Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

imaju neke informacije sad kolko su tacne nikad se nezna... ja cu pokusat sa 100 eur

radnik - sloboda , konacan rezultat 1-1   kvota trenutno 5,00

da ne duzim prica da ce se igrat uzvratna isti 1 - 1 , i onda na penale sloboda pobjeda

Objavljeno

Mersin - Bursaspor

Mec koji pocinje za manje od pola sata. Zabelezene su velike uplate na domacina a i na prelaz na strani Mersina (2/1). Vec su i ranije radili prelaze pa to ne bi bilo nesto novo. Utakmica bez rezultatskog znacaja za oba tima, kvota je u velikom padu.

Trenutno Wwin daje najvecih 29 na prelaz, vi koji volite ispratiti prelaze na neki euro preporucujem da ovo probate

Sretno!

Objavljeno

Mersin - Bursaspor

Mec koji pocinje za manje od pola sata. Zabelezene su velike uplate na domacina a i na prelaz na strani Mersina (2/1). Vec su i ranije radili prelaze pa to ne bi bilo nesto novo. Utakmica bez rezultatskog znacaja za oba tima, kvota je u velikom padu.

Trenutno Wwin daje najvecih 29 na prelaz, vi koji volite ispratiti prelaze na neki euro preporucujem da ovo probate

Sretno!

Jel ovo krenulo u najocitiji prijelaz ikad, haha. Prvi sut, prvi gol. Gosti vode 1-0
Objavljeno

Jel ovo krenulo u najocitiji prijelaz ikad, haha. Prvi sut, prvi gol. Gosti vode 1-0

nadam se da jeste. kazem, bilo je dosta velikih uplata a to nije slucajnost, samo nek ovako ostane. 

Btw, bet365 zabranio cashout na live-u na ovoj tekmi, i dalje ko stigne na live-u ima poluvreme/kraj po kvoti 15...

Objavljeno

nadam se da jeste. kazem, bilo je dosta velikih uplata a to nije slucajnost, samo nek ovako ostane.

Btw, bet365 zabranio cashout na live-u na ovoj tekmi, i dalje ko stigne na live-u ima poluvreme/kraj po kvoti 15...

Ma ja uzeo prijelaz za par eura i pobjedu domacina u singlu. Taman isp uplatit kad sam vidio post i dok sam piso ulog kvota pala sa 3.75 na 3.25. Ak prodje prodje ak ne neam veze

Objavljeno

Stvarno previse propusta za finale LE. Secam se komentarisanja na sudjenje Mazica pri puno puno manjim greskama, dok sada ovo komentarisu kao diskutabilnu odluku i "dobro je sto nije sudio penal u tako ranom delu utakmice"...

Liverpool puno konkretniji i opasniji, za kartone je dobro sto jedna ekipa vodi, svaki novi minut  u drugom pol ce doneti vise nervoze pa ce biti dosta materijala za kartonisanje, a ostalo je naravno na Erikssonu!

Objavljeno

Sturidgu svaka čast za gol vanjskom uz stativu, al kako sam poludia kad je zasmeta golmanu i poništilo gol Lovrenu... TV je čudom čitav :D.

Znaci imam lovren daje kof 17. Sva sreca pa mi je tv daleko bio haha

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use