Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Kladionice u Posljednjoj Šansi 2024/2025  

28 glasova

1. 1. Koji pristup po pitanju dozvoljenih kladionica u Posljednjoj Šansi 2024/2025 najviše preferirate?

• Sve kladionice su dozvoljene
    • Dozvoljene su samo kladionice koje su navedene u pravilima, a koje bi do petog kola u novoj anketi zajedno definirali glasanjem
    • Dozvoljene su sve kladionice koje nisu na crnoj listi koju bi naveli u pravilima. Crnu listu kladionica bi zajedno definirali anketom do kraja petog kola.

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 23.09.2024 at 00:45

Recommended Posts

Objavljeno

21.09. Hockey x2 Tayfun Ussuriysk J – Dinamo M.J 1,21 mozzart

Ruska MHL hokejaska liga i susret izmedju u20 momcadi Tayfun i Dinama Moskve gdje je gost daleko kvalitetnija momcad i u boljoj formi.

1936686818_Screenshot2024-09-20at18_45_02.png.ae791504ad78a3b865f4d4bb4656ba61.png

Objavljeno

21.09.2024.g. NCAAF

21:30h Memphis-Navy    1    1,26    bet365

Memphis je po svemu viđenom od početka sezone kvalitetnija i bolja ekipa.Bolji QB i općenito napad,dosta idu na passs igru ali i u run igri su dobri,obrana solidna. Mišljenja sam da mogu i da bi trebali dobiti Navy i otići na omjer 4-0 .Sretno :)

1645736941_kolo3.png.125b60ecbdce4d26fd81eb39d4cac44c.png

Objavljeno

Hej @IzudinB

Na naslovnoci drugog kola druge, amaterske si napisao:

” ... S obzirom da su kolege Darko56 i vjekos u proslom kolu postavili parove koji nisu bili u ponudi od petka do ponedeljka, njihove parove iz prvog kola smatracemo Void. Obojica imaju pravo postaviti dva para i ovom kolu...”

Ovaj @darko56 je postavio dva para i pogodio, a na tabeli druge, amaterske ima samo jedan pogodak.

Kada budes imao vremena, odgovori mi ko ce jednoga dana da mi plati lecenje u bolnici, jer cim udjem u Topic druge lige da napisem nesto odmah mi pozli.

Objavljeno
prije 44 minute, LeonardoDrugi said:

Hej @IzudinB

Na naslovnoci drugog kola druge, amaterske si napisao:

” ... S obzirom da su kolege Darko56 i vjekos u proslom kolu postavili parove koji nisu bili u ponudi od petka do ponedeljka, njihove parove iz prvog kola smatracemo Void. Obojica imaju pravo postaviti dva para i ovom kolu...”

Ovaj @darko56 je postavio dva para i pogodio, a na tabeli druge, amaterske ima samo jedan pogodak.

Kada budes imao vremena, odgovori mi ko ce jednoga dana da mi plati lecenje u bolnici, jer cim udjem u Topic druge lige da napisem nesto odmah mi pozli.

Hvala ti što si javio i učio grešku. Ispravljeno je. A liječenje nek plaća država ili se drži prve lige jer tamo igraš, ali opet ne znam, možda vježbaš pisanje u drugoj ligi, jer ćeš vjerojatno sljedeće sezone da nam se pridružiš :D

Objavljeno
prije 16 minute, mesrine said:

Doslovno kopiram kolegu, jer sam u nikakvom stanju i strci i zbrci

Ne zamjerite ovaj put, molim lijepo

Screenshot_20240921_143838_Chrome.jpg

Odlican izbor. Uvek je odlican izbor kada nemas vremena, da prepises od onoga za koga procenis da je najbolji medju nama. Gledajuci kako pogadjas poslednjih deset sezona u Poslednjoj Sansi, ovo je jedini nacin da se izvuces iz zivog blata, zvanog druga, amaterska.

Objavljeno

Subota 17:00h | LASK Linz vs Grazer Ak 1x (1.2) Supersport

Lask užasno krenuo u sezonu, imaju odličnu ekipu za sam vrh austrijske lige, po meni čista jedinica al bit će dovoljno i 1x.

Screenshot_20240921_152950_Chrome.jpg

Objavljeno

22.09./Engleska Premier Liga/SuperSport/

Brighton vs Nottingham Forest 1x 1,20

Brighton bolja momčad već godinama u toj nekoj sredini premiershipa, dok Nottingham pokušava da izbori ostanak i s time su zadovoljni. 

Screenshot_2024-09-21-22-22-15-648_com.android.chrome-edit.jpg

Objavljeno

Bome, teško je ovo...ajmo treća sreća. 

22.9. 16:30 Man City - Arsenal više od 1,5 golova BET365 koef 1,33

Napadačke ekipe, ne vidim kako bi ovo moglo proći sa malo golova, pogotovo poslije citijeve nule u srijedu.

image.png.b2fe4ccbcbe11af970a2760110842761.png

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use