Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Pitanje vezano uz bonuse za one koji ih dobiju s vremena na vrijeme, na bet365 naravno  :D

Ubacio bih nekih 100-200E na kladu sad pred euro, nisam neki veliki igrač, prošle godine sam vrtio jedno pola godine neku cifru i onda pao. 

Uglavnom, u jednom periodu sam dobio 100% bonus na uplatu, kao vidjeli su da nisam dugo položio depozit, i eto zovu me nazad. 

Sad čekam već jedno 2 mjeseca opet neki bonusić, ali mi se sve više čini da neće biti ništa od toga...ili?  :)

Nastavio bih na bet-u jer sam navikao na njihovu ponudu i sučelje, ali ako nema bonusa - idemo negdje gdje ga ima... :D

Gledam malo ovako betfair, vidim oni nemaju ponudu na žute, kornere i ofsajde? I kakva im je live ponuda općenito? 

Objavljeno

Pitanje vezano uz bonuse za one koji ih dobiju s vremena na vrijeme, na bet365 naravno  :D

Ubacio bih nekih 100-200E na kladu sad pred euro, nisam neki veliki igrač, prošle godine sam vrtio jedno pola godine neku cifru i onda pao. 

Uglavnom, u jednom periodu sam dobio 100% bonus na uplatu, kao vidjeli su da nisam dugo položio depozit, i eto zovu me nazad. 

Sad čekam već jedno 2 mjeseca opet neki bonusić, ali mi se sve više čini da neće biti ništa od toga...ili?  :)

Nastavio bih na bet-u jer sam navikao na njihovu ponudu i sučelje, ali ako nema bonusa - idemo negdje gdje ga ima... :D

Gledam malo ovako betfair, vidim oni nemaju ponudu na žute, kornere i ofsajde? I kakva im je live ponuda općenito? 

Bet365 je najbolji ali ima i Betfair svoje prednosti. Za euro2016 sam siguran da će imati kartone i sve moguće razrade u ponudi a live im je odličan, mislim da su čak i dobili nagradu jedne godine za najbolje live sučelje od svih kladionica. Uz to tu je i betting exchange koji je najveće na svijetu upravo kod betfaira, gdje se može kladiti bez limita... Osobno imam oba računa i preporučujem stvarno obje kladionice.

Objavljeno

Koliko cesto imaju bonuse pri registraciji? Otvorio bih račun pa neznam jel mi se isplati čekat neku promociju

Za igrače iz Hrvatske nema bonusa već dugi niz godina, pri otvaranju računa. Ali zato daju loyality bonuse, igračima koji imaju račune, svakoga tjedna, pogotovo ako si aktivniji. Također, znaju dati individualni bonus, odnosno poslati na mail npr. uplati 100eura i dobit ćeš 100eura ili 50eura bonusa, ali to su im ciljane promocije, samo za neke korisnike. Uglavnom, isplati se otvoriti račun IMO

http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet365/

Objavljeno

Ne, ne možeš gledati u full screenu. Osnovna namjena tih strimova je da pomogne kladioničarima, a ne da uživamo gledajući, iako je i dalje to dobra stvar. Bet365 vjerovatno ne daje neki veliki novac za TV prava, tako da full screen ne može.

Objavljeno

imamo jedno pitanje vezano za registraciju u bet365, ja sam iz hrvatske, ali se nalazim na radu u njemackoj, pa ako bi mi tko mogao reci koju adresu i mjesto stanovanja da stavim, dali onu iz hrvatske ili ovu iz njemacke  ;)

Objavljeno

imamo jedno pitanje vezano za registraciju u bet365, ja sam iz hrvatske, ali se nalazim na radu u njemackoj, pa ako bi mi tko mogao reci koju adresu i mjesto stanovanja da stavim, dali onu iz hrvatske ili ovu iz njemacke ;)

ja bih ti preporucio hrv..

nisam sad siguran za bet, ali u nekim kladionicama sam imao problema zbog njemacke adrese

nesto s njihovim zakonima je problem bio

Objavljeno

zar u bet365 uzimaju manipulstivne ili neki neki postotak, jer evo sad uplatio na kvotu 2,00 10 eura i dobitak mi 19 eura, otkud to, na ni jednoj drugoj kladari mi se to ne dogadja

• 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Objavljeno

Pozdrav, moze li mi netko u najkracim crticama objasnit kako isplatit novac sa racuna na karticu? Nasao sam ja sve to, ali trazi se adresa banke i slicno, a depozit sam vrsio sa kartice. Takoder moze mi netko objasnit i za isplatu na skrill? Hvala

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use