Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Svjetsko prvenstvo

image.png

(Koeficijenti 8.6. u 08:05 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Prati li se Svjetsko prvenstvo ekipa. @Goksim, @IzudinB, @Dejvid, @pena29, @josip123, @prlito, @Ajnud, @misterija @darko56, @jansavc, @vjekos @ForzaItalia, @mesrine, @ara008, @furyshaa, @tome1993, @Kiks77, @zmaj6, @blacky44 @s256s9@LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @unkdy, @Joker93, @COLT, @nuki01, @nutrija, @nenosk. Ajde da vidim te dobitne prijedloge, evo mog ispod za prvu utakmicu. Sretno nam!

Meksiko - Južna Afrika 1 (1.42) bet365

Meksiko će imati čast otvoriti Svjetsko prvenstvo 2026. pred svojim navijačima u Mexico Cityju, što ovom susretu daje dodatnu težinu. Domaćin tradicionalno igra vrlo dobro na velikim natjecanjima kada ima podršku s tribina, a iskustvo igrača poput Ochoe, Alvareza i Jimeneza trebalo bi biti velika prednost u ovakvoj utakmici. Iako nisu stigli na turnir u idealnom sastavu, kvaliteta rostera i činjenica da igraju pred prepunim stadionom stavljaju ih u ulogu favorita.

Južna Afrika nakon dugo vremena ponovno nastupa na svjetskom prvenstvu i sigurno neće doputovati s bijelom zastavom. Izbornik Hugo Broos napravio je vrlo dobar posao posljednjih godina, a momčad je pokazala napredak kroz kvalifikacije i nastupe na afričkoj sceni. Ipak, otvaranje prvenstva protiv domaćina jedan je od najtežih mogućih izazova, posebno jer će Meksiko od prve minute pokušati nametnuti visok ritam i kontrolu posjeda.

Posljednji međusobni ogled ovih reprezentacija završio je bez pobjednika, ali okolnosti su danas znatno drukčije. Meksiko ima veću individualnu kvalitetu, više iskustva na najvećoj sceni i ogromnu podršku s tribina. Južna Afrika bi mogla biti disciplinirana i opasna iz kontri, no teško je očekivati da će tijekom svih 90 minuta odolijevati pritisku domaćina. Ako Meksiko rano postigne pogodak, utakmica bi mogla ići u njihovom smjeru.

Meksiko je kvalitetnija reprezentacija i uz prednost domaćeg terena trebao bi uspješno otvoriti prvenstvo. Moj prijedlog je pobjeda Meksika po kvoti 1.42 u bet365 kladionici koja računa okladu automatski dobitnom ako Meksiko povede sa dva gola razlike. Sretno!

Screenshot 2026-06-09 233426.png

(Koeficijenti 9.6. u 08:05 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Objavljeno (edited)

Prije otvaranja SP, treba obratiti pažnju na ove parove.. Besiktas pobijedio u gostima i igraju odlučujući meč doma, msm da je to zicer makar je kvota preniska, trenutno oko 1.40 za odlučujući meč za prolaz i finale definitivno premala kvota.. Zadar isto 2:2 i igra se odlučujuća za naslov ali 1.19 preskačem.. Pao nisam pametan, prošlu sam bio uvjeren da će pobijediti doma i pisao sam o tome ali sad stvarno ne znam šta reć, makar teško da će Oly nakon Eurolige i naslov Grčke osvojiti u OAKI ali i to bi preskočio, a Partizan 0:2 ako ništa drugo zbog ulaznica, gledatelja, sponzora i same lige da Dubai osvoji u premijernoj sezoni naslov sa 3:0 je previše.. Po meni Besiktas all in, ako ne prođe ne igra se SP do ponedjeljka 😂 a Partizan i Panathinaikos u toku dana ću odlučiti šta sa time, Zadar izbjegavam zbog premale kvote na pobjedu, a i draže bi mi bilo da Cibona osvoji..

Screenshot_2026-06-09-23-58-12-419_com.android.chrome-edit.jpg

Edited by josip123
Objavljeno

Sto se svjetskog prvenstva tiče, ajmo za početak jednu dugoročnu okladu.

Pogledajmo malo statistiku ekipe Ekvadora. Osim što su završili 2. u kvalifikacijama na svom kontinentu, ispred Brazila, Kolumbije, Urugvaja, oni su bez poraza od 7.9.2024..godine. I još uz sve to od tog poraza gdje su izgubili 1:0 od brazila, od tada su na svim utakmicama (njih 19 ako sam dobro izbrojao) primili samo 6 pogodaka.

Dakle izrazito defenzivna igra Ekvadora te istu takvu očekujemo i na samom natjecanju i tu nema problema. Problem je malo u tranziciji i samom napadu jer fali malo kvaliete u tom dijelu. U napadu se očekuje veteran i kapetan ekipe Enner Valencia, koji je daleko od svojih najboljih dana, ali ovo mu je zadnje prvenstvo te možda bude dodatno motiviran, jer Ekvador izgleda nikad bolje.

Po meni možda najveći darkhorse ovog SP-a.

Ima tu svakakvih mogucnosti za igru, a najvise mi se sviđa doseg momcadi na natjecanju, gdje bi ja ciljao dosta visoko

Screenshot_2026-06-10-06-56-22-94_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg

Objavljeno

Sto se Svetekog Prvenstva tice, ja bih za pocetak predlozio jedno veeeeeeliko NoBet, ali i da se za svaki slucaj podigne kredit i strpljivo ceka sa uplatom.

Ja mislim da kladionice jedva cekaju da pocne Svetsko Prvenstvo, i imam neki osecaj da ce za mesec dana zaraditi toliko da mogu biti mirni sledecih nekoliko godina.

Koncept Svetskog Prvenstva gledajuci kroz kladjenje jeste da se grupa gradjana skupila pre mesec dana, da ce odigrati nekoliko utakmica na turniru, a mi treba da predpostavimo sve ostalo.

Kod nacionalnih liga gde se igra kroz ligaski sistem, gledajuci nacionalna prvenstva iz kolo u kolo, vi tacno mozete da predpostavite sta mozete da ovekujete od Wolvsa, Pise, Barcellone ili Bayerna, dok tesko da mozete da znate kako ce na Svetskom Prvenstvu izgledati, na primer, Alzir ili Columbija.

Pitanja su mnoga, u kakvom stanju su igraci dosli posle nacionalnih prvenstava, kakvi su odnosi unutar tima, koliko imaju crnaca u rosteru, kako su se pripremili ….

Sve ove nepoznanice su za kladionice kao kada dete udje u prodavnicu igracaka, jer cim kladionice nude promocije, bonuse i popuste, znajte da za njih pocinje raj na zemlji, Svetsko Prvenstvo.

Ono sto je sigurno, jeste da ce biti, kao i uvek, reprezentacija koje ce doziveti fijasko, kao na primer, kada nemci vec dva puta uzastopno nisu mogli niti grupu da prodju, sigurno je i da ce lopovi iz Fife uvek gurali domacine, a bice naravno i reprezentacija koje ce iz nicega odigrati kao u transu.

Ja predlazem da se, za sada, novac sto vise stedi, da se sto manje kladi na samom pocetku, i da se saceka povoljan trenutak za uplatu.

U ovom trenutku, ovako “na slepo” mogao bih da kazem da cu jedino podrzati za sada spance da osvajaju grupu po 1,20

IMG_0940.thumb.jpeg.575d81962d1a10198b04f9f5ff9e91ed.jpeg

Mislim takodje da cu uvek biti spreman da podrzim opkladu da ce pobednik biti evropska ekipa po kvoti od 1,28 

IMG_0941.thumb.jpeg.0ed211de2f191f70634d6f62cdb24a6e.jpeg

Ako bismo gledali samo papir, a ne teren, onda meni reprezentacija Francuske deluje zastrasujuce, odnosno kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu, na njih bih bio uvek spreman da uplacujem novac.

Ali … kada vidite koliko francuzi imaju crnaca u svom rosteru, kakve oblike lobanje imaju njihove najvece zvezde, a poneki i vilice kao majmuni, mislim da na francuze ne treba trositi ni vreme, a kamoli novac.

Spanci su za mene primer kako je planski i bezbolno smenjena jedna generacija, kako su preziveli smenu generacija, kako su “istrpeli” mlade igrace, kako su iskoristili kvalitetnu nacionalnu ligu kakvu imaju, plus mentalitet, plus selektor plus ovo, plus ono … znaci za mene, spanci su prva ekipa na koju sam nesto vec uplatio, a to je da ce biti prvi u grupi i da ce (neka) evropska ekipa biti prvak sveta.

Od ostalih reprezentacija, najvecu paznju cu obratiti na norvezane koje sam gledao svojim ocima, kroz kvalifikacionu grupu, za koje mislim da igraju najjednostavniji, najposteniji i najprakticniji fudbal na svetu, iako imaju veoma tesku grupu.

Nemce sam gurao na dva Svetska Prvenstva gde nisu prosli ni grupu, pa cu morati iz osvetnickih razloga, a i iz inata da guram i njih barem da mogu grupu da prodju, iako mislim da se brka prevrce u grobu dok gleda ko danas sve igra za njegovu Nemacku, za koju je on dao zivot, a za koju je imao sasvim drugu viziju.

Srce ce me najverovatnije vuci da gledam sta ce na Svetskom Prvenstvu uraditi holandjani i belgijanci, pogotovo ovi prvi, ali najverovatnije da samo ljubav i entuzijazam nece biti dovoljni da mi izvuku novac.

Znaci, za sada NoBet, osim ideeeeeemo spanci, do prvog mesta u grupi, po 1,20

Objavljeno

Pozz

Evo jednu kombinaciju za koju mislim da ima puno sansi da prodze, znaci igram double kvota 3.75 da ce Kane biti najbolji strijelac iz bundeslige i Mbappe iz La lige, Kane ima konkurenciju po meni samo u Oliseju jer ocekujem francusku u samom zavrsetku turnira a 3 je Diaz ali po meni je out jer nece oni daleko, a mbappe ima glavnog konkurenta u Oyarzabalu znaci spanjolska moze daleko ali tezko da ce zabit on vise nego mbappe koji puci i penale, evo stavljam i kvote po igracima, a treba znat da sta mbappe i kane 1 i 2 favorit prvenstva za najboljeg strijelca.

Screenshot_20260610_171306_Samsung Browser.jpg

Screenshot_20260610_171254_Samsung Browser.jpg

Screenshot_20260610_171132_Samsung Browser.jpg

Objavljeno (edited)
prije 20 sati, josip123 said:

Prije otvaranja SP, treba obratiti pažnju na ove parove.. Besiktas pobijedio u gostima i igraju odlučujući meč doma, msm da je to zicer makar je kvota preniska, trenutno oko 1.40 za odlučujući meč za prolaz i finale definitivno premala kvota.. Zadar isto 2:2 i igra se odlučujuća za naslov ali 1.19 preskačem.. Pao nisam pametan, prošlu sam bio uvjeren da će pobijediti doma i pisao sam o tome ali sad stvarno ne znam šta reć, makar teško da će Oly nakon Eurolige i naslov Grčke osvojiti u OAKI ali i to bi preskočio, a Partizan 0:2 ako ništa drugo zbog ulaznica, gledatelja, sponzora i same lige da Dubai osvoji u premijernoj sezoni naslov sa 3:0 je previše.. Po meni Besiktas all in, ako ne prođe ne igra se SP do ponedjeljka 😂 a Partizan i Panathinaikos u toku dana ću odlučiti šta sa time, Zadar izbjegavam zbog premale kvote na pobjedu, a i draže bi mi bilo da Cibona osvoji..

Besiktas

Partizan kao što rekoh previše bi bilo da Dubai osvoji ABA ligu u prvoj sezoni sa 0:3..

Edited by josip123
Objavljeno
prije 14 sati, COLT said:

Sto se svjetskog prvenstva tiče, ajmo za početak jednu dugoročnu okladu.

Pogledajmo malo statistiku ekipe Ekvadora. Osim što su završili 2. u kvalifikacijama na svom kontinentu, ispred Brazila, Kolumbije, Urugvaja, oni su bez poraza od 7.9.2024..godine. I još uz sve to od tog poraza gdje su izgubili 1:0 od brazila, od tada su na svim utakmicama (njih 19 ako sam dobro izbrojao) primili samo 6 pogodaka.

Dakle izrazito defenzivna igra Ekvadora te istu takvu očekujemo i na samom natjecanju i tu nema problema. Problem je malo u tranziciji i samom napadu jer fali malo kvaliete u tom dijelu. U napadu se očekuje veteran i kapetan ekipe Enner Valencia, koji je daleko od svojih najboljih dana, ali ovo mu je zadnje prvenstvo te možda bude dodatno motiviran, jer Ekvador izgleda nikad bolje.

Po meni možda najveći darkhorse ovog SP-a.

Ima tu svakakvih mogucnosti za igru, a najvise mi se sviđa doseg momcadi na natjecanju, gdje bi ja ciljao dosta visoko

Screenshot_2026-06-10-06-56-22-94_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg

Ovo se čini zanimljivo. 

Objavljeno (edited)
prije 22 sati, josip123 said:

Oly izgubio, previše bi bilo da 2x u istoj sezoni osvojiti naslov u OAKI..

I Cibona također pobijedila, kakvo podcjenjivanje vukova i kvota od 1.10 na pobjedu Zadra..

Edited by josip123

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Luka Modric over 0,5 goals (2.41) Mozzart Hrvatska i na ovom prvenstvu ima podijeljena ocekivanja, ali vjerujem u iskustvo na prethodnim natjecanjima i vise puta dokazano su turnirska momcad. Prolaz skupine nebi smio doci u pitanje, a kasnije tko zna, ali vjerujem da je realno ocekivati barem 5 do 6 utakmica na ovom prvenstvu u prijevodu osmina ili cetvrtfinale barem. To je dovoljno prilika za Luku da zabije pogodak, frisko je upravo na prijateljskoj zabio Slovencima i realno je veoma izgledan kandidat za izvodjenje penala ako se dosudi koji za Hrvatsku na ovom prvenstvu. Vecina kladionica nudi Luku za realnijih 1.65 kvotu i ovo s Mozzarta se mora ispratiti i definitivno isplati.
    • Edin Dzeko over 0,5 goals (1.90) Mozzart Istina je da je Dzeko na rehabilitaciji do neki dan bio i tek se prikljucio treninzima, ali ipak vjerujem da ce BiH imati sanse i svoju priliku na ovom prvenstvu pogotovo protiv Katra kada ce im mozda biti i presudno uzeti sva 3 boda za prolaz sto bi znacilo i dodatnu utakmicu i priliku za Edina koji ce ako ne protiv Kanade, vjerujem biti spreman i pozrtvovan od druge utakmice nadalje. Lokalci (Premier) su puno sigurniji u Edina i nude granicu od cak over 1,5 za 2.20
    • Oly izgubio, previše bi bilo da 2x u istoj sezoni osvojiti naslov u OAKI.. I Cibona također pobijedila, kakvo podcjenjivanje vukova i kvota od 1.10 na pobjedu Zadra..
    • Cristiano Ronaldo over 2,5 goals (1.75) Mozzart Kvota dovoljna za ispratiti, Portugal ima povoljnu skupinu gdje ce igrati protiv Konga, Uzbekistana i Kolumbije. Pogotovo protiv prve dvije reprezentacije ce imati Ronaldo mogucnosti za golove. Kapetan je momcadi, siguran sam i prvi izvodjac penala, te su ocekivanja Portugal da doguraju daleko u knockout fazu, tako da barem 3 golova Ronalda na ovom prvenstvu mi se cini vrlo izgledno. Nije lose ispratiti ga i kao najbolje strijelca Portugala koji se nudi za 2.20 takodjer
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use