Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Kladionica Supersport,18.2.2026. Nogomet

Premierliga,  Wolwerhampton- Arsenal 2 , kvota1,30

Liga prvaka,Bodo Glimt- Inter X2 , kvota 1,20

Ako padne Arsenal,pada nas pola u GLK.

Pao sam već jednom na Bodo Glimtu u 2.ligi pa idem čačkati mečku. Kvota na Bayern i Barcu je pala pa nemam previše mogućnosti.

IMG-20260218-WA0000.jpg

Objavljeno

Nogomet,srijeda LP 18.02. 21.00 h

Olympiacos-B.Leverkusen

Zbroj kartona 2.5 vise

Nogomet,srijeda 18.02 Italija 1 liga 20.45 

Zbroj kartona 2.5 vise

Klad.Lutrija BiH

Screenshot_20260218_090714_Chrome.jpg

Objavljeno

Thursday, 19 Feb 2026, 21:00 Football>Europe>Europa League>Lille - Crvena zvezda> 1X @ 1.201 

Saturday, 21 Feb 2026, 15:30 Football>Germany>Bundesliga>Bayern Munich - Eintracht Frankfurt> Bayern Munich To Win And Total > 1.5 @ 1.2

Accu @ 1.441 22bet

22b_04.png

Objavljeno
On 17. 02. 2026. at 11:39, misterija said:

Srijeda 21:00 Bodo/Glimt-Inter X2 @1,22

Četvrtak 18:45 Zrinjski-Crystal Palace 1,5+ golova @1,25 Lutrija BiH

Znam da je Bodo skidao skalp jačim evropskim ekipama u Norveškoj, ali vjerujem da Inter gore može izvući makar remi, suhi kvalitet je ipak na njihovoj strani pa sumnjam da će vrijeme toliko pogodovati Norvežanima da će s prednosti otići u Milano na revanš, ako tako i bude jbg 😄

U Mostaru ne očekujem pretjeranu fudbalsku ljepoticu, ali svakako mislim da bi moglo biti golova, ne bih isključio mogućnost da i Zrinjski postigne jedan ali nekako mislim da je ova kvota value i da su realno veće šanse za golijadu nego što to kladionice misle, ako ništa bar za 0:2 što mi nekako i djeluje najrealniji rezultat, pa hajde da vidimo 😄

image.png

Kolega,izbaci nas Inter iz Kupa. Ne mogu vjerovati da Bodoaši  tako dobro odigrali ,a prvenstvo ne igraju od 11.mjeseca. Uvališe Cityju i Interu po 3komada. Što najgore,Inter će ih vjerojatno doma razbiti(da bar Inter ispadne ,manje krivo).Nama popravka nema-(

Objavljeno
On 18. 02. 2026. at 23:11, pena29 said:

Kolega,izbaci nas Inter iz Kupa. Ne mogu vjerovati da Bodoaši  tako dobro odigrali ,a prvenstvo ne igraju od 11.mjeseca. Uvališe Cityju i Interu po 3komada. Što najgore,Inter će ih vjerojatno doma razbiti(da bar Inter ispadne ,manje krivo).Nama popravka nema-(

Boli i danas... Zrinjski prođe lagano, a što je najgore razmišljao sam da li under kartona Arsenala (iz PŠ) igrati ovdje, a Intera tamo, ionako mi ovaj kiks tamo ne bi značio ali uzalud 😕

Tu smo gdje smo, Bodo s desetom pobjedom protiv daleko jačih rivala u Norveškoj u zadnjih nekoliko godina a mi s nadom da će biti bolje u sljedećoj sezoni, nema druge 💪

Objavljeno

21.02. oba para, kladionica 22bet

Počinje za 10 minuta, rukomet: Goppingen - Kiel 2, 1.27

21:05 nogomet: PSG - Metz, PSG daje barem 2 gola na utakmici

Screenshot2026-02-21at18-36-29OnlineSportsBettingWithExceptionalOddssandHighCoefficientson22Bet.png.afcbc6d99d0f4eb018bdbd170a134f05.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use