Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Imam jedan hot pick za sutra, radi se o utakmici Hertha-Hoffenhiem. Dok bet365 daje 1.9 na over 4 cards, granica je malo veca u WilliamHillu, ali je zato na over 4.5 WH daje neverovatnih 3.10. Mislim da se radi o pogresno postavljenom koeficijentu i da nuditi 4.5 po kvoti 3.10 je malo mnogo. Uzeci u obzir da su Hoffenheimu bodovi prekopotrebni, siguran sam da ce uciniti sve ne bi li uzeli koji bod u Berlinu. Sa druge strane, domacin ce ko uvek imati vatrenu podrsku mnogobrojnih navijaca po cemu je Hertha poznata. Imam osecaj da ce Hoffenheim povesti te da ce se igra otvarati vise i vise. 

Veoma bitno, utakmicu sudi G. Winkmann koji je relativno neiskusan sudija za Bundesligu. Verujem da iz toga razloga obe utakmice koje je ove sezone sudio kao glavni sudija su bile preko 4.5 kartona, tj obe utakmice su imali po 5 zuta i po jedan crveni karton. 

Dakle moj predlog je:

AbL5D.jpg

P.S. Ako ostali znaju nesto vise o sudiji ili tekmi, pisite ispod posta :)

Objavljeno (edited)

Imam jedan hot pick za sutra, radi se o utakmici Hertha-Hoffenhiem. Dok bet365 daje 1.9 na over 4 cards, granica je malo veca u WilliamHillu, ali je zato na over 4.5 WH daje neverovatnih 3.10. Mislim da se radi o pogresno postavljenom koeficijentu i da nuditi 4.5 po kvoti 3.10 je malo mnogo. Uzeci u obzir da su Hoffenheimu bodovi prekopotrebni, siguran sam da ce uciniti sve ne bi li uzeli koji bod u Berlinu. Sa druge strane, domacin ce ko uvek imati vatrenu podrsku mnogobrojnih navijaca po cemu je Hertha poznata. Imam osecaj da ce Hoffenheim povesti te da ce se igra otvarati vise i vise. 

Veoma bitno, utakmicu sudi G. Winkmann koji je relativno neiskusan sudija za Bundesligu. Verujem da iz toga razloga obe utakmice koje je ove sezone sudio kao glavni sudija su bile preko 4.5 kartona, tj obe utakmice su imali po 5 zuta i po jedan crveni karton. 

Dakle moj predlog je:

AbL5D.jpg

P.S. Ako ostali znaju nesto vise o sudiji ili tekmi, pisite ispod posta.

Iskreno ni meni nije jasno otkud toliki koef na WH. Unibet ima isto granicu od 4,5 kartona i daju 1,85. Mislim da je value ovaj koef i jako silijepo to uocio ;)

Sada sam malo gledao tog suca i nebitno je koju ligu sudi, dali prvu, drugu ili trecu redovito ide preko ove granice, pa tako mislim da ce i danas. Sudio je u kupu utakmicu Wolfsburg-Bayer i tu je podijelio 4 zuta kartona iako se zna da je Bayern tu utakmicu prakticki rijesio u prvih pola sata igre jer je vec tada imao rezultat 3-0.

Edited by jere
Objavljeno

Iskreno ni meni nije jasno otkud toliki koef na WH. Unibet ima isto granicu od 4,5 kartona i daju 1,85. Mislim da je value ovaj koef i jako silijepo to uocio ;)

Sada sam malo gledao tog suca i nebitno je koju ligu sudi, dali prvu, drugu ili trecu redovito ide preko ove granice, pa tako mislim da ce i danas. Sudio je u kupu utakmicu Wolfsburg-Bayer i tu je podijelio 4 zuta kartona iako se zna da je Bayern tu utakmicu prakticki rijesio u prvih pola sata igre jer je vec tada imao rezultat 3-0.

Germania nudi 3.5 kartona uz kvotu 1.65 :)

Objavljeno

Pozdrav kolege!

Znam da ovo ide pod topic online kladionice, al mi se je dogodilo danas, pa čisto da was upozorim.

Otvorio sam račun u William hillu najviše zbog vaših odličnih prognoza na kartone.

Račun imam otvoren dva tjedna, i u ta dva tjedna sam odigrao sedam oklada, od toga 6 gubitnih i jednu dobitnu.

Ova dobitna je bila onaj sure bet od prije dva tjedna, oklada na kartone Borussia D- Schalke gdje se kombinirajući sa okladom u Bet365 moglo zaradit, ali ni to nisu bili neki ogromni novci.

Danas želim odigrat ovu vašu prognozu na kartone u Hertinoj ukatmici za 20 eura, i oni mi smanje ulog na samo 1.36 eura.

Išao sam na korisnički chat, i objasne mi da je njihov menagement tako odlučio. Nisam ovo očekivao od ovakve poznate kuće, baš klošarski od njih.

Opostite što sam ovo stavio na ovaj topic, al da budete upozoreni.

Objavljeno

Pozdrav kolege!

Znam da ovo ide pod topic online kladionice, al mi se je dogodilo danas, pa čisto da was upozorim.

Otvorio sam račun u William hillu najviše zbog vaših odličnih prognoza na kartone.

Račun imam otvoren dva tjedna, i u ta dva tjedna sam odigrao sedam oklada, od toga 6 gubitnih i jednu dobitnu.

Ova dobitna je bila onaj sure bet od prije dva tjedna, oklada na kartone Borussia D- Schalke gdje se kombinirajući sa okladom u Bet365 moglo zaradit, ali ni to nisu bili neki ogromni novci.

Danas želim odigrat ovu vašu prognozu na kartone u Hertinoj ukatmici za 20 eura, i oni mi smanje ulog na samo 1.36 eura.

Išao sam na korisnički chat, i objasne mi da je njihov menagement tako odlučio. Nisam ovo očekivao od ovakve poznate kuće, baš klošarski od njih.

Opostite što sam ovo stavio na ovaj topic, al da budete upozoreni.

Ma meni non stop to rade, evo vodim još s njima bitku da mi vrate novce koje sam htio uložiti baš na utakmicu dortmund-schalke, na koju mi nisu dozvolili uplatu

Objavljeno

St.Etienne-Marseille gost daje gol 1,40

PAOK-Panetolikos 1 1,40 (Crni Tudore,ja sam mislio da si ti neki trener...)

Spartak M.-Krasnodar gost daje gol 1,40

Granada-Athletic B. over 1,5 1,35

Antwerp-Brussels 1 1,35 (+20)

Midtjyland-Gyor 2 1,35 22:22  :o

Ovako izgleda moj današnji listić za srednji ulog...obrazložiti ću sve ukratko

U susretima ove 2 ekipe većinom bude pogodaka. Ozljede će danas krojiti sastav St.Ettiena, iako gosti ne stoje baš najbolje na tablici imaju ekipu za puno bolje rezultate od ovoga i vjerujem da će zabiti pogodak.

PAOK ne briljira, zadnje kolo prije stanke su odigrali 3:3 kući sa najslabijom ekipom u prvenstvu ali unatoč tomeTudor je dobio podršku uprave i navijača te vjerujem da će im to vratiti današnjom pobjedom protiv ne toliko kvalitetnog gosta.

Spartak ima niz od 3 poraza, dok Krasnodar za poraz nezna 11 utakmica. Domaćini danas imaju ogromnih problema sa izostancima svojih ključnih igrača i nadam se da gost može doći do  barem jednog zgoditka.

Granada ove sezone svoju mrežu nijednom nije sačuvala a svega u 3 utakmice nije poentirala, Bilbao je u naletu i ne vidim razlog zašto ovdje nebi  bilo golova.

Belgijska košarka, Antwerp u prvenstvu ne stoji baš najbolje dok Brussels još nezna za gostujuću pobjedu. Kvalitetniji su, imaju dobra iskustva s njima i vjerujem u pobjedu domaćina.

I zadnji par ženska rukometna liga prvaka gdje Mađarice igraju u Danskoj u važnoj utakmici, sa povratnicom Gorbicz smatram da mogu dobiti domaće igračice i uzvratiti im za poraz u Mađarskoj.

Objavljeno

Čisto jedna moja konstatacija (koja ne mora biti točna, ali bih volio čuti i tuđe mišljenje)...gledam herta-hoffenheim, snijeg pojačava sve više i više, uveli su narančastu loptu već, 30-a minuta je, još uvijek 0 žutih...

u mojim očima, koef 2.0 za više od 3,5 žuta na liveu bet365 ima itekakvu vrijednost... ;) 

Objavljeno

NFL:

Chicago Bears - Denver Broncos

Jay Cutler under 240,5 yards  1,90 (888 sport)

Ovo igram iz dva razloga. Prvo ststistički i gledajući Broncose oni super brane pass. Dozvoljavaju samo 183 yardi dodavanjem a dok Cutler ima prosjek 255 yardi al danas mu ne igra prvi WR ekipe Jeffery. Druga stvar je vrijeme u Chicagu a igra se na otvorenom. Ovu noć je pao snjeg a temp za tekmu je oko -3 ali uz dosta vjetra. Po hladnoći i vjetru je najteže bacat pa ne očekujem puno yardi za Cutlera. Tu bi se još moglo odigrat i manje yardina QB Broncosa Osweilera kojem je granica 244,5 i to je po meni teško dohvtljivo iz sličnih razloga jer i obrana Bearsa je dobra protiv dodavanja (217 yardi po susretu) 

Minnesota Vikings - GB Packers

Adrian Peterson over 102,5 yards  1,90 (888 sport)

Peterson je najbolji RB lige i napad Vikingsa dosta ovisi o njemu. Danas igraju doma protiv divizijskog suparnika i ova utakmca je  značajna za borbu za prvo mjesto u diviziji. Pobjedom bi Minnesota pobjegla dvije pobjede ispred Green Baya i uz super divizijki skor to bi značilo i tri pobjede. U NFLu se na kraju ako su dvije ekipe unutar divizije iste gleda skor s ekipama unutar divizije. Uz taj značaj tekme obana Green Baya protiv probijanja nije baš sjajna i to bi Peterson i Vikingsi trebali iskoristiti.

I još dva undera:

Seattle Seahawks - SF 49ers   under 42,5  1,69

Houston Texans - NY Jets       under 42,5  1,71

Granice su 40,5 ali tu sam iskoristio napokon veću ponudu granica poena kod 888sporta/Unibeta i sad ih malo pohvaljujem. Do sam su imali samo jednu granicu a sad su ubacili još njih 10ak na svakih 2,3 poena.

O utakmicama. Sve ove ekipe su poznatije po svojim obranama nego po napadima. Još su 49ersi i Texansi imalo dosta problema s QB kroz sezonu i mjenjali su ih i ovdje ne očekujem da i jedna ekipa ne pređe 20 poena pa se može odigrati i ova granica 40,5 ali ovako rađe za sigurnost.

Još kaj bi se moglo probati po meni odigrati je:

Phi Eagels - TB Buccaneeres (+6,5)    2    1,92

Philadelphiji nema prvog QB a mijenja ga Sanchez o kojem nemam neko dobro mišljenje pa ne očekujem lagani pobjedu Eagelsa.

Atlanta Falcons - Ind Colts  under 47,5  1,90

Coltsi isto igraju s rezervnim i starim QB a dok Atlanta od kad sam ih stavio na dugoročnu okladu igra loše i gubi od svakakvih ekipa pa ovdje bi moglo bit manje poena.

I usput bilo bi super kad bi još i drugi stavili neku svoju prognozu za NFL jer po dobitnim listićima vidim da se neki klade i to uspješno.

Objavljeno

20:45 Inter - Frosinone gost ne daje gol 1,70

Inter ima trenutno najbolju obranu lige, frosinone jedan od najlosijih napada. Inter je mrezu sacuvao netaknutom protiv juventusa, rome(koji igraju vrlo napadacki), milana i drugih. Frosinone los u gostima , slabo daju golove. Sto se tice intera nemaju problema sa ozljedama, obrana je kompletna. Muriljo igra na visokom nivou, miranda siguran, iskusan stoper, na golu handanovič vrhunski golman. Mislim da je realan tip.

18:15 Granada - Athletic bilbao gost daje 2+ gola  2,00

Granada zadnja na ljestvici, u losoj su seriji, druga najlosija obrana lige. S druge strane athletic koji odlicno igra u zadnje vrijeme, puno zabija , priblizavaju se vrhu ljestvice. Aduriz im je najbolji strijelac sa 7 pogodaka, Sto se tice napada, nemaju nekih prevelikih ozljeda, glavni igraci ce igrati. U obrani im nedostaje laporte. U zadnjih 5 utakmica Athletic je u svakoj dao minimalno 2 gola pa neka tako bude i danas.

Objavljeno

Odmah da se ispricam sto to pisem ovdje, na mobitelu sam pa mi je sve komplicirane.

Zamolio bih ove NBA iskusnjare da mi kazu ponesto o paru Denver - Golden State - 1 (5.50 kvota)

Cim sam se jutros pogledao i vidio ovaj par nekako me vuce da ce to biti cista jedinica makar bi ja to pokrio i sa 1x, gledao sam malo statistiku, Denver odlicno igra doma, a sto se tice golden statea, nema se tu sta rec, momci su do sada najbolje krenuli u sezonu imaju 14-0, eh sada bi Vas molio za misljenje.

Hvala.

Objavljeno

Evo par oklada koje možete ispratiti po želji. Sretno! :)

St Etienne v Marseille
(Asian Total Cards) Over 3.5 po 1.850 5/10 bet365 -> 2 žuta kartona

Academia Deportiva Cantolao v Sport La Vid (Full Time Result) (Peruan Cup)
1 po 2.00  3/10 bet365

Inter Milan v Frosinone
(Asian Total Cards) Under 6.0 po 1.975 2/10 bet365 -> 4 žuta kartona

PmbmLiQ.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Spanska reprezentacija, erekcija, knjige, nauka … Ala me yebu ove kolege sa Foruma, pa to je strasno … juce umesto da se posvetim nemcima i holandjanima, onaj kolega Marko15 me sjebao sa desnicarenjem i patriotizmom po Forumu, a danas kada treba da svrsavamo na spance, ovaj kolega McGarrett uzeo da yebe i ne vadi sa turcima i cesima, majko moja. Nauka i knjige vs religija Ovu spansku reprezentaciju mozete razumeti samo ako razumete razliku izmedju nauke (i knjiga sa jedne strane) i religije. Kao sto sama rec kaze, nauka dokazuje, a ne  ubedjuje. Znaci, ako nauka hoce da objasni kako nastaje grmljavina na nebu, ili otkud magla zimi u centru grada, naucnici moraju to  prvo da objasne, zatim dokazu, pa tek onda sve to da stave u knjige, da bi deca onda mogla iz tih knjiga da uce u skolama. Tako da vi danas zahvaljujuci nauci, mozete da stvorite grmljavinu ili maglu u dnevnoj sobi. Plus sto maglu mozete da vidite i na rock koncertima kao vizuelne efekte. Za razliku od nauke, religija nas ubedjuje da nesto postoji, ili hajde da kazemo da barem hoce da nas privuku svojim lupetanj… neeeee svojim idejama ili stavovima. Nauka za svoja objasnjenja koristi eksperimente i laboratorije, dok Crkva koristi trikove poput krsta, molitve, tamjana a pre svega ljudsku prirodu da veruje u nesto. A izmedju svega toga su profesori u skolama koji prenose deci tekovine nauke, i svestenici u crkvama sa druge strane, koji se trude da vas privuku. Zato ce profesor u skoli deci da objasni zasto grmi na nebu, dok ce svestenik religioznoj babi u Zagorju ili Medjugorju da prenese da kada grmi na nebu, to se verovatno Bog nesto ljuti. Ako imamo oci, rezultate nauke i religije uvek mozemo da vidimo. Mozemo da vidimo koliko je nauka doprinela razvoju ili menjanju sveta kroz automobile, svemirske brodove, Google, mobilne telefone, internet, kladjenje ili kompjutere a uvek mozemo da vidimo kako stoje zemlje koje nemaju religiju vec im je najvaznije da je internet besplatan i dostupan u celoj zemlji poput Norveske. A sa druge strane mozemo da vidimo kojim putem idu u Teheranu ili Avganistanu gde prakticno ni ne dozvoljavaju (nekontrolisani internet) Spanska reprezentacija i knjige = erekcija Ovo sto spanci rade sa svojom reprezentacijom, to je sve vec zapisano u knjigama o sportu. Svaka knjiga o sportu pominje cikluse, teorijama da je nemoguce da klubovi ili reprezentacije imaju dozivotne rezultatske cikluse. Pa onda iz tih teorija vi sada mozete da vidite da slavni Milan ove sezone nije igrao evropske utakmice cak ni cetvrtkom, da Juventus nakon devet uzastopnih titula, sada ne moze da bude cak ni ispred Coma, ili da Chelsea ima sto bodova manje od Arsenala. Kakvu je Spanija imala generaciju igraca izmedju 2008 i 2012-te godine, mozemo videti po tome sto su u tih cetiri godine osvojili Svetsko Prvenstvo i dva Evropska Prvenstva. Trenerske knjige bi rekle da nakon toga obicno sledi potop, jer je prakticno nemoguce imati vrhunske rezultate u kontinuitetu, sto smo mogli da vidimo kroz reprezentacije Nemacke koja nije mogla cak ni grupu dva puta da prodje, a da ne govorimo o reprezentaciji Italije gde su citave generacije mladih italijana vec pocele da yebu ili stvaraju porodice, a da nikada nisu doziveli da vide svoju reprezentaciju na Svetskom Prvenstvu. Spanci su imali toliko velika cojones da su smelo i hrabro usli u novi ciklus i smenu generacija, i to bas kako knjige o sportu kazu. Sebi su za selektora izabrali Luis da la Fuente-a, koji je zamenio, to nikako da se ne zaboravi, Luis Enrique-a. U Srbiji bi takvog trenera proglasili budalom, a spanci su ga veeeeoma pazljivo izabrali. Fuente je sa spanskom Under 19 generacijom bio prvak Evrope 2015, pa sa spanskom Under 21 bio prvak Evrope 2019, pa je uzeo srebro na Olimpijskim Igrama 2020 Kao sto i pise u svim knjigama o sportu, sasvim je logicno da ces jednu ovakvu reprezentaciju poput Spanske, pred kojoj je bila smena generacija, uvek poveriti jednom ovakvom treneru, koji je ispratio kroz vrhunske rezultate citave generacije mladih i perspektivnih igraca. Sve to lepo zvuci i deluje jednostavno na recima, ali u realnom zivotu da vi date jednu ovako talentovanu generaciju recimo u ruke pijanom Kiksiju, on bi, na primer, jednog Viktor Muneza stavio na klupu, a igrali bi mu Milinkovic-Savic i Vlahovic. Eto otkud erekcija na spance. Imali su cojones da veruju mladima, imali su coyones da na selektorsko mesto dovedu anonimusa za vecinu, imali su cojones da veruju u ono sto rade, i na kraju, imali su cojones da cekaju. Selektor A zapravo je njihov novi selektor imao najveca cojones. Trenerske knjige kazu da se vi kao trener ne mozete drzati nekog svog ubedjenja ili teorija ili strategija, kako vi mislite da treba da vam tim igra, vec igru vaseg tima morate da prilagodite tome kakve imate igrace. A Luis de la Fuente ima toliko mozga da zna da ima fenomenalnu generaciju odlicnih igraca, zapravo cudesno kvalitetnih, pa je sasvim logicno da ce igru “tiki-taka” okaciti macku o rep. Fuente odlicno koristi kvalitet koji ima, pa tezi igri “1 na 1” po bokovima a kako to izgleda mozemo videti po rezultatima spanaca. Aktuelni su Prvaci Evrope, kvalifikacije su prosli setnjom sa pet pobeda, jednim remijem (u poslednjoj utakmici) i nula poraza sa 21 postignutim pogodkom i tek dva primljena gola (takodje u poslednjoj utakmici kvalifikacija). Eeeeej … pet clean sheet-a iz sest utakmica, nula poraza, 3,5 gola po utakmici i 67% poseda lopte prosecno… majko moja. Dosta je ….. stvarno osecam pritisak u preponama … ne mogu vise. Za mene su spanci Top Top generacija, top selekcija, i naravno da cu ih podrzati do kraja. Ne znam da li su jos uvek zeleni za titulu, ne znam kako su sve izasli iz problema sa povredama i izostancima (Rodri, Nico Williams, Merino, Gavi …) ali za mene nema nikakve dileme. Idem sa naukom, idem sa knjigama, idem sa onim u sta verujem, a ne sa onim u sta hoce da me ubedjuju. Vecina kaze Francuska ima bolje pojedince. Naukom se bavi manje od jednog procenta ljudi. Znaci, od sto ljudi na jednom mestu, manje od jednog veruje u nauku. A to nije manjina, vec su to mrvice. A ostalih 99% veruje u nesto drugo (Boga, srecu, sudbinu, pravdu, karmu, jednakost …) Ali da naucnici nisu verovali u ono sto rade, ovaj post bismo danas pisali na kamenu, a ne na telefonu. A pogledajte kakvu tek guzvu spanci imaju na golmanima, majko moja. David Raya, Joan Garcia, Unai Simon … eeeej zivote. Napredddddddd spanci, zivela teorija, zivele knjige, zivela pamet, zivela nauka, zivela cojones ko ih ima, ziveo talenat plus znanje, zivela erekcija. Samo Spanija i niko drugi, pa makar bili poslednji u grupi.  
    • Evo jedan prijadlog za danas u obliku bet buildera:   Španjolska - Capo verde Španjolska pobjeđuje oba poluvremena Zbroj golova na utakmici minimalno 3   Španjolska kao jedan od glavnih favorita za osvajanje ovog prvenstva otvara mečom protiv neloših afrikanaca. Ali ne vidim prostora za iznenađenje ovdje. Očekujem 3-4 gola španjolaca, raspoređenih u oba poluvremena dok s druge strane maksimalno gol (ako i to) afrikanaca te se nadamo da nece biti dovoljan da sruši ovu okladu.
    • Apsolutno, i to ne jucer nego prekjucer
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use