Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

68. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 7.4. - 9.5. (Uto-Čet)

Recommended Posts

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Pre proglasavanja tri Dana Zalosti na Forumu, samo jos preporuka za kladjenje protiv Partizana, Euroleague, u narednom dugom periodu Bez ikakvog zezanja, stvarno cemo proglasiti tri Dana Zalosti na Forumu zbog Juventusa, ali bi bila prava steta da zbog zalosti ne iskoristimo ovo duplo kolo Euroleague koje se igra u sedmici koja je pred nama. Na Juventus cu se vratiti sa jos nekoliko recenica na kraju posta, ali kome je na Forumu ostalo jos uvek nerava, entuzijazma i pre svega, novaca za kladjenje, ovakav istorijski raspad Partizana, koji imamo prilike da gledamo bi zaista morao da se iskoristi.. Prvo da svi zajedno pogledamo ovu istorijsku tabelu samog zacelja Euroleague, gde je Partizan najgori, ne samo od grupe najgorih timova, ili ne samo da je ispod skandalozne Baskonije ili nikad goreg Bayerna, vec je i ispod Asvela, posle Albe, najgoreg tima koji je ikada igrao Euroleague, i koji da moze, vec sada bi napustio takmicenje. U sedmici koja je pred nama Partizan u utorak ide Monacu, a vec u petak opet gostuju, i to Barcelloni a uopste mi nije bilo tesko da izvucem raspored Partizana u naredna cetiri meseca. Nakon gostovanja Monacu i Barcelloni, beogradskim govnima dolazi Olympiacos, pa idu Bayernu, pa im dolazi Hapoel, pa idu Armaniju i Maccabiju, pa im dolazi Panathinaikos i Real Madrid, pa idu Fenerbahceu, pa im dolazi Dubai, pa idu Virtusu i Parisu, pa im dolazi Asvel i Valencia, pa idu Zvezdi i Efesu, te im dolazi Zalgiris i Baskonija. U Euroleague je veoma tesko reci nesto unapred za cetiri meseca, jer evo vec sada na polovini takmicenja imamo prakticno od sedam do deset ekipa koje do kraja takmicenja, a to je punih pet meseci, nece igrati ni za sta, zapravo imace samo za cilj da sacekaju da prodje vreme. Tih sedam ekipa su zaista i sedam najgorih rostera, ali ako njima dodate jos Dubai i Armani koji gotovo da i nemaju nikakvih sansi za plasman u doigravanje, to prakticno znaci da je za skoro pola lige, takmicenje prakticno zavrseno. Ali, i od najgorih, uvek ima najgori, a to je trenutno Partizan, pravi pravcati istorijski raspad sistema. Da ne idemo toliko daleko sa njihovim rasporedom u narednih cetiri meseca, ali ako pogledate njihov raspored u narednih deset utakmica (Monaco, Barcellona, Olympiacos, Bayern, Hapoel, Armani, Maccabi, Panathinaikos, Real Madrid, Fenerbahce) a znajuci u kakvom stanju se trenutno nalaze ta govna, tu ima prostora eventualno za jedan neresen rezultat, i jedan bod poput onog jucerasnjeg boda sto je Lecce uzelo Juvetusu. Gledacu da u utorak, nakon sto prodju dva i po Dana Zalosti, jos jednom najavim ove dve jedinice kao kuca na Monaco i Barcellonu protiv Partizana u razmaku od samo tri dana, iako se niko nece usreciti od kvota koje kladionice budu dale na te dve jedinice. Partizan ce sigurno nekoga dobiti u narednih cetiri meseca, pogotovo kako vreme bude odmicalo, i povecavao se broj klubova koji budu igrali Euroleague samo da prodje vreme, ali ce biti jako tesko da ce se to dogoditi u narednih desetak njihovih utakmica, posto sam bas pazljivo analizirao nihov raspored, dok sam o tome sta se desava u njihovoj kuci bolje upoznat nego sto znam sta se desava u mojoj.  Od kvota na kladjenje protiv Partizana u narednom periodu, na prvi pogled deluje da nece biti koristi. Ali, na drugi pogled, uz malo maste moze svasta nesto da se iskoristi. Na primer, moze ova jedinica na Monaco da se veze sa jos necim iz ponude, pa da se onda eventualni dobitak prebaci opet na jedinicu na Barcellonu, samo za tri dana. pa onda eventualni dobitak opet prebaci na dvojku kao kuca na Olympiacos kada bude dolazio u Beograd za manje od deset dana, gde ce kvota na dvojku ipak biti malo bolje kvotirana. Do kakve tacke je dosao Partizan i kolike su razmere njihovog raspada sistema mozete razumeti kroz detalj da je Partizanu uz onakav domaci teren i onakvu publiku, trenutno bolje da igraju na strani, bez svoje publike.  Do utorka ima jos dva dana, za sada je najvaznije da kladionice uopste i daju bilo kakvu mogucnost da se kladi na Monaco i Barcellonu protiv Partizana, po bilo kakvim kvotama, posto su kvote, na primer, kada je Asvel gostovao Real Madridu Fenerbahceu, Barcelloni ili Olympiacosu bile izmedju 1,09 i 1,12 Juventus Na jednom od zvanicnih naloga Juventusa na drustvenoj mrezi Twitter, nakon 1:1 sa Lecceom u sred Torina, jedan ogorceni fanatik Juventusa je napisao da se "takve stvari desavaju kada jedan takav klub poput Juventusa sa onakvom istorijom dovodi u svoje redove crnce koji su takvog obrazovanja da misle da bele krave donose obicno mleko, a braon krave cokoladno mleko. Iza ove izrecene poezije treba staviti samo tacku. Ko je juce pao na Juventusu, pao je zajedno sa pola sveta i pao je iskljucivo zbog toga sto na svetu postoje i crnci, i uz to, imaju sva prava kao i svi ostali, i tacka. Da ne bih sebi dozvolio da biram predloge za kladjenje na dan utakmice, i pod pritiskom ili zurbom, trudim se sto vise, koliko je to u mogucnosti, da predloge biram "unapred". To je bio bas slucaj sa ovom utakmicom izmedju Juventusa i Lecce-a gde sam se barem deset dana, ako ne i vise, "pripremao" za kladjenje, i pri tome nisam napravio ni jednu, jedinu, niti najmanju gresku. Bio sam kao najbolji studnet u generaciji koji se pripremio za ispit poput fanatika gde na ispitu ne bi postojalo pitanje na koje ne bi bilo odgovora. Juventus je juce odigrao svoju najbolju utakmicu od kada je Spalletti zamenio onog cirkusanta Tudora. Na terenu se desavalo sve ono sto je i trebalo da se desava kada dolazi u goste protivnik poput onakvog krsa od tima kakvo je Lecce. Kvota na jedinicu na Juventus je pala na 1,22 nekih petnaestak minuta pred pocetak utakmice, Juventus je prvo poluvreme odigrao odlicno, na utakmici je imao posed od 74% naspram 26% imao je 10 kornera naspram jednog, 26 ukupnih suteva naspram sest, pet udaraca u okvir gola naspram jednog koji je usao u gol, takozvanih "velikih sansi" sest naspram nula, i xG od 2,77 naspram 0,24. Juventus je imao 64 dodira sa loptom u protivnickom sesnaestercu, naspram pet dodira Lecce-a. Svi ovi statisticki parametri za bilo koju italijansku ekipu, u italijanskoj ligi i sa nacinom kako igraju italijanski klubovi, su parametri kao kada biste Bayernove parametre pomnozili sa deset. Dakle, ako je Juventus juce sutnuo 26 puta, to je kao kada bi Bayern sutnuo 260 puta na utakmici, i imao 100 kornera i xG od 277 Cak i nakon gola koji su primili u 45+drugom minutu a nakon greske kakva se ne vidja cak ni u zenskom fudbalu, Juventus se vratio nakon samo cetiri minuta. A da sada nekom kolegi sa Foruma koji nije gledao utakmicu pokusamo da napisemo sta su sve crnci Juventusa promasivali, niko ne bi verovao da je to moguce, kao na primer kada je crnac sutirao glavom, a golman gostiju instiktvino odbranio tako sto je lopta izmedju njegove noge i stative putovala po gol-liniji dva dana i dve noci i na kraju ipak nije usla u gol. I onda dodje penal, polupismeni crnac odluci da sutira, iako drugi igrac u Juventusu sutira penale, sve ostalo posle toga postane istorija, a mene proglasimo prvom budalom Foruma jer sam predlozio jedinicu na Juventus plus se zabranjuje na Forumu da se kaze da su crnci crni. To je kao kada je Angela Merkel donela onu istorijsku odluku da dozvoli legalno ulazak preko 2,1 milion imigranata  u svetu Nemacku u periodu izmedju 2022-e i 2024 godine i tako direktno dozvolila da sveta Nemacka postane zemlja sa najvecim procentom stranaca (17-19%) ili ako gledate nemacko stanovnistvo stranog porekla, od svete Nemacke je napravila da cak jednu trecinu stanovnistva ne cine cistokrvni nemci. A onda je ona jednoga jutra ustala iz kreveta i lepo rekla sebi, ... e sada je dosta bilo,  otisla u politicku penziju/mirovinu i zaborav, a milione buducih generacija nemaca ostavila da zive zajedno sa imigrantima i crncima u narednih petsto godina. Isto tako sam i ja prosao. Napisao sam najbolju analizu u istoriji Foruma, cak sam predlozio da se obavezno odigra i X na Juventus, objasnio i zasto ali sta to sada vredi, kada je crnac uzeo da sutira penal, pa sam ja sada prva budala Foruma, a ne on, i jos je zabranjeno na Forumu da se napise da su crnci crni. Samo jos jednom da ponovim detalje penala. Crncuga je dovedena kao potencijalna zamena za onog drvosecu Vlahovica. Kada su ga dovodili, ovi majmuni iz Juventusa nisu pitali mene kakav napadac treba italijanskim klubovima, vec su birali kao ovi iz Dinama sto biraju sebi trenere. Italijanskim klubovima treba napadac koji je u stanju da iz jedne poluprilike ugura gol, i ne treba napadace da traze po holandskim, nemackim ili belgijskim ligama, vec po spanskim ili italijanskim drugim ligama gde golovi padaju tromesecno. I onda se cude kako je ova polupismena crncuga davala golove u Francuskoj, a ne moze u Juventusu, kao sto ne moze ni Vlahovic. I onda takva jedna crna budaletina koja nije dala gol cetiri i po meseca, sutne kao da je trenutni rezultat 4:0 za Juventus, zeleci da ponizi golmana, a ovaj mu odbrani penal nogom, majko moja. Kada vam neko odbrani penal nogom, a ne rukom, tu onda ne treba ni da pogledate kako je penal izveden, zna se da ga je izveo crnac, a ne belac.
    • Inace, vrhunac meduvikenda bi bio da na sve ovo sutra moj Leeds ne izlazi iz svoje polovice i ima 4 suta, i da je onaj nas drugoligaski pametnjakovic stavio "kec ko kuca na Juventus" umjesto Milan daje gol i pao da ga sve boli, e to bi bila prica.
    • Ako te je ikako moguce utjesiti, ovo za strucnjaka sa crvenim kartonima i divljenje istom je iznio nas forumski svecenik.  Eto, mozda sam malo pomogao ps.penale su jucer u osmini finala AFCON-a pucali i reprezentativci Malija i Tunisa, a kako su pogadali, odnosno promasivali pogledajte u foto prilogu
    • Od svega sto ste pisali u toku dana i veceri, ovo je najbolje napisano. Pad na juventus me bas unazadio, dakle trebao bi se radovati sto je kolega pao. Taj njegov pad sam bas dobro "platio", nije mi normalno da se vise radujem necijem padu u PS negi sto volim proci u realnom kladjenju. 
    • Moram jednu stvar naglasiti. Svaki pad nekog na PŠ košta nas sve u realnom kladjenju. Meni je konkretno 1mali dobitak propao zbog Juventusa. Mnogima je propao puno veći dobitak i onda nije bas ugodno.  Inače, puno ljudi igra prijedloge s PŠ i svaki pad netko osjeti na svom novčaniku. 1bod na PŠ najmanja je šteta. Efekt leptira,1pada na PŠ ,a mnogi u realnom kladjenju ,pogotovo kad padne favorit iz Lige petice.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use