Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 12.6.2016. (Live)

crnamamba

Recommended Posts

Nemci u nesto izmenjenom sastavu ali svakako itekako ofanzivnom. Mislim da je Gotze bolji izbor od Gomeza, bar za pocetak, bice dosta mobilniji i imace veci posed lopte a uvek moze menjati pozicije sa Mullerom ako to bude potrebno. Ja sam uzeo Nemacku over 1.5 po kvoti 1.55, mislim da danas dobijaju bez obzira na povrede...

Nemci u nesto izmenjenom sastavu ali svakako itekako ofanzivnom. Mislim da je Gotze bolji izbor od Gomeza, bar za pocetak, bice dosta mobilniji i imace veci posed lopte a uvek moze menjati pozicije sa Mullerom ako to bude potrebno. Ja sam uzeo Nemacku over 1.5 po kvoti 1.55, mislim da danas dobijaju bez obzira na povrede...

Ma naravno da svabe dobivaju. Ja sam uzeo hendi jer nitko jos nije u hendiju dobio. Ipak je to svjetski prvak njemacka.

Mozda probat muller to score anytime @ 2.00

Nitko od igraca od kojih se ocekuju golovi se nije iskazao. Giroud tek sretan gol, bale nesto ajde al ostali nista. A muller uvijek kada treba je pravi

Nemacka defanzivno dosta ranjiva, u napadu stabilna ali nedovoljno efikasna. One sanse Kedire i Hectora su morale biti bolje odradjene (bar jedna od dve). Ukrajina pravi ozbiljne probleme, ako ovako nastave doci ce do pogotka u drugom pol... Interesantna utakmica za gledanje :)

Ukrajina bas pozitivno iznenadjenje,bez ilakvog respekta, svi u napad i stvarno odlicnu igru prikazuju. jedino neura nemogu procitati. Ali definitivno jedna od zanimljivijih utakmica do sada

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use