Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
  • 1 year later...
Objavljeno

Pozdrav iz Splita.

Nadan se da ćemo razmjenit kladioničarska iskustva i da ćemo se ugodno družit.

Inače, dobivan svaki tjedan skoro, ali svejedno sve to popušin opet. Većinon igran s većim ulozima, dobijen, popušin, vratin izgubljeno, a nekad uleti i poveći iznos iznad tisuću dvije pa se ima za polog.

Ovi tjedan san u plusu, uključujući i prošli vikend, negdje oko 2500 kn, malo manje ajd.

Pozdrav svima i guštajte.

• 1 month later...
Objavljeno

Veliki pozdrav svima iz Verone  !

Dugogodisnji sam on-line kladionicar jer je ovdje u cijeloj Veroni do prije cca 2 god postojala samo jedna poslovnica u centru (snai) a grad ima stanovnika kao Rijeka npr. pa mozete mislit kakva je bila zainteresiranost . Sad su se malo mrdnuli al nije ni blizu kao kod nas .

A do vas me dovela nevolja od kad mi je palo nekoliko listica u zadnjim minutama ( kao jucer Montpellier) pa sam poceo traziti savjete na netu . Najprije malo kao gost . Jako mi se dopada kako radite ,pogotovo ovih par aktivnih clanova .

Da ne gusim dalje , sretno svima i nadam se uspjesnoj suradnji !

Objavljeno

Veliki pozdrav svima iz Verone  !

Dugogodisnji sam on-line kladionicar jer je ovdje u cijeloj Veroni do prije cca 2 god postojala samo jedna poslovnica u centru (snai) a grad ima stanovnika kao Rijeka npr. pa mozete mislit kakva je bila zainteresiranost . Sad su se malo mrdnuli al nije ni blizu kao kod nas .

A do vas me dovela nevolja od kad mi je palo nekoliko listica u zadnjim minutama ( kao jucer Montpellier) pa sam poceo traziti savjete na netu . Najprije malo kao gost . Jako mi se dopada kako radite ,pogotovo ovih par aktivnih clanova .

Da ne gusim dalje , sretno svima i nadam se uspjesnoj suradnji !

Dobrodošli na forum i hvala na pohvalama. Nadam se da će Vam forum biti od koristi, te da ćete biti aktivni član, te na taj način, svojim pisanjem, pomoći i drugim članovima foruma i posjetiteljima  ;)

Dobrodošli!

• 1 month later...
  • 4 months later...
  • 3 weeks later...
Objavljeno

Pozdrav svima....Novi sam ovdje ali kladim se vec dugo godina..Nemam bas neku svoju strategiju kladjenja. Najvise mi sam dobivao kad sam uplacivao vece svote i malo paraova!

Ovaj forum mi se cini dobar i ja se nadam da cemo uspjesno suradjivat...

Puno srece svima u zivotu pa tako i u "gemblerskom" lol

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use