Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Šansa 2026./2027. počinje za:

Počela je Posljednja Šansa 2026./2027.

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Premier liga

Četvrtak1.jpg1.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 1.12. u 20:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Partizan vs Panathinaikos, Euroleague, najava utakmice

Ja cu umreti ako danas ne najavim ovu utakmicu, pa me pustite jos samo danas da napisem post na sto stranica teksta. Pozivam svih preko 14.000 registrovanih kolega da se klade na danasnji mec, jednostavno mora danas da se kladi. Neka svako odluci za sebe sta ce odigrati, samo se kladite ne danasnji mec, molim vas, iskoristite ovaj moj entuzijazam za danasnju utakmicu. Kvote su fenomenalne, jedinica na domacina je 1,87 dok je dvojka na prvaka Evrope 1,95 a veliki William Hill je ponudio sve otvoreno 1,91 - 1,91 a kao sto znate u kosarci nema X-a neresenog ishoda, pa prakticno kao da igrate rulet, treba samo da postavite svoj novac na crveno ili crno, odnosno par ili nepar. 

Ovoliki moj entuzijazam dolazi nakon sto sam svojim ocima odgledao konferenciju za stampu Andrea Trinchierija, trenera Zalgirisa, a odmah nakon utakmice u Beogradu izmedju Partizana i Zalgirisa. Proslo je vec dva dana nakon te konferencije za stampu, a ja jos uvek ne mogu da dodjem sebi sta sam tamo cuo. Danas ce zapravo analizu za danasnji mec izmedju Partizana i Panathinaikosa da vam napise Trinchieri, a ja cu samo da mu ispravljam gramaticke greske. Ono sto je sve on izgovorio na toj istorijskoj konferenciji za stampu, je najbolja analiza za kladjenje na utakmicama Euroleague.

Najpre da kazem nekoliko uopstenih recenica, da biste mogli da razumete kontekst o cemu govori Trinchieri. 

Samo je pitanje dana kada ce Euroleague postati evropska divizija Nba i sve ide u tom pravcu. Utakmice se igraju na svaka dva-tri dana, ekipe su vise po aerodromima nego na treningu, svaka ekipa ima sve vise i vise crnaca, dok su ekipe sve vise i vise ujednacene. Osim toga, a ono sto je i najgore po kladjenje, nema ispadanja, Alba moze imati sto poraza u sezoni, uvek ce igrati Euroleague, posto celnike Euroleague interesuje kao i sve zdrave ljude samo profit, pa je zato samo pitanje kada ce Euroleague igrati cak i arapi, iako tamo ne znaju ni sa koliko lopti se igra ova prelepa igra. Euroleague se, bas kao i Nba sve vise okrece zabavi, cirkusu i zaradi, pa su od amera preuzeli i nekoliko idiotskih stvari, i tu zaista moram da stanem na stranu trenera. Euroleague ima idiotsku stvar da treneri imaju obavezu da daju izjavu pre meca, zatim u poluvremenu, pa nakon utakmice na konferenciji za stampu moraju da odgovaraju na pitanja svakakvih budaletina, i na kraju, u svakom minutu odmora tokom utakmice, mikrofoni su ukljuceni da bi rulja mogla da slusa sta treneri govore svojim igracima. To je zaista pedersko pravilo Euroleague, koje nema smisla, tu moram da stanem na stranu trenera, iako su placeni i zive kao faraoni. Vi mozete da kazete trenerima ok, ako vam se ne svidjaju obaveze koje imate, a placeni ste po dva miliona godisnje za to sto radite, mozete slobodno da napustite trenerski posao, i idite na selo da kopate ili orete zemlju. Ali to, da u uslovima stresa i pritiska, kada ti posao zavisi od pet polupismenih crnaca, a publika ti yebe sve po spisku dok ti gubis utakmicu, i pritom ti guraju mikrofon da bi gledaoci u sobi imali prilike da cuju sta govoris polupismenim debilima, to stvarno nema nigde. To je kao kada biste vi odigrali da Bayern daje gol Leverkusenu u sred Munchena istovremeno sa overom 1,5 gol na utakmici, a trenutni rezultat pet minuta pre kraja je 0:1 a neko vam gura mikrofon iznad glave da cuje sta govorite, ili da nakon zavrsetka utakmice treba da date izjavu zasto ste tako glupo odigrali da ce Bayern dati gol kada je utakmica zavrsila 0:1

Zeljko Obradovic vs Andrea Trinchieri

Kada Zeljko Obradovic izgubi utakmicu, on na konferenciju za stampu dodje nadrkan, nervozan, ljubicast u licu, bez ikakvog strpljenja i takta. Svako pitanje mu smeta, odmah postane nervozan i potpuno se izgubi, iako mu pitanja postavljaju svakakve budale. Kada na to dodate, da je u Srbiji zabranjena svakakva kritika, da su ljudi spremni na svakakva ponizenja za samo 20 eura, ili da niko ne sme nista da kaze, jer je uvek isplativije i udobnije da gledate svoja posla, onda nikoga ne treba da cudi sto su konferencije za stampu Zeljka Obradovica pravo mucenje, prava tortura i za gledanje i za slusanje. On je uvek bio takav, ali starenjem to sve ide gore i gore, u njemu ima sve manje i manje takta i strpljenja, a sve vise napetosti i agresije.

Trinchieri ima 56 godina a Zeljko Obradovic 65 sto nije velika razlika ako jedan ima 20 godina a drugi 29 ali je velika razlika kada se jedan priblizava sezdestoj godini, a drugi sedamdesetoj. Na konferenciji za stampu nakon utakmice koju je Zalgiris izgubio, Trinchieri je dosao opusten, miran, duhovit, zanimljiv, dosao je najpre kao ceovek, a ne kao trenercina i u sred Srbije odrzao skolski cas gospodskih manira, pokazao kako je lepo videti najpre coveka, a onda trenera, pokazao koliko je lepo biti jednostavan, zanimljiv, pametan, i pre svega gospodin. U sred Beograda je dosao kao slobodan covek, koji moze da kaze sta hoce, bila je to nekonvencionalna, istorijska konferencija za stampu, pravi skolski cas Zeljku Obradovicu.

Iskoristicu sve ono sto je ovaj harizmaticni genije izgovorio, pa ce vam on napisati danasnju analizu.

Uopsteno o kladjenju na utakmicama Euroleague:

"... ja mislim da je prva i najvaznija stvar, da u Euroleague ne postoji tim koji "ubija" tabelu, koji je izrazito nadmocan, kao sto su nekada tabelu "ubijali" Real Madrid ili Olympiacos. Kada vidite da najbolji timovi gube na strani i kod kuce, imate ovakav haos. (Real Madrid izgubi od Asvela, a Virtus u sred Bologne od Albe). Svaki dan se to menja. Mi (Zalgiris) igramo utakmice na svaka dva dana, uopste ne treniramo, dobili smo pet utakmica zaredom, pa smo izgubili dve zaredom, tako ce biti do kraja sezone. Nema "ajkule" od tima koja sve pobedi zato se svasta moze desiti, ekipe su sve bolje, kvalitet je jos bolji, i jos se teze igra i svaka utakmica se igra do smrti, svaka lopta je vazna, toga nikada nije bilo u Euroleague ..."

Ovim recima je Trinchieri hteo svima nama, kockarima, da kaze da Euroleague uopste nije isplativa za kladjenje, i da je uvek bolje okrenuti se kladjenju ka ligama kao sto su holandska i skotska liga u fudbalu, ili srpsko lopovsko prvenstvo, gde mozete pasti jednom u sezoni, igrajuci na favorite ili srpsko zlo. Ja bih ovde dodao, uplatite samo jos danas nesto na utakmici Partizan vs Panathinaikos, a onda svakako poslusajte Trinchierija. 

O domacem terenu Partizana, igranju u Beogradu (nakon sto ga je publika pozdravila)

"... nemam vise reci. Pre nego sto sam trener, ipak sam covek. Ovakav docek ide pravo u srce. Ako jos nesto kazem, samo cu se ponavljati, a najdosadniji ljudi su oni koji se ponavljaju (ovo kao da je meni rekao, kao da je mislio na mene, majku mu yebem poluitalijansku). Ako pocnem opet da se ponavljam, svi ovde u sali cemo pasti u nesvest. Kada igrate u Beogradu pred ovakvom publikom, morate biti gotovo savrseni, ne smete dozvoliti emocijama da vas preovladaju kada vam ne ide kako treba. Kada igrate protiv ovakvog tima, pred ovakvom publikom i protiv ovakvog trenera, morate da igrate mnogo bolje, prakticno savrseno, morate biti mirni i pametni, ne smete dozvoliti da vam emocije udju u krv. Najveci problem je objasniti igracima (crncima, ovo sam ja dodao) da moraju igrati hladno u glavi, a to je najteze, da izdrzite ovaj pritisak izvana. Partizan je dobio derby sa Zvezdom ne zato sto ima bolji tim, vec zato sto je imao hladnu glavu...

Za kolege sa Foruma koji imaju manje od dvanaest godina, Trinchieri je hteo ovim da kaze da nije Partizan najbolji roster u istoriji kosarke, vec da sve zavisi od gosta koji dodje da igra u Beograd, koliko je spreman u glavi, koliko ima u sebi cojonesa, a pre svega koliko su polupismene crncuge spremne da se pobiju sa domacinima koji nemaju kvaliteta, ali se bacaju na glavu

Na zalost, jos nisam ni poceo sa analizom, a vec moram da je prekinem, idem na dorucak, vrti mi se u glavi od gladi. Nastavice se.

Nastavak analize (drugi deo)

Trinchieri o kladjenju na crnce. (Zalgiris je doveo novog igraca Walkera, direktno iz Nba, igraca koji nikada nije ni cuo za Evropu, a kamoli igrao evropsku kosarku. Na utakmici protiv Partizana je odrzao cas kosarke, ubacio laganih 26 poena, sutirao trojke pet od sest, a pola igraca Partizana se izmenjala na njemu, i nijednom nisu mogli da ga odbrane, I ne samo to, kada su ga jahala dvojica, on je ubacio preko dvojice, kada su ga jahala trojica igraca, ubacio je trojku i preko trojice, i pri tome se jos zabavljao. A evo sta kaze Trinchieri za crnce:

"... ighrao je fantasticnu individualnu utakmicu, ali mu puno timskih stvari jos nije jasno. Nikada nije igrao u Evropi, nikada nije igrao u ovakvoj atmosferi i zato se izgubio na drugim stvarima, iako je odigrao odlicno. Imamo jos puno posla sa njim, kako da nauci da ekipa ima koristi od njega ...

Partizan u kosarci i Bayern u fudbalu nikada u svojoj istoriji nisu imali u svojim rosterima ovoliko crnaca, a to mora da ima svoju cenu. Pa zato Bayern nije u stanju da dobije u sezoni dva puta Leverkusena, Eintrachta, Dortmunda, Barcellonu ili Aston Villu, a Partizan kod kuce nije u stanju da dobije cak ni Virtus i Armani. Na utakmici protiv Zalgirisa, Obradovic je vise od trideset minuta igrao sa pet crnaca u petorci a najvecu minutazu su imali dva Jonesa, Ntkilina, Brown, Washington, Bonga i Davies dok su Marinkovic i Koprivica usli samo da Obradovica ne bude sramota da u sred Beograda igra bez belaca, a kamoli srpskih igraca. Hocu da kazem, ako je vas izbor u kladjenju da verujete da su crnci ljudi, onda nema plakanja kada padnete na crncima.

Evo, Trinchieri vam je upravo napisao analizu za danasnju utakmicu izmedju Partizana i Panathinaikosa. Imate dve kvote od po 1,90, u kosarci nema neresenog ishoda, Trinchieri i ja smo vam napisali analizu, pa izvolite. Ono sto ja moram da ponovim, to je da morate da se kladite na ovaj mec, ili cete umreti. Ako ne pratite kosarku, uvek mozete da lupite, i sta vam prvo padne na pamet odigrate, bez ikakvog razmisljanja. Teorija kaze da ko nema srece u kocki, sigurno ima u ljubavi, pa ako promasite u kladjenju ... verovatno cete imati srece u ljubavi.

Sve cu uciniti da dodatno pomognem u pravilnom izboru za vecerasnje kladjenje, pa cu napisati sta zaista mislim, a to je na ovom smesnom Forumu i najvaznije. Ako vam je uopste vazno sta mislim, treba da znate i da sam mislio da je nemoguce da Bayern nije u stanju da ugura gol ekipi poput Leverkusena, a jos vise sam mislio da je nemoguce da se utakmica ovakvih timova zavrsi sa jednim golom, pa i to uzmite u obzir. Ako bismo gledali cisto rostere, i pod uslovom da se igra na papiru, a ne na parketu, mislim da je razlika izmedju Panathinaikosa i Partizana poput razlike izmedju Empolija i Liverpoola. Iako mislim da Real Madrid ima bolji roster od Panathinaikosa, ali sta im to vredi, kada su procenili da je Hezonja zdrava osoba, rekao bih da je Panathinaikos za tri nivoa jaca od Partizana i to na svim pozicijama. I to ne jaci za tri nivoa, nego je roster Partizana smesan u odnosu na Panathinaikosov. Ali, i Empoli je za tri klase slabiji od Fiorentine, pa ih je juce u sred Firence izbacio iz italijanskog kupa. Cak mislim i da Panathinaikos igra sa svojom drugom petorkom, a protiv najbolje petorke Partizana, a da se igra u zivot, da bi ih dobili dvadesetak laganih poena razlike. Pa ipak, kladionice su ovaj mec procenili potpuno otvorenim, jer se ne igra u zivot, i ne igra se na papiru, vec na parketu. A dodao bih, i sa polupismenim crncima. Ako Sloukas na pocne utakmicu, mislim da bi odmah od prve minute na terenu mogli da vidimo deset crnaca, bez ijednog grckog, a o srpskim igracima da i ne govorimo.

Partizan ima tri puta slabiji roster, ali i publiku koja ih gura, plus doktora kosarke na klupi. Panathinaikos ima suvi kvalitet, ali sto kaze Trinchieri, danas mozes da vezes pet pobeda, a vec sutra da izgubis deset vezanih utakmica. Sada bolje da ne pominjem onaj horor kada je Zvezda pobedila Fenerbahce u sred Istanbula, a juce protiv Armanija izgledala kao Dinamo protiv Bayerna. Kvote su takve kakve su, jer niko ziv ne zna sta ce veceras biti, kako ce se crnci prilagoditi pritisku, koji detalji ce odluciti, kakve trenerske minijature ce se desiti. Treba samo da procenite da li cete podrzati domacina koji igra na najboljem domacem terenu u Evropi i na taj nacin ima sanse da prikrije supljinu rostera, ili cete podrzati suvi kvalitet, verujuci ako si dobar, onda si bolji, pa makar bio i crnac. A kada bismo znali da ce samo kvalitet odlucivati na utakmici, onda bih ja ovaj mec kvotirao sa 5,00 i 1,14

Obradovic vs Ataman

Ko je gledao utakmicu izmedju Panathinaikosa i Maccabija u sred Atine mogao je mnogo toga da vidi, a posebno da se uveri zasto su kvote veceras 1,90 - 1,90. Panathinaikos je u mec sa Maccabijem usao bas kako se i ocekuje kada skupite polupismene crnce na jednom mestu i od njih ocekujete da budu skladna celina. Igrali su ceo mec kao qurci, mlako, nezainteresovano, misleci da ce pobeda doci sama od sebe, dok je Maccabi igrao posteno i vodio gotovo tri cetvrtine, iako je pravi krs od tima. A onda se u poslednjoj cetvrtini sve zakuvalo, igralo se sto kaze Trinchieri na smrt, pa se uvukla nervoza, i prakticno je Panathinaikos bio medju konopcima, nedostajalo je samo da Maccabi "ubije" utakmicu. U tim trenucima je crnac Kendrick Nunn poceo da igra svoju privatnu kosarku, misleci da je bas on taj koji treba da spasava grke. I onda je poceo da srlja, gresi, uspevalo mu je da napravi faul u napadu, pa da istovremeno dobije tehnicku gresku, pa ovo pa ono ... pocelo je pravo rusenje Panathinaikosa samo nekoliko minuta pred kraj. Da je tada na klupi grka sedeo Zeljko Obradovic, on bi tu utakmicu lagano izgubio dvadesetak razlike. Prvo bi Nunna oterao u tri pic*#*#ke materine, pa bi ga oterao na klupu i zakucao ekserima, a sutradan bi ga verovatno oterao i iz kluba. Ataman ga je mirno pustio da igra, uopste nije obracao paznju na njega, yebao je sve po spisku svim ostalim igracima, podigao publiku na noge, napravio pritisak na sudije ... i na kraju pobedio na jaja, tako sto je gotovo sve poene do kraja utakmice postigao upravo Nunn.

Obradovic je  trener starog kova koji stari kao i svi, a to nije promena na bolje vec na gore. On nikada nece popustiti od svojih principa, i ne postoji igrac na svetu kome ce se on prilagoditi, vec ce uvek biti obrnuto, pa makar gubili do kraja zivota. Partizan je kod kuce izgubio vec cetiri utakmice, a da jos nije igrao sa ekipama kvaliteta Panathinaikosa, mozda je Olympiakos takav tim, ali su u Beograd dosli bez Vezenkova. Tacno je da su se malo digli, ali nezaboravite reci doktora Trinchierija " ... svaki rezultat ima puno parametara, neki put su pobede lazne, kao i porazi, i veoma lako mogu da vam predstave laznu sliku tima..."

Sa druge strane imate Atamana, da ne znam odakle je, uvek bih rekao, ovaj moze biti samo turcin i nista drugo. Nesto malo zna o kosarci, ali je zato rodjen da bude trener u ovim, novim vremenima. Namazan, bahat kada treba, prava mala maca kada treba, ume sa igracima nove generacije, ovi danasnji igraci bas takve trenere vole. Ataman iako deset puta manje zna o kosarci od Obradovica, u Nba bi bio deset puta bolji trener od njega. Ataman ako veceras bude hteo, on ce se skinuti u kosulju i otici medju beogradsku publiku da se pobije sam protiv 20.000 a igraci bas takve trenere vole. Igraci Atamana vole i zato sto je on uvek spreman da se ne trenira cetiri vezana dana, ako igraci to zele, ali je isto tako spreman da sa bilo kojim igracem ode u park i da se potuku 1:1 ako neko misli da postoji neki problem u treneru.

I evo nas na kraju posta, iako me entuzijazam vuce da napisem i treci deo. Morate veceras da se kladite, a ako vas kladjenje na vecerasnji mec ne vuce, citajte poeziju. Imate jednu domacinsku ekipu i nikakav kvalitet sa jedne strane i prvaka Evrope za koji ni oni sami ne znaju kako ce veceras odigrati, sa druge strane. Imate kvote od 1,90 na bilo koga da odigrate, a nemate nereseni ishod. Imate na jednoj strani doktora kosarke koji ce u dvoranu doci iz kafane i koji ima strucni stab od deset ljudi koji rade za njega kao sto su robovi radili za faraona, dok sa druge strane imate trenera koji je rodjen da vodi petnaest crnaca na jednom mestu, i koji uziva u ovakvim utakmicama.

Da ne bude da samo teoretisem. Ja idem sa oba ekstremna handicapa, kao i uvek, kod velikog Bet365 i nema nazad. Kladionici bet365 najpre hvala sto postoji i sto u ponudi uopste nudi ekstremne klizne handicape, iako ne mora. Ja mislim, ili barem procenjujem da nijedna ekipa nije u stanju da potopi Partizan u Beogradu, a jos vise mislim ili procenjujem da je Partizan u stanju da potopi prvaka Evrope, pa makar i kod kuce. Ali sam svasta toga mislio i za utakmicu Bayern vs Leverkusen Dakle, pocev od najekstremnijih handikapa na Partizan pocev od +14,5 na domacina po kvotici od 1,10 pa na gore, pa sve do plus 15,5 na grke po kvotici od 1,10 pa opet na gore.

A vama, kolegama sa Foruma da porucim, samo napred, odigrajte sta vam razum ili srce, ili i jedno i drugo kazu, samo se kladite, molim vas. Imate 50% - 50% sansi. Samo napred, ili domacinska ekipa ili suvi kvalitet.

Sretno svima

Objavljeno

Pozdrav svima, zelim da se zahvalim i kazem da je ipak dobro za mene (a za neke nije dobro) sto sam odlucio i prepisao tip od kolege @nutrija , hvala jos jednom kolega, zelim ti svako dobro i puno prolaznih tipova do kraja sezone, nadam se, da se na godinu vidimo u drustvu najboljih, a neke kolege (prepoznat ce se oni sami)  bi trebale uzeti metlu u ruke pa  "pomesti" prvo ispred svojih vrata te im savjetujem neka vode brigu o sebi jer kako vidim ne stoje bas najbolje na tebelama kako prve tako i druge lige.:)

Objavljeno
prije sat vremena, Fitoz said:

Pozdrav svima, zelim da se zahvalim i kazem da je ipak dobro za mene (a za neke nije dobro) sto sam odlucio i prepisao tip od kolege @nutrija , hvala jos jednom kolega, zelim ti svako dobro i puno prolaznih tipova do kraja sezone, nadam se, da se na godinu vidimo u drustvu najboljih, a neke kolege (prepoznat ce se oni sami)  bi trebale uzeti metlu u ruke pa  "pomesti" prvo ispred svojih vrata te im savjetujem neka vode brigu o sebi jer kako vidim ne stoje bas najbolje na tebelama kako prve tako i druge lige.:)

Sve je u redu kolega, pomescemo ispred svojih vrata, i vodicemo brigu o sebi posto ne stojimo najbolje na tabelama. Od tebe samo trazimo da se na kraju sezone setis ovog kola kada si postavio predlog na osnovu onoga koliko znas o kockanju, a to je bila jedinica na Virtus protiv Albe. Mi, tvoje kolege sa Foruma, ne bi voleli da na kraju sezone kazes da si igrao na svoje znanje, jer onih jucerasnjih 3:0 na nemcima nije bilo ni od tvog znanja, vec je bilo cisto prepisivanje.

Da sada ne ulazimo u to otkud ti uopste u prvoj ligi, tek to bi nas daleko odvelo, kada vec pricamo o metlama.

Objavljeno
prije 17 minute, LeonardoDrugi said:

Sve je u redu kolega, pomescemo ispred svojih vrata, i vodicemo brigu o sebi posto ne stojimo najbolje na tabelama. Od tebe samo trazimo da se na kraju sezone setis ovog kola kada si postavio predlog na osnovu onoga koliko znas o kockanju, a to je bila jedinica na Virtus protiv Albe. Mi, tvoje kolege sa Foruma, ne bi voleli da na kraju sezone kazes da si igrao na svoje znanje, jer onih jucerasnjih 3:0 na nemcima nije bilo ni od tvog znanja, vec je bilo cisto prepisivanje.

Da sada ne ulazimo u to otkud ti uopste u prvoj ligi, tek to bi nas daleko odvelo, kada vec pricamo o metlama.

Ah, cuj, pa ucio sam od najboljih, da te podsjetim cesto si i sam prepisivao od pomenutog kolege, a jos uvijek si iza mene na tabeli kao i prosle sezone..;) pazi se kolege "najbrzeg prsta"  @Joker93 i ostalih kolega pushu ti za vratom da te gurnu na samo dno..

Objavljeno
prije sat vremena, noja57 said:

Ja sam juce postavio i za danas. No  Zvezda   je pokvarila  pa cemo  danas na popravni.

Kad ne bih  igrao hendikepe igrao bih  ovako , ali po ulogu se vidi koliko  verujem u  to :

image.png.eb819e0c75bf9cccd195da19451c0627.png

Znaci kolega kada bi trebao da se odlucis na single kladjenje, na mecu izmedju Partizana i prvaka Evrooe, uvek bi pre podrzao goste, zar ne?

Objavljeno
prije 3 sati, LeonardoDrugi said:

A mogli bi i ljubitelji kosarke sa ovog smesnog Foruma da nesto doprinesu temi i budu korisni.

Hej kolege

@zmajo @tome1993 @fic @noja57 @Fitoz i svi ostali koji vole kosarku

koga biste vi podrzali u vecerasnjoj utakmici, domacinsku ekipu koja je slabija ili prvaka Evrope, koji igra u gostima?

Nakon ovoliko truda koji si ulozio u pisanje ove analize, pokazao bi ne postovanje prema tebi i tvom izdvojenom vremenu a da ne kazem svoje misljenje o ovoj utakmici jer si me pozvao na to. Odmah da kazem da je ova utakmica za mene NoBet iz vise razloga. Kada bi morao da igram po zivot onda bi birao okladu na Pao, jer su kao sto si rekao prvaci evrope, koji su nadigrali veliki Real u finalu, sam kazes da po tebi Real ima bolji roster od Panate koji se nije mnogo promjenio od prosle godine. Cini mi se da se Partizan jos trazi u igri pa pokazuju nesigurnost, tako je bilo i protiv Zalgirisa, Zalgiris je prilazio i na -3 u posljednjoj cetvrtini i da nije bilo ne rezonskih suteva  Dunstona, Ulanovasa, ko zna kako bi se ta utakmica zavrsila. Isti taj Zalgiris je prije 15 dana u Kaunasu odrzao cas kosarke Panathinaikosu gdje je imao +18 u jednom momentu. Dalje, zasto Pao, pa jednostvno imaju bolji i uigraniji roster od Partizana, po meni su na svakoj poziciji kvalitetniji, imaju jako temperamentnog trenera koji ih vodi, kojeg si opisao da bi usao na tribine i pobio se sa publikom, Pao nece podleci pred Beogradskom publikom jer i sami imaju fanaticne navijace i navikli su na takvu atmosferu. Svakako da je najbolja opcija kladjenje na ekstremno klizne hendikepe na Partizan (+14,5) ali i na Pao (+15,5) i vezanje sa utakmicama od weekenda i narednog kola lige prvaka, uvjeren sam da ta oklada prolazi 90% jer niti jedna ekipa nece biti "razbijena". 

PAO- prvak europe, uigraniji roster, kvalitetniji na svakoj poziciji.. eto to je oklada po zivot kada bi morao birati u ovom trenutku. 

Pozdrav i sretno svima sta god odigrali.

Objavljeno
prije 3 sati, LeonardoDrugi said:

A mogli bi i ljubitelji kosarke sa ovog smesnog Foruma da nesto doprinesu temi i budu korisni.

Hej kolege

@zmajo @tome1993 @fic @noja57 @Fitoz i svi ostali koji vole kosarku

koga biste vi podrzali u vecerasnjoj utakmici, domacinsku ekipu koja je slabija ili prvaka Evrope, koji igra u gostima?

Hej @LeonardoDrugi

slazem se sa vecinom napisanog u analizi i sve stoji. Moje osobno misljenje je da je ovdje Panathinaikos favorit i da ce dobit ovu utakmicu ali sam se i sam ogradio igrajuci hendikep. Pratim Euroligu i ne mogu se otet dojmu da Partizan jednostavno nema kvalitetu i sjelo im je ovo sto igraj u Beogradu mjesec dana ali cim budu napustili Beograd nece prikazivat ni priblizne igre kao u svojoj dvorani. Jednostavno Panathinaikos je tri puta kvalitetniji doslovno na svakoj poziciji i da se igra za neki prolaz, ili play-of nebi imao dileme da ovo Panathinaikos dobija dvocifreno.

Poznato je da Atamanove ekipe igraju najbolje kad je najpotrebnije a to nije jos slucaj, oni ce bit najbolji  od treceg mjeseca pa na dalje pod uvjetom da ih ozljede zaobidu. Na njihovim utakmicama se vide da ne igraju sa 100% ali igraju koliko im treba da nizu dovoljno dobre rezultate.

Rizik da Partizan ovo dobije je naravno kao i uvijek u motivaciji, ukoliko Panathinaikos izade motiviran onda ne vidim kako ovo Partizan moze dobit. Obzirom da Ataman potencira usporedbe sa Zeljkom nadam se da ce prije svega ovaj susret njega motivirat i da ce on tu motivaciju uspjet prenjet na igrace u dovoljnoj mjeri za pobjedu veceras, ako to uspije nema sumnje da je Panathinaikos ogroman favorit.

U svakom slucaju smatram da je hvatanje ekstermnih hendikepa jako dobra oklada veceras a za one sa vecim apetitima bi preporucio i -3.5 ma Panathinaikos po 2.5 kvoti kod Bet35. 

Sretno svima i sportski pozdrav! 

Objavljeno

Zivela sveta Poslednja Sansa, ziveo onaj ko je kreirao, zivela kladionicarska zajednica, ziveli kockari, najzdraviji ljudi na planeti. Zivela kosarka, najlepsa sportska igra na svetu. Ziveo Balkan, najbolje mesto za zivot na svetu. Hvala svin kolegama koji su izdvojili svije vreme da odgovore, cekamo i ostale ljubitelje kosarke. Za sada imamo 3:0 za grke, takoreci zicer zivota po kvoti od 1,90.

Hvala kolegama, cekamo i ostale. Lepo je videti da ima kolega na Forumu koji razumeju kosarku. Bio sam ubedjen da samo ja sve znam, pa onda ide prazno, a tek potom ostale kolege.

Objavljeno

Po meni je Partizan slabiji od proslogodisnjeg "Partizana " a da ne uporedim  sa onim  timom od pre dve godne kada zbog gluposti Lesora i Pantera nisu otisli  na F4. Ipak ove sezone je veoma tesko  pogoditi tri , cetiri utakmice i  sa hendikepom. Mislim  da je Barsa sigurna u "Pionir"u  i  imam osecaj da bi  Fener posle poslednjeg debakla mogao  iznenaditi bledi Real.

Objavljeno
prije 4 sati, LeonardoDrugi said:

A tebe @josip123 cu posebno da pitam. Koga bi ti podrzao u singlu da moras na nekoga da odigras ili ces umreti. Ti si najvise padao na beogradskim govnima, koga ces veceras podrzati?

Po meni je ova utakmica NoBet, a vjerojatno bi radije birao i da umrem nego nešto ovdje odigrati, jer mislim da će bit napeto i da će se svako malo timovi izmjenjivati u vodstvu pa bi vjerojatno umro od količine stresa i nervoze tokom utakmice da tu nešto odigram.. ?

Po meni je danas Real fix, mislim da ako danas ne uzmu da će trener dobiti otkaz, a mislim da je jedini način da izgube da igrači sabotiraju vlastitog trenera, šta nebi bio ni prvi i posljednji put da vidimo tako nešto u profesionalnom sportu.. Vratili im se svi igrači, ispod crte su čak i za Play In, i mislim da je red da krenu pobjeđivati ako ništa drugo barem kod kuće.. 

Objavljeno
prije 2 minute, josip123 said:

Po meni je ova utakmica NoBet, a vjerojatno bi radije birao i da umrem nego nešto ovdje odigrati, jer mislim da će bit napeto i da će se svako malo timovi izmjenjivati u vodstvu pa bi vjerojatno umro od količine stresa i nervoze tokom utakmice da tu nešto odigram.. ?

Po meni je danas Real fix, mislim da ako danas ne uzmu da će trener dobiti otkaz, a mislim da je jedini način da izgube da igrači sabotiraju vlastitog trenera, šta nebi bio ni prvi i posljednji put da vidimo tako nešto u profesionalnom sportu.. Vratili im se svi igrači, ispod crte su čak i za Play In, i mislim da je red da krenu pobjeđivati ako ništa drugo barem kod kuće.. 

Dobro kolega, hvala ti na odgovoru. NoBet nije odgovor koji nas zadovoljava.

Hajde da probamo ovako. Da ti neko kaze da ces umreti ako ne odigras ovu utakmicu, umesto da se kladis u zivot, na koga bi odigrao?

Ili ako ti se ne svidja smrt, da imas dalekog rodjaka koji je umro u Usa i nema nikoga osim tebe, i da ti je ostavio sto miliona u nasledje, ali da je uslov da ih ulozis u pobednika na danasnjem mecu, na koga bi ulozio?

Pazi, radi se o sto miliona, a ne o sto eksera.

Objavljeno

....Meni  je "rodjak"iz Nigerije ostavio nekoliko miliona dolara  al i da mu  pre toga ja posaljem koji  dolar( par stotina). Jesam malo  "crn' ali  ne bas da imam roda u Nigeriji. Ja mu  lepo  odgovorio.: 

Rodjo,  ja imam dovoljno para pa mi  ne treba vise slobodno  ti  to zadrzi...

Vise se nije javio.

Objavljeno

Za mene je Partizan - Pao no bet i neću ništa tu igrati. Kad bih baš morao, uzeo bih Pao. Zapravo prvo bih uzeo neke overe poena po što nižim granicama i kontrahendikepe po što većim granicama. A zašto Pao prije Partizana? Zato jer sam se kladio i gledao Partizan protiv Žalgirisa i nisam zadovoljan igrom Partizana. Dosta je tu muke. Rekao bih da su čak i protiv Žalgirisa izvukli pobjedu na borbenost i domaći teren više nego na kvalitetu. S druge strane očekujem da Pao poveže neke pobjede ponovno. 

Ono što mene muči danas je Barcelona, za koju mislim da bi napokon trebala nekog pobijediti, a Maccabi je prava prilika za to. Tečaj mi se sviđa i to me jako vuče. Samo što mi je Barcelona valjda najgori klub u Euroligi za klađenje i nikako sa njima na zelenu granu. Kad pomislim da su uhvatili zamah, izgube neku utakmicu doma i uđu u crnu seriju kao što je i ova trenutna.

Objavljeno
prije 29 minute, fic said:

Za mene je Partizan - Pao no bet i neću ništa tu igrati. Kad bih baš morao, uzeo bih Pao. Zapravo prvo bih uzeo neke overe poena po što nižim granicama i kontrahendikepe po što većim granicama. A zašto Pao prije Partizana? Zato jer sam se kladio i gledao Partizan protiv Žalgirisa i nisam zadovoljan igrom Partizana. Dosta je tu muke. Rekao bih da su čak i protiv Žalgirisa izvukli pobjedu na borbenost i domaći teren više nego na kvalitetu. S druge strane očekujem da Pao poveže neke pobjede ponovno. 

Ono što mene muči danas je Barcelona, za koju mislim da bi napokon trebala nekog pobijediti, a Maccabi je prava prilika za to. Tečaj mi se sviđa i to me jako vuče. Samo što mi je Barcelona valjda najgori klub u Euroligi za klađenje i nikako sa njima na zelenu granu. Kad pomislim da su uhvatili zamah, izgube neku utakmicu doma i uđu u crnu seriju kao što je i ova trenutna.

Hvala ti kolega sto si odvojio vreme da odgovoris. 4:0 za grke, niko ne veruje domacinu. Cekamo jos kolegu @zmajo

Objavljeno
prije 16 sati, LeonardoDrugi said:

Hvala ti kolega sto si odvojio vreme da odgovoris. 4:0 za grke, niko ne veruje domacinu. Cekamo jos kolegu @zmajo

Jbga kolega, još sam u knockdownu od smiješnog virtusa i nisam palio forum uopće, onog Clyburna nikada ga nisam volio a sad još manje, koje smeće od igrača, imaš 7 sekundi do kraja i ti pališ tricu sa 10metara.....ja inače ne volim igrati ishode, samo strijelce, jučer me noukautirao walker za jebenu lovu iako je zabio 16 na poluvremenu i promašio bacanje za over....Al kako sam napisao i sam igram košarku, lopta je okrugla a sreća zajebana stvar....

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Pascha, raj na zemlji, najveci bordel u Evropi, a najverovatnije i na svetu Prvo da kazem da se danas uopste necu zayebavati, i da sam potpuno ozbiljan u danasnjem postu. Kao drugo, stvarno mislim da je bolje da se danas ne kladimo, vec da novac koji smo hteli danas da potrosimo na kockanje ostavimo za utorak, sredu i cetvrtak. Kao trece, ako smo vec dosli na danasnji Topic, hajde da onda barem imamo koristi od Foruma, hajde da se upoznamo sa Paschom, najvecim bordelom u Evropi, a verovatno i na svetu. Uopste necu pisati bajke ili price za malu decu, ako je neko vec bio u ovom raju na zemlji, verovatno ce znati o cemu se radi, a ko nije nikada bio tamo, ima jednu veliku rupetinu u zivotu. Ja sam bio tamo, ali, na zalost, jaaaaako davno, plus nisam bio spreman mentalno a i telesno, plus sam usao sa predrasudama, plus nisam ni znao sta tamo moze da se ocekuje. Znaci, katastrofa i fijasko. Osim toga, Pascha mi ne izlazi iz glave vec godinama, a bas ovih dana su stizale i vesti u medijima o toj lekovitoj banji. U nekom ranijem periodu kada sam se dvoumio da li bi mi sa Foruma mogli jednoga dana da provedemo jedan weekend zajedno, odnosno kada sam se preispitivao sa samim sobom, da li smo mi ljudi ili stoka, bordel Pascha mi je bio jedna vrlo vrlo ozbiljna opcija. U periodu kada sam verovao da smo ipak ljudi, a ne stoka, u glavi sam imao tri najozbiljnije opcije, gde sam ja u svakoj imao glavnu ulogu. U prvoj opciji, mogao sam sve sam samcat da organizujem zahvaljujuci kontaktima, gde vi ne biste imali nikakvih troskova, osim dolaska. Zahvaljujuci kontaktima, ja bih mogao da organizujem smestaj, hranu i to da jedemo kao svinje, a mogao bih i da se snadjem sa kurvama koje bi nas zabavljale. Problem je bio alkohol, ali to je neka duga prica, plus sto bi se u tom slucaju svi zajedno nasli tamo gde meni odgovara, a ne vama. Druga opcija je bila da se svi nadjemo u Amsterdamu, najneverovatnijem gradu na svetu, gde bih ja takodje zahvaljujuci emigraciji obezbedio smestaj i hranu, a vi biste imali troskove samo da dodjete do Amsterdama, dok bi poseta “crvenoj cetvrti” isla na trosak svakoga od nas ponaosob u zavisnosti koliko mozete da izdrzite. I treca opcija je bila da se svi nadjemo u Kolnu, u svetoj Nemackoj gde biste vi opet morali da se snadjete za dolazak, a ja bih opet zahvaljujuci emigraciji sredio smestaj u najvecem bordelu u Evropi, a mozda i na svetu. A onda su, dok sam sve to razmisljao i organizovao u svojoj glavi, na nas Forum dosli  prlito, Ajnud, a tu je oduvek bio i Marko15, pa je na kraju sve otislo u qurac. Dakle, moja zamisao je bila da, kada vec odvajamo pola zivota na nasem Forumu, da onda odvojimo jedan weekend u zivotu i dva i po dana provedemo u bludu zvanom kockanje, alkohol i prostitucija. Ali sta onda da radimo u najvecem bordelu na svetu sa Ajnud? Jel’ da je posaljemo da gleda izloge po Kolnu? Sta da radimo u bordelu, kada onaj Marko15 pocne da nas truje sa onim njegovim desnicarskim teorijama? Kako da se u bordelu opustimo kada je prlito sa nama? Eto, zasto je sve otislo u qurac. Ali, nema veze. Bicu od koristi po nas Forum cak i ako vas barem upoznam, da imate barem nekih predznanja, ako jednom pozelite da posetite Koln u svetoj Nemackoj. Pascha, najveci bordel u Evropi Pascha je najveci legalni bordel koji ako ne posetite barem jednom u zivotu, racunajte da ste imali promasen i tuzan zivot. Nalazi se u Kolnu, Nemacka, a najveci je bordel jer se nalazi u jednoj zgradurini od preko jedanaest spratova, na preko 12.000 kvadratnih metara i sa 2.500-3000 “zaposlenih” Pascha je otvoren jos pre 54 godine, i od tada pa sve do danas, taj raj na zemlji jos nikada nije bio zatvoren ni jedan jedini minut. Radno vreme Pasche je bas kao i Bet365, dakle 24 casa dnevo svih 365 dana u godini, majko moja. Heeeej jel vi znate sta znaci biti nesto otvoreno 54 godine bez i jednog jedinog minuta pauze???? Nadjite mi neku bolnicu, vrtic ili biblioteku koja je otvorena i za Bozic i za Uskrs i za Novu Godinu. U bordelu ima preko 150 soba, pa cete vi sada mene da pitate kako je onda moguce da da preko 2.500 prostitutki i barem 10.000 klijenata obicnim radnim danom, mogu da se uguraju u samo 150 soba. E tako sam se i ja svasta pitao kada sam prvi put usao u taj raj na zemlji. Kao prvo, Pasha nije bordel, vec jedan pravi mali grad sa hotelima, bazenima, diskotekama, video-klubovima, prodavnicama, muzejima, saunama i kockarnicama. I ja sam se kao i vi pitao “… pa kako cemo svi da udjemo kada je tolika guzva…” Osim toga, ja sam mislio da se tamo ide da biste vodili ljubav, a zapravo se tamo ulazi kao da ulazite u koridu da se borite sa bikovima. Pascha funkcionise sasvim jednostavno. Ako ste seljak i skrtica, vi mozete da provedete ceo dan i sa samo 5€ koliko kosta ulaz (toliko je kostao daaaaavno) za sta imate pravo da popijete jedno pice. Znaci, Ajnud i Marko15 zajedno sa prlitom mogu da se setaju ceo dan u Paschi za 5 eura, ili da gledaju izloge, i uvece da izadju, niko im nista nece reci.  Ali, ako zelite nesto vise, to vise mozete da dobijete i za 50€ i za 100€ a mozete da potrosite ako hocete i 10.000€ po danu. Sve zavisi od vase maste, stanja tela, uma i novcanika. Kada udjete u zgradurinu, gledajte da prezivite prvi utisak. Ljudi se yebu po hodnicima, vatrogaanim prolazima, kupatilima, svako svakoga oralno zadovoljava, ne postoji nijedan otvor na ljudskom telu koji nije zauzet. Kada sam ja tamo prvi put usao, prvi ljubavni par koji sam video jeste jedan stariji ljubavni par, gde je gospodin sedeo na stolici u hodniku i citao novine, a dama ga drzala za qurac. Pazite, nije ga masirala ili stimulisala, vec samo ga drzala za qurac, kao kada zena drzi buket cveca u ruci. Yebi ga, gospodin mozda voli da ga drze za qurac dok cita novine. Hteo sam zapravo da kazem da ako ulazite u Paschu, ispred vrata obavezno ostavite probleme, moral, stid i predrasude, jer unutra nista nije zabranjeno Jednom kada ste usli u Paschu, ne postoji zakon na svetu koji moze da vas izbaci. Ako ne zelite da yebete, ne morate, a ako zelite onda se direktno dogovarate sa damama. Uglavnom je sve dozvoljeno, ali sve ima svoju cenu. E sad sta sve mozete u Paschi … za to bi mi trebalo deset postova. Mozete da uzmete promociju od par desetina eura i da imate pravo da pijete ceo dan koliko zelite, mozete da se yebete u whiskey ako zelite, mozete sa damom da se yebete po hodnicima, po diskotekama, u bazenu, postoje mali bazeni i sa majonezom, ako zelite da se yebete u majonezu Dame placaju bordelu 180€ po danu plus jos 20€ za svaki dan kada dodju na posao. Za tu cenu, dame imaju tri obroka dnevno, imaju potpunu medicinsku zastitu i plus su zasticene kao beli medvedi u sumi. Posebno bih napomenuo da u istoriji Nemacke jos nije prosao nijedan zakon koji bi mogao da im zabrani da rade. Top ili Vip prostitutke mogu ako hoce da zive u bordelu koliko hoce, a kada udjete u taj raj na zemlji, vi imate utisak da ste u centru sveta. U Paschi ima svega nesto preko 20% nemica, sve ostalo su strankinje iz celog sveta, od Vijetnama pa do Hrvatske. Ja bih stvarno mogao o Paschi da vam pisem sve do cetvrtka i utakmice Bayerna i Bodo/Glimta, ali cak i do tada ne bi moglo sve da stane da biste mogli da razumete kakav sve blud bi tamo mogli da vidite. Ako bude interesovanja na nasem Forumu, ja mogu svakako nastaviti i sutra u jos jednom postu, a zainteresovane kolege mogu Paschu upoznati i preko www.pascha.de  mozete im pisati na mail; mailpascha.de a ako znate nemacki mozete i pricati sa njima preko telefona  +49 221 179 06 100 Verovatno vas interesuju cene. To je nemoguce reci. Ako uspete uopste da udjete od guzve, oko cene se dogovarate sa damama koje vas cekanu vec po hodnicima, ako uopste ima koja nije vec zauzeta. Nemoguce je reci u jednom postu koliko kosta yebanje, jer nije isto ako zelite uslugu gde zena ne mora niti da se skida, ili ako zelite celodnevno yebanje u majonezu. Moze biti i problema, kao i u svakoj kuci. Placa se unapred, pa ako ne dodje do snosaja vasom krivicom, nema vracanja novca. Svaka dama ima u svojoj sobi “alarmni taster” ako zelite nesto sto niste platili. Ne mozete u Paschu uci ako ste seljak po karakteru, ili niste gospodin ili ste skrtica, ili vam je neko u porodici bio seljak. Ne mozete uci u Paschu ako ste desnicar i uskog uma. U Paschu se ulazi da se bludnici, a ne da se filozofora ili moralise. Kome je do morala neka ide u Crkvu. Ne mozete biti toliki seljak pa da pitate damu “kako ili zasto je pocela da se qurva”. Ne mozete se cuditi sto je jedan od ciljeva postojanja svakog bordela na svetu da vam uzmu sve sto imate u dzepovima. Dakle, hteo sam da znate da smo imali jednu od opcija da se jednog weekenda u zivotu svi mi sa naseg Foruma nadjemo u Kolnu i to tako sto bismo usli u Paschu u petak do 15.00 casova kada se otvara tema u Poslednjoj Sansi, a da bismo izasli iz njega u ponedeljak do 15.00 casova. Ali, to je bila opcija sve dok u Poslednju Sansu nisu usli prlito, Ajnud i Marko15. A sada da vidite kada se nakog ovog posta kavi nas moralni policajac sa Foruma, kolega Marko15 i krene da nam postavlja slike nekih nereda u Nemackoj, pa da nam objasnjava kako je Nemacka bolesna zemlja sa bolesnim ljudima. A pre toga, cu i ja da kazem nesto, pa vi kada budete imali njegov stav, a i moj, odlucite sami. Prostitucija postoji pre Crkve, a postojala je pre nego sto je pronadjena vatra, tocak i struja. Prostitucija je druga ili treca industrijska sila na svetu koja obrce kolicinu novca koju vi nemozete ni da zamislite. Prostitucija je postojala cak i kada su ljudi ziveli u pecinama. Za 54 godine postojanja, bordel Pascha nije bio zatvoren jedan jedini minut. Znaci, da je uvek bilo posla, ili hajde da kazemo da je uvek bilo zainteresovanih, i sa jedne i sa druge strane. Kada je bio Covid, cak je i Pascha bio zatvoren, prvi put u svojoj istoriji. A znate sta se onda desilo? Klijenti su samostalno placali zakupe koje su prostitutke morale da placaju bordelu, iako nisu radile. A onda se za samo nekoliko dana prostitucija iz bordela preselila na ulice ili po privatnim stanovima Kolna. A kada je Covid prosao, sve se vratilo opet u sobe. Nema tog zakona, nema tog Covida, nema tog rata, nema te skole, nema te desnicarske ideje, nema tog obrazovanja, nema te porodice, niti braka koji ce uciniti da prostitucija nestane. Tacka Moze samo da se desi da je zabranjena kao u Teheranu, Zagrebu, Sarajevu ili Beogradu, ali da je nema … to malo sutra. Ako nam kolega Marko15 nakon ovog posta postavi sliku neke ulicne prostitutke iz Sirije, ili okaci sliku nekog debelog nemca u samdalama i belim carapama da bi ismejavao nemce, recite mu da legalnu prostituciju imaju samo uredjene i civilizovane zemlje koje su jos pre trista godina razumele da dok je muskaraca na kugli zemaljskoj da ce uvek biti i prostitucije. Ako nam danas postavi neku sliku sa demonstracijama u Nemackoj, vi mu postavite sliku iz Hrvatske kako se u sred Hrvatske istovaruje otpad. Ako nam kaze da u Paschi rade neke zarazene i bolesne zene, pokazite mu ovu sliku sobe u Paschi Ako kolega Marko15 nece sa nama da yebe u Kolnu, recite mu da u Paschi ima cak i ring gde se odrzavanu zvanicni mecevi, pa ako nece da uebe sa nama, neka se bori u ringu I za kraj. Budite otvorenog uma i bez predrasuda. Zivot je samo jedan, posle ovoga zivota nema nista, kao sto tvrdi Crkva. Kockanje, prostitucija i blud nisu bolest. Bolest je ako ne razumete da je Pascha zapravo jedan pravi pravcati grad, kao i svaki drugi. Sluzi da se u njemu opustite i zabavite. Ne verujte nista kolegi Marko15. Nije valjda da je on u pravu, a nekoliko desetina milijardi ljudi koliko kazu procene da su prosle kroz Paschu nemaju pojma. Nemci svoj bordel u Kolnu zovu kucom tolerancije i uzivanja, dok se i Hrvatskoj ilegalno istovaruje otpad, a i Srbiji protestvuje. Ako ima zainteresovanih, ja mogu i sutra nastaviti o tome sta sve ima u Kolnu, kao na primer sto mozete da gledate utakmicu nemacke reprezemtacije dok vas dama drzi za qurac, ako vas to ispunjava Ako ima zainteresovanih, nastavice se sutra …  
    • Da, bit će golova kao na utakmici Shalke-Bayern. Ljudi moji, ništa nije sigurno. Onakva ekipa gol nije dala novom prvoligašu-(( Dan žalosti.
    • Pascha, Koln, Nemacka, najveci bordel u Evropi Ja mislim da danas uopste ne bi trebalo da se kladimo i bez veze trosimo novac, kada cemo za samo dva dana u ponudi za kladjenje imati osamnaest utakmica Lige Prvaka, i to, pazite sad, u tri uzastopna dana. Hajde, recite vi nama, kolegama sa Foruma, koja danasnja utakmica bi mogla vise da vas privuce od kladjenja u cetvrtak na golove na utakmici Bayern vs Bodo/Glimt? Hajde, recite koliko mislite da ce biti golova na utakmici Bayern vs Bodo/Glimt? Dvanaest, sedamnaest, pedeset ... koliko???? Sta mislite, hoce li pasti golovi i u prvom i u drugom poluvremenu? Hoce li Bayern dati Bodo/Glimtu vise od dvanaest golova, kada su toliko ugurali Dinamu?  Koja danasnja utakmica bi mogla vise da vas privuce od barem deset golova koliko mislim da Barcellona moze da ugura Feyenoordu u sredu? Feyenoord je primio vec sedam golova od pocetka sezone, a igrali su samo sa krsevima, (Sparta, Cambuur, Den Hag ...)  Pa onda golovi u sredu na utakmici Stuttgard vs Viking, majko mojaaaaaaa. A ako u utorak Aek izgubi od Laska u sred Atine, onda stvarno i treba da se padne. Pa onda u sredu Arsenal dolazi u Napulj, najverovatnije da odrzi cast modernog fudbala primitivnim juznjacima, pa Real Madrid vs Inter, pa Shaktar dolazi Psv-u ... pa ovo pa ono ... A ko od kolega sa Foruma pogodi pobednika na utakmici Como vs Leipzig, taj bi morao da za nagradu dobije put oko sveta. Zbog ovog ludila koje stize za samo dva dana, predlazem da se danas uopste ne trosi novac, da se niko ne kladi, vec da se podizu krediti ili rasprodaje imovina. Dva dana su sasvim dovoljna da skupite sebi novac. A do tada cu vam predstaviti Paschu, najveci bordel u Evropi, pravi raj na zemlji. Tekst cu pustiti nakon dorucka, tamo negde posle 10.00 casova.
    • Man City - Coventry 1 i 4+ (2.10) bet365 City je nakon dva kola ostvario stopostotni učinak, zabili su šest golova u ligi, a u posljednjih pet utakmica čak 12. Cherki je posebno krenuo jako i već ima dva gola, dok Haaland također čeka svoju pravu golgetersku utakmicu. S druge strane, Coventry je u prva dva kola ostao bez boda i bez postignutog gola, a danas ga čeka gostovanje na Etihadu, baš i nije idealan trenutak za prekid crnog niza. Zato ovdje ne bih previše komplicirao, nego idem na Manchester City pobjeda + više od 3.5 golova po kvoti 2.10. Ako City rano zabije, teško mi je vjerovati da će stati, pogotovo protiv ekipe koja se još traži u Premier ligi. Očekujem golijadu i barem četiri gola na utakmici.  Bilbao - Atletico Madrid 2 (2.40) bet365 Athletic Bilbao je konačno upisao prvu pobjedu sezone, ali ukupno gledano ne djeluje baš uvjerljivo. Samo tri gola u tri ligaške utakmice i već dva poraza. S druge strane, Atletico je neporažen, ima sedam bodova i dolazi nakon odlične pobjede 3:1 protiv Seville. Baena je posebno raspoložen, a Simeoneova ekipa izgleda puno konkretnije na početku sezone. San Mames je uvijek zeznuto gostovanje, ali međusobni omjer i trenutna forma ipak guraju na stranu Atletica. Moj tip je pobjeda Atletico Madrida po kvoti 2.40. Ne očekujem neku golijadu, ali gosti bi trebali odraditi utakmicu na Simeoneov način i uzeti tri boda.  Inter - Napoli 1 i oba daju (3.60) bet365   Inter je trenutno u puno boljem ritmu, četiri pobjede zaredom i maksimalan učinak, a na San Siru protiv Napolija nisu izgubili u zadnjih sedam međusobnih susreta. Napoli je s druge strane malo poljuljan nakon domaćeg poraza od Coma, ali napadački i dalje izgleda opasno. Zanimljivo je da su oba tima zabila u svakoj utakmici ove sezone, pa očekujem isto i večeras. Zato mi je glavni tip Inter pobjeđuje + oba tima daju gol po odličnoj kvoti 3.60. Inter ima prednost domaćeg terena i bolju trenutnu formu, dok Napoli ima dovoljno kvalitete da zabije barem jednom.  (Koeficijenti 5.9. u 09:19 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
    • Ipak samo double, predomislio sam se; Crvena Zvezda vs Partizan, golovi na mecu (nedelja) Ajax vs Psv, golovi na mecu (subota) Ukupna kvota 1,70 za pohlepne ili 1,16 za plasljivce Golove na tri utakmice sam najavio jos pocetkom ove sedmice, dakle jos pre pet dana. Radi se o utakmicama Crvena Zvezda vs Partizan, Ajax vs Psv i Nec vs Feyenoord, ali sam od ove poslednje ipak odustao. Cim sam bas ove tri utakmice odabrao, a veliki Bet365 je bas ove tri utakmice kvotirao sa medju najmanjim kvotama na golove za ovaj weekend, to moze da znaci samo nekoliko stvari. Ili imam nadprirodne moci, ili su veliki Bet365 i njihovi bookmakersi ohooo-hoo daleko iza mene, ili je i jedno i drugo. Crvena Zvezda vs Partizan, golovi (nedelja) Ova utakmica je odlican primer zasto statistika i medjusobni susreti, ili istorija medjusobnih susreta nista ne bi trebalo da znace prilikom realnog kladjenja. Over 2,5 gola na ovoj utakmici je kvotiran sa neverovatnih 1,28 sto, kao prvo nikada ranije nije bilo moguce. Kao drugo, golove na utakmici srpskih govana, kladionice su kvotirale kao da igra sveti Bayern. Kao trece, to sam bas proveravao, ovaj over 2,5 golova je medju nekoliko najmanje kvotiranih golova u Evropi. Malo sam uporedjivao golove, pa ovoliku kvoticu za golove i to over 2,5 gola imate samo u norveskoj drugoj ligi, a ovoliki over 2,5 gola po 1,28 ne moze da se nadje ni kod nemaca (osim Bayerna), ni kod holandjana, ni kod belgijanaca, za koje ipak mozemo reci da igraju otvorenije od, na primer, italijana gde su golovi na utakmicama incident. Pa kako onda veliki Bet365 nudi ovoliko malu kvotu bas na utakmici beogradskih govana, kada statistika medjusobnih susreta, ako gledamo poslednjih sto godina, pokazuje da je bilo undera koliko hocete. Ja mislim da sutrasnji derby nece imati nikakve veze sa prethodnima, i da sutra statistika ili medjusobni susreti nece imati nikakvu ulogu. Kao prvo, Zvezdin trener uopste nije kao sto su prethodni Zvezdini treneri bili. Kao drugo, ni Partizan nikada u svojoj istoriji nije imao ovakvu neznalicu na klupi. Kao trece, iako se srpski prvak zna u narednih sto godina, ovakav odnos izmedju beogradskih govana jos nikada nije bio u istoriji. Partizan nikada nije bio na ovakvom dnu, plus je treci od nazad, plus igraju kao qurci, plus su ispali iz svih evropskih takmicenja vec u osmom mesecu. Sa druge strane, Zvezda ima deset puta jaci roster, pet puta vise vredi na trzistu, plus imaju preko trideset registrovanih igraca, plus imaju roster koji su pravili za Ligu Prvaka, pa se sve to srusilo kao kula od karata. Ako Zvezda sutra pobedi, ide na jedanaest bodova vise, a Partizan na jedno od poslednja dva mesta na tabeli. Ali ja bih se zadrzao na trenerima. Po meni, bas su treneri razlog zasto su kladionice golove na ovoj utakmici kvotirali kao da igra Bayern. Da sam na mestu Rijere, ja bih se prvo raspitao kako u otrovnoj Srbiji prolaze moderni treneri, na primer, kako je prosao izraelac Bahar. A da sam na mestu Partizana, ja bih prvo razmislio zasto bi uopste placali trenera, ako igraci mogu sami izmedju sebe da se dogovore ko ce igrati. Znaci, sutra cemo na klupama beogradskih govana imati jednog trenera koji muda za bubrege moze da prodaje samo ovakvim klubovima kao sto je Zvezda, a kada ode u Eintracht, to moze u Nemackoj da mu prodje dva i po meseca, i drugog trenera koji zna koliko i Pirlo i Cannavaro. Eto zasto su kladionice over na utakmici kvotirale kao da igra Bayern. E sada … kako da kazemo koliko golova na utakmici, kada je over 1,5 gol kvotiran sa 1,08 a over 2,5 gola sa 1,28 Ajax vs Psv Kada biste vi samo znali kakvih sam se ja sve nagledao holandskih derbija, majko moja. Kao na primer, ovaj  Znaci, u svetoj Holandiji je sve moguce, pa cak i da jedna ekipa pregazi drugu, cak i u gostima, ili im odrzi cas modernog fudbala, ili da jedna ekipa ponizi drugu … sve je moguce. Ko danas od kolega sa Foruma ne bude hteo da gleda holandski derby, morace i da objasni koji je razlog za to. Ajax, i to jedan novi Ajax, je krenuo u sezonu kao dopongovan i ne misli da stane, a veceras mu dolazi uz Bayern, najefikasnija ekipa u Evropi, a plus su i nedisciplinovani i neodgovorni. A zamislite tek sto je veliki Bet365 gol bilo koje ekipe na utakmici kvotirao sa 1,12 ccccccccc. Ja stvarno ne mogu da zamislim da na ovoj utakmici padne jedan ili nijedan gol, ali bih mogao da zamislim da obe ekipe na kraju utakmice budu zadovoljne bodom.  Ajax svakako igra kao dopingovan, pa ne verujem da bi bili nezadovoljni ako ne bi izgubili, jer se ipak radi o Psv-u. A ne verujem ni da bi u Psv-u bili nezadovoljni da u Amsterdamu izvuku zivu glavu. Znaci, najpre golovi na utakmici, a za ljubitelje visokih kvota mozda i X, nereseni ishod, a mozda i obe igre istovremeno, kroz chancemix, da ce se na utakmici dogoditi jedan od dva dogadjaja, golovi ili X, nereseni ishod. Nec vs Feyenoord, masturbacija ili ne? Uvek je dobro i korisno da se na nasem Forumu sto vise drzimo nauke. Zvanicna nauka kaze da masturbacija nije ni bolest ni poremecaj, vec sasvim prirodna i uobicajena pojava, zdrav i prirodan deo ljudskog razvoja koji pomaze u upoznavanju sopstvenog tela. Nauka kaze da ceo svet masturbira, i zene i muskarci, i carevi i kraljevi i Predsednici, kao i zivotinje u Zooloskim vrtovima, a procene kazu da izmedju 85% i 90% populacije masturbira, dok onaj preostali procenat odlazi na one koji lazu da ne masturbiraju. Zvanicna nauka kaze i da je covek prohodao uspravno kako bi oslobodio ruke za masturbaciju. Zvanicna nauka kaze i da je kod mastrubacije korisno to sto za nju nije potrebno da se sredjujete kao za izlazak, ne morate placati veceru i pice kada mozete dobiti isti rezultat za manje od pet minuta, i to potpuno besplatno.  Plus ne morate posle ejakulacije sa nikim da pricate, ne morate da budete strucnjak da biste znali da masturbirate, nema straha da cete zatrudneti, nema straha od polnih bolesti, a posle masturbacije retko kada imate osecaj krivice.  A rezultat je uvek isti, kao i kod snosaja. E sad … sta je bolje, to je vec neka druga prica. Znaci ovako. O Necu svi sve znamo, zahvaljujuci meni. Feyenoord ima vise pobeda na strani nego kod kuce, zapravo kod kuce jos uvek nema pobedu, vec je prosuo cetiri boda u dve utakmice u Rotterdamu. Ako misli da vraca izgubljene bodove kod Neca u gostima, verovatno cemo proci u realnom kladjenju na golove na ovoj utakmici. Pogotovo ako do pocetka utakmice ne poprave odbranu. Ali, ako vec imamo pored sebe zenu koju volimo, zasto bi uopste masturbirali, iako zvanicna nauka kaze da je masturbacija uobicajena potreba od koje imamo koristi? Odnosno zasto bi se kladili na golove na utakmici Nec vs Feyenoord, ako vec imamo beogradski derby i utakmicu Ajax vs Psv kroz double, zar ne? Ili mozda da poslusamo sexualne terapeute koji za poboljsanje sexualnog zivota ljubavnih parova preporucuju istovremeno yebanje i masturbaciju. Muskarac da vrsi one smesne pokrete, a zena da se istovremeno zadovoljava. Odlucote sami. Golovi samo na Ajaxu i Zvezdi, kroz double ili i istovremeno golovi na Necu, kroz triplu.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use