaina, nafte ili cigareta trebalo da prosvercujemo, i koliko bi to trajalo vremena, da bismo zaradili cistih 35 procenata. Kome je kvota od 1,35 mala ili neisplativa, mogao bi svima nama da pokaze bilo koju banku u svetu, koja bi nam dala toliko novac ako im poverimo novac na cuvanje.

Danas cu najmanje biti prognozer, a najvise vas finasijski savetnik, bankar. Sto se tice ove dve kvotice, tu nema sta da se prica, ali ima da se prica oko bankarstva. A osnovne teorije bankarstva kazu da je smisao samo u jednom, a to je (pametno) investiranje.

Danas je utorak, 02.01. i danas treba da donesete svoju zivotnu odluku, koliko ste spremni da ulozite, a kao vas finasijski savetnik, to cu prepustiti vama, ali neka bude najvise sto ste u stanju.

Radi motivacionog efekta, neka bude milion necega. U utorak, do 20.45 je potrebno samo da nadjete tih milion necega. U 20.44. trebate tu sitninu da uplatite na ovaj double po kvotici od 1,35 i nakon toga, tri dana ne morate nista da radite. U cetvrtak, negde oko 23.00 casova cete biti bogatiji za 350.000 necega, a da niste niti kopali, niti orali, niti sekli drva. Onda u petak tih 1.350.000 ulozite na jedinicu kao kuca na Buducnost protiv onih cirkusanata Mornara iz Bara (Aba League) gde kvotica tesko da ce preci 1,12, ali kada ste na berzi, boli vas qurac za kvote, i vec u petak oko 20.00 casova cete imati 1.512.000 a da jos uvek niste uzeli lopatu u ruke. U subotu cete nikad lakse zaradjenih 1.512.000 prebaciti na pobedu Partizana iz poluvremena nad Krkom (Aba League) po predpostavimo opet kvotici od 1,12 i vec u subotu uvece, a da uopste niste izasli iz kuce, na racunu u banci cete imati 1.693.000 necega.

U subotu uvece mozete da izadjete, da se malo opustite od investicionog stresa, a u nedelju ulozete poslednji put, svih 1.693.000 na duplu sansu X2 na Juventus, opet protiv Salernitane, ovoga puta u gostima, u redovnom kolu Serie A po kvoti od 1,18 (kod ciganskih kladionica)

Vec u nedelju, oko 20.00 recite bye-bye siromasnom zivotu, zahvaljujuci svom finansijskom savetniku, zaradili ste svoj prvi milion (1.997.740) a sto je zapravo najteze.

Niste kopali, orali, niti sekli drva, niste cak ni izasli iz kuce, igrali ste samo na tri kluba, Partizan, Juve i Buducnost, odnosno igrali ste protiv cetiri najgora kluba na svetu, Asvela, Salernitane, Mornara iz Bara i Krke. A ujedno ste, na svom primeru, mogli da se uverite, da nema malih i velikih kvota, vec dobitnih i onih kvota koje ne prolaze.

Ozbiljni finansijski savetnici uzimaju ozbiljne procente za ovakve stvari kakve ja radim na ovom smesnom Forumu, dok ih ja radim potpuno besplatno, jer sam gospodin.

U cetvrtak 04.01 se igra derby Euroleague izmedju beogradskih govana, pa se nadam da je svima na Forumu jasno ko ce najbolje, od svih nas, najaviti ovaj mec.

Objavljeno

Real Sociedad - Alaves 1 sa dva ili više golova razlike (2.75) bet365

Real Sociedad završava prošlu godinu s nizom od deset uzastopnih utakmica bez poraza u svim natjecanjima. Međutim, njihov zadnji ulazak u ligu nije bio onako učinkovit kako su planirali, s dva uzastopna razočaravajuća remija protiv Real Betisa i Cadiza.

Trener Imanol Alguacil i njegova momčad imaju sjajnu priliku da se vrate pobjedama večeras kada će dočekati Alavesa u svojoj prvoj utakmici u 2024. godini. Baskijcima je u posljednje vrijeme bilo teško postići gol, nakon što su primili samo jedan gol u posljednjih sedam utakmica u svim natjecanjima.

Unatoč tome, Sociedad trenutno zauzima 6. mjesto na ljestvici, ali zaostaju sedam bodova za Barcelonom na četvrtom mjestu. Pobjeda je stoga imperativ ako žele održati ambicije za ulazak među četiri najbolje momčadi kako ulazimo u drugu polovicu sezone.

S druge strane, Alaves ulazi u utakmicu s različitim raspoloženjem. Izgubili su tri utakmice zaredom u ligi i pali na 16. mjesto na tablici, samo tri boda iznad zone ispadanja. Alaves nije impresionirao na gostovanjima ove sezone u La Ligi, s šest poraza i tri remija u devet gostujućih utakmica.

Kada uzmemo u obzir i povijesne podatke, Real Sociedad ima tradiciju na svojoj strani, pobjedivši tri puta i remiziravši jednom u posljednja četiri susreta s Alavesom. Sociedad ima i impresivan skor od 11 pobjeda, 5 remija i samo 3 poraza u posljednjih 19 domaćih susreta protiv Alavesa.

Sve ukazuje na pobjedu domaćina, stoga ću podržati Real Sociedad da pobijedi s dva ili više gola razlike po kvoti od 2.75. Ne zaboravite da nam bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Sociedad povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_78.png

(Koeficijenti 2.1. u 11:03 CET)

Objavljeno

West ham - Brighton oba daju i 3+ (1.80) bet365

Za West Ham ovo je bio fantastičan Božić, jer su ostvarili impresivan rezultat od 2-0 protiv Arsenala, što im je prva pobjeda na Emiratesu od 2015. godine. Serija od tri uzastopne pobjede popela ih je na šesto mjesto na ljestvici, s zaostatkom od tri boda za Tottenhamom.

Brighton se trenutno nalazi na osmom mjestu na tablici, samo tri boda iza svojih rivala iz istočnog Londona. Roberto De Zerbi je također doživio uspjeh istog dana kada je West Ham šokirao Arsenal. To se dogodilo u uzbudljivom susretu protiv Tottenhama kada su dva penala pomogla Brightonu u pobjedi od 4-2.

Unatoč nedavnim uspjesima, obje momčadi ulaze u ovu utakmicu s mnogo izostanaka zbog ozljeda. Mohammed Kudus i Lucas Paqueta su najnoviji dodaci ozlijeđenim igračima West Hama. Već su bez usluga Nayefa Aguerda i napadača Michaila Antonija.

Stvari su još gore za Brighton nakon što je Luis Dunk suspendiran, što dovodi broj ozlijeđenih igrača na 11. Kaoru Mitoma, Ansu Fati, Solly March, Simon Adingra i Buonanotte neće biti prisutni na ovom putovanju.

Brighton je bio u nizu od tri pobjede prije nego što je West Ham slavio s 3-1 kada su posjetili Amex Stadium ranije ove sezone. James Ward-Prowse, Michail Antonio i Jarrod Bowen bili su strijelci za Čekićare, dok je utješni gol postigao Pascal Gross.

Kao gosti, Brighton još uvijek drži seriju od šest utakmica bez poraza protiv West Hama, s dvije pobjede i četiri remija.

Unatoč ozljedama koje su zadesile obje momčadi, očekuje se borba za sva tri boda. Zato podržavam opciju oba daju gol i više od 2.5 golova kao glavni odabir za ovu utakmicu po kvoti 1.80 u bet365 kladionici.

S obzirom na izostanke Kudusa i Mitome, očekujem i Jarroda Bowena da postigne gol u bilo kojem trenutku. Bowen će nastojati poboljšati svoj golgeterski učinak nakon što je postigao 11 golova na 18 nastupa u Premier ligi ove sezone.

Screenshot_77.png

(Koeficijenti 2.1. u 11:10 CET)

Objavljeno

Milan - Cagliari 1 (1.57) bet365

AC Milan uživa u prilično dobrom nizu rezultata u posljednje vrijeme u svim natjecanjima. Neporaženni su u četiri od posljednjih pet utakmica, uključujući i pobjedu od 1-2 protiv Newcastlea u Ligi prvaka. Štoviše, AC Milan je pobijedio četiri od posljednjih pet domaćih utakmica.

S druge strane, Cagliari ima neuvjerljiv niz rezultata u posljednje vrijeme. Bez pobjede su u četiri od posljednjih pet utakmica i izgubili su posljednje dvije zaredom. Na gostovanjima su u nizu od tri uzastopna poraza. Budući da AC Milan nije izgubio niti jedan međusobni dvoboj protiv Cagliarija na ovom stadionu posljednjih 25 godina, možemo očekivati da će ponovno ostvariti pobjedu u utorak.

Kada je riječ o golovima, AC Milan je postigao barem tri gola u tri od posljednja četiri međusobna dvoboja protiv Cagliarija na ovom stadionu. Osim toga, AC Milan je postigao 3 gola na posljednje dvije domaće utakmice.

S obzirom na slabu ofanzivnu liniju Cagliarija, očekujem jednostranu utakmicu. Stoga predlažem da će AC Milan ostvariti pobjedu na ovoj utakmici po kvoti 1.57 u bet365 kladionici koja računa okladu automatski dobitnom ako Milan povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat, dok bi kao drugi savjet odabrao opciju "oba tima neće postići gol" po kvoti od 1.80 za ovu utakmicu.

Screenshot_76.png

(Koeficijenti 2.1. u 11:15 CET)

Objavljeno
prije 3 sati, IzudinB said:

Real Sociedad - Alaves 1 sa dva ili više golova razlike (2.75) bet365

Real Sociedad završava prošlu godinu s nizom od deset uzastopnih utakmica bez poraza u svim natjecanjima. Međutim, njihov zadnji ulazak u ligu nije bio onako učinkovit kako su planirali, s dva uzastopna razočaravajuća remija protiv Real Betisa i Cadiza.

Trener Imanol Alguacil i njegova momčad imaju sjajnu priliku da se vrate pobjedama večeras kada će dočekati Alavesa u svojoj prvoj utakmici u 2024. godini. Baskijcima je u posljednje vrijeme bilo teško postići gol, nakon što su primili samo jedan gol u posljednjih sedam utakmica u svim natjecanjima.

Unatoč tome, Sociedad trenutno zauzima 6. mjesto na ljestvici, ali zaostaju sedam bodova za Barcelonom na četvrtom mjestu. Pobjeda je stoga imperativ ako žele održati ambicije za ulazak među četiri najbolje momčadi kako ulazimo u drugu polovicu sezone.

S druge strane, Alaves ulazi u utakmicu s različitim raspoloženjem. Izgubili su tri utakmice zaredom u ligi i pali na 16. mjesto na tablici, samo tri boda iznad zone ispadanja. Alaves nije impresionirao na gostovanjima ove sezone u La Ligi, s šest poraza i tri remija u devet gostujućih utakmica.

Kada uzmemo u obzir i povijesne podatke, Real Sociedad ima tradiciju na svojoj strani, pobjedivši tri puta i remiziravši jednom u posljednja četiri susreta s Alavesom. Sociedad ima i impresivan skor od 11 pobjeda, 5 remija i samo 3 poraza u posljednjih 19 domaćih susreta protiv Alavesa.

Sve ukazuje na pobjedu domaćina, stoga ću podržati Real Sociedad da pobijedi s dva ili više gola razlike po kvoti od 2.75. Ne zaboravite da nam bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Sociedad povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_78.png

(Koeficijenti 2.1. u 11:03 CET)

Kolega @IzudinB, nekako mi  je prihvatljivija varijanta da bude 1&ng  ( gost ne daje gol) uz kvotu  @2,40  ( mozzart) ili u bet365 (@2,20).

Objavljeno

@noja57 što se događa sa Maccabiem? Vidim da igraš 2 na Monaco.

Od Eurolige danas ja bih Fenerbahce i Olympiacos iako su jedni i drugi nestabilni.

Fener je sada uhvatio formu, a Zvezda je među slabijim ekipama i ovi bi doma trebali to pobjediti. Dorsey je nešto ozlijeđen, ali on varira u nastupima cijelu sezonu pa valjda mogu pobjediti i bez njegovog jačeg učinka.

Olympiacos sam zamalo postavio u PŠ. Oporavili su se bekovi Williams Goss i Mckissic. Doveli su Petruševa i Mitrou Longa koji su igrali zadnju utakmicu u prvenstvu. Canaan i Milutinov koji su tokom sezone imali probleme sa ozljedama su isto u sastavu. Jak roster, jedino je za danas upitan Walkup koji im je dosta bitan. Problem ovog para mi leži u Milanu koji je totalno nestabilan. I sada su vratili istog takvog igrača, Napiera. Jednu utakmicu mogu uzeti ovakvog protivnika u gostima, a onda će drugu doma izgubiti od Žalgirisa. Zato sam odustao od Olympiacosa u PŠ. Ipak, Milano je bez Shieldsa i Mirotića i Olympacos bi to jednostavno morao iskoristiti.

Objavljeno
prije 51 minute, fic said:

@noja57 što se događa sa Maccabiem? Vidim da igraš 2 na Monaco.

Od Eurolige danas ja bih Fenerbahce i Olympiacos iako su jedni i drugi nestabilni.

Fener je sada uhvatio formu, a Zvezda je među slabijim ekipama i ovi bi doma trebali to pobjediti. Dorsey je nešto ozlijeđen, ali on varira u nastupima cijelu sezonu pa valjda mogu pobjediti i bez njegovog jačeg učinka.

Olympiacos sam zamalo postavio u PŠ. Oporavili su se bekovi Williams Goss i Mckissic. Doveli su Petruševa i Mitrou Longa koji su igrali zadnju utakmicu u prvenstvu. Canaan i Milutinov koji su tokom sezone imali probleme sa ozljedama su isto u sastavu. Jak roster, jedino je za danas upitan Walkup koji im je dosta bitan. Problem ovog para mi leži u Milanu koji je totalno nestabilan. I sada su vratili istog takvog igrača, Napiera. Jednu utakmicu mogu uzeti ovakvog protivnika u gostima, a onda će drugu doma izgubiti od Žalgirisa. Zato sam odustao od Olympiacosa u PŠ. Ipak, Milano je bez Shieldsa i Mirotića i Olympacos bi to jednostavno morao iskoristiti.

Da se mec igra u Tel Aviv bio  bi  najverovatnije kec na  @1.4.  Mec se igra u  Beogradu , bez publike verujem da je Monaco u  ovom  mecu  u prednosti. Prosle sezone su igrali na F4 a ove sezone  su  na putu  za playoff. Imaju po  5 pobeda i kod kuce i na strani. Ovaj mec za njih  je  sansa da se ucvrste na 4,5 mesto...

Milano  veliko  razocarenje. I kad su igrali Shields i Mirotić nisu  bili  ubedljivi. Ne verujem vise u  njih. 

Objavljeno
prije 1 sat, noja57 said:

Da se mec igra u Tel Aviv bio  bi  najverovatnije kec na  @1.4.  Mec se igra u  Beogradu , bez publike verujem da je Monaco u  ovom  mecu  u prednosti. Prosle sezone su igrali na F4 a ove sezone  su  na putu  za playoff. Imaju po  5 pobeda i kod kuce i na strani. Ovaj mec za njih  je  sansa da se ucvrste na 4,5 mesto...

Milano  veliko  razocarenje. I kad su igrali Shields i Mirotić nisu  bili  ubedljivi. Ne verujem vise u  njih. 

Nisam stigao prije odgovoriti.

Mislio sam da Maccabiu nedostaju Ameri. Ovako mi je to premali tečaj na Monaco, bez obzira što Maccabi ne igra doma u svojoj dvorani.

Al evo padam još manji tečaj, ovaj odvratni Fenerbahce. Ništa od te Eurolige.

Objavljeno

pozdrav ekipa znam da nije tema može mi samo netko reci ako zna mogu lise igraci iz BIH registriat u unibetu i ima li jos neka kladionica koja podrzava paypal uplate isplate hvala

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Meni ce Belgija uz jos Norvesku biti u tih nekoliko evropskih reprezentacija koje cu najvise pratiti, odnosno bice mi u centru paznje. Danas sam trebao i njih da predstavim, ali, na zalost, spanci su mi uzeli sav entuzijazam i erekciju, pa nisam bio u dovoljnom emotivnom stanju i njih da predstavim u postu od deset stranica. Ukoliko do 21.00 cas pronadjem dovoljno entuzijazma, odnosno ako jos i spanci danas od 18.00 casova raznesu svog protivnika, mozda i napisem nekoliko recenica o Belgiji. Ovako, na brzinu, ova jedinica na Belgiju je bas kao sto i kvota od 1,57 kaze, mogla bi da dodje, ali i ne mora. Belgijanci imaju taj poremecaj sto su pre desetak godina imali generaciju kakva se pojavljuje jednom u sto godina, pa opet rezultatski sa njima nista nisu napravili, pa kada se to razocaranje desilo, sada vise niko ne zna sta od njih moze da se ocekuje. Prava steta. I ja sam odigrao tu jedinicu, ali na tu uplatu gledam kao na neku humanitarnu uplatu, kao da sam nekome donirao novac ili krv, pa nista ne ocekujem za uzvrat, ali se lepo osecam.    
    • Pozz momci! 🙂 Uzeo sam Belgiju 1 1,57  Pošto nisam neki poznavaoc nogometa,zanima me vaše mišljenje? Hvala!
    • Spanska reprezentacija, erekcija, knjige, nauka … Ala me yebu ove kolege sa Foruma, pa to je strasno … juce umesto da se posvetim nemcima i holandjanima, onaj kolega Marko15 me sjebao sa desnicarenjem i patriotizmom po Forumu, a danas kada treba da svrsavamo na spance, ovaj kolega McGarrett uzeo da yebe i ne vadi sa turcima i cesima, majko moja. Nauka i knjige vs religija Ovu spansku reprezentaciju mozete razumeti samo ako razumete razliku izmedju nauke (i knjiga sa jedne strane) i religije. Kao sto sama rec kaze, nauka dokazuje, a ne  ubedjuje. Znaci, ako nauka hoce da objasni kako nastaje grmljavina na nebu, ili otkud magla zimi u centru grada, naucnici moraju to  prvo da objasne, zatim dokazu, pa tek onda sve to da stave u knjige, da bi deca onda mogla iz tih knjiga da uce u skolama. Tako da vi danas zahvaljujuci nauci, mozete da stvorite grmljavinu ili maglu u dnevnoj sobi. Plus sto maglu mozete da vidite i na rock koncertima kao vizuelne efekte. Za razliku od nauke, religija nas ubedjuje da nesto postoji, ili hajde da kazemo da barem hoce da nas privuku svojim lupetanj… neeeee svojim idejama ili stavovima. Nauka za svoja objasnjenja koristi eksperimente i laboratorije, dok Crkva koristi trikove poput krsta, molitve, tamjana a pre svega ljudsku prirodu da veruje u nesto. A izmedju svega toga su profesori u skolama koji prenose deci tekovine nauke, i svestenici u crkvama sa druge strane, koji se trude da vas privuku. Zato ce profesor u skoli deci da objasni zasto grmi na nebu, dok ce svestenik religioznoj babi u Zagorju ili Medjugorju da prenese da kada grmi na nebu, to se verovatno Bog nesto ljuti. Ako imamo oci, rezultate nauke i religije uvek mozemo da vidimo. Mozemo da vidimo koliko je nauka doprinela razvoju ili menjanju sveta kroz automobile, svemirske brodove, Google, mobilne telefone, internet, kladjenje ili kompjutere a uvek mozemo da vidimo kako stoje zemlje koje nemaju religiju vec im je najvaznije da je internet besplatan i dostupan u celoj zemlji poput Norveske. A sa druge strane mozemo da vidimo kojim putem idu u Teheranu ili Avganistanu gde prakticno ni ne dozvoljavaju (nekontrolisani internet) Spanska reprezentacija i knjige = erekcija Ovo sto spanci rade sa svojom reprezentacijom, to je sve vec zapisano u knjigama o sportu. Svaka knjiga o sportu pominje cikluse, teorijama da je nemoguce da klubovi ili reprezentacije imaju dozivotne rezultatske cikluse. Pa onda iz tih teorija vi sada mozete da vidite da slavni Milan ove sezone nije igrao evropske utakmice cak ni cetvrtkom, da Juventus nakon devet uzastopnih titula, sada ne moze da bude cak ni ispred Coma, ili da Chelsea ima sto bodova manje od Arsenala. Kakvu je Spanija imala generaciju igraca izmedju 2008 i 2012-te godine, mozemo videti po tome sto su u tih cetiri godine osvojili Svetsko Prvenstvo i dva Evropska Prvenstva. Trenerske knjige bi rekle da nakon toga obicno sledi potop, jer je prakticno nemoguce imati vrhunske rezultate u kontinuitetu, sto smo mogli da vidimo kroz reprezentacije Nemacke koja nije mogla cak ni grupu dva puta da prodje, a da ne govorimo o reprezentaciji Italije gde su citave generacije mladih italijana vec pocele da yebu ili stvaraju porodice, a da nikada nisu doziveli da vide svoju reprezentaciju na Svetskom Prvenstvu. Spanci su imali toliko velika cojones da su smelo i hrabro usli u novi ciklus i smenu generacija, i to bas kako knjige o sportu kazu. Sebi su za selektora izabrali Luis da la Fuente-a, koji je zamenio, to nikako da se ne zaboravi, Luis Enrique-a. U Srbiji bi takvog trenera proglasili budalom, a spanci su ga veeeeoma pazljivo izabrali. Fuente je sa spanskom Under 19 generacijom bio prvak Evrope 2015, pa sa spanskom Under 21 bio prvak Evrope 2019, pa je uzeo srebro na Olimpijskim Igrama 2020 Kao sto i pise u svim knjigama o sportu, sasvim je logicno da ces jednu ovakvu reprezentaciju poput Spanske, pred kojoj je bila smena generacija, uvek poveriti jednom ovakvom treneru, koji je ispratio kroz vrhunske rezultate citave generacije mladih i perspektivnih igraca. Sve to lepo zvuci i deluje jednostavno na recima, ali u realnom zivotu da vi date jednu ovako talentovanu generaciju recimo u ruke pijanom Kiksiju, on bi, na primer, jednog Viktor Muneza stavio na klupu, a igrali bi mu Milinkovic-Savic i Vlahovic. Eto otkud erekcija na spance. Imali su cojones da veruju mladima, imali su coyones da na selektorsko mesto dovedu anonimusa za vecinu, imali su cojones da veruju u ono sto rade, i na kraju, imali su cojones da cekaju. Selektor A zapravo je njihov novi selektor imao najveca cojones. Trenerske knjige kazu da se vi kao trener ne mozete drzati nekog svog ubedjenja ili teorija ili strategija, kako vi mislite da treba da vam tim igra, vec igru vaseg tima morate da prilagodite tome kakve imate igrace. A Luis de la Fuente ima toliko mozga da zna da ima fenomenalnu generaciju odlicnih igraca, zapravo cudesno kvalitetnih, pa je sasvim logicno da ce igru “tiki-taka” okaciti macku o rep. Fuente odlicno koristi kvalitet koji ima, pa tezi igri “1 na 1” po bokovima a kako to izgleda mozemo videti po rezultatima spanaca. Aktuelni su Prvaci Evrope, kvalifikacije su prosli setnjom sa pet pobeda, jednim remijem (u poslednjoj utakmici) i nula poraza sa 21 postignutim pogodkom i tek dva primljena gola (takodje u poslednjoj utakmici kvalifikacija). Eeeeej … pet clean sheet-a iz sest utakmica, nula poraza, 3,5 gola po utakmici i 67% poseda lopte prosecno… majko moja. Dosta je ….. stvarno osecam pritisak u preponama … ne mogu vise. Za mene su spanci Top Top generacija, top selekcija, i naravno da cu ih podrzati do kraja. Ne znam da li su jos uvek zeleni za titulu, ne znam kako su sve izasli iz problema sa povredama i izostancima (Rodri, Nico Williams, Merino, Gavi …) ali za mene nema nikakve dileme. Idem sa naukom, idem sa knjigama, idem sa onim u sta verujem, a ne sa onim u sta hoce da me ubedjuju. Vecina kaze Francuska ima bolje pojedince. Naukom se bavi manje od jednog procenta ljudi. Znaci, od sto ljudi na jednom mestu, manje od jednog veruje u nauku. A to nije manjina, vec su to mrvice. A ostalih 99% veruje u nesto drugo (Boga, srecu, sudbinu, pravdu, karmu, jednakost …) Ali da naucnici nisu verovali u ono sto rade, ovaj post bismo danas pisali na kamenu, a ne na telefonu. A pogledajte kakvu tek guzvu spanci imaju na golmanima, majko moja. David Raya, Joan Garcia, Unai Simon … eeeej zivote. Napredddddddd spanci, zivela teorija, zivele knjige, zivela pamet, zivela nauka, zivela cojones ko ih ima, ziveo talenat plus znanje, zivela erekcija. Samo Spanija i niko drugi, pa makar bili poslednji u grupi.  
    • Evo jedan prijadlog za danas u obliku bet buildera:   Španjolska - Capo verde Španjolska pobjeđuje oba poluvremena Zbroj golova na utakmici minimalno 3   Španjolska kao jedan od glavnih favorita za osvajanje ovog prvenstva otvara mečom protiv neloših afrikanaca. Ali ne vidim prostora za iznenađenje ovdje. Očekujem 3-4 gola španjolaca, raspoređenih u oba poluvremena dok s druge strane maksimalno gol (ako i to) afrikanaca te se nadamo da nece biti dovoljan da sruši ovu okladu.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use