Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

22. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2025/26 - 25.11. - 27.11. (Uto - Čet)

Recommended Posts

Srijeda 21:00 Liga prvaka Liverpool-PSV domacin daje bar 2 gola @1,27

Cetvrtak 21:00 Konferencijska liga Strasbourg-Crystal Palace X2 @1,22 Lutrija BiH

Jednostavno, i Liverpoola mora nekad krenuti a PSV kao ekipa koja igra napadacki fudbal je kao stvorena za iskoristavanje rupa u odbrani 😄 i mislim da je vrijeme da Redsi procepe konacno, a ne mislim iskreno da je losa kvota na to da Strasbourg nece pobijediti, nije najzahvalniji tip ali sam sigurniji da je Palace nesto kvalitetniji i da mogu vrlo lako i pobijediti, a ne samo ostati neporazeni i da ta vjerovatnoca vrijedi kvote od 1,22

IMG_6548.jpeg

On 24. 11. 2025. at 15:00, furyshaa said:

City kec protiv Leverkusena (1.29) wwin

Screenshot 2025-11-25 at 5.46.44 PM.png

Kolega ukoliko si tipovao na u19 ekipu ovaj tip je dobitan, dosao je bas kec ko kuca! Bila je to visoka 6-0 pobjeda Cityevih mladica od kojih se najvise istaknuo kapetan Divine Mukasa postigavsi hattrick. A tipovao si to zar ne? Jer meni je ovaj tip kladionica priznala kao dobitan.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use