Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 08.08.2015.


Goksim

Recommended Posts

Pred nama je bogata sportska subota, pa krenimo na posao :D

 

Napokon počinje Premiership što me posebno veseli, jučer je pobjedom PSG-a počela i nova sezona Ligue 1 a uskoro će im se pridružiti i ostale lige petice :) Finale između Hrvatske i Srbije u vaterpolu koje je na rasporedu u 21 biti će mnogima zanimljivo, a uz to mogli bi se nešto probrati i iz HNL-a (Dinamo - Rijeka, Istra...), BIH, Belgijske ili neke druge lige...

 

 

Budući da je početak sezone mnoge kladionice imaju promocije te daju bonuse na depozite igračima i novim korisnicima pa ću za početak skrenuti pažnju na par promocija koje mi se čine primamljive.

 

1. Bet365 je svim, ili velikoj večini aktivnih korisnika, poslao mail u kojem im daju 25-50% bonusa na depozit do određenog iznosa (ovisno o aktivnosti) tako da provjerite (mail) inbox ;)

 

 

2.Bet at home svim korisnicima, koji naprave depozit do 17.8. daje 50% bonusa na svaku uplatu do maksimalno 200€ što je fantastično priika za napuniti račun sredstvima, prije nego nova sezone počne. Ovu promociju preporučam iskoristiti maksimalno (dakle na 400€ uplate dobije se 200€ bonusa) ili barem djelomično, tko je u mogućnosti jer kroz par mjeseci velika većina će sigurno uplacivati sredstva, pa bolje sada to napraviti i dobiti 50% nego uplačivati za 3 tjedna bez bonusa...

 

6cbA17Q.jpg

 

 

3. William Hill ima pomalo nevjerojatnu akciju koju mislim da svakako treba iskoristiti! Naime, koeficijent na Manchester United protiv Tottenhama kreće se oko 1,65 dok će William Hill za navedenu okladu dati koeficijent 3,00 za prvih 50.000 korisnika.

 

Maksimalna uplata je 10€, tako da je ovo dobra promocija za utrostručiti sredstva, tj. tih simboličnih 10€ (ili manje ali preporučamo ako se igra iskoristiti promociju do maksimuma) jer je jasno da se radi o valuebetu.

 

Akcija vrijedi za nove i postojeće korisnike a promocija počinje u subotu u 12 sati. Utakmica se igra u 13:45.

 

iK2FCRE.jpg

 

 


 

Početak je sezone stoga pozivam na oprez, odnosno mislim da u ovoj fazi nije pametno pretjerivati sa ulozima jer treba proći par kola kako bi se dobila slika gdje je koja ekipa trenutno...

Za početka par mišljenja po pitanju Premiershipa...

 

Idemo kronološki ;)

 

 

Manchester United - Tottenham

Ovom utakmicom otvoriti će se nova sezona, a vjerujem da će domaćini nakon dvije sušne sezone biti ultramotivirani da upišu pobjedu i bore se za naslov. Nakon Moyesove ere, Louis Van Gaal pomalo slaže kockice, vlasnici ovaj prijelazni rok ne štede kada su pojačanja u pitanju budući da bez kvalitetnih igrača, Lige Prvaka i borbe za trofeje ne mogu niti ostvarivati prihode i dobit kao nekad.

Manchester još nije posložen, još se očekuje par pojačanja, kao i odlazak De Gea-e u Real Madrid koji ne konkurira za sastav ove sezone, međutim i ovakav Manchester na pripremama je pokazao dosta i vjerujem da bi pred svojim navijačima na otvaranju sezone trebali slaviti protiv solidnog Tottenhama. Također biti će zanimljivo pratiti engleske medije, kao i nastup Harryja Kanea, budući da se već danima nagađa da bi Harry Kane mogao preći u Manchester United.

 

 

Everton - Watford

Everton je imao pomalo razočaravajuću sezonu i odlučni su u tome da ove sezone pruže puno bolje partije. Možda i glavna prednost i razlog za igrati na Everton u prvim kolima (naravno u susretima gdje igraju protiv slabijih timova) jest što je večina ekipe ostala na okupu te su to igrači koji se dobro poznaju i koji su uigrani. 

 

Watford je pak novopridošlica u Premiershipu budući da su prošle sezone najviši rang engleskog nogometa izborili drugom pozicijom u Championshipu. Trener koji je zaslužan za ulazak u Premiership potpisao je za Maccabi Tel Aviv, a njega je nasljedio Flores. Watford je izuzetno aktivan na tržištu te su doveli a i prodali velik broj igrača. Biti će tu još promjena, međutim jasno je da igrači nisu uigrani i da im neće biti lako u prvim kolima sezone. 

 

Zbopg svega navedenog očekujem da Everton upiše pobjedu u današnjem susretu.

 

 

Pozivam i druge da podijele svoja razmišljanja...

Link to comment
Share on other sites

Samo nogomet :-)

 

Analize sa portala, jučer prošlo super, a danas se nadamo istom...

 

 

Premier League: Manchester United - Tottenham

 

http://www.svijetkladjenja.com/analize/premier-league-manchester-united-tottenham/

 

 

HNL: Dinamo Zagreb - Rijeka

 

http://www.svijetkladjenja.com/analize/hnl-dinamo-zagreb-rijeka/

 

 

Ligue 1: Nice - Monaco

 

http://www.svijetkladjenja.com/analize/ligue-1-nice-monaco/

Link to comment
Share on other sites

Cardiff - Fulham 1 (2,25)

U zadnjih pet međusobnih susreta Cardiff je nosio tri pobjede, jedan susret je bio neodlučen dok je Fulham zadnju pobjedu odnio davne 1998g. Prvo je kolo, Cardiff igra kod kuće pred domaćim navijačima, u pripremama ima 3 uzastopne pobjede, te bevidim razloga zašto nebi slavili...

Link to comment
Share on other sites

Srbija - Hrvatska 1X (vaterpolo)

 

Hrvatska nažalost ne igra najbolje na ovom prvenstvu. Protiv Braila su nakon uvjerljivog vodstva slavili tek sa 10:9 ali treba znati da je Brazil imao zadnji napad i par sekundi prije kraja pogodili su vratnicu. Hrvatska si to jednostavno nije smjela dozvoliti... U polufinalu protiv Grčke gdje se očekivala uvjerljiva pobjeda Hrvatska je slavila tek nakon lutrije penala, zahvaljujući sreći i kvaliteti vratara. 

 

Srbija pak s druge strane igra odlično, imaju sve pobjede. U polufinalu su deklasirali i ponizili talijane te vodili 8:2 da bi se odmarali u drugom poluvremenu i ugodno proveli utakmicu kraju. Završilo je 10:6.

 

H2H je isto zanimljiv... U zadnjih 5 susreta Srbija je slavila čak četiri puta a jednom je bilo neriješeno.

Link to comment
Share on other sites

Evo Goks me pretekao sa analizom..

 

Srbija-Hrvatska 1 1.65 Germania 

 

Večeras je na rasporedu finale Svjetskog prvenstva u vaterpolu u kojemu će snage odmjeriti Hrvatska i Srbija. Nekako se to finale i očekivalo, posebno nakon prikazanoga u Svjetskoj ligi nedavno. Hrvatska je došla oslabljena na SP, Miha Bošković oprostio se od reprezentacije i prije završnice Svjetske lige, a Nikša Dobud je suspendiran na 4 godine radi onih gluposti oko testiranja na doping.Do finala su došli pobjedama nad: Kanadom 12:7, Brazilom 10:9, Kinom 17:1, Crnom Gorom 10:4 i Grčkom 15:13 nakon peteraca. Protiv Grka su kontrolirali cijelu utakmicu u kojoj su pali na kraju i Pavić je sjajnim obranama morao izvlačiti na petercima. Srbija je zasluženo došla kao prvi favorit za naslov svjetskog prvaka.  Stigli su u sjajnom raspoloženju nakon osvajanja Svjetske lige. Do finala su došli pobjedama  nad Crnom Gorom 11:8, Japanom 19:9, Australijom 10:9, SAD-om 12:7 i Italijom 10:6.Protiv Italije su odigrali odlično utakmicu, krenuli su strašno od početka i na poluvremenu  već imali 8:2 te time i riješili pitanje pobjednika.  Hrvatska i Srbija igrali su u finalu Svjetske lige. Hrvatska je bolje krenula, kontrolirala je utakmicu ali je uslijedio veliki pad u igri što je Srbija iskoristila i odnosi pobjedu 9:6. Iako bi volio, mislim da Hrvatska neće iznenaditi danas. Da su Dobud i Miha tu bila bi drugačija situacija, ovako je Srbija kvalitetnija reprezentacija. Pokazali su više na ovom turniru i mislim da odlaze sa naslovom svjetskog prvaka. 

Link to comment
Share on other sites

evo slicno ko jucer nasi u16 kosarkasi igraju dans protiv crne gore , kazu  sljedece : "a dobiti cemo ,moramo" iako po kladionici nisu favoriti  meni ovo"a dobit cemo,moramo"  prestavlja  samo da si size samopouzdanje i danas nisam bas siguran ipak su to u16 ali probat cu pa ko jebe,h2h nemojte gledat  imaju  jednu igranu hrv dobila  100:48 ali 2013 od tad do sad nije vise ni jedan isti igrac... jer su tadasnj igraci sada u u18

edit:  dobili su ih 2 puta u pripremama za ovo prvenstvo  kvota 2,05 nek vas nevara da je velika ipak su to u 16 i to se neprati bas tolko..  

edit2: joj vode cjelu tekmu i zadnju cetvrtinu izgube i to za pola kosa hh

Link to comment
Share on other sites

Čilić - Nishikori 2

 

Čilić me nije impresionirao što sam ga gledao, vidi se da još nije onaj pravi iako podiže formu... Nishikori igra trenutno bolji tenis a vjerujem da će biti i izuzetno motiviran kako bi se osvetio za poraz u finalu US Opena prije godinu dana... Od tad se ova dva tenisača nisu niti srela na terenu i vjerujem da će Nishikori danas letiti terenom... 

Link to comment
Share on other sites

Srbija(-7,5)-Litva 2 1.85 Tonybet ; 1.81 Marathon


 


Europsko prvenstvo do 18 godina za žene, razigravanje za mjesta 9-16. Nisam nešto vele pratio ovo prvenstvo ali ovaj par mi je upao u oko. Srbija je razočarala, svoju prvu pobjedu ostvarila je tek u šestoj utakmici na prvenstvu. gubili su od Slovenije, Mađarske, Belgije, Poljske i Litve, a dobili su posljednje dvije utakmice protiv Estonije i Portugala. Litva je od 7 utakmica dobila 3. Dobile su Srbiju, Estoniju i Mađarsku, a gubile su od Izraela, Francuske, Italije i Poljske. Ove dvije reprezentacije igrale su prije 4 dana i Litva je slavila 70:66. Kontrolirale su od početka utakmicu, vodile preko 10 razlike, ali slabijom posljednjom četvrtinom (16:23) dopustile su Srbiji da smanji prednost. Za neku usporedbu: Srbija izgubila od Mađarske 56:77 a Litva jučer dobila Mađarsku 72:68, Litva dobila Estoniju 67:44, a Srbija izvukla nekako pobjedu protiv Estonije 55:53. To naravno ništa ne mora značiti ali zanimljivo izgleda. Sve u svemu ovo su žene, još mlade i nikakve brojke tu ne moraju značiti, ali ovo mi je prezanimljivo za ne odigrati.


Link to comment
Share on other sites

sve govori danas kako ce hrvatska izgubit u vaterpolu od srba i da ce cilic izgubit od nisikorija, iskreno ne volim se kladit protiv svojih pa to necu dirati , ali cu samo rec kako ce vecina podcijeniti vaterpolo repku i mislim da ce biti zanimljivo finale!

nekako mi je jucer bila puno bolja ponuda,hh

danas bi odigrao hendi na bosnu u16 i to prvo poluvrijeme da pobjeduju sa 8 ili vise razlike, igram u will hillu jer sam jedino tamo nasao razradu . Smatram da bi ovo trebalo proc lako, u prva dva kola deklasirali su srbe i talijane , jucer protiv talijana 50:19 na poluvremenu, u drugom dijelu se momcad odmarala.

 

Link to comment
Share on other sites

sve govori danas kako ce hrvatska izgubit u vaterpolu od srba i da ce cilic izgubit od nisikorija, iskreno ne volim se kladit protiv svojih pa to necu dirati , ali cu samo rec kako ce vecina podcijeniti vaterpolo repku i mislim da ce biti zanimljivo finale!

nekako mi je jucer bila puno bolja ponuda,hh

danas bi odigrao hendi na bosnu u16 i to prvo poluvrijeme da pobjeduju sa 8 ili vise razlike, igram u will hillu jer sam jedino tamo nasao razradu . Smatram da bi ovo trebalo proc lako, u prva dva kola deklasirali su srbe i talijane , jucer protiv talijana 50:19 na poluvremenu, u drugom dijelu se momcad odmarala.

 

igraj na hrvatsku u16

Link to comment
Share on other sites

Grodig-Austria Vienna  over2.5 gola  1.75 

 austrija kao i inace ima dosta golova  viena u 2 tekme zabila 5 primila 1 ,grodig je dao 3 primio 2 , prosjek je znaci iznad 2 ipo i  ocekujem opet bar 3 gola ukratko 
 

Kudla-Harrison 1 1.40

 kudla vodi 2:1 h2h neki dan ga je takoder dobio 2:1 u setovima ,razmisljam neki over, 9.5 1.set ali opet do je malo rizicno ako kudla servira prvi uzme brejk ode oklada u vodu 

 kudla ga je dobio na hardu neki dan danas takoder u zadnje vrijeme kudla se dize u finoj formi mislim da ce i danas proci uglavno se probija kroz te kvale i ocekujem pobjedu kudle ne laganu al msm da bi trebalo
 

chung-stevenson under 15.5 2.0

nesto zanimljivo sto dajeBET365arrow-10x10.png kvota 2 ovo nemogu zaobici jer chung je jako veliki talent 17 godina koji ce sigurno biti top igrac ako ovako nastavi slicno nasem coricu , stevenson 1200 igrac na atp ljestvicii i sad kad uzmem u obzir da je chang jednog selu ispravsio 6:1 6:2 sto je 15 gemova ,onda moze i igraca koji je daleko daleko ispod sela-e.
 

M.Jokovic over 0.5(1.5)

 

P.Muslim over 1.5(2.0)

 

P.Obradovic over 1.5 (1.85) 

mislim da ovdje nemam posebnu neku analizu  igram na osjecaj kad igra hrvatska srbija to je poseban naboj i tu ce bit svega obradovic mi se pokao kao jako dobar  grcima dao 3 gola ako se nevaram, jokovic ce jednog ugurat 100% lijeva ruka mora malo pomoc hrvatskoj a muslsim covjek koji moze svakom na svijetu zabit 2 gola ako mu nije los suterski dan ako bude imo dan nece ic ispod 3-4 gola

 

odigrat cu jos jedan listic manjeg uloga sa ova 3 para i dodat cu cilica i hrvatsku  pobjede cisto da ispratim nase haha kvota  90 tako da nemam puno izgubiti a mogu dosta dobiti 

Link to comment
Share on other sites

William Hill ima pomalo nevjerojatnu akciju koju mislim da svakako treba iskoristiti! Naime, koeficijent na Manchester United protiv Tottenhama kreće se oko 1,65 dok će William Hill za navedenu okladu dati koeficijent 3,00 za prvih 50.000 korisnika.

 

Maksimalna uplata je 10€, tako da je ovo dobra promocija za utrostručiti sredstva, tj. tih simboličnih 10€ (ili manje ali preporučamo ako se igra iskoristiti promociju do maksimuma) jer je jasno da se radi o valuebetu.

 

Akcija vrijedi za nove i postojeće korisnike a promocija počinje u subotu u 12 sati. Utakmica se igra u 13:45.

 

iK2FCRE.jpg

 

 

Promocija je počela prije par minuta i toplo preporučam svima da je iskoriste. 

 

Ja sam upravo uplatio, dakle na Manchester United William Hill daje koeficijent 3,00

 

9EGqOos.png

Link to comment
Share on other sites

Dolgopolov-Sela 1 1.30
Falla-Ward 1 1.67

Ukupna kvota 2.17
William Hill

 

Alexandr Dolgopolov trenutno je 73. tenisač svijeta.  Nekada top 15 tenisač jako je nazadovao na ATP ljestvici. Tome su dosta kumovale ozljede i lošiji rezultati jer on nakon nakon Hamburga prošle sezone nije igrao 3 mjeseca, pa se vratio ali nije uradio ništa. Loše je ušao i u novu sezonu ali se nakon Delray Beacha malo probudio. Najbolji rezultati sezone su mu polufinale Nottinghama, četvrtfinala Delray Beacha i Acapulca, osmine finala Miamia i Washingtona. Prošli tjedan je u Washingtonu odigrao odlično prva dva kola kontra Smyczeka i Karlovića, u osmini dobija prvi set 6:2 protiv Zvereva i nakon toga se raspada. Dudi Sela nalazi se na 125. mjestu. Njegovi najbolji rezultati sezone su mu četvrtfinale Atlante, treće kolo AO i drugo kolo Nottinghama. Na challenger razini osvojio je turnir u Batmanu. O njemu sam pisao neki dan kada je igrao protiv Chunga. Tipovao sam na Chunga koji ga je uništio sa 6:2 6:1. Dolgopolov je puno kvalitetniji tenisač, jači je u svakom segmentu i očekujem danas lagani prolaz u drugo kolo kvalifikacija.

 

U jednom od posljednjih mečeva u Montrealu danas, snage će odmjeriti Falla i Ward. Alejandro Falla trenutno je 122. tenisač. Falla posjeduje fin servis, a hard mu najviše odgovara. Najbolji rezultati sezone su mu četvrtfinale Aucklanda, osmine finala Quitoa, Hallea i Newporta, i treće kolo Miamia. Sa challenger razine najbolji rezultat mu je polufinale turnira u Leonu. James Ward nalazi se na 113. ATP mjestu. Ward ima jako lošu sezonu iza sebe, najbolji rezultat mu je treće kolo Wimbledona. Na ostalim turnirima, ispada je većinom po kvalifikacijama i prvim kolima. Na challenger razini najbolji rezultat mu je četvrtfinale Manchestera. Nakon Wimbledona je u nizu od 4 poraza, a igrao sam kontra njega i prošli tjedan kada je igrao protiv Zhanga u kvalifikacijama a tada je imao i problema sa petom. Falla je kvalitetniji tenisač. Ward je jako loš ove sezone, posebno kada dodamo da su mogući problemi sa nogom  i da ima jako loš omjer protiv ljevaka, Falla se čini kao realan izbor. 

Link to comment
Share on other sites

Samo nogomet :-)

Analize sa portala, jučer prošlo super, a danas se nadamo istom a nemam taj face...

Ligue 1: Nice - Monaco

http://www.svijetkladjenja.com/analize/ligue-1-nice-monaco/

Moze netko napisat kaj prognoziraju u ovoj tekmi?

Ja bi igrao na manje od 2,5 a mozda oni imaju bolji prijedlog...

Mozda bi se moglo napraviti da clanovi foruma mogu na forumu vidit objave sa stranice.

Kao kod nekih foruma di nemozes vidit linkove za skidanje ako nisi clan. Samo prijedlog..

Link to comment
Share on other sites

Marseille - Caen

 

Biti će zanimljivo na otvaranju, očekuje se preko 60.000 gledatelja, dakle pun stadion i nabrijana atmosfera budući da ih Marseille nije dobio od 2008. 

 

Marcelo Bielsa has a much-changed squad from the one that was autumn champion last term with experienced players such as André-Pierre Gignac, André Ayew and Jérémy Morel all leaving at the end of their contracts, while midfielder Giannelli Imbula has departed for FC Porto and playmaker Dimitri Payet - the leading assists provider in the French top flight last season - heading for the Premier League and West Ham United.
 
Marseille have had a busy summer in the transfer market, then, with the likes of up and coming stars Georges-Kévin Nkoudou, Bouna Sarr and Karim Rekik arriving, as well as French international midfielders Lassana Diarra and Abou Diaby.
 
"I'm satisfied with the squad," Biesla told Ligue1.com. "All decisions about incoming players were taken by me along with the club president. No choices were imposed by the president, or by me. The players came in by common accord. Diarra and Diaby were initiatives taken by the president and I gave those choices my agreement.
 
"We have replaced Ayew with Sarr, Gignac with Nkoudou, Fanni with Rekik and Imbula with Diarra. Only Payet doesn't have a
successor. Thauvin and Sarr can play in his position but Barrada is the most natural fit for the role. Nkoudou and Ocampos are there
as back-ups to Batshuayi. That's the current reality."

 

http://www.bettingpro.com/category/football/olympique-marseille-v-caen-ligue-1-live-stream-201508080006/

Link to comment
Share on other sites

pozdrav ljudovi....  :D

 

danas ću pokušati s jednim double-om:

 

NISHIKORI - ČILIĆ  (-4,5)    2     1,50 

ISNER - JOHNSON              1     1,55

 

Ovaj prvi par ste već dobrano obradili, no ja ću ipak iako mi je Nishikori favorit malo riskirati i pokušati uloviti ovaj kontra hendi, a 6-4, 6-4 za Nishikoria mi je sasvim dovoljno da prođe ovaj tipa ako bude kakvih iznenađenja od strane Čilića, opet dobro za mene....  :D

 

Ove godine Isner i Johnson su igrali 2 puta oba puta je dobio Isner... Na ovoj podlozi je Isner prije tjedan dana osvojio turnir u Atlanti protiv Baghdatisa ako me sjećanje ne vara, a ja ga vidim ovdje u finalu, nadam se navijački protiv Čilića.....  :D  :D  :D

 

SRETNO....!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Srbija-Hrvatska 1

 

Srbija odlicna na ovom prvenstvu,U prvenstvo su usli sa neverovatnim skorom od 22 uzastopne pobede,te su to nastavili,i sada imaju 27 uzastopnih pobeda.Na ovom prvenstvu su poceli pobedom protiv Crne Gore,da bi posle dobili i Japan i Australiju u grupi.U osmini finala za protivnika dobili su Amerikance 12:7,da bi u polufinale protiv Italije cak na poluvremenu imali vodjstvo 8:2,i drugo poluvreme odigrali opusteno,i utakmicu dobili 10:6.Hrvati su takodje dobili sve utakmice na ovom prvenstvu pre finala,cak su kinu dobili u grupi sa 17:1.Prema kladionicama i h2h favorit je Srbija koja je u poslednjih pet meceva protiv Hrvata dobili cak 4,a 1 nereseni.

 

Grcka-Italija 1

 

Grci su na ovomprvenstvu dobili svaki mec do Hrvata,protiv kojih su izgubili na peterce.U grupi su vec jednom dobili Italijane,takodje su dobili Amerikance i Ruse.U osmini finala su dobili Amerikance.Za Italiju ne tako dobro odigrano prvenstvo,U grupi su izgubili od Grka i Amerikanaca,te dobili Ruse.U osmini finala imali su srece,dobili su Kanadu,te je dobili 8:2.Na iznenadjene svih i njih samih,dobili su Madjare u polufinalu.Ali u polufinalu su deklasirani od strane Srba,koji su u 2.poluvremenu odigrali skroz opusteno jer su prvo poluvreme dobili 8:2.I mislim da bi ovde Grci trebali da osvoje bronzu.

Link to comment
Share on other sites

pozdrav ljudovi....  :D

 

danas ću pokušati s jednim double-om:

 

NISHIKORI - ČILIĆ  (-4,5)    2     1,50 

ISNER - JOHNSON              1     1,55

 

Ovaj prvi par ste već dobrano obradili, no ja ću ipak iako mi je Nishikori favorit malo riskirati i pokušati uloviti ovaj kontra hendi, a 6-4, 6-4 za Nishikoria mi je sasvim dovoljno da prođe ovaj tipa ako bude kakvih iznenađenja od strane Čilića, opet dobro za mene....  :D

 

Ove godine Isner i Johnson su igrali 2 puta oba puta je dobio Isner... Na ovoj podlozi je Isner prije tjedan dana osvojio turnir u Atlanti protiv Baghdatisa ako me sjećanje ne vara, a ja ga vidim ovdje u finalu, nadam se navijački protiv Čilića.....  :D  :D  :D

 

SRETNO....!!!!!

problem je budeli nishikori serviro prvi set moze zavrsiti sa 6:3 i onda se slikat mos ako sljedeci nebude tiebrejk ili cilicev 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Posto sam video dva komentara ( jedan tuzan drugi  zbunjen) pa da pojasnim: Prvo  nisam prodao  zenu  i  odigrao ovo ( kao  sto preporucuje ponekad "strucnjak za sisteme") vec sam uplatio  nesto manje od 10e. Drugo,  Srbija u  basketu  3x3 dominira skoro  kao  Amerikanci kad posalju ozbiljan tim( kosarka) Za Djokovic ,mislim  da ima otvoren put do  finala a tu je sve moguce.
    • Danas cu se drzati ukupne kvote samo do 1,30 sto ako niste pohlepni, moze da bude sasvim pristojna kvota, a ako jeste, moze biti dobra osnova za narodni ili seljacki tiket, pa mozete sebi da dodajete jos pet, deset, trideset ili vise utakmica u zavisnosti od toga koliko metara zelite da bude dugacak vas tiket. Crvena Zvezda vs Mladost, srpsko prvenstvo, jedinica kao kuca, kvota 1,10 Usa vs Srbija, muska kosarka, Olimpijske Igre, jedinica, kvota 1,10 Paok prolazi dalje Borca iz Banja Luke, Liga Prvaka, kvota 1,08 (sreda) Ukupna kvota 1,30 Ja ove kvote, da sam vlasnik kladionice, ne bih ni dozvolio da se odigraju u mojoj kladionici. O Crvenoj Zvezdi u srpskom prvenstvu ne zelim ni da trosim tastaturu, ali samo da kazem ostalim kolegama sa Foruma, da je ovo tripla za kolege kojima pohlepa nije ostetila razum. Pohlepne kolege mogu umesto ciste jedinice na Zvezdu, dodati pobedu Zvezde i over 1,5 gol na utakmici, i vec ce vam ukupna kvota skociti na 1,45 a da ne govorimo o nekim kombinacijama da ce Zvezda dati vise od gola, da ce prva postici gol na utakmici, da ce pobediti u kornerima, ili (mozda) i pobediti iz poluvremena. O amerima i srbima na Olimpijskim Igrama cu napisati nekoliko recenica na kraju posta, a da Paok prolazi Borca sam stavio u ovaj dobitni tiket samo da rezervisem ovu kvotu dok nije jos vise pala. Ko ima dovoljno maste, a previse pohlepe u sebi, moze ove predloge izmeniti, pa recimo dodati jedinicu na Malme protiv Siriusa, svedska prva liga po kvoti od 1,25 i vec cete dobiti ukupnu kvotu od 1,65. A ako zelite jedinicu na Malme i pobedu Zvezde samo da ne bude rezultatom 1:0, onda cete dobiti ukupnu kvotu od 1,81 (pobeda Zvezde i over 1,5 gol na utakmici, jedinica na amere, Paok prolazi dalje i jedinica na Malme). Da ne govorim da ako mislite da kada reprezentacija Usa vec pobedjuje Srbiju, da ce to verovatno biti vise od 3 razlike, onda ce ukupna kvota preci cak i 2,00. Dakle, sve je na vama i tome koliko ste pohlepni, i sta zelite od zivota ili kockanja. Samo da kazem nesto o ovom mecu svedske lige izmedju Malme-a i Siriusa. Ja zaista imam vagon tiketa gde cekam ovu jedinicu koju sam napao jos tokom sedmice, kao da sutra nece biti vise kockanja. U medjuvremenu sam malo izgubio od entuzijazma, posto ovaj Malme igra kao dopingovan, vec su se odlepili u prvenstvu, a pre samo tri dana su vec odigrali evropsku utakmicu gde su se raspucali kao Arsenal, tamo gde uopste nije vazno. Ne kazem da ne verujem vise u jedinicu, naprotiv, da danas igramo svetu Poslednju Sansu, morao bih dobro da razmislim da li bi moj dobitni predlog bio pobeda Zvezde i over 1,5 gol na utakmici po kvoti od 1,22 ili cista jedinica na Malme, iako mislim da bi bilo ovo prvo. Hocu da kazem, da sam poceo i sa odbranama sa X-om, neresenim ishodom na mecu Malmea, da bih imao sta sutra da jedem, ako Malme danas slucajno ne pobedi. Samo da ponovim, da su ova dva protivnika vec igrala pre samo sedam dana u jednom neverovatnom mecu, i da je Sirius lagano poveo vec u prvom poluvremenu sa 2:0, da bi Malme izjednacio do 72-og minuta, pa su opet primili gol jer su budale, a onda za samo osam minuta rezultat od 2:3 preokrenuli u 4:3, majko moja. Ipak ne zaboravite da jedinica na Malme nije u mom osnovnom predlogu za ukupnu kvotu do 1,30 vec samo za pohlepne kolege sa Foruma, iako ih imam na cekanju u vagonu punom tiketa. Kosarkaska reprezentacija Usa ce biti bolje plasirana na OI od Srbije, kvota 1,10 Kontinent sa kojeg dolazi buduci pobednik kosarkaskog turnira – Amerika, kvota 1,10 Zenska kosarkaska reprezentacija Usa osvaja kosarkaski turnir na Oi, kvota 1,08 Ukupna kvota 1,30 Izgleda da ovi iz bet365 ipak citaju postove na ovom smesnom Forumu, jer jos nisam ni zavrsio post, a vec su oborili kvotu da ce ameri biti bolje plasirani na turniru od reprezentacije Srbije, i to ne oborili, vec prepolovili sa 1,10 na 1,05 sto je i dalje fenomenalna kvota. Da ponovim da cu o amerima i srbima na kraju posta, a ovde da kazem da veliki bet365 nudi u ponudi teritoriju odakle dolazi pobednik kosarkaskog turnira gde imate 1,10 na Ameriku protiv 7,00 na Evropu. Spavajte kao bebe, proverio sam umesto vas, i to potpuno besplatno, pojam “Amerika” podrazumeva americki kontinent, znaci za svaki slucaj imate i Canadu. Sto se tice pobede zenske kosarkaske reprezentacije Usa na turniru, to je kao da se kladite na teniski mec Serene Williams protiv neke lepe teniserke, poput nekada Ane Ivanovic ili sada Emme Raducanu. I dok ove lepe teniserke imaju najveci problem na mecu da li ce jako sunce i znoj pokazati nesavrsenosti na licu, kod Serene Williams je problem da li se ona uopste racuna u ljude, a kamoli u zene, cak i ako obrije brkove pre pocetka meca. Za zensku kosarkasku reprezentaciju Usa koju sam imao prilike da vidim, pravo pitanje je da li one uopste imaju prava da igraju na zenskom ili im je mesto na muskom turniru. Drugo pitanje je kako stoje sa analizama krvi i da li bas sve igracice iz rostera obavljaju malu nuzdu sedeci, ili ima neka koja te stvari radi stojeci. I kod ove triple, ako ste pohlepni, veoma lako mozete doci do ukupne kvote od 2,00 ako recimo dodate da Rijeka prolazi rumunskog drugoligasa u Ligi Evrope ili da srpski predstavnik Radnicki 1923 prolazi dalje crnogorskog predstavnika Mornara iz Bara u Ligi Conferencije, sto je po meni fix zivota, iako je prolaz srba kvotiran sa samo 1,10. Samo ako imate zenu, a ona ima karticu, predlozio bih da odigrate sa njenim novcem double sa dve pobede domacina Olimpijskih igara u kosarci, muske i zenske kosarkaske reprezentacije Francuske po ukupnoj kvoti od 1,36 Pobeda muske reprezentacije Francuske na startu turnira protiv Brasila je kvotirana sa 1,20 i ta jedinica mi se nista ne svidja, dok je pobeda zenske reprezentacije Francuske protiv Canade (ponedeljak) vec neka druga prica. Muska reprezentacija Francuske ima dobru ekipu na papiru, ali se meni ne svidjaju jer se turnir igra na parketu, a i nemam zenu ciju bi karticu koristio, a kamoli sa njom radio neke druge stvari, pa ovaj deo posta slobodno zaboravite. Plus sto dosta analiticara Brasil pominje kao mogucu nagaznu minu, u sta nisam bas najsigurniji. I za kraj da kazem nesto o amerima i reprezentaciji Srbije na kosarkaskom turniru na Olimpijskim igrama. Ovako kako je veliki bet365 postavio kvote za konacnog pobednika turnira, isto tako bih ja postavio kvote na konacnog pobednika svete Poslednje Sanse u sezoni 2024/2025 u prvoj, elitnoj, ali sa handicapom +10,5 na mene. Dakle, kvota na mene da cu biti pobednik Poslednje Sanse sa 11 ili vise poena razlike u odnosu na drugoplasiranog bi kvotirao sa fenomenalnih 1,16 (Usa pobednik turnira 1,16), drugoplasirani @unkdy 11,00 (Canada, pobednik turnira, kvota 11,00), treceplasirani @Fitoz 15,00 (Francuska, pobednik turnira,kvota 15,00) a za ostale upisite sami kvotu koju zelite (Srbija, pobednik turnira 19,00) Moram da kazem da se odavno nisam u necemu slozio sa svetskim kladionicama, kao sa ovom neverovatnom kvotom od 19,00 da ce vicesampion sveta osvojiti turnir, a ja bih cak i ponudio da sami upisete kvotu koju zelite da ce Srbija biti pobednik turnira, ali pod uslovom da meni uplatite, a ja cu vas isplatiti ako se to i desi. Po meni Srbija u ovom trenutku ima drugu ili trecu, a najverovatnije drugu najbolju reprezentaciju u svojoj istoriji, od kada postoje kao samostalna drzava. Rekao bih i da su uspeli da skupe najbolje sto imaju u ovom trenutku. Da ne poverujete da je vicesampion sveta sa onakvim rosterom kvotiran sa 19,00 kao pobednik turnira, i da nije medju favoritima cak ni za medalju, cim je ulazak Srbije u Finale kvotirano sa 8,00. Pa bolje bi bio kvotiran Damir Dzumhur na ultrabrzim podlogama i servisom gorim od drugog servisa Simone Halep, nego Srbija sa Jokicem, zar ne? Ali, ja se pre svega divim sebi, zbog toga sto kladionice misle bas kao i ja. Moj najveci problem je kako da iskoristim svoje znanje da Srbija nece doci ni do medalje, a kamoli do Finala, i kako da naplatim to znanje. Veliki bet365 nudi kvotu od 2,75 da ce reprezentacija Srbije biti eliminisana u cetvrtfinalu, a 2,05 u polufinalu, a problem je sta izabrati od ovoga. Ja ne znam da li ce Srbija ikada vise moci da skupi na jednom mestu ovako kvalitetan roster na papiru, ali sam siguran da kladionice znaju sta rade kada nude kvote od 19,00 da ce Srbija biti pobednik turnira, odnosno kvotu 8,00 da ce uci u Finale. A evo i sta ja mislim da je razlog. Iako jos nije proslo ni mesec dana od kraja Evropskog Prvenstva u fudbalu, ja ne znam da li se neko uopste seca poteza Dani Olma iz 90-og minuta Finala sa Englezima, kada su englezi krenuli na sve ili nista, i kada je lopta nakon kornera engleza vec usla u gol, a Olmo “iz nigde” sa gol-linije spasao i pobedu i titulu Spanije. To mozda jeste ili nije potez celog turnira, ali onakvu radost jednog igraca, a pogotovo saigraca ja nisam video u zivotu kod postizanja golova, a kamoli spasavanja gola. Onakvu radost, onakvo grljenje ne zbog postignutog, vec zbog spasenog gola, kao najveci stepen timske igre, treba pokazivati svim polaznicima svih trenerskih skola na svetu. Selektor kosarkaske reprezentacije Srbije je izabrao da ovako slicno timsku igru reprezentacije Srbije na Svetskom Prvenstvu u Manili, podredi individualnom kvalitetu Jokica, sto bi svako uradio da je na njegovom mestu. Osim mene, naravno. Ja nikada nisam bio vecina, pa mislim da ce Jokic, a narocito Micic da sruse sve iza sebe, pa ce biti interesantno videti da li je kvota od 19,00 da Srbija osvaja turnir ili 8,00 da ulazi u Finale poklon, greska ili odlicna procena kladionica. Jokic nikada nije pokazivao entuzijazam ka igranju za reprezentaciju, vec je na to gledao razumno. Ovoga puta je, kao i uvek, intervenisao Predsednik, a ja sam siguran da kladionice cak i to znaju, pa navlace neznalice da igraju na Srbiju. Kako prolaze reprezentacije koje timski duh bespotrebno podrede individualnom kvalitetu jednog igraca mogli ste da vidite na primerima Francuske, Portugala i Hrvatske na tek zavrsenom fudbalskom Evropskom Prvenstvu, ili na primeru Slovenije sa Doncicem. Ja mislim ili procenjujem ili predpostavljam da je reprezentacija Srbije pozivom Predsednika Jokicu da ucini napor da ipak igra za reprezentaciju svoje zemlje, dosta toga dobila, ali mnogo vise izgubila, bas kao sto kazu i kvote, gde po kladionicama, vicesampioni sveta nisu ni medju prva tri kandidata za titulu, iako imaju u rosteru trostrukog Mvp Nba lige. Ali nema veze, yebes Srbiju, yebes musku kosarku, hajde da svi zajedno vidimo da li u zenskoj kosarkaskoj reprezentaciji Usa ima barem jedna zena, ili ipak sve uriniraju stojeci, posto je pobeda amerikanki protiv Japana kvotirana sa 1,01  
    • SJK - FC Lahti više od 2,5 gola @1,60 GL!
    • Uspio sam ući u račun i vratili su stanje, tj. novce...  @noja57 radi se oko 4-5 tisuća eura dobiti, ali na sport koji nije baš zastupljen ili popularan...inače isto sam godinama igrao normalno, public betove i uredno je sve funkcioniralo, dok nisam ovo krenuo... Samo ću kao i kad su mi prvi račun zatvorili reći, dok gubiš onda im valjaš 😁
    • Ove jedan dugorocan za kraj Olimpijade:
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use