Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Šansa 2026./2027. počinje za:

Počela je Posljednja Šansa 2026./2027.

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2026/27 - 18.9. - 21.9. (Pet-Pon)

Topic will be automatically locked at 18:45

Recommended Posts

Objavljeno (edited)

@zeko1088 Ne znam iz koje je to kladionice i nije mi najjasniji screenshot....pa samo te molim kolega pojašnjenje da li je tvoj tip dobitan u slučaju da utakmica završi na primjer 2:0 za Newcastle?

Edited by zmaj6
Objavljeno
prije sat vremena, tome1993 said:

19.09.2026. u 18:30

WWin liga Bosne i Hercegovine

HŠK Zrinjski Mostar – FK Velež Mostar

Tip: Pobjeda Zrinjskog (1)

Tečaj: 1.33 (Bet365)

Analiza:

U subotu nas očekuje veliki mostarski gradski derbi, susret koji tradicionalno nosi ogroman ulog, visok naboj i veliku količinu tenzija na terenu.

Zrinjski u ovaj dvoboj ulazi u znatno boljem raspoloženju i boljoj formi. Nakon ispadanja iz Europe, u potpunosti su se fokusirali na domaće prvenstvo te u uvodnom dijelu sezone upisali 6 pobjeda uz samo jedan minimalan poraz u prošlom kolu na teškom gostovanju kod Borca u Banja Luki. Plemići djeluju izuzetno stabilno, s dominantnom gol-razlikom 15:5.

S druge strane, Velež ne ulazi u derbi u idealnom ritmu. S učinkom od dvije pobjede, jednim remijem i četiri poraza te negativnom gol-razlikom (6:12), vidljivo je da još uvijek traže pravu formu.

Iako su mostarski derbiji po svojoj prirodi nepredvidivi i čvrsti — često s malim brojem pogodaka i puno nervoze na terenu — individualna kvaliteta, domaći teren i širina kadra u ovome trenutku apsolutno idu na stranu Zrinjskog. Domaćini ne smiju dopustiti vezane kiks-rezultate u borbi za vrh tablice, a tradicija zadnjih međusobnih omjera u derbijima dodatno potvrđuje njihovu nadmoć. Očekujem rutinsku kontrolu utakmice i pobjedu Zrinjskog.

Screenshot_20260915_143457_bet365.jpg

Odlično kolega ovo je možda i najbolji prijedlog ove posljednje šanse, pogotovo se sam nameće kec nakon poraza zrinskog odnosno nakon što su ih oštetili u Banja Luci 

Objavljeno
prije 5 sati, McGarrett said:

Odlično kolega ovo je možda i najbolji prijedlog ove posljednje šanse, pogotovo se sam nameće kec nakon poraza zrinskog odnosno nakon što su ih oštetili u Banja Luci 

Kolega, a tek sutra Borac, ja uhvatio kvotu 1.59 sada je 1.33. Pogledaj samo međusobne susrete.

Objavljeno
On 15. 09. 2026. at 15:51, zmaj6 said:

@zeko1088 Ne znam iz koje je to kladionice i nije mi najjasniji screenshot....pa samo te molim kolega pojašnjenje da li je tvoj tip dobitan u slučaju da utakmica završi na primjer 2:0 za Newcastle?

Kladionica je PSK, u slučaju da završi 2:0, oklada se poništava
1:0 dobitan, 3:0 gubitan

Objavljeno (edited)
prije 12 minute, zeko1088 said:

Tako mi je i djelovalo.

Onda vjerujem imamo problem jer prijedlog nema dva moguća ishoda nego može biti i push što pretpostavljam nije pravilima dozvoljeno, no na to će se administratori referirati @Goksim

Edited by zmaj6
Objavljeno
prije 20 sati, zeko1088 said:

prije 20 sati, zmaj6 said:

Tako mi je i djelovalo.

Onda vjerujem imamo problem jer prijedlog nema dva moguća ishoda nego može biti i push što pretpostavljam nije pravilima dozvoljeno, no na to će se administratori referirati @Goksim

Zamolio bi sve da pročitaju pravila prije nego što postave tipove.

Članak 21. "Draw no bet"
Oklade iz osnovne ponude poput "draw no bet" ili raznih varijacija azijskih hendikepa, u kojima je jedan od mogućih ishoda i povrat uloga odnosno koeficijent 1,00 neće se priznavati budući da bi isto rezultiralo sa velikim brojem "void" oklada kroz sezonu. Pozivamo igrače da u ovakvim situacijama razmotre oklade na pobjedu jedne momčadi, dvoznak ukoliko koeficijent zadovoljava pravilo minimalnog koeficijenta, ili druge varijacije poput pobjede ekipe u barem jednom poluvremenu ili toga da ekipa daje više od npr. 1,5 golova na utakmici.

Objavljeno (edited)

Cascino/Feng - Novak/Sebestova;  1  (18.09.2026.)

Vise iskustva ima prvi par, dok drugi par nije da ne igraju parove, ali nisu nikad igrale zajedno, sto u ovakovim situacijama nekad zna biti presudno.

Screenshot 2026-09-17 221655.png

Edited by zeko
Objavljeno
prije 23 sati, Deportivo said:

Ajax – Excelsior (Eredivisie, subota 19. septembar)

Untitled.png.0d262a4eeecfbffc4ee664a298038166.png

@Deportivo molim samo pojašnjenje iz koje je ovo kladionice jer iz objave i screenshota isto nije vidljivo pa bolje isto razjasniti prije nego se kolo zaključa i utakmica počne. 

Objavljeno

Petak 20:00 Zeljeznicar-Celik 3,5+ kartona @1,35 Lutrija BiH

Sto se same analize utakmice tice, @McGarrett je fino obrazlozio svoj tip s kojim bih se i ja slozio i sve stoji, pa da ne ponavljam 😄 samo bih dodao da jeste nezahvalno igrati ovo naprvu obzirom da je Celik 6 godina izbivao iz najviseg ranga bh. fudbala pa je statistika, odnosno ovo do sad odigrano relativno nepouzdano, ali uz sav naboj koji ova utakmica nosi sa sobom i Harisa Halkica, o kojem je bespotrebno trositi rijeci, kao glavnog sudiju kartonijadu kojom bi pokusao zadrzati mec pod svojom kontrolom vidim kao sasvim realnu opciju

IMG_8157.jpeg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use