Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 25.5.2024.


Recommended Posts

Primera

Subota1.jpgScreenshot_1.jpg

 

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Subota3.jpgScreenshot_3.jpg

 

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Subota6.jpgScreenshot_6.jpg

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 25.5. u 02:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Primera

Osasuna - Villarreal (14:00)
Sudac: Mario Melero Lopez (4.33)
Prosjek ekipe 1: 1.94
Prosjek ekipe 2: 2.80

Screenshot_1.png
 

Real Sociedad - Atletico Madrid (16:15)
Sudac: Jose Sanchez Martinez (5.22)
Prosjek ekipe 1: 2.60
Prosjek ekipe 2: 2.22

Screenshot_2.png
 

Almeria - Cadiz (18:30)
Sudac: Mateo Busquets Ferrer (5.16)
Prosjek ekipe 1: 2.17
Prosjek ekipe 2: 2.69

Screenshot_3.png
 

Rayo Vallecano - Ath. Bilbao (18:30)
Sudac: Jose Munuera Montero (5.24)
Prosjek ekipe 1: 2.76
Prosjek ekipe 2: 2.18

Screenshot_4.png
 

Real Madrid - Betis (21:00)
Sudac: Isidro Diaz de Mera (5.07)
Prosjek ekipe 1: 1.83
Prosjek ekipe 2: 2.31

Screenshot_5.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE
 

Serie A 

Juventus - Monza (18:00)
Sudac: Maria Caputi (5.33)
Prosjek ekipe 1: 2.76
Prosjek ekipe 2: 2.62

Screenshot_6.png
 

AC Milan - Salernitana (20:45)
Sudac: Davide Di Marco (4.60)
Prosjek ekipe 1: 2.29
Prosjek ekipe 2: 2.27

Screenshot_7.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 25.5. u 00:07 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB pinned and pinned this topic

Man City - Man United 1 (1.28) ili Pobjeda Cityja sa dva ili više golova razlike (1.72) i Haaland daje prvi gol (3.60) bet365

Dva Manchestera se pripremaju za drugi uzastopni gradski derbi u finalu FA Kupa. Prošle sezone, Građani su slavili s 2-1 na putu prema osvajanju trostruke krune. Ovaj put, mogu osvojiti samo domaću duplu krunu, nakon što su ispali od Real Madrida u četvrtfinalu Lige prvaka.

Manchester City je završio sezonu Premier lige sa devet uzastopnih pobjeda. Erling Haaland osvojio je Zlatnu kopačku Premier lige s 27 golova u 31 utakmici ove sezone. Manchester City ostvario je dvije lagane pobjede protiv svojih gradskih rivala u ovoj sezoni Premier lige.

Građani ulaze u ovu utakmicu s šest pobjeda u posljednjih sedam susreta protiv Manchester Uniteda. Tri ili više golova postignuto je u svakoj od prethodnih šest međusobnih utakmica ovih rivala. Manchester City je bio neusporedivo bolji tim u Premier ligi ove sezone. Građani su osvojili rekordni četvrti uzastopni naslov prvaka. Pobijedili su West Ham s 3-1 na zadnji dan sezone kako bi ostali dva boda ispred Arsenala na drugom mjestu.

Manchester United je imao vrlo promjenjivu sezonu u svim natjecanjima. Čak će propustiti europska natjecanja sljedeće sezone u slučaju poraza u ovoj utakmici na Wembleyu. Ipak, Crveni vragovi ulaze u ovu utakmicu s poboljšanim samopouzdanjem nakon uzastopnih pobjeda nad Newcastleom i Brightonom u posljednja dva ligaška susreta.

Manchester United imao je velikih problema s ozljedama igrača tijekom cijele sezone, posebno u završnom dijelu. Situacija sada izgleda nešto bolje nakon povratka Brune Fernandesa, Raphaela Varanea, Lisandra Martineza i Marcusa Rashforda. Međutim, Manchester United je još uvijek barem jednu klasu ispod svojih gradskih rivala. Crveni vragovi primili su dva ili više golova u sedam od posljednjih deset utakmica u svim natjecanjima.

MOGUĆE POSTAVE

Man City (4-1-4-1): Ortega; Walker, Dias, Akanji, Gvardiol; Rodri; Silva, De Bruyne, Foden, Doku; Haaland.

Man Utd (4-2-3-1): Onana; Dalot, Varane, Martinez, Wan-Bissaka; Casemiro, Mainoo; Garnacho, Fernandes, Rashford; Hojlund.

Manchester City je uspio osvojiti rekordni četvrti uzastopni naslov prvaka Premier lige zahvaljujući nizu od devet uzastopnih ligaških pobjeda u završnici sezone. Prognoziram pobjedu Man Cityja s dva ili više golova razlike uz koeficijent 1.72. Za one koji igraju samo pobjedu Cityja po kvoti 1.28, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Građani povedu sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_2-4.jpg

(Koeficijenti 25.5. u 11:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Unatoč osvojenoj Zlatnoj kopački Premier lige, Erling Haaland imao je prilično prosječnu sezonu za svoje standarde. Ljudi ga kritiziraju zbog izostanka u najvećim utakmicama. Ovo je finale FA Kupa i svi će pogledi biti uprti u norveškog napadača. Bit će vrlo motiviran dokazati svoju vrijednost protiv žestokih gradskih rivala. Sviđa mi se koeficijent 3.60 koji se nudi za Haalanda da postigne prvi gol protiv Uniteda.

Screenshot_4-1.jpg

(Koeficijenti 25.5. u 12:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Kaiserslautern - Bayer Leverkusen | Pobjeda Leverkusena u oba poluvremena (2.10) bet365

Večeras će se na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Kaiserslautern i Bayer Leverkusen suočiti u finalu DFB Pokala. Leverkusen se nada oporavku od prvog poraza ove sezone, dok Kaiserslautern traži jednu od najvećih senzacija u povijesti njemačkog nogometa.

Bayer Leverkusen je završio sezonu Bundeslige s rekordom od 28 pobjeda i 6 remija u 34 kola. S druge strane, Kaiserslautern je završio sezonu 2. Bundeslige na 13. mjestu.

Leverkusen je uživao u besprijekornoj sezoni u svim natjecanjima sve do finala Europske lige, gdje su doživjeli bolan poraz od 0-3 od talijanske Atalante u srijedu navečer. Bio je to prvi poraz momčadi ove sezone. Bit će vrlo zanimljivo vidjeti kako će novi prvaci Bundeslige reagirati nakon takvog poraza.

Kaiserslautern je iskoristio nešto lakši ždrijeb kako bi stigao do finala kupa, unatoč igranju u drugoj ligi njemačkog nogometa. Jedini prvoligaški tim koji su eliminirali na putu do ovog susreta bio je Köln u drugom kolu.

Prošlo je gotovo deset godina otkako su se ove dvije momčadi posljednji put suočile. Tada su se borili u osmini finala DFB Pokala, a Bayer Leverkusen je prošao dalje zahvaljujući pobjedi od 2-0 u produžecima.

Leverkusen vodi u ukupnom omjeru pobjeda sa 7 pobjeda uoči 61. susreta sa Kaiserslauternom. U posljednjih pet međusobnih susreta vidjeli smo tri ili više golova samo jednom.

Iako je Bayer Leverkusen doživio katastrofalan poraz u finalu Europske lige prije samo tri dana, potpuno očekujem da će se oporaviti u finalu nacionalnog kupa. Leverkusen je uživao spektakularnu sezonu u Bundesligi, osvojivši svoj prvi domaći ligaški trofej. Završili su sezonu 17 bodova ispred Stuttgarta.

Rekord od 28 pobjeda i 6 remija u 34 ligaška kola govori sam za sebe. Momčad Xabija Alonsa također je postigla tri ili više golova u svakoj od svojih pet utakmica DFB Pokala ove sezone. Sada se suočavaju s protivnikom iz druge lige.

Uz dužno poštovanje prema njihovom impresivnom pohodu na kup, nemaju što tražiti u utakmici protiv najbolje momčadi u zemlji. Predviđam da će Leverkusen pobijediti u oba poluvremena kao glavni izbor po kvoti 2.10 u bet365 kladionici.

Bayer Leverkusen bi trebao ukloniti sve sumnje o pobjedniku ove utakmice već u prvom poluvremenu po kvoti 1.50 u bet365 kladionici. Očekujem da će iskoristiti obrambene slabosti Kaiserslauterna u subotu. Momčad Friedhelma Funkela sačuvala je mrežu netaknutom samo jednom u posljednjih deset ligaških utakmica.

MOGUĆE POSTAVE

Kaiserslautern: Krahl; Toure, Tomiak, Kraus; Ronstadt, Raschl, Kaloc, Puchacz; Ritter; Ache, Hanslik

Bayer Leverkusen: Hradecky; Kossounou, Tah, Tapsoba; Frimpong, Andrich, Xhaka, Grimaldo; Tella, Wirtz; Boniface

Screenshot_5-1.jpg

(Koeficijenti 25.5. u 12:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Da li je moguće da nitko danas ništa ne igra od nogometa? @LeonardoDrugi, @unkdy, @BoskoBuha, @noja57, @Iblaz93, @josip123, @Joker93, @nutrija?? dajte neka razmišljanja :)

Juventus - Monza 1 (1.45) bet365

Na Allianz stadionu, Juventus će ugostiti Monzu u posljednjoj utakmici ove sezone. Gosti su proteklog mjeseca praktički bili na odmoru, a niz bez pobjede produžili su na osam utakmica prošlog vikenda, kada su kod kuće izgubili 0-1 od Frosinonea.

Juventus je spasio bod u Bologni postigavši tri brza gola u ponedjeljak. Ostvarili su pobjedu od 2-1 protiv Monze u gostima u prosincu prošle godine na stadionu u-Power. Obje momčadi imaju po dvije pobjede u prethodna četiri međusobna susreta. Tri od posljednjih pet međusobnih susreta završila su rezultatom 2-1.

Juventus se prošlog tjedna rastao s Maxom Allegrijem. Dugogodišnji trener napustio je momčad odmah nakon pobjede nad Atalantom u finalu Coppa Italije. Bivši branič Juventusa, Paolo Montero, preuzeo je ulogu privremenog trenera. Vodio je Staru damu do nevjerojatnog povratka u remiju od 3-3 protiv Bologne u ponedjeljak.

Federico Chiesa, Arkadiusz Milik i Kenan Yildiz postigli su tri brza gola. Remi u Bologni ostavio je Juventusa u borbi za 3. mjesto u ovoj sezoni Serie A.

Monza u posljednjih nekoliko tjedana nije ostvarila zapažene rezultate. Poraz od 0-1 kod kuće od Frosinonea označio je njihovu osmu uzastopnu ligašku utakmicu bez pobjede. Momčad pod vodstvom Raffaelea Palladina pala je na 12. mjesto na ljestvici Serie A kao posljedica tih rezultata.

Monza nema šanse završiti sezonu u gornjoj polovici tablice. Juventus je već osigurao nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone, ali žele se boriti za 3. mjesto. Ovo je također prva domaća utakmica pod vodstvom Paola Montera.

Domaćini imaju mnogo više motivacije da ostvare pozitivan rezultat u ovoj utakmici i očekujem da će dominirati terenom od prve do posljednje minute. Možete se kladiti na pobjedu Juventusa po kvoti 1.45 u bet365 kladionici koja računa okladu automatski dobitnom ako Stara dama povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

MOGUĆE POSTAVE

Juventus: Perin; Danilo, Rugani, Alex Sandro; Weah, Alcaraz, Fagioli, Iling-Junior; Chiesa, Milik, Yildiz.

Monza: Sorrentino; Izzo, Pablo Marì, Caldirola; Birindelli, Pessina, Gagliardini, Zerbin; Colpani, Carboni; Mota

Screenshot_7-1.jpg

(Koeficijenti 25.5. u 12:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Ja očekujem uvjerljivu pobjedu Cityja o kojoj je već bilo govora.

Kako nažalost koeficijent na pobjedu nije ogroman, te kako sam već u više navrata igrao točan rezultat na poluvremenu 2:0 na City koji je već više puta pao zbog penala (VAR) u zadnjim minutama poluvremena, ili prošlog kola West Hamova gola škaricama, za sitan ulog igram točan rezultat na poluvremenu 2:0 za City za što bet365 daje koeficijent 6,00

 

Link to comment
Share on other sites

Danas se na utakmici Juventus vs Monza ocekuju golovi, sto zvuci neverovatno kada se napise za utakmice Juventusa. Juventus i Allegri se nisu razisli, vec su ga prakticno oterali, zasta mi treba post o deset stranica teksta, da objasnim sta se desilo.

Uglavnom, Allegri je isterao svoje, a to je da je rodjeni pobednik, pa je ukrao italijanski Kup Atalanti, u pravoj opstrukciji igre.

Odlazak Allegrija je za pola Juventusa, kao da su skinuli sto kilograma tereta sa svojih ledja. To ste mogli da vidite i u utakmici sa Bolognom, gde je palo sest golova, koliko nije palo na utakmicama Juventusa u celoj sezoni. Igraci su jedva docekali odlazak trenera, navijaci takodje, o celnicima da i ne govorimo, a ovo je i onako poslednje kolo Serie A. Over 1,5 gola na utakmicama Juventusa po kvoti od 1,15 nikada niste mogli da vidite svojim ocima, kao ni over 2,5 gola po kvoti od 1,50

Link to comment
Share on other sites

17:30 / Ekstraklasa / Jagellonia-Warta / 1&1,5+ / 1,55 /PSK

Poslednje kolo.

Jagelloniji je 1. sa isto bodova sa Slanskom. Za sigurnu titulu treba jim pobeda, dok Warti treba bod za siguran obstanak. 

Jagellonia je najefikasnija ekipa lige sa najviše osvojenih bodova na domačem terenu. 15 od 16 domačih utakmica završilo je sa više od 1,5 gola. 

Warta je u seriji od 4 poraza u gostima. Na gostovanju kod Jagellonie u 4 utakmica imaju 3 poraza i remi.

Svih 8 medjusobnih utakmuca završilo je sa više od 1,5 gola. Poslednij 20 utakmica Jagellonie zavešilo je sa više od 1,5 gola.

 

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Austrija - Francuska 2/2 (2.50) ili 2 (1.57) bet365 Francuska započinje svoj Euro 2024 utakmicom protiv Austrije danas u 21 sat u Düsseldorfu. Mogu li Austrijanci naštetiti jednom od glavnih favorita za titulu u Njemačkoj? Njihova nedavna forma sugerira da bi mogli, ali tko je dovoljno hrabar da se kladi protiv Les Bleusa? Francuska je bila na svom uobičajenom vrhuncu tijekom kvalifikacija. Pobijedili su sedam i remizirali jednu od osam utakmica u skupini s Nizozemskom, Grčkom, Irskom i Gibraltarom. Sedam od posljednjih devet utakmica Francuske u svim natjecanjima završilo je s tri ili više golova. Obje su momčadi postigle gol u tri od posljednje četiri međusobne utakmice između Austrije i Francuske. Les Bleus su pobijedili u osam od posljednjih dvanaest susreta protiv Austrijanaca. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ralf Rangnick radi nevjerojatan posao s ovom austrijskom momčadi. Na spektakularan ih je način odveo na Euro 2024. Austrija je završila izazovnu kvalifikacijsku skupinu F samo jedan bod iza pobjednika skupine, Belgije. Pobijedili su u šest utakmica, remizirali jednu i izgubili jednu od osam susreta, unatoč tome što su se dva puta susreli s Belgijom i Švedskom. Ralf Rangnick suočio se s velikim problemima zbog ozljeda igrača prije Eura. Bit će bez kapetana momčadi Davida Alabe. Također, veznjak Xaver Schlager i vratar Alexander Schlager neće sudjelovati na turniru. Saša Kalajdžić dijeli istu sudbinu. Što se tiče pozitivne strane, Marcel Sabitzer je spreman za nastup nakon igranja finala Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Austrija (4-5-1): Lindner – Lienhart, Daniliuc, Trauner, Mwene – Seiwald, Laimer, Baumgartner, Kainz, Sabitzer – Gregoritsch Didier Deschamps je upravo primio pozitivne vijesti o Kylianu Mbappeu. Mbappe će biti spreman za nastup unatoč navodnoj ozljedi nakon pobjede od 3-0 nad Luksemburgom u prijateljskoj utakmici. Njegov novi suigrač iz Real Madrida, Aurelien Tchouameni, nije igrao u remiju protiv Kanade i vjerojatno će propustiti otvaranje Eura. Francuska (4-5-1): Maignan – Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez – Kante, Camavinga, Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud Francuska želi ispraviti šokantno ispadanje u osmini finala na prethodnom Europskom prvenstvu. I dalje imaju ekipu punu zvijezda na svim pozicijama. Plavce predvodi Kylian Mbappe, koji je redovito postizao golove za reprezentaciju na prethodna tri velika turnira. Francuska ulazi u ovu utakmicu s dvije pobjede i remijem u posljednja tri prijateljska susreta. Postigli su tri gola u svakoj od uzastopnih pobjeda nad Čileom i Luksemburgom prije iznenađujućeg remija bez golova protiv Kanade prošlog vikenda. Austrija je u sjajnoj formi s šest pobjeda i remijem u posljednjih sedam utakmica. Ostvarili su velike pobjede protiv Njemačke, Slovačke, Turske i Srbije. Ipak, te pobjede neće puno značiti kada se suoče s jednom od najboljih momčadi na svijetu. Predlažem klađenje na pobjedu Francuske s vodstvom na poluvremenu i pobjedom na kraju po kvoti 2.50. Za one koji se klade samo na pobjedu Francuske po kvoti 1.57, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Francuska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
    • Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40     betfair 29-godišnji branic Galatasaraya ima prosjek od o 1 faula po utakmici Turci u pripremema napravili 10 odnosno 12 faula Gruzijci su primili 12 faula u prosloj pripremnoj Branic u posljednjim pripremama za Tursku ostao bez faula protiv italije i 2 faula je imao protiv Poljske Tecaj da napravi barem 1 faul je previsok po meni Bardakci je prema svim najavama neupitan u prvih 11 Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83     bet365 Kashia centralni branic i kapetan repke koji cesto iznosi loptu prema naprijed vec je znao premasiti ovu marginu, npr protiv Norveske koju mogu vidjeti negdje u rangu turaka Kapetan ce sigurno poceti u prvih 11 osim u slucaju neceg neocekivanog poput ozljede
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use