Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 29.08.2015


PaoNaLazio

Recommended Posts

Newcastle Utd-Arsenal 2 1.62

 

Arsenal je lose poceo ligu ima po 1 poraz,pobedu i remi,i on prosto ovde mora da pobedi jer bi mu ukoliko City dobije Watford,veoma odmakao i tesko bi se Arsenal povratio u borbi za titulu.Inace,Arsenal je u medjusobnim mecevima ova dva tima pobedio na poslednji 7 meceva.Tako da ocekujem ovde Pobedu Arsenala.

 

Bournemouth-Leicester 2 3.40 

 

Leicester nesumnjivo igra odlicno poslednje vreme,u njihovih poslednjih 15 utakmica  u svim takmicenjima imaju samo jedan poraz i to od Celsija prosle sezone.Bournemouth je na iznenadjenje svih u prva tri kola bez poraza,ali ne misli da ce sutra biti konkurent Leicester.U njihova dva medjusobna meca,oba puta je Leicester izlazio kao pobednik.

Link to comment
Share on other sites

Grčka(-5.5)-Litva 1 @ 1.85 Unibet/888sport

 

Grčka ima odličnu ekipu. 4 NBA igrača,Spanulisa o kojem ne treba trošit riječi  a i ostli igrači im igraju u top europskim klubovima. Definitivno će jako daleko na euru. Ovo im je treća utakmica u 3 dana. Igra se u Grčkoj obje su pobjedili. Prvo Nizozmesku 12 razlike i onda Trusku samo 4 al Turci izgledaju jako dobro. Ti isti Turci su prvi da tukli Litvu 18 razlike. Litva nema jaku momčad ko inače. Mi smo ih bili izdominirali u Litvi. Vodili smo stalno preko 20 razlike i onda su na kraju spustii na 10. Istina tad su bili bez Valanciunasa al nemaju oni neku kvalitetu ni s njim. Ovdje očekujem laganu pobjedu Grka

Link to comment
Share on other sites

NIZOZEMSKA: Eredivisie

 

4. kolo | HERACLES - TWENTE | 20:45 | 

 

Analiza: http://www.svijetkladjenja.com/analize/nizozemska-eredivisie-heracles-twente/

 

Sutra me vjerojatno nema, pa ću vam još noćas postaviti ovo, očekujem i pad koeficijenata do jutra, a još veći i do samog početka utakmice. 

 

Pronašao sam na par mjesta i bolje koeficijente od ovog na Bet365, no nemam račune na njima, a i razlika nije velika. 

 

Sretno.

Link to comment
Share on other sites

18:00 Buducnost - Rostov
 

Pick +3,5 Rostov 1.85 2/10 bet365
 

Ovo jednostavno moram probati,jeste riskantno ali..
 

Nakon zavrsetka muskog rukometnog turnira "Vardar" na redu je i zenski rukometni turnir "Vardar".Dvije grupe po 3 predstavnika odnosno u prvoj grupi Buducnost,ruski Rostov i svedski Savehof dok je u drugoj grupi domacin Vardar,njemacki Leipzig i hrvatska Podravka.Realno gledano Buducnost je najveci favorit turnira.Pa da krenemo nesto o ekipama.

 

Buducnost je trenutno prvak evrope odnosno pobjednik proslogodisnjeg izdanja lige prvaka.Klub koji predvodi Dragan Adzic je odigrao ligu prvaka bukvalno bez greske.Strasne igracice je imao na raspolaganju Adzic tipa Neagu,Bulatovic,Cvijic,Mehmedovic,Raicevic i na golu sjajna Woltering.Woltering je na kraju sezone napustila Buducnost i otisla u Dortmund tako da je malo veci problem golman kod njih jer jako tesko je zamjeniti ovu Njemicu.Trenutno prvi golman je Marta Zderic koja je prvi golman hrvatske reprezentacije.Sem nje tu su Ana Rajkovic i Ljubica Nenezic.Tim sem Woltering su napustile i Rajčić, Dalbi i Nikolić a klub Buducnost je doveo tek Jovanu Kovacevic kazu buducnost zenskog rukometa u Srbiji.Takoder Buducnost se okrenula mladim igracima iz svog pogona i neke igracice su bile na treninzima sa prvim timom.Vec su odigrale jedan turnir u Rumuniji gdje su zavrsile kao drugoplasirane.Dobile su Rostov na tom turniru 26:23,zatim izgubile od rumunskog tima Baia Marea 23:22 i to je bio prvi poraz nakon godinu dana bez izgubljene utakmice.U finalu su izgubile od mocne ekipe CSM Bucurestia 27:26.

 

Sto se ipak ruske ekipe tice one su tada izgubile 3 razlike od Buducnosti,igrale su egal mec do prvog poluvremena.Pobjedile su takoder Baia Mare 25:29 sto je odlican rezultat.Ove godine imaju stvarno velike ambicije u ligi prvaka,jace su za Katrin Lunde(golman).U timu su ostale udarne mete tipa Managarova,Ekatarina,Bobrovinkova,Shymkute..One na ovaj turnir dolaze u istom izdanju kao i na turnir u Rumuniji.Ono sto sam zaboravio reci gore da im se i Gyora takoder prikljucila i Anna Sen koja je protiv Buducnosti uvalila 3 gola dok je protiv Baia Marea 6 golova.

 

Ono sto zelim za kraj reci to je da Dragan Adzic na ovaj turnir dolazi bez Kace Katarine Bulatovic koja je zadobila uderac u finalu protiv CSM Bucurestia.Vidicemo oce li Adzic riskirati sa Neagu i Mehmedovic,prva ima problema sa zadnjom lozom dok Mehmedovic ima probleme sa ramenima.Bez Neagu i Bulatovic Buducnost je skroz drugaciji tim,veliki lideri uzimaju suteve kada niko ne smije,dva velika golgetera.I u prvoj utakmici na turniru u Rumuniji da nije bilo gresaka od igracica Rostova vjerujem da bi mec bio egal,no grijesile su i Buducnost je stigla do prednosti od 4 gola,imala jedno vrijeme i po 5 razlike.

 

Ukoliko dobro zadze Cvijic na crti jako ce tesko biti Buducnosti ma da ocekujem da ce igrati i Neagu i Mehmedovic koliko to ni sam ne znam.Buducnost je trenutno po meni najjaca ekipa u Evropi sto se zenskog rukometa tice da je ostala Woltering i ove godine bi se prosetali ligom prvaka,ove godine bit ce malo teze jer tu je Bucuresti koji je doveo Gullden i jos par vrhunski igracica.Ukoliko takoder Rostov dopusti nesto brzu igru to ce im ici u primjer kao protiv Baia Marea kada su brzo rjesavale pogotovo u drugom poluvremenu.

Link to comment
Share on other sites

Nisam pisao u analizama, ali naišao sam još jedan vrlo zanimljivi susret u Premier League:

 

Stoke - WBA  1, 1.95

 

Stoke je protiv WBA skupio do sada najviše bodova od svih momčadi u Premier League, a igra na svom stadionu koji je već tradicionalno za goste jedno od najneugodnijih gostovanja u ligi. Uz sve to Stoke ima sjajnu momčad i to više nije momčad kakvu je stvarao Tony Pulis trenutni manager WBA, koja je težila nabacivanjima i dugim loptama. Shaqiri je sve oduševio u svom debiju za Stoke što nije iznenađenje, jer se radi o sjajnom igraču, također u svojim redovima imaju dosta bivših igrača Barcelone kao što su Afellay, Muniesa i povratnik u momčad Bojan, ali i još nekih vrlo dobrih igrača kao što su Diouf, Arnautović i dr.. Sve u svemu Stoke je jedna zanimljiva momčad. WBA dolazi na ovo gostovanje bez Berahina koji je još uvijek u kombinacijama za prelazak u neki drugi klub, a radi se o najboljem strijelcu Pulisove momčadi. Također WBA nije ušao posebno dobro u sezonu, a ozljeđeni su im Brunt i Forster dvojica igrača iz prvog sastava.

Link to comment
Share on other sites

ajmo ljudi zlatne, dajte nesto da uplatim za sutra neki 5-6 tipova :D

jer koliko i da mislim, koliko i da analizujem dzaba je , nece me sreca :)  pa video sam ovdje da cesto pogodjite pa mogu da upali za sutra , haha :D

fakt je da ste bolji tipseri od Makedonaca  :lol:  :D

 

moj savjet je npr ja pratim dosta tenis i rukomet i ispratim dosta puta meceve nogometa od goxa i ekipe,i npr sutra je skroz slaba ponuda tenisa jer je kraj tjedna i finala polufinala su uvijek sjebana za prognozirat tako da ja ti savjetujem da sacekas ponedjeljak i utorak prvo kolo us opena tamo stvarno mozes dobre pare zaradit  i plus ako mislis nesto zaradit neide preko noci , prikupljaj informacije otvori si online racune puno bolje neko zemaljske nez dal i makedonij uzimaju porez u hrv da pa ono  i imaju super opciju cash out i bolje razrade i sve u svemu bolje je mos uplatiti u sekundi nemoras se micat iz naslonjaca 

Link to comment
Share on other sites

moj savjet je npr ja pratim dosta tenis i rukomet i ispratim dosta puta meceve nogometa od goxa i ekipe,i npr sutra je skroz slaba ponuda tenisa jer je kraj tjedna i finala polufinala su uvijek sjebana za prognozirat tako da ja ti savjetujem da sacekas ponedjeljak i utorak prvo kolo us opena tamo stvarno mozes dobre pare zaradit  i plus ako mislis nesto zaradit neide preko noci , prikupljaj informacije otvori si online racune puno bolje neko zemaljske nez dal i makedonij uzimaju porez u hrv da pa ono  i imaju super opciju cash out i bolje razrade i sve u svemu bolje je mos uplatiti u sekundi nemoras se micat iz naslonjaca 

imam ja brate online account iz 365 vec 1 godinu skoru :D ali nemam sa cime da pocnem, jer uplacujem po 1 euro jer ne radim i tako, slabo sa parama , a i u utorak mi je rodjendan mozda cu doci do neke love i stavit na racunu :P oko 10 eura..xD  sarnit cu ja neki tekit i sutra i nedjela, i naravno da cu pisat US Open , kombinirat cu iz ovdje nesta pa vidimo :D

inace zabranjeno je u Makedonija onlajn kladjenja, ne placa se porez na te pare i zato, ako me uhvate j*bat ce mi mater :D i plus povlacim pare direktno iz karticu, vec 1 godina nije mi dosla inspekcija, nadam se da nece doci nikad :)

i moze neki linkove iz vase Hrvatse onlajn kladionice da vidim kako stoji stvare, mozda svidja mi se i otvorim tamu racun :D

samo ne mozzart, zato sto nema jos za Makedoniju onlajn :) 

Pozdrav

Link to comment
Share on other sites

15.00    Jokerit - CSKA     X2     1.45


 


Najtezi moguci test za Jokerit do sada,


Finci su dobro poceli sezonu,dve utakmice-dve pobede i kao sto rekoh,danas im stize mocni CSKA.


Sta ocekivati danas od meca?


Odmah da se zna ,da je na papiru daleko ispred CSKA i koliko god se cinilo da je Jokerit u ova dva kola sjajno krenuo(jeste ako se gledaju rezultati,ne toliko sama igra,),mislim da je danas prednost za Ruse veca...


Jeste,Jokerit tukao Cherepovec 3-2,ali igra nije bila ohrabrujuca uopste...onda im dolazi Novgorod,ekipa koja je prosecnog sastava i koja ce i ove sezone da zavrsi negde izmedju 8-12 mesta..njih su tukli sa 5-1..ok,super je to,medjutim,Novgorod je kilometrima daleko iza CSKA.


Sa druge strane,CSKA je imala dva teska rivala,dva jaka derbija(SKA i Spartak) i resila u svoju korist.


U ekipi CSKA bukvalno je tesko naci slabu tacku...od odbrane do napada..sve sami elitni igraci!


Da ne nabrajam sada ovde sva ta imena,onaj ko malo prati vise hokej,zna o cemu pricam...


Ja na ovaj mec gledam ovako...jeste Jokerit dobra ekipa,sve stoji,ali CSKA je CSKA..i u ovoj ranoj fazi takmicenja mu dajem prednost..pomenucu samo da je prosle sezone  CSKA izgubio samo 5 meceva od 30 na strani...

Link to comment
Share on other sites

Analize sa portala...

 

 

(svaka analiza otvara se u novom prozoru a preporuka je otvoriti naravno sve ;) )

 

Premier League: Liverpool - West Ham

 

Premier League: Tottenham - Everton

 

Bundesliga: Bayern Munchen - Bayer Leverkusen

 

Primera: Real Sociedad - Sporting Gijon

 

Primera: Real Madrid - Real Betis

na real sociedad-sporting gijon ima u betu granica od 5.5 sa 1,83 koef :D

Link to comment
Share on other sites

 

15.00    Jokerit - CSKA     X2     1.45

 

Najtezi moguci test za Jokerit do sada,

Finci su dobro poceli sezonu,dve utakmice-dve pobede i kao sto rekoh,danas im stize mocni CSKA.

Sta ocekivati danas od meca?

Odmah da se zna ,da je na papiru daleko ispred CSKA i koliko god se cinilo da je Jokerit u ova dva kola sjajno krenuo(jeste ako se gledaju rezultati,ne toliko sama igra,),mislim da je danas prednost za Ruse veca...

Jeste,Jokerit tukao Cherepovec 3-2,ali igra nije bila ohrabrujuca uopste...onda im dolazi Novgorod,ekipa koja je prosecnog sastava i koja ce i ove sezone da zavrsi negde izmedju 8-12 mesta..njih su tukli sa 5-1..ok,super je to,medjutim,Novgorod je kilometrima daleko iza CSKA.

Sa druge strane,CSKA je imala dva teska rivala,dva jaka derbija(SKA i Spartak) i resila u svoju korist.

U ekipi CSKA bukvalno je tesko naci slabu tacku...od odbrane do napada..sve sami elitni igraci!

Da ne nabrajam sada ovde sva ta imena,onaj ko malo prati vise hokej,zna o cemu pricam...

Ja na ovaj mec gledam ovako...jeste Jokerit dobra ekipa,sve stoji,ali CSKA je CSKA..i u ovoj ranoj fazi takmicenja mu dajem prednost..pomenucu samo da je prosle sezone  CSKA izgubio samo 5 meceva od 30 na strani...

 

Bolje je samo 2,2,30 kvota,slazem se sa tobom,previse dizu u nebo Jokerit zbog dve pobede na pocetku.Ovde mislim da ce biti laka dvica.

Link to comment
Share on other sites

Pozz ljudi, ja sam novi clan nisam imao nalog ali sam vas pratio vec neko vreme, jutros sam odlucio da se prikljucim ovoj prici te evo mojih predloga za danas:

 

20:45 Milan - Empoli pk1 (poluvreme ili kraj1) 1.36 @planetwin365

 

Milan je ove sezone ulozio dosta novca pa samim tim ocekuju plasman u Evropska takmicenja. Imali su los start (poraz od Fiorentine) i u ovoj utakmici od samog pocetka moraju da krenu ofanzivno i na pobedu. Sa druge strane skromna ekipa Empolija kojoj je cilj ostanak u ligi po mom misljenju ovde nema sta da trazi.

 

13:45 Newcastle - Arsenal tm11+ (domacin daje najmanje 1 gol na mecu) 1.60@planetwin365

 

Newcastle se silno pojacao ove sezone i sigurno im nije cilj da budu u donjem delu tabele. U prva 3. meca nisu uspeli da zabeleze pobedu (uzeli 2. boda) u proslom mecu protiv Man. utd-a su pokazali da znaju da igraju i ja verujem da ce gol doci u ovom mecu. Sa druge strane Arsenal nije imao strart iz snova, nisu pokazali tako reci nista. Odbrana im je i ove sezone katastrofa (po mom misljenju) i samim tim verujem da ce primiti bar jedan gol.

 

15:30 Koln - Hamburg GG (oba tima daju najmanje po jedan gol) 1.72@planetwin365

 

Po mom misljenju Koln ce biti iznenadjenje sezone. Imaju vrlo dobar start, par poznatijih igraca. Prvo kolo pobedili Stutgart, drugo kolo nereseno sa Wolfsburgom (u oba meca dali gol). Ovaj mec igraju kuci i imaju neku vrste obaveze prema navijacima. Sa druge strane Hamburg lose pocinje debaklom protiv Bayerna (0:5) u drugom kolu su savladali Stutgart (3:2) i time pokazali da umeju igrati napred. Ocekujem otvoren mec i goleadu, te se nadam da ce napadaci sa obe strane imati dobar dan i postici bar po gol.

 

18:30 Bayern m - Bayer l 1&3+ (Bayern pobedjuje uz najmanje 3 gola na mecu) 1.78@planetwin365

 

Ovo ce biti pravi derbi. Veliki Bayern protiv Leverkusena koji je na krilima posle prolaza u grupnu fazu Lige sampiona. Naravno Bayern je favorit bez dileme i sigurno ce to opravdati danas jer nemaju prostora za losije rezultate posle silnog pocetka Borusije Dortmund. Sa druge strane Leverkusen je pre samo par dana igrao protiv Lazia i verujem da ce trener imati malo problema zbog umora igraca ili tome slicno. Dodatak uz gore pomenuti tip bi mogao biti GG (oba tima daju bar po jedan gol na mecu) 1.91@planetwin365

Link to comment
Share on other sites

Goksime,sta mislis na Bournemouth-Leicester-2 i 3+,ovo su dva autsajdera iako su bez poraza,i igraju na dosta golova,a Leicester je po meni kvalitetnija ekipa i mislim da ce ovde slaviti

Ne znam na kojem mjestu tabelu i ostalu statistiku pratiš, ali moram ti reć da Bournemouth ima 2 poraza u prva tri kola.

Usput pozdrav svima, novi sam na forumu, i sretno!

Link to comment
Share on other sites

Želim dobrodošlicu novim članovima :)

 

Vidim na forumu dosta projedloga što mi je drago, pa da kao i obično i ja pridonesem svojima... Moguće da ću kroz dan dodati još toga, pa za sad ono što se nešto ranije igra...

 

Newcastle - Arsenal

 

Arsenal je jedna od ekipa koja me je više puta lijepo zeznula ove godine za jako lijepe dobitke. Zadnji put bilo je to protiv Liverpoola, a i protiv West Hama su uspjeli nemoguće protiv West Hama koji je nakon toga nanizao dva poraza, ali eto to je nogomet...

Arsenal protiv Liverpoola nije bio ista ekipa. prvo poluvrijeme odigrali su katastrofalno, dok su drugo bili znatno bolji, dominirali, naravno imali posjed, ali nekoliko šansi, prilika, dominaciju nisu uspjeli pretočiti u gol i ostalo je 0:0 iako utakmica je bila zanimljiva i prepuna prilika.

Dake Arsenal na startu sezone u dvije utakmice u nizu na Emiratesu još nije postigao gol, mislim da je to stvarno raritetni podatak.. Newcastle je doživio dosta promjena, ali i dalje su simbol za crvene kartone i nešto grublju igru za engleske pojmove. 

 

Nakon svega prikazanog ove dvije ekipe ove sezone, odigrao sam na Arsenal koji vjerujem da će se nametnuti od prve minute te tražiti uvjerljivu pobjedu. I Wenger je svjestan da imaju loše otvaranje sezone i mislim da će dati maksimum u ovoj utakmici. 

 

Uz sve odabrao sam i sigurniju varijantu a to je da ARSENAL pobjeđuje jedno poluvrijeme, pa tako ako se i desi da npr. Newcastle povede 2:0 na poluvremenu, meni je dosta da Arsenal smanji na 2:1 i oklada bi mi bila dobitna.. Meni stvarno genijalna opcija za klađenje, i mislim da sigurnije razrade u nogometu, osim da ekipa daje gol :D , nema.

 

Uz navedeno, moja preporuka tj. analiza na portalu SvijetKladjenja je Primera: Real Sociedad - Sporting Gijon

Utakmica sama po sebi nije možda previše atraktivna i ima i zanimljivijih danas, međutim neki podaci navedeni u analizi su meni bar zanimljivi.. ;)

 

 

LoSEvVq.png

 

 

aoW6ehq.png

 

 

AvhjmGG.png

 

Nadajmo se da će vikend dobro početi, a i proći ;) 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Danas cu se drzati ukupne kvote samo do 1,30 sto ako niste pohlepni, moze da bude sasvim pristojna kvota, a ako jeste, moze biti dobra osnova za narodni ili seljacki tiket, pa mozete sebi da dodajete jos pet, deset, trideset ili vise utakmica u zavisnosti od toga koliko metara zelite da bude dugacak vas tiket. Crvena Zvezda vs Mladost, srpsko prvenstvo, jedinica kao kuca, kvota 1,10 Usa vs Srbija, muska kosarka, Olimpijske Igre, jedinica, kvota 1,10 Paok prolazi dalje Borca iz Banja Luke, Liga Prvaka, kvota 1,08 (sreda) Ukupna kvota 1,30 Ja ove kvote, da sam vlasnik kladionice, ne bih ni dozvolio da se odigraju u mojoj kladionici. O Crvenoj Zvezdi u srpskom prvenstvu ne zelim ni da trosim tastaturu, ali samo da kazem ostalim kolegama sa Foruma, da je ovo tripla za kolege kojima pohlepa nije ostetila razum. Pohlepne kolege mogu umesto ciste jedinice na Zvezdu, dodati pobedu Zvezde i over 1,5 gol na utakmici, i vec ce vam ukupna kvota skociti na 1,45 a da ne govorimo o nekim kombinacijama da ce Zvezda dati vise od gola, da ce prva postici gol na utakmici, da ce pobediti u kornerima, ili (mozda) i pobediti iz poluvremena. O amerima i srbima na Olimpijskim Igrama cu napisati nekoliko recenica na kraju posta, a da Paok prolazi Borca sam stavio u ovaj dobitni tiket samo da rezervisem ovu kvotu dok nije jos vise pala. Ko ima dovoljno maste, a previse pohlepe u sebi, moze ove predloge izmeniti, pa recimo dodati jedinicu na Malme protiv Siriusa, svedska prva liga po kvoti od 1,25 i vec cete dobiti ukupnu kvotu od 1,65. A ako zelite jedinicu na Malme i pobedu Zvezde samo da ne bude rezultatom 1:0, onda cete dobiti ukupnu kvotu od 1,81 (pobeda Zvezde i over 1,5 gol na utakmici, jedinica na amere, Paok prolazi dalje i jedinica na Malme). Da ne govorim da ako mislite da kada reprezentacija Usa vec pobedjuje Srbiju, da ce to verovatno biti vise od 3 razlike, onda ce ukupna kvota preci cak i 2,00. Dakle, sve je na vama i tome koliko ste pohlepni, i sta zelite od zivota ili kockanja. Samo da kazem nesto o ovom mecu svedske lige izmedju Malme-a i Siriusa. Ja zaista imam vagon tiketa gde cekam ovu jedinicu koju sam napao jos tokom sedmice, kao da sutra nece biti vise kockanja. U medjuvremenu sam malo izgubio od entuzijazma, posto ovaj Malme igra kao dopingovan, vec su se odlepili u prvenstvu, a pre samo tri dana su vec odigrali evropsku utakmicu gde su se raspucali kao Arsenal, tamo gde uopste nije vazno. Ne kazem da ne verujem vise u jedinicu, naprotiv, da danas igramo svetu Poslednju Sansu, morao bih dobro da razmislim da li bi moj dobitni predlog bio pobeda Zvezde i over 1,5 gol na utakmici po kvoti od 1,22 ili cista jedinica na Malme, iako mislim da bi bilo ovo prvo. Hocu da kazem, da sam poceo i sa odbranama sa X-om, neresenim ishodom na mecu Malmea, da bih imao sta sutra da jedem, ako Malme danas slucajno ne pobedi. Samo da ponovim, da su ova dva protivnika vec igrala pre samo sedam dana u jednom neverovatnom mecu, i da je Sirius lagano poveo vec u prvom poluvremenu sa 2:0, da bi Malme izjednacio do 72-og minuta, pa su opet primili gol jer su budale, a onda za samo osam minuta rezultat od 2:3 preokrenuli u 4:3, majko moja. Ipak ne zaboravite da jedinica na Malme nije u mom osnovnom predlogu za ukupnu kvotu do 1,30 vec samo za pohlepne kolege sa Foruma, iako ih imam na cekanju u vagonu punom tiketa. Kosarkaska reprezentacija Usa ce biti bolje plasirana na OI od Srbije, kvota 1,10 Kontinent sa kojeg dolazi buduci pobednik kosarkaskog turnira – Amerika, kvota 1,10 Zenska kosarkaska reprezentacija Usa osvaja kosarkaski turnir na Oi, kvota 1,08 Ukupna kvota 1,30 Izgleda da ovi iz bet365 ipak citaju postove na ovom smesnom Forumu, jer jos nisam ni zavrsio post, a vec su oborili kvotu da ce ameri biti bolje plasirani na turniru od reprezentacije Srbije, i to ne oborili, vec prepolovili sa 1,10 na 1,05 sto je i dalje fenomenalna kvota. Da ponovim da cu o amerima i srbima na kraju posta, a ovde da kazem da veliki bet365 nudi u ponudi teritoriju odakle dolazi pobednik kosarkaskog turnira gde imate 1,10 na Ameriku protiv 7,00 na Evropu. Spavajte kao bebe, proverio sam umesto vas, i to potpuno besplatno, pojam “Amerika” podrazumeva americki kontinent, znaci za svaki slucaj imate i Canadu. Sto se tice pobede zenske kosarkaske reprezentacije Usa na turniru, to je kao da se kladite na teniski mec Serene Williams protiv neke lepe teniserke, poput nekada Ane Ivanovic ili sada Emme Raducanu. I dok ove lepe teniserke imaju najveci problem na mecu da li ce jako sunce i znoj pokazati nesavrsenosti na licu, kod Serene Williams je problem da li se ona uopste racuna u ljude, a kamoli u zene, cak i ako obrije brkove pre pocetka meca. Za zensku kosarkasku reprezentaciju Usa koju sam imao prilike da vidim, pravo pitanje je da li one uopste imaju prava da igraju na zenskom ili im je mesto na muskom turniru. Drugo pitanje je kako stoje sa analizama krvi i da li bas sve igracice iz rostera obavljaju malu nuzdu sedeci, ili ima neka koja te stvari radi stojeci. I kod ove triple, ako ste pohlepni, veoma lako mozete doci do ukupne kvote od 2,00 ako recimo dodate da Rijeka prolazi rumunskog drugoligasa u Ligi Evrope ili da srpski predstavnik Radnicki 1923 prolazi dalje crnogorskog predstavnika Mornara iz Bara u Ligi Conferencije, sto je po meni fix zivota, iako je prolaz srba kvotiran sa samo 1,10. Samo ako imate zenu, a ona ima karticu, predlozio bih da odigrate sa njenim novcem double sa dve pobede domacina Olimpijskih igara u kosarci, muske i zenske kosarkaske reprezentacije Francuske po ukupnoj kvoti od 1,36 Pobeda muske reprezentacije Francuske na startu turnira protiv Brasila je kvotirana sa 1,20 i ta jedinica mi se nista ne svidja, dok je pobeda zenske reprezentacije Francuske protiv Canade (ponedeljak) vec neka druga prica. Muska reprezentacija Francuske ima dobru ekipu na papiru, ali se meni ne svidjaju jer se turnir igra na parketu, a i nemam zenu ciju bi karticu koristio, a kamoli sa njom radio neke druge stvari, pa ovaj deo posta slobodno zaboravite. Plus sto dosta analiticara Brasil pominje kao mogucu nagaznu minu, u sta nisam bas najsigurniji. I za kraj da kazem nesto o amerima i reprezentaciji Srbije na kosarkaskom turniru na Olimpijskim igrama. Ovako kako je veliki bet365 postavio kvote za konacnog pobednika turnira, isto tako bih ja postavio kvote na konacnog pobednika svete Poslednje Sanse u sezoni 2024/2025 u prvoj, elitnoj, ali sa handicapom +10,5 na mene. Dakle, kvota na mene da cu biti pobednik Poslednje Sanse sa 11 ili vise poena razlike u odnosu na drugoplasiranog bi kvotirao sa fenomenalnih 1,16 (Usa pobednik turnira 1,16), drugoplasirani @unkdy 11,00 (Canada, pobednik turnira, kvota 11,00), treceplasirani @Fitoz 15,00 (Francuska, pobednik turnira,kvota 15,00) a za ostale upisite sami kvotu koju zelite (Srbija, pobednik turnira 19,00) Moram da kazem da se odavno nisam u necemu slozio sa svetskim kladionicama, kao sa ovom neverovatnom kvotom od 19,00 da ce vicesampion sveta osvojiti turnir, a ja bih cak i ponudio da sami upisete kvotu koju zelite da ce Srbija biti pobednik turnira, ali pod uslovom da meni uplatite, a ja cu vas isplatiti ako se to i desi. Po meni Srbija u ovom trenutku ima drugu ili trecu, a najverovatnije drugu najbolju reprezentaciju u svojoj istoriji, od kada postoje kao samostalna drzava. Rekao bih i da su uspeli da skupe najbolje sto imaju u ovom trenutku. Da ne poverujete da je vicesampion sveta sa onakvim rosterom kvotiran sa 19,00 kao pobednik turnira, i da nije medju favoritima cak ni za medalju, cim je ulazak Srbije u Finale kvotirano sa 8,00. Pa bolje bi bio kvotiran Damir Dzumhur na ultrabrzim podlogama i servisom gorim od drugog servisa Simone Halep, nego Srbija sa Jokicem, zar ne? Ali, ja se pre svega divim sebi, zbog toga sto kladionice misle bas kao i ja. Moj najveci problem je kako da iskoristim svoje znanje da Srbija nece doci ni do medalje, a kamoli do Finala, i kako da naplatim to znanje. Veliki bet365 nudi kvotu od 2,75 da ce reprezentacija Srbije biti eliminisana u cetvrtfinalu, a 2,05 u polufinalu, a problem je sta izabrati od ovoga. Ja ne znam da li ce Srbija ikada vise moci da skupi na jednom mestu ovako kvalitetan roster na papiru, ali sam siguran da kladionice znaju sta rade kada nude kvote od 19,00 da ce Srbija biti pobednik turnira, odnosno kvotu 8,00 da ce uci u Finale. A evo i sta ja mislim da je razlog. Iako jos nije proslo ni mesec dana od kraja Evropskog Prvenstva u fudbalu, ja ne znam da li se neko uopste seca poteza Dani Olma iz 90-og minuta Finala sa Englezima, kada su englezi krenuli na sve ili nista, i kada je lopta nakon kornera engleza vec usla u gol, a Olmo “iz nigde” sa gol-linije spasao i pobedu i titulu Spanije. To mozda jeste ili nije potez celog turnira, ali onakvu radost jednog igraca, a pogotovo saigraca ja nisam video u zivotu kod postizanja golova, a kamoli spasavanja gola. Onakvu radost, onakvo grljenje ne zbog postignutog, vec zbog spasenog gola, kao najveci stepen timske igre, treba pokazivati svim polaznicima svih trenerskih skola na svetu. Selektor kosarkaske reprezentacije Srbije je izabrao da ovako slicno timsku igru reprezentacije Srbije na Svetskom Prvenstvu u Manili, podredi individualnom kvalitetu Jokica, sto bi svako uradio da je na njegovom mestu. Osim mene, naravno. Ja nikada nisam bio vecina, pa mislim da ce Jokic, a narocito Micic da sruse sve iza sebe, pa ce biti interesantno videti da li je kvota od 19,00 da Srbija osvaja turnir ili 8,00 da ulazi u Finale poklon, greska ili odlicna procena kladionica. Jokic nikada nije pokazivao entuzijazam ka igranju za reprezentaciju, vec je na to gledao razumno. Ovoga puta je, kao i uvek, intervenisao Predsednik, a ja sam siguran da kladionice cak i to znaju, pa navlace neznalice da igraju na Srbiju. Kako prolaze reprezentacije koje timski duh bespotrebno podrede individualnom kvalitetu jednog igraca mogli ste da vidite na primerima Francuske, Portugala i Hrvatske na tek zavrsenom fudbalskom Evropskom Prvenstvu, ili na primeru Slovenije sa Doncicem. Ja mislim ili procenjujem ili predpostavljam da je reprezentacija Srbije pozivom Predsednika Jokicu da ucini napor da ipak igra za reprezentaciju svoje zemlje, dosta toga dobila, ali mnogo vise izgubila, bas kao sto kazu i kvote, gde po kladionicama, vicesampioni sveta nisu ni medju prva tri kandidata za titulu, iako imaju u rosteru trostrukog Mvp Nba lige. Ali nema veze, yebes Srbiju, yebes musku kosarku, hajde da svi zajedno vidimo da li u zenskoj kosarkaskoj reprezentaciji Usa ima barem jedna zena, ili ipak sve uriniraju stojeci, posto je pobeda amerikanki protiv Japana kvotirana sa 1,01  
    • SJK - FC Lahti više od 2,5 gola @1,60 GL!
    • Uspio sam ući u račun i vratili su stanje, tj. novce...  @noja57 radi se oko 4-5 tisuća eura dobiti, ali na sport koji nije baš zastupljen ili popularan...inače isto sam godinama igrao normalno, public betove i uredno je sve funkcioniralo, dok nisam ovo krenuo... Samo ću kao i kad su mi prvi račun zatvorili reći, dok gubiš onda im valjaš 😁
    • Ove jedan dugorocan za kraj Olimpijade:
    • Posto  krece Olimpijada , da pocnem  malo  sa kosarkom.
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use