Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Objavljeno

England » Blue Square Premier

16:00 Newport - Gateshead

------------------------------------------------------

Sezona se polako blizi kraju i pocinje borba za svaki bod. Newport se nalazi tocno na granici zone ispadanja i mora osigurati ostanak u ligi. Nije tako strasno s obzirom da imaju tri utakmice manje odigrane od Hayesa koji se nalazi u zoni ispadanja i zaostaje jedan bod. Do kraja sezone imaju par nezgodnih protivnika, no vjerujem da ce skupiti jos koji bod i time osigurati ostanak. U goste im dolazi Gateshead koji pokusava uhvatiti playoff za koji im nedostaje par bodova, a nadaju se da ce se ekipe ispred njih 'poskliznuti' i time im olaksati borbu. Do kraja sezone ce odigrati jos sedam utakmica i s obzirom na protivnike, imaju realne i dobre sanse uhvatiti playoff.

Sto se tice rezultata i forme, obje ekipe imaju sarolike rezultate, no Newport je malo pao u formi dok se Gateshead podigao u zadnje tri tekme.

Do sada su se susreli tri puta i svaku je pobjedio Newport. Ocekujem dosta tenzija i golove na utakmici s obzirom na prijasnje susrete gdje je na zadnja dva susreta Gateshead dobio crveni karton (oba puta kao domacin) sto je rezultiralo porazom 1-7, te zadji susret poraz preokretom u 90' minuti i nadoknadi s 2-1 na 2-3.. Predlazem Over 2.5 @ 1.82 (Pinnacle) 4/10

1-0 FT

// Gateshead je opet zaradio crveni karton, no utakmica je zavrsena s minimalnom pobjedom

Ovo mi je najbolji bet iz konferencije, a evo razmisljanja o ostalim tekmama:

Bath - Fleetwood .. sam pogled na tabelu govori sve, bez obzira na prednost koju Fleetwood trenutno ima, sezona nije gotova i ovakve utakmice bi trebali pobjedjivati. Kvota je mala i nema vrijednosti, pa je najbolje uzeti hcp -1.5 @ 1.87 (sbobet)

1-4 FT

Cambridge - Wrexham .. Cambridge na sigurnom, Wrexham sigurno u playoffu, pokusava uhvatiti direktnu promociju u visi rang. Sve upucuje na pobjedu Wrexhama, pogotovo kad se pogledaju rezultati Cambridgea; no Wrexham ima vaznih izostanaka, pa bi prije probao za manji ulog pobjedu Cambrigea @ 4.59 (Pinny)

1-1 FT

Grimsby - Kidderminster .. imaju isti broj bodova i bore se za playoff, ovdje bih uzeo Over 2.5 @ 1.75 (Pinny)

1-2 FT

Objavljeno

Baš je zgodno Đoković to jucer odigrao,tj onaj šugavi Monaco tak da fino opet zduvam ne...Drzi drugi set do 7:6,al je moro prvi popuvat 6:0 ko neka ženskica   >:( I naravno opet za jedan gem ode lova jer nije +6.5 proslo. I uvijek ce falit jedan gol,jedan gem,jedan koš...

Cekpi i meni ista stvar! za 2200kn...4 dan za redom...neće nas

Objavljeno

Baš je zgodno Đoković to jucer odigrao,tj onaj šugavi Monaco tak da fino opet zduvam ne...Drzi drugi set do 7:6,al je moro prvi popuvat 6:0 ko neka ženskica   >:( I naravno opet za jedan gem ode lova jer nije +6.5 proslo. I uvijek ce falit jedan gol,jedan gem,jedan koš...

Cekpi i meni ista stvar! za 2200kn...4 dan za redom...neće nas

Ma tragedija,kroz cijeli turnir nikoga nije dobio sa vise od 6 razlike...Monaco razvali Roddicka,pa Fisha,i odigro je taj drugi set u egalu znaci da moze s njim igrat i 2 puta mu je uzeo servis! I da nije mogo uzet jedan pisljivi gem u prvom setu da dobijemo nofce >:( Ma uvijek ce se tak nest desit i zato mi je muka vise od kladare...Mazohizam na kvadrat

Objavljeno

Ajde da i ja jednom izbjegnem minu,tj Manchester city. Odigrao sam h0:3- 2 na Sunderland jer mi je izgledalo nemoguce da ih razvale sam tak 4 razlike. Nisam uopce znao sta igrat danas pa sam se baziro na hendikepe,imam jos

Dinamo (h:02)-Lokomotiva  2 i Osasuna (h2:0)-Real

1...Mislim da bi i to trebalo proc. Na statistiku sam odigro Blackpool-Southampton oba daju gol (1.60) i gledajuci i pateci kroz cijeli zenski turnir u Miamiu mislim da Radwanska (2.20) ima sasvim realne sanse danas protiv Sharapove pa sam i to metno. Pa šta bude,nema tu pravila nikakvih  :D

Objavljeno

2. Motherwell-Glasgow Rangers 2@2,20 ili x2@1,30

Oba kluba u vrlo dobroj formi, ja ću odigrati danas na Rangerse prvenstveno zbog h2h susreta koji su debelo na strani Glasgow-a.

Pobjedili su Celtic zadnju tekmu , imaju STVARNO puno bodova zaostatka ( zbog onog kažnjavanja ) ali imaju i 12 tekmi do kraja.. još uvijek imaju šanse da budu prvaci :P ako Celtic tu i tamo skiksa :D

Scottish Premier League 2011/2012

Rangers Motherwell 3:0 02.01.2012

Motherwell Rangers 0:3 21.08.2011

Scottish Premier League 2010/2011

Motherwell Rangers 0:5 30.04.2011

Rangers Motherwell 6:0 12.02.2011

Scottish League Cup 2010/2011

Rangers Motherwell 2:1 30.01.2011

Motherwell Rangers 1:4 26.12.2010

Rangers Motherwell 4:1 16.10.2010

Isplati se probati odigrati na Rangerse jer je koef. skroz dobar!

Hvala ti za ovo,lijep singl mi je bio danas  ;D

Šta kažete hoće li to twente ???

Objavljeno

2. Motherwell-Glasgow Rangers 2@2,20 ili x2@1,30

Oba kluba u vrlo dobroj formi, ja ću odigrati danas na Rangerse prvenstveno zbog h2h susreta koji su debelo na strani Glasgow-a.

Pobjedili su Celtic zadnju tekmu , imaju STVARNO puno bodova zaostatka ( zbog onog kažnjavanja ) ali imaju i 12 tekmi do kraja.. još uvijek imaju šanse da budu prvaci :P ako Celtic tu i tamo skiksa :D

Scottish Premier League 2011/2012

Rangers Motherwell 3:0 02.01.2012

Motherwell Rangers 0:3 21.08.2011

Motherwell Rangers 0:5 30.04.2011

Rangers Motherwell 6:0 12.02.2011

Scottish League Cup 2010/2011

Rangers Motherwell 2:1 30.01.2011

Motherwell Rangers 1:4 26.12.2010

Rangers Motherwell 4:1 16.10.2010

Isplati se probati odigrati na Rangerse jer je koef. skroz dobar!

Hvala ti za ovo,lijep singl mi je bio danas  ;D

Šta kažete hoće li to twente ???

Drago mi da ti prošao !

Glupi Arsenal popušio :(, to mi je žao!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use