Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Bravo @noja57?

Ja nešto dižem na rukometu, lagano hendikepi protiv favorita. Jučer na Nizozemskoj protiv Švedske i upravo Austrija koja je i izbacila Španjolsku. Granice su odlične. Jedino što sam prošlu noć puknuo na tenisu. Vratio sam što sam digao prošli tjedan u kvalifikacijama i sad mi je plan ne igrat ga. Eventualno po jedan par u danu. Tako sam igrao prvo kolo, prva dva dana Arnaldia i Sheltona i oni su prošli, ali sinoć sam pretjerao.

I ovu noć mi se sviđa na Sheltona, moram vidjeti još sa čime bih ga za sutra igrao.

Objavljeno
prije 1 minutu, fic said:

Bravo @noja57?

Ja nešto dižem na rukometu, lagano hendikepi protiv favorita. Jučer na Nizozemskoj protiv Švedske i upravo Austrija koja je i izbacila Španjolsku. Granice su odlične. Jedino što sam prošlu noć puknuo na tenisu. Vratio sam što sam digao prošli tjedan u kvalifikacijama i sad mi je plan ne igrat ga. Eventualno po jedan par u danu. Tako sam igrao prvo kolo, prva dva dana Arnaldia i Sheltona i oni su prošli, ali sinoć sam pretjerao.

Daj ako imas neki dubl iz tenisa

Objavljeno
Just now, noja57 said:

Daj ako imas neki dubl iz tenisa

Evo baš sam napisao Sheltona. Ne znam koga bih drugoga. Sutra možda Norrie, mada imao je neku ozljedu prije AO pa ne znam sad koliko ga je pametno igrati.

Objavljeno
prije 5 minute, fic said:

Što je sa Jabeur? Neka ozljeda ili? Za malu znam da je talentirana, ali nisam pratio WTA ništa u zadnje vrijeme.

Gledao sam je nekoliko puta ( ima samo  17 god.) . Igra odlicno!. I Jabeur je jaka (6na WTA listi) ali  vise na silu  manje na pamet. Mozda sam pogresno postavio  al  ne igram na mnogo  pa onako navijacki. 

Danas me je bas islo . 9/10 pogodaka. 

Zadnji i  najjaci je bio Juventus @1.45.

Videcemo  ujutro. 

Mozda cu  jos nocas odigrati  na Philadelphia. Vidim da pisu  da je kod Denvera mnogo upitnih i ozledjenih( Jokic,  Muray....) a kod ovih  se vratio Joel Embiid.

Pozdrav !!!

Objavljeno

Ja sam odigrao Sheltona i Maroko. Ne volim ta prvenstva van Europe, ali Maroko ima odličnu ekipu što smo vidjeli i na SP. Sa druge strane ova Tanzanija je ništa posebno. Dobio ih je Maroko i prije 2 mjeseca kod nijh u kvalifikacijama za SP. Sretno nam i pozdrav!

Objavljeno
prije 9 sati, fic said:

Ja sam odigrao Sheltona i Maroko. Ne volim ta prvenstva van Europe, ali Maroko ima odličnu ekipu što smo vidjeli i na SP. Sa druge strane ova Tanzanija je ništa posebno. Dobio ih je Maroko i prije 2 mjeseca kod nijh u kvalifikacijama za SP. Sretno nam i pozdrav!

Andreeva 2:0 ( 6:0 i 6:2)

image.thumb.png.6e9bf3e4e2eaab73ea3f99e67b8d9d92.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use