Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Nakon 3-4 poslana maila i dopisivanja vratili mi moju lovu ali kao bonus koji moram "okrenuti" 7 puta da mogu napraviti isplatu.

Nije baš ono kaj sam tražio ali prihvatljivo je rješenje. Napokon jedan plus za njih kod mene al jako mali plus :)

• 3 months later...
Objavljeno

Koliko vidim 10bet je dodatno povećao welcome bonus. Ja osobno nisam imao problema sa njima, vidim da su neki od forumaša imali negativnih iskustava sa okretanjem bonusa i sl. međutim prema financiskim podacima 10bet je sigurno u top20 svjetskih kladionica pa sumnjam da namjerno rade probleme korisnicima.

Slobodno podijelite iskustva sa njima...

Dakle daju 50% bonusa na uplatu do 200€ +5€ sasvim besplatno! Bonus kod je 205FD

97Xip8r.png

• 1 month later...
  • 7 months later...
Objavljeno

Za verifikaciju računa traže KOMUNALNI RAČUN. Naravno sad je problem u tome što računi nisu na moje ime.Za zamjenu traže službenu potvrdu o prebivalištu, bankovne transakcije ili neki račun u zadnjih 3 mj koji povezuje moje ime i prebivalište.  Nakon što su odbili razne račune i potvrdu transakcije iz banke sada sam poslao potvrdu o prebivalištu.Ako mi odbiju tu potvrdu iz policije onda ću ih lijepo stjerati u 3pm. :angry::angry:

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use