Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 17.09.2008. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Jučer nisam puno igrao, i ispalo je relativno dobro jer bi se pobjeda Werdera vjerojatno našla na listiću. Bila je dilema dali igrati pobjedu ili veći posjed lopte u korist Werdera...

Danas očekujem uvjerljivu pobjedu Real Madrida i Celtica, a ostali parovi su mi vrlo škakljivi, i vjerujem da će netko od Manchester Unteda, Lyona, Porta ili Juventusa kiksati, a lako moguće i više njih...

Listić je "još u izradi"...

Pozdrav sima evo i ja navratio malo...evo da se nedovežem malo na ovo tvoje razmišljane slažem se sa Celticom i Realom oni bi dans trebal pobjediti ali mislim da ce i MUFC dobiti tekmu jer nakon poraza od liverpoola moraju se dić pogotovo pred derbi u nedjelju sa Cehlsijem...Villarealu ne igarju Rossi i Nihat tak da ce u napadu biti jako oslabljeni danas...dok MUfc ima dosta izbora sa Roonyem, Berbatov i Tavez a i Ronaldo ce biti u konkurenciji za danas...dok je mufc bez Carricka i Scolsa mislim...zadnje njihove utakmice kada su igrali međusobnmo prije godinu ili dvije su završile obje 0-0 tak da ni danas nebi trebalo biti puno golova...ja mislim da bi moglo biti 1-0...sretno

Pozdrav ekipa.Ja sam novi ovdje pa za sad samo jedno pitanje.Šta mislite:Porto-fenerbahce x,Bayern 2 i Celtic 1 za neku sitnu lovu?

Pozdrav

...kao Adminustrator ti želim dobrodošlicu na forum...

Celtic podržavam i o tome sam napisao analizu. Koliko god ne volim Real vjerujem da će danas pobjediti sa makar 3 gola razlike tako da bi možda i to dodao...

Porto-Fenerbahce...hm... tu je sve moguće, da je to onaj Porto od prošle godine igrao bi 1-cu, ali ove sezone su oslabljeni jer im je otišao Quaresma u Inter, a uz njega klub je napustilo još nekoliko igrača, međutim i doveli su "nove talente", ali još ne djeluju uigrano.

Fenerbahce je jako loše započeo sezonu i za ovu utakmicu im fali par igrača... najrealniji mi je X ili hendikep na Porto X (dakle da dobivaju sa 1 razlike..).

Ja ću Steaua-Bayern odigrati X, što ne znaci da će tako i biti, ali Bayern pruža dosta blijede partije ove sezone i nisu toliko dominantni kao prošle sezone. Vjerujem da će se dići u formi i osvojiti prvenstvo, ali duga je sezona...

Igrači Steaue će sigurno biti jako motivirani, a najavljeno je da će stadion biti prepun domačih navijaca...

Evo najavljenih sastava...

Steaua Bukarest:

Zapata - Ogararu, Goian, Ghionea, Marin - Szekely, Lovin, Tiago Gomes, Toja - Arthuro, Dayro Moreno

Bayern Munich:

Rensing - Lucio, Demichelis, van Buyten - Oddo, van Bommel, Schweinsteiger, Zé Roberto, Lahm - Toni, Podolski

Sretno...

Pozdrav svima

...za danas bi predlogio Real Madrid-Bate Borisov pp2+ kvota je 2.00

slazem se da ce atomska navala Reala da pregazi goste koji su se srecno u kvalifikacijama provukli sa Levskim iz Sofije

Srecno!

Ja razmišljam probati na Betfairu da će na poluvremenu biti "ostali rezultat" (dakle real mora dati 3 gola ili više)... koeficijent je oko 5,10 ili koliko se uspije uloviti...

Jučer sam to odigrao sa Chelsijem (koeficijent je bio 14,50) i u 30'minuti je bilo 2:0. Nažalost profulali su 2 stopostotne prilike u narednih 15 minuta, tako da je ostalo 2:0 na do poluvremena, ali bilo je blizu, jako blizu...  >:(

Ja sam složio miks današnje i sutrašnje ponude:

Dakle ovako:

Real Madrid 1,25 (+6)

Celtic 1,50

Milan 1,20

Tottenham 1,30

Dinamo 1X 1,36

CSKA X2 1,29

5,13  StanleyBet (nema MT ;) )

Najviše me je strah CSKA...mislim da Slaven može izvući X, ali sumnjam da će baš pobjediti prošlogodišnje sudionike Lige Prvaka...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use