Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Moj projekt - Pametno igranje

plutonium

Recommended Posts

Ivo Karlovic - Griogr Dimitrov 1

Oleksandria - Hajduk Split over1,5

Ulog: 1e

TR: 2.26

Malo sam cito o ovom sto ti igras... Sve sam razumio da igras iz zabave, da ti ne pravi nikakav pritisak i trosak i da se kreces od svoga pa do malog plusa... Zanima me sto ne igras s malo vecim ulogom recimo 10 eura.. Istina za pocetak bi trebo imat barem 70 da mozes sedam dana odigrat... Nije vrag da ces sve past pa da neces imati s cim dalje..

Ja sam probo milion solucija i igram slicno kao i ti singl, duble, i obicni listic s vise parova. Samo ja nakon pronasaja povecam malo ulog ne puno nego malo.. Tako da mi od 30 odigranih dana mora bit 11 pozitivni da imam neki plus.. U plusu sam ali dugorocno.. Za to treba napravit racun na jednoj kladionici i zaboravit ostale igre i gluposti..

Oprosti i ti i svi ali meni to nema veze sa logikom nemože na svakom listiću bit isti ulog da ga jebes i amen, imam listica na koje uplatim 2 3 4 5 6 € a imam ih na koje uplatim i po 100€ ,ponekad i više znači jednostavno moraš razlikovati sigurnost listića inače klađenje iz zabave ne postoji jer zašto bi dao nekome iti kunu bez razloga ,vjerujem da ste svi radili neki fizički jeben posao a niste zadovoljni kako ste plaćeni i vidite da je sve u kurxu ako niste na vrhu iz istog razloga sam ja počeo sa kladionicom jer realno da ste držite prosjeka od 30€ profita u danu imate mjesečno 6000kn što je veća placa od 70% države naše a niste ništa radili a neko tko crnci i krvavo zaradi neće bacat ni taj jedan euro na pizdarije...bez uvrede ali ili necjenis svoj novac ili si glup..glavnom da se vratim na poantu ovog komentara ovisno o kvoti i realnoj šansi listića te broja parova i argumenata se određuje ulog a to nemože. Nikako bit isto svaki dan ,a pogotovo kad igras jedan euro na kvotu dva tu si ili u plusu par eura ili u minusu da imaš svaki dan pogođen listić nakraji ispada 30€ zarade mjesečno a to nemoze bit ni za račun internet..telefon cigaree ili slično A da će neko 30 listića zaredom nema šanse ,lp

ili necjenis svoj novac ili si glup..

Zahvaljujem na ovako lijepim rijecima i prestajem pisati bilo sto vise ovdje.

Tko god zeli nek mi posaljem u inbox poruku pa ako ima ljudi mozemo chatati na viber ili whatsapp.

Isprike svima sto sam glup i sto sam vas dovodio u zablude.

Uz lijep pozdrav,

Mario

Ps molim admina lock teme i brisanje

Oprosti i ti i svi ali meni to nema veze sa logikom nemože na svakom listiću bit isti ulog da ga jebes i amen, imam listica na koje uplatim 2 3 4 5 6 € a imam ih na koje uplatim i po 100€ ,ponekad i više znači jednostavno moraš razlikovati sigurnost listića inače klađenje iz zabave ne postoji jer zašto bi dao nekome iti kunu bez razloga ,vjerujem da ste svi radili neki fizički jeben posao a niste zadovoljni kako ste plaćeni i vidite da je sve u kurxu ako niste na vrhu iz istog razloga sam ja počeo sa kladionicom jer realno da ste držite prosjeka od 30€ profita u danu imate mjesečno 6000kn što je veća placa od 70% države naše a niste ništa radili a neko tko crnci i krvavo zaradi neće bacat ni taj jedan euro na pizdarije...bez uvrede ali ili necjenis svoj novac ili si glup..glavnom da se vratim na poantu ovog komentara ovisno o kvoti i realnoj šansi listića te broja parova i argumenata se određuje ulog a to nemože. Nikako bit isto svaki dan ,a pogotovo kad igras jedan euro na kvotu dva tu si ili u plusu par eura ili u minusu da imaš svaki dan pogođen listić nakraji ispada 30€ zarade mjesečno a to nemoze bit ni za račun internet..telefon cigaree ili slično A da će neko 30 listića zaredom nema šanse ,lp

Kao prvo, napisao je čovjek da igra iz zabave, kao drugo ne znam što se on treba pravdati bilo kome ovdje šta i kako igra sa svojim parama. Treće, niko nije obavezan da prati njegove tikete, ti ako misliš da znaš kako treba, ulaži po 50 na svaki njegov tiket.  Četvrto, zaglupio sam dok sam pročitao ovaj tvoj post, nauči pisati i koristiti interpunkcije ako je ikako moguće. 

Zahvaljujem na ovako lijepim rijecima i prestajem pisati bilo sto vise ovdje.

Tko god zeli nek mi posaljem u inbox poruku pa ako ima ljudi mozemo chatati na viber ili whatsapp.

Isprike svima sto sam glup i sto sam vas dovodio u zablude.

Uz lijep pozdrav,

Mario

Ps molim admina lock teme i brisanje

Zašto te uopšte pogađaju nečije riječi? Neko ne može da shvati da igraš iz zabave, iz hobija, a ja itekako mogu da shvatim jer znam x ljudi koji kladionicu samo igraju iz zabave jer imaju velike prihode od nekih drugih stvari, tako da kladionica dođe samo kao hobi. Nastavi s tim što radiš ima onih kojima je zanimljivo da te prate!

Od svega što sam napifsao našao si komentirat nesto skroz nebitno i glupo zaboli me nešto jel imam di točka ili zarez a inače ba mobitelu pišem pa upadne koja točka a to i dalje nema veze s ničim lol misli sta os al ovo sta pise nema veze s ničim forum je namijenjen da si pomognemo međusobno i dijelilo informacije da bi zaradili a ne da se zajebajemo i bacamo pare svi igraju iz zabave a tamo na liveu svaki dan neko plače što mu je pao listic daj molim vas

itekako može bit na svakom tiketu isti ulog. ja tako igram već 2 godine. samo šta ne igram tikete nego singlove al na isto ti dođe. druga stvar zašto nebi neko igrao iz zabave. možda je momku gušt uplatit 50 kn za vikend i pratit popodne utakmice. jeli onda glupost i ne cijenjenje nova i ić vani i zapit 500kn u jednu večer i još drugi dan bit mamuran

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Wrexham – Sheffield Utd. 26.12.2025. 18:30 Engleska, Championship Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 2,01 Wrexham je primio 8 golova u posljednjih šest utakmica i rijetko je uspijevao sačuvati mrežu netaknutom, što ukazuje na slabosti u obrani. Istovremeno, ostaju neporaženi u posljednjih osam domaćih ligaških utakmica, što sugerira da su sposobni doprinijeti ofenzivno. Sheffield United dolazi u snažnoj napadačkoj formi, postigavši 14 golova u posljednjih šest utakmica, u prosjeku 2,33 gola po utakmici. Napadačka učinkovitost gostiju u kombinaciji s obrambenim problemima Wrexhama snažno podržava hipotezu o više od 2,5 gola. Wrexhamu će zbog ozljeda nedostajati A. Cannon, D. Ward, J. Rodriguez i G. Thomason. Sheffield United je bez J. Shackletona i L. Barryja, ali njihovi nedavni brojevi postignutih golova ukazuju na to da i dalje mogu predstavljati veliku napadačku prijetnju.   Catanzaro - Cesena 27.12.2025 15:00 Italija, Seria B Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 2,31 Catanzaro je primio gol u 5 od posljednjih 6 utakmica, primivši 8 golova u tom razdoblju, što naglašava obrambene slabosti. Istovremeno, neporaženi su u posljednjih 5 domaćih ligaških utakmica, što sugerira da bi trebali doprinijeti i u napadu. Cesena je postigla 9 golova u posljednjih 6 utakmica, s prosjekom od 1,5 gola po utakmici, pokazujući dosljedan napadački učinak. Povijest međusobnih susreta između ovih momčadi vrlo je bogata golovima, s 24 gola u 6 susreta, što je prosjek od 4 gola po utakmici. Ova statistika snažno podupire hipotezu o više od 2,5 gola. Catanzaro će biti bez veznjaka M. Pompettija zbog slomljene tibije. Cesena će zbog suspenzije nedostajati veznjaci S. Bastoni i E. Adamo.   Sampdoria - Reggiana 27.12.2025 15:00 Italija, Seria B Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 2,22 Sampdoria se muči u obrani, primivši u 5 od posljednjih 6 utakmica i primivši 8 golova, što ukazuje na otvorenu igru. Neporaženi su u posljednje dvije domaće ligaške utakmice i obično doprinose napadu. Najnoviji međusobni susret s Reggianom završio je 2-2, što jasno ide u prilog scenariju s visokim brojem postignutih golova. Iako je Reggiana postigla samo 3 gola u posljednjih 6 utakmica, oslabljena obrana Sampdorije povećava njihove šanse za postizanje golova. Povijesno gledano, susreti između ovih momčadi u prosjeku postižu više od dva gola po utakmici, a nedavni sukobi prelaze granicu od 2,5 gola. Sampdoria će biti bez J. Ferrija, A. Riccia, N. Ioannoua i G. Altarea. Reggiani nedostaje veznjak C. Lima Pontes zbog suspenzije.
    • Leicester – Watford 26.12.2025. 16:00 Engleska, Championship Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 1,94 Utakmice Leicester Cityja u posljednje vrijeme bile su vrlo uspješne, s ukupno 25 golova u posljednjih šest utakmica, s prosjekom od 4,17 golova po utakmici. Sam Leicester je u toj seriji postigao 11 golova, ali nedavni poraz od 4-1 naglašava trenutne probleme u obrani. Watford je primio gol u pet od posljednjih šest utakmica, primivši osam golova, što ukazuje na kontinuiranu ranjivost obrane. Međusobni susreti između ovih momčadi obično su bogati golovima, s prosjekom od četiri gola po utakmici. Leicester će biti bez P. Dake, H. Winksa i H. Souttara, dok Watfordu nedostaju M. Doumbia, R. Vata, E. Kayembe i C. Wiley, što potencijalno oslabljuje obje obrane. Uzimajući u obzir napadački učinak Leicestera, obrambeni učinak Watforda i povijest s puno postignutih golova između timova, hipoteza o više od 2,5 gola čini se dobro potkrijepljenom.   Stoke - Preston 26.12.2025. 16:00 Engleska, Championship Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 2,13 Stoke City se u posljednje vrijeme muči u obrani, primivši u pet od posljednjih šest utakmica i dopustivši ukupno devet golova. Preston North End pokazuje slične probleme u obrani, primivši u svih prethodnih šest utakmica. Obje momčadi redovito dopuštaju šanse, što ukazuje na otvoreniju utakmicu. Preston dolazi s jakim gostujućim rezultatom protiv Stokea i neporažen je u posljednjih pet gostujućih ligaških utakmica, što sugerira napadačku namjeru gostiju. Stoke će biti bez braniča J. Tchamadeua, dok će Prestonu nedostajati W. Keane, L. Gibson, J. Seary i J. Thompson, što dodatno slabi njihovu obrambenu strukturu. S obzirom na to da obje momčadi konstantno primaju golove i nedostaju im ključni igrači, podaci podržavaju očekivanje više od 2,5 gola.   Modena - Monza 26.12.2025. 17:15 Italija, Seria B Tip: VIŠE OD 2,5 gola Kvota: 2,49 Modena je postigla 6 i primila 7 golova u posljednjih šest utakmica, što ukazuje na utakmice s prilično otvorenom ravnotežom. Monza pokazuje jaču napadačku formu, postigavši 10 golova, a primivši 6 u istom razdoblju, što je istaknuto nedavnom pobjedom od 4-1 nad Carrareseom. Kombinacija Monzine napadačke učinkovitosti i obrambenih slabosti obje momčadi ukazuje na utakmicu s nekoliko prilika za postizanje golova. Modena je također bez pobjede u posljednje tri domaće ligaške utakmice, što bi ih moglo potaknuti na proaktivniju igru. Iako Monza nije pobijedila u posljednje dvije gostujuće utakmice, njihova napadačka igra ostaje konzistentna. Gostima će zbog ozljede nedostajati Omari Forson i Valentin Antov, dok je Pedro Obiang suspendiran. Sveukupno, nedavna statistika i izostanci u momčadi podržavaju očekivanje više od 2,5 gola.
    • Sretan Božić i sve najbolje! Danas je naravno ponuda izuzetno siromaštna ali tko se želi zabavljati sa nekim listićem uz blagdanski ručak moja sugestija je igranje overa kod bet365 u NBA-u na nižim granicama. NBA je prvo show business a onda sve ostalo, a kako je Božić i blagdansko raspoloženje za očekivati je slabe obrane i run and gun košarku koja bi, osim ako ne budu izuzetno neprecizni i neefikasni, trebala rezultirati sa većim brojem poena. 
    • Sretan i blagoslovljen Božić svim članovima Svijetkladjenja foruma! Želim vam puno zdravlja, mira, sreće i uspjeha, kako u privatnom životu, tako i u klađenju. 🎅🎁
    • Sretan i blagoslovljen Bozic svima koji ga slave uz najljepse zelje😀😀😀Mir,ljubav i radost...
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use