Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 7.4.2024.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Nedjelja1.jpgScreenshot_1.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Nedjelja2.jpgScreenshot_2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Nedjeljak3.jpgScreenshot_3.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Nedjelja4.jpgScreenshot_4.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Nedjelja5.jpgScreenshot_5.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 1.4. u 14:32 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Premier liga

Manchester Utd - Liverpool (16:30) bet365
Sudac: Anthony Taylor (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.20
Prosjek ekipe 2: 1.87

Screenshot_1.png
 

Sheffield Utd - Chelsea (18:30) bet365
Sudac: Robert Jones (4.61)
Prosjek ekipe 1: 2.87
Prosjek ekipe 2: 3.00

Screenshot_2.png
 

Tottenham - Nottingham Forest (19:00) bet365
Sudac:
Prosjek ekipe 1: 2.47
Prosjek ekipe 2: 2.23

Screenshot_3.png
 

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Frosinone - Bologna (12:30) bet365
Sudac: Daniele Orsato (4.71)
Prosjek ekipe 1: 2.50
Prosjek ekipe 2: 1.91

Screenshot_4.png
 

Monza - Napoli (15:00) bet365
Sudac: Daniele Doveri (3.17)
Prosjek ekipe 1: 2.62
Prosjek ekipe 2: 1.75

Screenshot_5.png
 

Cagliari - Atalanta (18:00) bet365
Sudac: Antonio Rapuano (3.67)
Prosjek ekipe 1: 1.82
Prosjek ekipe 2: 1.67

Screenshot_6.png
 

Verona - Genoa (18:00) bet365
Sudac: Gianluca Manganiello (2.00)
Prosjek ekipe 1: 1.83
Prosjek ekipe 2: 2.38

Screenshot_7.png
 

Juventus - Fiorentina (20:45) bet365
Sudac: Federico La Penna (5.17)
Prosjek ekipe 1: 2.76
Prosjek ekipe 2: 2.29

Screenshot_8.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE
 

Bundesliga

Hoffenheim - Augsburg (15:30) bet365
Sudac: Florian Exner (-)
Prosjek ekipe 1: 2.71
Prosjek ekipe 2: 2.00

Screenshot_9.png
 

Wolfsburg - B. Mönchengladbach (17:30) bet365
Sudac: Bastian Dankert (4.75)
Prosjek ekipe 1: 2.43
Prosjek ekipe 2: 1.83

Screenshot_10.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 07.04. u 00:48 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Fenerbahce vs Efes, tursko kosarkasko prvenstvo (ponedeljak)

Fenerbahce i Efes su igrali medjusobno u Euroleague pre samo dva dana, a vec sutra (ponedeljak) igraju jos jednom. U petak su igrali izuzetno vazan mec u okviru predposlednjeg kola Euroleague, a sutra igraju jos vazniji mec u okviru turskog prvenstva. U utakmici Euroleague, Fenerbahce je po kladionicama bio favorit po kvoti od 1,30-1,35 pa su ipak izgubili sa 80:82 a po kladionicama su u sutrasnjem mecu jos veci favoriti, po kvotama od 1,25-1,30 pa i vise.

Fenerbahce

Ove sezone u svim takmicenjima su kod kuce sve do ove utakmice sa Efesom od petka, odigrali 27 utakmica i imali su 26 pobeda i samo jedan poraz, i to od trule Crvene Zvezde, najgoreg kluba na svetu. U petak su doziveli i taj drugi poraz u sezoni, kod kuce, pa sada imaju skor kod kuce od 26 pobeda i dva poraza. Cim imaju samo dva poraza kod kuce u sezoni, to znaci da su dobijali i Real Madrid, najbolji evropski roster ikada, Panathinaikos, Monaco, Barcellonu ili Olympiacos, znaci sve najbolje evropske ekipe su dobili kod kuce. Pa ipak, u jednom delu sezone, su odlucili da smene Itoudisa, i dovedu Jasikeviciusa. Razlog su bile, slabe igre u gostima, gde su ih u jednom delu sezone, svi gazili, pa su imali uzastopne poraze od Partizana, Crvene Zvezde, Maccabija, Virtusa, Besiktasa, Baskonije, Barcellone i Efesa. Nakon smene trenera su se podigli, kod kuce su nastavili da gaze sve zivo, znatno su popravili i igru u gostima, gde su dobijali ono sto moraju, a tamo gde su gubili, pruzali su dobar otpor. Fenerbahce je dobra ekipa, odlicno popunjena, sa dobrim trenerom, ekipa su koja raste tokom sezone, ali su specificni po tome sto u sistemu kojeg se drzi Jasikevicijus, individualni kvalitet ne dolazi toliko do izrazaja, iako su puni kvalitetnih igraca. Zato im se i desi da dva puta u sezoni dobiju Real Madrid, ali i izgube od Zalgirisa ili Armanija (u gostima). Da se vratim igrama kod kuce. Imali su cetrnaest uzastopnih pobeda kod kuce, pa su izgubili od Crvene Zvezde, najgoreg kluba na svetu, pa su imali dvanaest uzastopnih pobeda, pa su izgubili od Efesa.

Efes

Godine 1992 je bilo ono istorijsko prvenstvo Evrope u fudbalu, gde je samo deset dana pred pocetak Prvenstva, tadasnja Jugoslavija bila izbacena iz istih razloga zbog cega su danas izbaceni zli rusi iz svih takmicenja, Na njihovo mesto je “upecana” Danska, iako nisu prosli grupu u kvalifikacijama, i to na osnovu zreba. U tom periodu, danci su vec bili na odmoru, pa je njihov Savez samo deset dana pred Prvenstvo, morao da skuplja igrace po plazama. Cak nisu imali ni trenera, jer je Nielsen bio pred otkazom. A onda su onako mokri od kupanja u moru, i izgoreli od sunca po spanskim plazama, dosli na Prvenstvo bez ijedne pripremne utakmice. Ne znam da li je smesnije bilo to sto su na Prvenstvo dosli izgoreli od sunca, ili je smesnije sto su u grupi bili sa Engleskom, Francuskom i domacinom Svedskom, ili je mozda jos smesnije sto su prvu utakmicu u grupi odigrali nereseno sa englezima, pa izgubili od svedjana sa 0:1, ali je svakako najsmesnije da su na kraju postali prvaci Evrope pobedivsi u finalu svetu Nemacku, majko moja. Ovakve stvari su moguce samo u glupom fudbalu, jedinoj sportskoj igri gde mozak ne igra nikakvu ulogu. Tadasnju titulu Danske bih uporedio, kao kada bismo se mi sa Foruma sada skupili, ukljucili u englesku Premier League sa 70 bodova zaostatka u odnosu na Arsenal, Liverpool i ManCity, i na kraju osvojili titulu, a da pri tome, ja, kao nas najbolji igrac u nasem rosteru, ne govorim sa svojim kolegama iz reprezentacije ovog smesnog Foruma, kolegama @mesrine i @furyshaa dok govorim samo sa kolegom @nutrija a pri tome, ocekujem da mi ova prva dvojica dodaju loptu kada sam u izglednoj prilici za gol.

Eto, to vam je ovogodisnji Efes. Efes iz ove sezone je isto ono sto su 1992-e bili danci. Ovaj ovogodisnji Efes je labudova pesma “onog” sampionskog Efesa, dvostrukog prvaka Evrope. Pred pocetak sezone su ih napustili trener i najbolji igrac, tokom sezone su smenili trenera, i na njegovo mesto postavili “vojnika kluba”, a vec pre nekoliko dana i objavili da ce u sledecoj sezoni imati novog trenera, Xavi Pasquala. Efes je jedan pravi raspad sistema, prava anarhija, prakticno igraju bez trenera, trenutni trener sluzi samo da ne bi sami vrsili izmene, vec da to izgleda malo elegantnije. Efes je bio jedan od najgorih gostiju u Euroleague, gubili su od Crvene Zvezde, najgoreg kluba na svetu, Zalgirisa, Asvela, Partizana, Bayerna, Armanija, a o Real Madridu, Panathinaikosu, Barcelloni ili Olympiacosu da i ne govorimo. Ali, uvek ima jedno “ali”. Razlika izmedju Efesa i svih ostalih klubova ispod prvih sest ekipa Euroleague je sto je Efes krcat individualnim kvalitetom, cistim talentom. Zato im i ne treba trener, kada u rosteru imaju igrace koji ako se “upale” mogu da dobiju svakoga. Da ih uporedim sa Partizanom. Efes ima prakticno osam ili deset igraca od kojih svako moze sam da dobije bilo koju ekipu Euroleague, ali nemaju nista drugo. Nemaju disciplinu, nemaju hijerarhiju u timu, nemaju reda unutar igre, prava pravcata anarhija. Sa druge strane, Partizan nema nista, celu sezonu igraju sa jednim i po igracem, nesto hvataju na domaci teren, ali zato imaju kakav-takav sistem i najboljeg evropskog trenera, za decu mladju od dvanest godina. Bas zato su i vodili borbu za to deveto ili deseto mesto u Euroleague, gde nekada pobedi sistem, a nekada suvi kvalitet igraca.

Fenerbahce vs Efes

Ovo je direktni mec za prvo mesto u turskom prvenstvu. Obe ekipe imaju po tri poraza, ali Fenerbahce ima utakmicu manje. Ove sezone su odigrali vec cetiri utakmice, medjusobni omer je 2:2. U petak je dobio Efes bas kako se i dobijaju ovakve utakmice. Umesto kosarke, izabrali su da igraju sah, a kada igrate sah i pri tome se dovucete do poslednjih pet minuta utakmice, a da je rezultat egal, vase sanse za pobedu su uvek 50-50. Na drustvenim mrezama cesto mozete cuti da su neke utakmice Euroleague namestene, jer je kao nemoguce da Asvel dobije trideset razlike Valenciju u gostima, Baskonija da dobije Real Madrid, a Efes Fenerbahcea. Nije vazno sta se pise na drustvenim mrezama, zapravo je najvaznije sta ja mislim, a mislim da nijedna jedina utakmica Euroleague nije namestena, vec su cudni rezultati posledica ujednacenog kvaliteta timova, gde gotovo sve ekipe imaju kvalitetne igrace u rosteru, izuzimajuci Zvezdu, Partizan i Albu.

Izmedju sistema i individualnog kvaliteta, uvek bih se pre odlucio za sistem. Izmedju relativno dobrog trenera, i anarhije kojoj trener ni ne treba, opet bih uvek pre odabrao ovo prvo. Izmedju ekipe koja kod kuce iz 27 utakmica ima tek dva poraza, i jedne od najgorih gostujucih ekipa, opet bih uvek izabrao ovo prvo. U utakmici koja odlucuje prvo mesto u prvenstvu i prednost domaceg terena u doigravanju, uvek bih pre izabrao domacu ekipu. Na utakmici od pre samo dva dana, kladionice su pobedu Fenerbahcea kvotirale sa 1,30-1,35 pa su ipak izgubili, a samo dva dana nakon poraza, kvota na Fenerbahce u sutrasnjem mecu je jos manja i iznosi izmedju 1,25-1,30 sto znaci da kladionice isto misle kao i ja, pa ne bi trebalo da ih ljutimo i igramo protiv njih. Naravno da se slazem, da Efes bez problema moze da dobije Fenerbahce, ali se ne slazem da mogu da ih dobiju lako, odnosno mogu da ih dobiju, pod uslovom da i Fener odigra katastrofalno, bas kao i u petak, gde je i sa takvom ocajnom igrom Fenerbahcea, odlucivala jedna ili dve lopte. Fenerbahce ima tek dva poraza kod kuce u sezoni, jos nijednom u sezoni nisu izgubili dva puta uzastopno kod kuce, pa ako se to desi bas sutra, onda i treba da padnemo.

Ekstremni klizni handicapi, dar sa neba.

Zaista mislim, kada bi obe ekipe odigrale najbolje sto mogu, da bi Fenerbahce ovo lagano dobio dvadesetak razlike. To znaci da bih uvek pre odigrao jedinicu, nego dvojku. To sam mislio i za mec od petka, a to mislim i za utakmicu koja se igra sutra. Ali, kada vidite, ekstremne klizne handicape koje nude zdrave kladionice, onda sve pada u vodu. U petak je kvota na jedinicu Fenerbahcea bila oko 1,35 a klizni handicapi do +3,5 na domacina su mogli da se nadju po kvotama od 1,22-1,25 majko moja. Tako je i za sutrasnju utakmicu. U ovom trenutku, veliki bet365 nudi jedinicu po kvoti od 1,30, a klizni handicap od + 2,5 na Fener po neverovatnoj kvoti od 1,22, dok William Hill u ovom trenutku dozvoljava cak i handicap od +3,5 na domacina, majko moja. Nijedan od ovih handicapa nece jos dugo stojati, najverovatnije nece biti moguci kada se svi vi sa Foruma probudite, dok ja, samo za vas, i to potpuno besplatno pisem ovu analizu u 05.00 casova ujutro. Hteo sam da kazem, da je uvek bolje izabrati ekstremni klizni handicap na domacina, pa makar i za kvotu manju za 0,08 ili 0,12 ali i malo povecati uplatu, nego igrati cistu jedinicu, kada vec postoji takav dar sa neba.

Sutra, u ponedeljak se igra utakmica Aba League izmedju Partizana i Zadra, gde se jos uvek moze izvuci ova jedinica kao kuca po kvotici od 1,10. Samo da kazem da je Zadar u prvoj utakmici, u jednom pravom porno filmu, potopio Partizana 16 razlike, a vodili su i preko 20 razlike, pa se mozemo samo nadati da se najbolji evropski trener, za decu mladu od dvanaest godina, odgledao barem jedan porno film u svom zivotu, i video sta se u tim filmovima radi.

Ako jos ovu jedinicu na Partizan po kvotici od 1,10 vezete sa jedinicom kao kuca na Efes protiv Crvene Zvezde (cetvrtak, Euroleague), gde su najbolje kladionice vec izbacile kvotu od 1,12 dobicete ukupnu kvotu od neverovatnih 1,23 sa kojom sebi mozete da promenite zivot na bolje.

Link to comment
Share on other sites

Sam  sebi  pokvarim  dan!

Umesto  da sam popio kafu  pa na vikendicu,  ja ajd da pogledam mozda naidjem na nesto kao predlog za kladjenje. Umesto predloga i  par recenica, "bivsi" strucnjak  za sistem 5/7 (@1.20) a sada "pisac u  pokusaju" toliko  kolicinu "sadrzaja"  i  "informacija " ( da ne  kazem gluposti) napise da sam prekinuo citanje.

Preskacem  danas kladjenje a ako  se i  kladim  prvo cu  pogledati  ko je autor predloga !

Link to comment
Share on other sites

Posto, kao i uvek, nema otvorenih Topica za naredne dane, a hteo bih da postavim predloge za deset dana unapred, za sada postavljam samo naslov za najavu utamice Lige Prvaka izmedju Arsenala i Bayerna, posto cu umreti ako bas ja ne budem prvi koji ce najaviti ovaj mec Lige Prvaka. Za sada postavljam samo naslov, da bih zauzeo mesto za sebe, a tekst cu ubaciti naknadno.

Arsenal vs Bayern, Liga Prvaka, najava meca

Link to comment
Share on other sites

prije 5 sati, LeonardoDrugi said:

Posto, kao i uvek, nema otvorenih Topica za naredne dane, a hteo bih da postavim predloge za deset dana unapred, za sada postavljam samo naslov za najavu utamice Lige Prvaka izmedju Arsenala i Bayerna, posto cu umreti ako bas ja ne budem prvi koji ce najaviti ovaj mec Lige Prvaka. Za sada postavljam samo naslov, da bih zauzeo mesto za sebe, a tekst cu ubaciti naknadno.

Arsenal vs Bayern, Liga Prvaka, najava meca

Slobodno ti otvori temu ako nekad nije otvorena ;)

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Austrija - Francuska 2/2 (2.50) ili 2 (1.57) bet365 Francuska započinje svoj Euro 2024 utakmicom protiv Austrije danas u 21 sat u Düsseldorfu. Mogu li Austrijanci naštetiti jednom od glavnih favorita za titulu u Njemačkoj? Njihova nedavna forma sugerira da bi mogli, ali tko je dovoljno hrabar da se kladi protiv Les Bleusa? Francuska je bila na svom uobičajenom vrhuncu tijekom kvalifikacija. Pobijedili su sedam i remizirali jednu od osam utakmica u skupini s Nizozemskom, Grčkom, Irskom i Gibraltarom. Sedam od posljednjih devet utakmica Francuske u svim natjecanjima završilo je s tri ili više golova. Obje su momčadi postigle gol u tri od posljednje četiri međusobne utakmice između Austrije i Francuske. Les Bleus su pobijedili u osam od posljednjih dvanaest susreta protiv Austrijanaca. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ralf Rangnick radi nevjerojatan posao s ovom austrijskom momčadi. Na spektakularan ih je način odveo na Euro 2024. Austrija je završila izazovnu kvalifikacijsku skupinu F samo jedan bod iza pobjednika skupine, Belgije. Pobijedili su u šest utakmica, remizirali jednu i izgubili jednu od osam susreta, unatoč tome što su se dva puta susreli s Belgijom i Švedskom. Ralf Rangnick suočio se s velikim problemima zbog ozljeda igrača prije Eura. Bit će bez kapetana momčadi Davida Alabe. Također, veznjak Xaver Schlager i vratar Alexander Schlager neće sudjelovati na turniru. Saša Kalajdžić dijeli istu sudbinu. Što se tiče pozitivne strane, Marcel Sabitzer je spreman za nastup nakon igranja finala Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Austrija (4-5-1): Lindner – Lienhart, Daniliuc, Trauner, Mwene – Seiwald, Laimer, Baumgartner, Kainz, Sabitzer – Gregoritsch Didier Deschamps je upravo primio pozitivne vijesti o Kylianu Mbappeu. Mbappe će biti spreman za nastup unatoč navodnoj ozljedi nakon pobjede od 3-0 nad Luksemburgom u prijateljskoj utakmici. Njegov novi suigrač iz Real Madrida, Aurelien Tchouameni, nije igrao u remiju protiv Kanade i vjerojatno će propustiti otvaranje Eura. Francuska (4-5-1): Maignan – Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez – Kante, Camavinga, Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud Francuska želi ispraviti šokantno ispadanje u osmini finala na prethodnom Europskom prvenstvu. I dalje imaju ekipu punu zvijezda na svim pozicijama. Plavce predvodi Kylian Mbappe, koji je redovito postizao golove za reprezentaciju na prethodna tri velika turnira. Francuska ulazi u ovu utakmicu s dvije pobjede i remijem u posljednja tri prijateljska susreta. Postigli su tri gola u svakoj od uzastopnih pobjeda nad Čileom i Luksemburgom prije iznenađujućeg remija bez golova protiv Kanade prošlog vikenda. Austrija je u sjajnoj formi s šest pobjeda i remijem u posljednjih sedam utakmica. Ostvarili su velike pobjede protiv Njemačke, Slovačke, Turske i Srbije. Ipak, te pobjede neće puno značiti kada se suoče s jednom od najboljih momčadi na svijetu. Predlažem klađenje na pobjedu Francuske s vodstvom na poluvremenu i pobjedom na kraju po kvoti 2.50. Za one koji se klade samo na pobjedu Francuske po kvoti 1.57, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Francuska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
    • Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40     betfair 29-godišnji branic Galatasaraya ima prosjek od o 1 faula po utakmici Turci u pripremema napravili 10 odnosno 12 faula Gruzijci su primili 12 faula u prosloj pripremnoj Branic u posljednjim pripremama za Tursku ostao bez faula protiv italije i 2 faula je imao protiv Poljske Tecaj da napravi barem 1 faul je previsok po meni Bardakci je prema svim najavama neupitan u prvih 11 Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83     bet365 Kashia centralni branic i kapetan repke koji cesto iznosi loptu prema naprijed vec je znao premasiti ovu marginu, npr protiv Norveske koju mogu vidjeti negdje u rangu turaka Kapetan ce sigurno poceti u prvih 11 osim u slucaju neceg neocekivanog poput ozljede
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use