Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 2.5.2015.


Goksim

Recommended Posts

Idemo u nastavak pozitivnog učinka,moj prijedlog za subotu je; Hoffenheim-B.Dortmund 2 (1.83) +2,5 (1.55)

 

31. kolo njemačkog prvenstva u kojem sedmoplasirani Hoffenheim dočekuje osmoplasiranu Borussi-u.Utakmica od velike važnosti za oba tima jer se oba bore za pozicije koje vode u europu,a s obzirom da je kraj sezone vrlo blizu svaki bod je od velike važnosti.Hoffenheim je udaljen 2 boda od pete pozicije koju zasad drži Schalke i ta pozicija donosi direktni plasman u EL,također ih 2 boda dijele i od 4. pozicije koju drži Augsburg i ta pozicija donosi kvalifikacije za EL.

 

Domaćini su tek u prošlom kolu prekinili negativan niz od 4 poraza pobjedom u gostima kod Hannovera sa 2:1. Današnji protivnici su se prošli mjesec susreli u kupu Njemačke kad je Dortmund ugostio današnjeg domaćina,nakon regularnog dijela bilo je 2:2 i ta u utakmica je otišla u produžetke te je Borussia uspijela postići i 3. gol i tako proći dalje iako su i u regularnih 90 minuta bili apsolutno dominantnija i bolja ekipa na terenu.

 

Eeh sad par riječi o Dortmundu..što reći o njima za ovu sezonu?U LP su grupnu fazu odradili odlično,imali rezultate kao i odličnu igru i u knock-out fazi ispali od Juventusa ali tu im se nema što prigovoriti jer Juventus odlična ekipa. U prvenstvu pak   kao da nisu bili nogama na zemlji..njihovi rezultati ove sezone u prvenstvu su blago rečeni katastrofa..nakon očekivane borbe za titulu oni su u prvenstvu imali rezultate kao da su došli iz nižeg ranga..poharani silnim ozljedama važnih igrača i te silne oscilacije u rezultatima doveli su ih tu gdje jesu,borba za EL.Iako po meni igra im i nije bila tako loša ali što je tu je,rezultati su dali svoje.U zadnja 2 mjeseca su uspijeli uhvatiti kakav takav ritam i sad su tu u borbi za EL.Nakon svega toga,po meni glavni kotačić ove Borussie Jurgen Klopp najavio je da odlazi na kraju sezone..mislim da ova ekipa nije mogla dobiti veći udarac od odlaska stvoritelja te iste ekipe kakvu gledamo posljednjih sezona.

 

Ja imam dojam da je Borussia nakon te najave odlaska Kloppa odlučila sezonu privesti kraju na najbolji mogući način,sa što više pobjeda,sa plasmanom u Europu.. kao da im je ta najava probudila neki inat(ili im ga je Klopp sam probudio kako bi se rastali sa što boljim rezultatom i stilom).Prije par dana su izbacili i Bayern iz njemačkog kupa usred Allianz Arene,doduše na penale ali do penala je trebalo doć.Sigurno da im je ta pobjeda dala veliko samopouzdanje,motiv,želju štagod i vjerujem da oni nastavljaju seriju pobjeda i na današnjem gostovanju.Kvaliteta je neupitno na strani gostiju,bodovi za europu si im itekako potrebni i samo 3 boda ih dijele od tih pozicija za EL.Nakon lošeg uvoda u sezonu vjerujem da Dortmund sigurno to želi ispraviti što boljim rezultatima na samom kraju sezone kako bi je završili sa kakvim takvim stilom,uhvatili su dobru formu u zadnje vrijeme i izravnog konkurenta za europu u ovom trenutku onda svakako trebaju pobijediti.

 

*Što se golova tiče,Hoffenheim ove sezone na domaćem terenu ima prosjek od 3,5 golova po utakmici dok Dortmund na gostujućim terenima ima prosjek od 2,9 golova po tekmi,s obzirom na stil igre oba tima i to da će oba tima ići na pobjedu i tražiti gol više,očekujem jedan lagani over.

 

Eto ga,sretno narode,napunite džepove za vikend!  :P  :D  pozdrav.

Link to comment
Share on other sites

1.Cecchinato M.-Hamou M.                                 1@1,35
2.Coppejans K.-Ungur A.                                    1@1,45
3.21,5/Munoz De La Nava D.-Pavlasek A.           2@1,75
4.9,5/Ramirez Hidalgo R.-I.Cervantes Huegun     2@1,6
5.F.Arguello-Tiafoe F.                                          1@1,50
6.9,5/Pella G.-Hernandez Fernandez J.              2@1,60
-----------------------------------------------------------------------
Sistem 5/6
 
To su challangeri posvuda:
Sao Paulo, Brazil Clay $50,000 
Tallahassee,FL, U.S.A. Clay $50,000 
Ostrava,Czech Republic Clay €42,500 
Turin,Italy Clay €42,500

 

Još ću odigrati ovu gospodu posebno:

1.Cecchinato M.-Hamou M.                                 1@1,35
2.Coppejans K.-Ungur A.                                    1@1,45
3.F.Arguello-Tiafoe F.                                          1@1,50
--------------------------------------------
 
Malo nogometa, uz Man UTD , Dinamo x2 i Real x2 koji su po meni sigurni danas zanimljivo je:
 
Partick-St.Mirren 1@1,65
 
St.  Mirren je totalna banana , imaju 24 boda i ispadaju u 3. ligu.. ne kužim kakva je to egzibicija bila Kilmarnocka da su spušili od Mirrena toliko zadnju tekmu ali danas Patrick to dobiva doma
pred svojom publikom..
Patrick je stabilna momčad , izgubili od Celtica u zadnjih 6 i s Aberdenom nerješeno u gostima, ostalo sve pobjede..
 
-------------
NHL: Imajte na umu ovu tekmu drugi put: Montreal - Tampa / šuteva na gol 44:35 od toga 1:1 u zadnjoj trečini tek... izgleda da Bishop i Price dobro odrađuju posao i da bi sljedeća mogla biti ispod 5.5 ili čak 4.5.
Link to comment
Share on other sites

Souza-Mahut 1 1.45
Pliskova-Hradecka 1 1.41

 

Unibet

 

Souza je nakon onog teškog meča u Davis Cupu protiv Mayera i 15-13 u petome setu, ušao u jako lošu formu. Nanizao je 4 poraza protiv Socka, Kukushkina, Zvereva i Andujara. Danas je pravo vrijeme da se prekine taj niz, Igra protiv Mahuta koji je očajan na zemlji. Ovo mu je prvi meč na zemlji ove sezone, prošle sezone je bio na omjeru 2-6, pretprošle 1-6 itd. Mislim da bi Souza danas trebao prekinuti seriju loših igara, puno je kvalitetniji tenisač na zemlji i moram uzeti ovih 1.45 što daje unibet a u ostalim kladama je oko 1.35.

U Pragu ćemo gledati domaće finale između Pliskove i Hradecke. Očekujem pobjedu Pliskove koja ima sjajnu sezonu iza sebe. Igrala je finala Dubaia i Sydneya, polufinale Antwerpa, četvrtfinale Miamija itd. Ovdje je dobila Beck, Pironkovu, Allertovu i Wickmayer.  Hradecka igra iznenađujuće solidnu sezonu, nakon niza loših rezultata, ove sezone se probudila. Kroz kvalifikacije je dogurala do osmine finala Aucklanda, također i do trećeg kola AO. Do ovoga turnira najbolji rezultat bio joj je polufinale Charlestona. Ovdje je u kvalifikacijama dobila Kankovu, Stefkovu i Karatantchevu, a u glavnom ždrijebu Pavlyuchenkovu, Smitkovu, Koukalovu i Siniakovu. Ovo joj je osmi meč u kratkom roku, zadnja tri meča bila su jako teška i mislim da se osjeti i umor, Pliskova je kvalitetnija i očekujem da napokon uzme titulu ove sezone jer je to sigurno i zaslužila.

Link to comment
Share on other sites

Evo od mene jo jedan prijedlog za kartone za danas...

 

Atletico Madrid - Atletic Bilbao over 6,0 kartona

 

Utakmicu sudi Santiago Jaime, sudac koji je daleko najstroži u Primeri ove sezone koja je sama po sebi možda i liga sa najviše kartona u prosjeku po utakmici u europi. Jaime u sezoni 14/15 daje u prosjeku čak 7,22 kartona po utakmici i najstroži je sudac lige.

 

O Atleticu i njihovom stilu igre mislim da ne treba previše pisati, treća su najnekorektnija ekipa prvenstva te dobivaju 3 kartona po utakmici, dok je Bilbao na 2,65.

 

Bulbao se bori za Europsku ligu, a Atleticu Madridu je cilj sačuvati treće mjesto koje vodi u Ligu Prvaka. Očekujem zahtjevnu utakmicu koja neće biti riješena u bar prvih 70ak minuta utakmice, te dosta tenzija i nervoze sa obje strane, a vjerujem da ća sudac sve što može sankcionirati kartonom jer je to način na koji on vodi utakmice.

 

qC6GKmN.png

 

AZ8vY23.png

Link to comment
Share on other sites

3,5/ Manchester United -  Chelsea 2 (1,50)

 

Ovo je specijalna oklada Unibet kladionice i ovakav tip oklade često igram budući da se puno opuštenije može gledati susret, te nije bitno niti ako ekipa primi gol. Dakle, ukupno Man.Utd. i Chelsea koji igra u nedjelju trebaju dati barem 4 gola. 

 

Za Man. Utd. je napisana analiza pa se neću ponavljati http://www.svijetkladjenja.com/analize/united-na-svom-terenu-docekuje-wba/

 

Chelsea bi sutra pobjedom i matematički osigurao naslov, a nekako sumnjam da će Mourinho propustiti prirediti proslavu naslova na Stamford Bridgeu. Ako se sjetimo povijesti, kada je Chelsea osvajao naslove znali su upisivati i uvjerljive, nekad i brutalne, pobjede. Sjecam se one pobjede Chelsae nad Wiganom na kraju sezone, 2010. od čak 8-0. Ne očekujem tako nešto ali vjerujem da su obje gore navedene ekipe sposobne postići minimalno dva gola, a vjerujem da bi bar jedna ekipa mogla postići i 3 ili više...

 

ru7ufFl.png

Link to comment
Share on other sites

FREIBURG(IBN)-PADERBORN 07 1 @ 1.45

Dakle ovdje se držim onog da Paderborn ispada iz lige...trenutno su na mjestu ispadanja...a domaćin samo dva boda ispred njih...ocekujem pobjedu Freiburga te da uplove u sigurniju luku...doma skupljaju bodove pa eto im prilike...Paderborn posljednjih 5 mečeva u gostima ima 5 poraza i to bez postignutog gola, tako očekujem i danas...u slučaju neriješenog kvota 1...a s obzirom da na sve navedeno...ne očekujem pobjedu gosta...pa je bet i više nego dobar...

P.S. Goksim kaj se tiče Sportingbeta...registriram se i kako doć do onoga "Igrač tjedna"...?

Link to comment
Share on other sites

Souza-Mahut 1 1.45

Pliskova-Hradecka 1 1.41

 

Unibet

 

Souza je nakon onog teškog meča u Davis Cupu protiv Mayera i 15-13 u petome setu, ušao u jako lošu formu. Nanizao je 4 poraza protiv Socka, Kukushkina, Zvereva i Andujara. Danas je pravo vrijeme da se prekine taj niz, Igra protiv Mahuta koji je očajan na zemlji. Ovo mu je prvi meč na zemlji ove sezone, prošle sezone je bio na omjeru 2-6, pretprošle 1-6 itd. Mislim da bi Souza danas trebao prekinuti seriju loših igara, puno je kvalitetniji tenisač na zemlji i moram uzeti ovih 1.45 što daje unibet a u ostalim kladama je oko 1.35.

U Pragu ćemo gledati domaće finale između Pliskove i Hradecke. Očekujem pobjedu Pliskove koja ima sjajnu sezonu iza sebe. Igrala je finala Dubaia i Sydneya, polufinale Antwerpa, četvrtfinale Miamija itd. Ovdje je dobila Beck, Pironkovu, Allertovu i Wickmayer.  Hradecka igra iznenađujuće solidnu sezonu, nakon niza loših rezultata, ove sezone se probudila. Kroz kvalifikacije je dogurala do osmine finala Aucklanda, također i do trećeg kola AO. Do ovoga turnira najbolji rezultat bio joj je polufinale Charlestona. Ovdje je u kvalifikacijama dobila Kankovu, Stefkovu i Karatantchevu, a u glavnom ždrijebu Pavlyuchenkovu, Smitkovu, Koukalovu i Siniakovu. Ovo joj je osmi meč u kratkom roku, zadnja tri meča bila su jako teška i mislim da se osjeti i umor, Pliskova je kvalitetnija i očekujem da napokon uzme titulu ove sezone jer je to sigurno i zaslužila.

Jbg..izgleda da je još uvijek u lošoj formi Souza :(

Link to comment
Share on other sites

FREIBURG(IBN)-PADERBORN 07 1 @ 1.45

Dakle ovdje se držim onog da Paderborn ispada iz lige...trenutno su na mjestu ispadanja...a domaćin samo dva boda ispred njih...ocekujem pobjedu Freiburga te da uplove u sigurniju luku...doma skupljaju bodove pa eto im prilike...Paderborn posljednjih 5 mečeva u gostima ima 5 poraza i to bez postignutog gola, tako očekujem i danas...u slučaju neriješenog kvota 1...a s obzirom da na sve navedeno...ne očekujem pobjedu gosta...pa je bet i više nego dobar...

P.S. Goksim kaj se tiče Sportingbeta...registriram se i kako doć do onoga "Igrač tjedna"...?

 

Slažemm se za Paderborn, i također mislim da bi danas trebali izgubiti.

 

Vezano uz Sportingbet promociju ovdje se možeš registrirati, dobiti 200e bonusa ako uplacuješ sredstva, te sudjelovati u igri "Igrač tjedna" gdje se bez depozita može doći do dobitka ===>>> http://www.svijetkladjenja.com/sportingbet-besplatna-oklada/

Link to comment
Share on other sites

15:00 Mersin - Konyaspor; tip: Mersin @2.24 (marathonbet)  za hrabrije Mersin (-1.5) @4.25 

Ostalo je jos 6 kola do kraja ove sezone u Turskoj ligi, a oba tima su vec sigurno obezbedili opstanak. Predaleko su takodje od prva 6 mesta, koja vode u LS i EL, tako da je ovo mec bez previse pritiska sa obe strane. Mersin veoma solidan domacin sa ucinkom od 7-3-3 kod kuce, dok Konyaspor i nije bas brilijantan u gostima, ucinak 2-5-6.

Glavni razlog za moj tip: 
 

06.12.14 SUP Konyaspor Mersin 2 : 0
 
27.08.11 KLU Konyaspor Mersin 2 : 1 (prijateljska)
 
14.03.10 PTT Mersin Konyaspor 3 : 1
17.10.09 PTT Konyaspor Mersin 2 : 0
 
11.05.03 PTT Konyaspor Mersin 2 : 0
30.11.02 PTT Mersin Konyaspor 3 : 0
 

 

 

16:00 Wimbledon - Cheltenham; tip: Wimbledon over 1.5 @1.98 (marathonbet)

 

Slicna situacija kao kod Mersina, zadnje kolo gde je sve odluceno. Cheltenham ispada iz lige, trener je najavio da ce danas izvesti mlad tim posto je idealna prilika za to (ukljucujuci i mladog golmana). Wimbledon ce igrati za svoje navijace, u zadnje vreme su jako dobri kod kuce, dok ne mogu isto reci za Cheltenham koji nema pobedu u gostima vec 10 utakmica. 
Ocekujem da ce Wimbledon ovde dati makar dva gola i ovaj tip bi trebao proci bez vecih problema

 

Sretno ko prati!

Link to comment
Share on other sites

Doublovi su u posljednje vrijeme postali jako teški za prognozirati, pa ih tako izbjegavam što više igrati osim ako nisu u pitanju neke ozljede, iznenađenja i slično. Po meni se doublove najviše isplati igrati na Grand Slamovima i u Davis Cupu. Za danas mi je upalo nešto zanimljivo u oko možda bude kasnije i duža analiza. Mislim da bi Peya i Soares trebali dobiti Murraya i Rojera. Radi kiše Murray je tek jutros odigrao meč protiv Rosola i dobio ga je teže od očekivanog u tri seta, za satak igra protiv Bautiste pa bi onda trebao parove igrati. Inače nije neki igrač parova i mislim da bi Peya i Soares ovo mogli dobiti, igraju fin turnir. Ako stignem napisat ću dužu analizu kasnije.

Link to comment
Share on other sites

Doublovi su u posljednje vrijeme postali jako teški za prognozirati, pa ih tako izbjegavam što više igrati osim ako nisu u pitanju neke ozljede, iznenađenja i slično. Po meni se doublove najviše isplati igrati na Grand Slamovima i u Davis Cupu. Za danas mi je upalo nešto zanimljivo u oko možda bude kasnije i duža analiza. Mislim da bi Peya i Soares trebali dobiti Murraya i Rojera. Radi kiše Murray je tek jutros odigrao meč protiv Rosola i dobio ga je teže od očekivanog u tri seta, za satak igra protiv Bautiste pa bi onda trebao parove igrati. Inače nije neki igrač parova i mislim da bi Peya i Soares ovo mogli dobiti, igraju fin turnir. Ako stignem napisat ću dužu analizu kasnije.

 

Dobra si ovo primetio. Ja sam ovo jos sinoc gledao i probao sa 2:0 za Peya/Soares. Kvota odlicna 2.75 :)

Link to comment
Share on other sites

Danas nas očekuje sedma utakmica prve runde playoffa između Clippersa i Spursa. Prava poslastica za sve NBA zaljubljenike, ono čemu su se svi nadali to su i dobili.  Nakon prve dvije utakmice u L.A.-u, i jedna i druga ekipa su imale po jednu pobjedu i mislilo se da će taj break Spursima biti dovoljan jer su dobro digli formu, posebno u svojoj dvorani. Clippersi se ipak nisu predavali i serija se vraća sa 2:2 u Los Angeles. Spursi opet prave break ali ne uspijevaju završiti seriju u svojoj dvorani u kojoj su odigrali jako lošu utakmicu što Clippersi koriste i odvode seriju u odlučujuću sedmu utakmicu. 

 

 

Griffin over 40,5 (index) 1.85 Premier -- index je zbroj poena, asista i skokova

 

Blake Griffin sigurno je jedan od najzaslužnijih za dolazak Clippersa u ovu situaciju. Uz Paula je i kroz sezonu bio glavni igrač, a u ovoj seriji imao je nekoliko jako dobrih utakmica.  Prva utakmica-26 poena, 12 skokova i 6 asistencija ; druga utakmica-29 poena, 12 skokova i 11 asistencija ; treća utakmica-14 poena, 10 skokova i 5 asistencija, četvrta utakmica-20 poena, 19 skokova i 7 asistencija; peta utakmica-30 poena, 14 skokova i 7 asistencija; šesta utakmica-26 poena, 12 skokova i 6 asistencija.  Griffin mora večeras povući ako Clippersi žele dalje, upao je u odličnu formu i niže fine brojke. Mislio sam se između poena, asistencija i skokova na kraju sam uzeo index, znači sve troje skupa. Index kroz 6 utakmica: 44, 52, 29, 46, 51 i 44.
 

Duncan over 15,5 1.85 Premier

 

Iako ima 39 godina na leđima, Tim Duncan i dalje ima snage i želje za igrom. I dalje je jedan od glavnih igrača Spursa, on Parker i Manu su dobili veliku podršku u mladom Leonardu tako da se Duncan ne mora trošiti kao prije u napadu, ali večeras će Spursima trebati pravi Duncan. U prvoj utakmici zabio je 11 poena, a dodao jednako toliko skokova i 4 asistencije ali je i igrao samo 30 minuta ; u drugoj je odigrao odlično zabivši 28 poena uz 11 skokova i 4 asistencije; u trećoj je odigrao opet samo 30 minuta, ovaj put radi BO jer su Spursi u toj utakmici samljeli Clipperse a Duncan je dao 4 poena i dodao 7 skokova i 4 asistencije ; u četvrtoj je odigrao jako dobro zabivši 22 poena uz 14 skokova i 3 asista; u petoj je nastavio sa dobrim igrama 21 poen, 11 skokova i 4 asistencije; a u šestoj je zakazao kao i svi Spursi bar što se tiče napada, zabio je 12 poena i dodao 13 skokova i 4 asista. Pop je uvidio da će serija otići u sedmu utakmicu pa je Tim i odmorio na kraju tako da je spreman za večeras. Mislio sam se između overa poena ili skokova na kraju sam uzeo poene. U ovoj seriji još nema dvije vezane loše utakmice, očekujem od njega jednu dobru utakmicu jer mora povući večeras i vidim ga na 20+. 

 

Ginobili over 3,5 asistencija 1.85 Premier

 

Manu Ginobili je ove sezone na malo slabijem napadačkom učinku ali i dalje je važna karika u Popovićevoj ekipi.  Mislim da se na njega danas isplati igrati over asistencija. Prosjek asistencija mu je preko 4,  zna dobro pronaći suigrače posebno Duncana i ekipu pod košem.  U ovoj seriji je ovako asistirao (kao da se netko zajebaje): 6,3,6,3,6,1. U toj posljednjoj je odigrao samo 14 minuta jer su Spursi odigrali jako lošu utakmicu i Popović je odmarao glavne igrače. Očekujem ga večeras na nivou, igrao sam ga dosta puta over asistencija i uvijek je u ovakvim utakmicama prelazio.  U seriji je što se tiče asistencija išao over-under-over-under tako da je danas vrijeme za over i vidim ga barem na 4 asista. 

Link to comment
Share on other sites

Evo od mene jo jedan prijedlog za kartone za danas...

 

Atletico Madrid - Atletic Bilbao over 6,0 kartona

 

Utakmicu sudi Santiago Jaime, sudac koji je daleko najstroži u Primeri ove sezone koja je sama po sebi možda i liga sa najviše kartona u prosjeku po utakmici u europi. Jaime u sezoni 14/15 daje u prosjeku čak 7,22 kartona po utakmici i najstroži je sudac lige.

 

O Atleticu i njihovom stilu igre mislim da ne treba previše pisati, treća su najnekorektnija ekipa prvenstva te dobivaju 3 kartona po utakmici, dok je Bilbao na 2,65.

 

Bulbao se bori za Europsku ligu, a Atleticu Madridu je cilj sačuvati treće mjesto koje vodi u Ligu Prvaka. Očekujem zahtjevnu utakmicu koja neće biti riješena u bar prvih 70ak minuta utakmice, te dosta tenzija i nervoze sa obje strane, a vjerujem da ća sudac sve što može sankcionirati kartonom jer je to način na koji on vodi utakmice.

 

qC6GKmN.png

 

AZ8vY23.png

kolko je bilo kartona zuti na utakmici odigro sam vise od 5 a gubitni mi listic a procito sam da je bilo 6

Link to comment
Share on other sites

Ekipa imam pitanje, naime na tiketu mi ostao samo Arguello za 200€, e sad dal da napravim cash out za 100€ ili je izgledno da će dobit Arguello ovaj meč? Nemam više sredstava na računu za eventualno kontriranje, tak da.. :)  (finale Tallahasseea)

Ovaj me Arquello kostao zivaca ufff kakav panj al je dobio na kraju ..uff

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Posto sam video dva komentara ( jedan tuzan drugi  zbunjen) pa da pojasnim: Prvo  nisam prodao  zenu  i  odigrao ovo ( kao  sto preporucuje ponekad "strucnjak za sisteme") vec sam uplatio  nesto manje od 10e. Drugo,  Srbija u  basketu  3x3 dominira skoro  kao  Amerikanci kad posalju ozbiljan tim( kosarka) Za Djokovic ,mislim  da ima otvoren put do  finala a tu je sve moguce.
    • Danas cu se drzati ukupne kvote samo do 1,30 sto ako niste pohlepni, moze da bude sasvim pristojna kvota, a ako jeste, moze biti dobra osnova za narodni ili seljacki tiket, pa mozete sebi da dodajete jos pet, deset, trideset ili vise utakmica u zavisnosti od toga koliko metara zelite da bude dugacak vas tiket. Crvena Zvezda vs Mladost, srpsko prvenstvo, jedinica kao kuca, kvota 1,10 Usa vs Srbija, muska kosarka, Olimpijske Igre, jedinica, kvota 1,10 Paok prolazi dalje Borca iz Banja Luke, Liga Prvaka, kvota 1,08 (sreda) Ukupna kvota 1,30 Ja ove kvote, da sam vlasnik kladionice, ne bih ni dozvolio da se odigraju u mojoj kladionici. O Crvenoj Zvezdi u srpskom prvenstvu ne zelim ni da trosim tastaturu, ali samo da kazem ostalim kolegama sa Foruma, da je ovo tripla za kolege kojima pohlepa nije ostetila razum. Pohlepne kolege mogu umesto ciste jedinice na Zvezdu, dodati pobedu Zvezde i over 1,5 gol na utakmici, i vec ce vam ukupna kvota skociti na 1,45 a da ne govorimo o nekim kombinacijama da ce Zvezda dati vise od gola, da ce prva postici gol na utakmici, da ce pobediti u kornerima, ili (mozda) i pobediti iz poluvremena. O amerima i srbima na Olimpijskim Igrama cu napisati nekoliko recenica na kraju posta, a da Paok prolazi Borca sam stavio u ovaj dobitni tiket samo da rezervisem ovu kvotu dok nije jos vise pala. Ko ima dovoljno maste, a previse pohlepe u sebi, moze ove predloge izmeniti, pa recimo dodati jedinicu na Malme protiv Siriusa, svedska prva liga po kvoti od 1,25 i vec cete dobiti ukupnu kvotu od 1,65. A ako zelite jedinicu na Malme i pobedu Zvezde samo da ne bude rezultatom 1:0, onda cete dobiti ukupnu kvotu od 1,81 (pobeda Zvezde i over 1,5 gol na utakmici, jedinica na amere, Paok prolazi dalje i jedinica na Malme). Da ne govorim da ako mislite da kada reprezentacija Usa vec pobedjuje Srbiju, da ce to verovatno biti vise od 3 razlike, onda ce ukupna kvota preci cak i 2,00. Dakle, sve je na vama i tome koliko ste pohlepni, i sta zelite od zivota ili kockanja. Samo da kazem nesto o ovom mecu svedske lige izmedju Malme-a i Siriusa. Ja zaista imam vagon tiketa gde cekam ovu jedinicu koju sam napao jos tokom sedmice, kao da sutra nece biti vise kockanja. U medjuvremenu sam malo izgubio od entuzijazma, posto ovaj Malme igra kao dopingovan, vec su se odlepili u prvenstvu, a pre samo tri dana su vec odigrali evropsku utakmicu gde su se raspucali kao Arsenal, tamo gde uopste nije vazno. Ne kazem da ne verujem vise u jedinicu, naprotiv, da danas igramo svetu Poslednju Sansu, morao bih dobro da razmislim da li bi moj dobitni predlog bio pobeda Zvezde i over 1,5 gol na utakmici po kvoti od 1,22 ili cista jedinica na Malme, iako mislim da bi bilo ovo prvo. Hocu da kazem, da sam poceo i sa odbranama sa X-om, neresenim ishodom na mecu Malmea, da bih imao sta sutra da jedem, ako Malme danas slucajno ne pobedi. Samo da ponovim, da su ova dva protivnika vec igrala pre samo sedam dana u jednom neverovatnom mecu, i da je Sirius lagano poveo vec u prvom poluvremenu sa 2:0, da bi Malme izjednacio do 72-og minuta, pa su opet primili gol jer su budale, a onda za samo osam minuta rezultat od 2:3 preokrenuli u 4:3, majko moja. Ipak ne zaboravite da jedinica na Malme nije u mom osnovnom predlogu za ukupnu kvotu do 1,30 vec samo za pohlepne kolege sa Foruma, iako ih imam na cekanju u vagonu punom tiketa. Kosarkaska reprezentacija Usa ce biti bolje plasirana na OI od Srbije, kvota 1,10 Kontinent sa kojeg dolazi buduci pobednik kosarkaskog turnira – Amerika, kvota 1,10 Zenska kosarkaska reprezentacija Usa osvaja kosarkaski turnir na Oi, kvota 1,08 Ukupna kvota 1,30 Izgleda da ovi iz bet365 ipak citaju postove na ovom smesnom Forumu, jer jos nisam ni zavrsio post, a vec su oborili kvotu da ce ameri biti bolje plasirani na turniru od reprezentacije Srbije, i to ne oborili, vec prepolovili sa 1,10 na 1,05 sto je i dalje fenomenalna kvota. Da ponovim da cu o amerima i srbima na kraju posta, a ovde da kazem da veliki bet365 nudi u ponudi teritoriju odakle dolazi pobednik kosarkaskog turnira gde imate 1,10 na Ameriku protiv 7,00 na Evropu. Spavajte kao bebe, proverio sam umesto vas, i to potpuno besplatno, pojam “Amerika” podrazumeva americki kontinent, znaci za svaki slucaj imate i Canadu. Sto se tice pobede zenske kosarkaske reprezentacije Usa na turniru, to je kao da se kladite na teniski mec Serene Williams protiv neke lepe teniserke, poput nekada Ane Ivanovic ili sada Emme Raducanu. I dok ove lepe teniserke imaju najveci problem na mecu da li ce jako sunce i znoj pokazati nesavrsenosti na licu, kod Serene Williams je problem da li se ona uopste racuna u ljude, a kamoli u zene, cak i ako obrije brkove pre pocetka meca. Za zensku kosarkasku reprezentaciju Usa koju sam imao prilike da vidim, pravo pitanje je da li one uopste imaju prava da igraju na zenskom ili im je mesto na muskom turniru. Drugo pitanje je kako stoje sa analizama krvi i da li bas sve igracice iz rostera obavljaju malu nuzdu sedeci, ili ima neka koja te stvari radi stojeci. I kod ove triple, ako ste pohlepni, veoma lako mozete doci do ukupne kvote od 2,00 ako recimo dodate da Rijeka prolazi rumunskog drugoligasa u Ligi Evrope ili da srpski predstavnik Radnicki 1923 prolazi dalje crnogorskog predstavnika Mornara iz Bara u Ligi Conferencije, sto je po meni fix zivota, iako je prolaz srba kvotiran sa samo 1,10. Samo ako imate zenu, a ona ima karticu, predlozio bih da odigrate sa njenim novcem double sa dve pobede domacina Olimpijskih igara u kosarci, muske i zenske kosarkaske reprezentacije Francuske po ukupnoj kvoti od 1,36 Pobeda muske reprezentacije Francuske na startu turnira protiv Brasila je kvotirana sa 1,20 i ta jedinica mi se nista ne svidja, dok je pobeda zenske reprezentacije Francuske protiv Canade (ponedeljak) vec neka druga prica. Muska reprezentacija Francuske ima dobru ekipu na papiru, ali se meni ne svidjaju jer se turnir igra na parketu, a i nemam zenu ciju bi karticu koristio, a kamoli sa njom radio neke druge stvari, pa ovaj deo posta slobodno zaboravite. Plus sto dosta analiticara Brasil pominje kao mogucu nagaznu minu, u sta nisam bas najsigurniji. I za kraj da kazem nesto o amerima i reprezentaciji Srbije na kosarkaskom turniru na Olimpijskim igrama. Ovako kako je veliki bet365 postavio kvote za konacnog pobednika turnira, isto tako bih ja postavio kvote na konacnog pobednika svete Poslednje Sanse u sezoni 2024/2025 u prvoj, elitnoj, ali sa handicapom +10,5 na mene. Dakle, kvota na mene da cu biti pobednik Poslednje Sanse sa 11 ili vise poena razlike u odnosu na drugoplasiranog bi kvotirao sa fenomenalnih 1,16 (Usa pobednik turnira 1,16), drugoplasirani @unkdy 11,00 (Canada, pobednik turnira, kvota 11,00), treceplasirani @Fitoz 15,00 (Francuska, pobednik turnira,kvota 15,00) a za ostale upisite sami kvotu koju zelite (Srbija, pobednik turnira 19,00) Moram da kazem da se odavno nisam u necemu slozio sa svetskim kladionicama, kao sa ovom neverovatnom kvotom od 19,00 da ce vicesampion sveta osvojiti turnir, a ja bih cak i ponudio da sami upisete kvotu koju zelite da ce Srbija biti pobednik turnira, ali pod uslovom da meni uplatite, a ja cu vas isplatiti ako se to i desi. Po meni Srbija u ovom trenutku ima drugu ili trecu, a najverovatnije drugu najbolju reprezentaciju u svojoj istoriji, od kada postoje kao samostalna drzava. Rekao bih i da su uspeli da skupe najbolje sto imaju u ovom trenutku. Da ne poverujete da je vicesampion sveta sa onakvim rosterom kvotiran sa 19,00 kao pobednik turnira, i da nije medju favoritima cak ni za medalju, cim je ulazak Srbije u Finale kvotirano sa 8,00. Pa bolje bi bio kvotiran Damir Dzumhur na ultrabrzim podlogama i servisom gorim od drugog servisa Simone Halep, nego Srbija sa Jokicem, zar ne? Ali, ja se pre svega divim sebi, zbog toga sto kladionice misle bas kao i ja. Moj najveci problem je kako da iskoristim svoje znanje da Srbija nece doci ni do medalje, a kamoli do Finala, i kako da naplatim to znanje. Veliki bet365 nudi kvotu od 2,75 da ce reprezentacija Srbije biti eliminisana u cetvrtfinalu, a 2,05 u polufinalu, a problem je sta izabrati od ovoga. Ja ne znam da li ce Srbija ikada vise moci da skupi na jednom mestu ovako kvalitetan roster na papiru, ali sam siguran da kladionice znaju sta rade kada nude kvote od 19,00 da ce Srbija biti pobednik turnira, odnosno kvotu 8,00 da ce uci u Finale. A evo i sta ja mislim da je razlog. Iako jos nije proslo ni mesec dana od kraja Evropskog Prvenstva u fudbalu, ja ne znam da li se neko uopste seca poteza Dani Olma iz 90-og minuta Finala sa Englezima, kada su englezi krenuli na sve ili nista, i kada je lopta nakon kornera engleza vec usla u gol, a Olmo “iz nigde” sa gol-linije spasao i pobedu i titulu Spanije. To mozda jeste ili nije potez celog turnira, ali onakvu radost jednog igraca, a pogotovo saigraca ja nisam video u zivotu kod postizanja golova, a kamoli spasavanja gola. Onakvu radost, onakvo grljenje ne zbog postignutog, vec zbog spasenog gola, kao najveci stepen timske igre, treba pokazivati svim polaznicima svih trenerskih skola na svetu. Selektor kosarkaske reprezentacije Srbije je izabrao da ovako slicno timsku igru reprezentacije Srbije na Svetskom Prvenstvu u Manili, podredi individualnom kvalitetu Jokica, sto bi svako uradio da je na njegovom mestu. Osim mene, naravno. Ja nikada nisam bio vecina, pa mislim da ce Jokic, a narocito Micic da sruse sve iza sebe, pa ce biti interesantno videti da li je kvota od 19,00 da Srbija osvaja turnir ili 8,00 da ulazi u Finale poklon, greska ili odlicna procena kladionica. Jokic nikada nije pokazivao entuzijazam ka igranju za reprezentaciju, vec je na to gledao razumno. Ovoga puta je, kao i uvek, intervenisao Predsednik, a ja sam siguran da kladionice cak i to znaju, pa navlace neznalice da igraju na Srbiju. Kako prolaze reprezentacije koje timski duh bespotrebno podrede individualnom kvalitetu jednog igraca mogli ste da vidite na primerima Francuske, Portugala i Hrvatske na tek zavrsenom fudbalskom Evropskom Prvenstvu, ili na primeru Slovenije sa Doncicem. Ja mislim ili procenjujem ili predpostavljam da je reprezentacija Srbije pozivom Predsednika Jokicu da ucini napor da ipak igra za reprezentaciju svoje zemlje, dosta toga dobila, ali mnogo vise izgubila, bas kao sto kazu i kvote, gde po kladionicama, vicesampioni sveta nisu ni medju prva tri kandidata za titulu, iako imaju u rosteru trostrukog Mvp Nba lige. Ali nema veze, yebes Srbiju, yebes musku kosarku, hajde da svi zajedno vidimo da li u zenskoj kosarkaskoj reprezentaciji Usa ima barem jedna zena, ili ipak sve uriniraju stojeci, posto je pobeda amerikanki protiv Japana kvotirana sa 1,01  
    • SJK - FC Lahti više od 2,5 gola @1,60 GL!
    • Uspio sam ući u račun i vratili su stanje, tj. novce...  @noja57 radi se oko 4-5 tisuća eura dobiti, ali na sport koji nije baš zastupljen ili popularan...inače isto sam godinama igrao normalno, public betove i uredno je sve funkcioniralo, dok nisam ovo krenuo... Samo ću kao i kad su mi prvi račun zatvorili reći, dok gubiš onda im valjaš 😁
    • Ove jedan dugorocan za kraj Olimpijade:
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use