Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Dok odmaramo od fudbala, ja cu danas na sitno probat kanada - hrvatska 1 po kvoti 2,95. Kanada je dobila prvu 90-81. Po meni su vrlo dobra ekipa. Od prosle utakmice su jos pojacani za Josepha i Olynyka, dok kod hrvata saric i simon su stigli. Neki kontra hendi je sigurniji, ali cisto po ovoj kvoti moram ispratiti.

Objavljeno

Joj chatam sa bet365 chatom u vezi kartona, krivo su izbrojali trenutno stanje kartona, pise da je palo 125 a ja izbrojao 126, i zenska kaze, pricekajte poslat cu Vam link. Posalje mi ink od UEFE.com na kojem pise da je podijeljeno 129 kartona s tim da su dva slucaja gdje je igrac dobio 2 zuta te se ne racunaju ta dva u okladu stoga bi trebao zbroj biti 127....

Objavljeno

ALI meni zenska salje ovaj link, i kaze tu Vam je trenutno stanje s kartonima, i ja otvorim pocnem zbrajati kad ono 129 minus ona dva crvena dodjemo do 127...... a ona se i dalje pravi blesava..... pocne mi slati PRAVILA, koja znam vec. nakon 25min kaze mi hvala Vam sto ste nam javili za ovo.... jer ako je 127 a e 125, treba igrati na tu kvotu koja je sad 11, jer ako prihvate 127 onda nam treba manje od 5 kartona po utakmici u zadnjih 15 nokaut faza, a na italiji i spanjolskoj ocekujem 6 7 :P.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use