Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 24.09.2016.


Goksim

Recommended Posts

Jedan raniji par od UFCa zbog moguceg pada kvote.

 

Cristiano Cyborg-Lina Lansberg 2 8.00

 

Jednostavno moram probat ovaj par po ovoj kvoti, ovo je vjerojatno i jedan od najvecih underdoga u povijesti UFCa. Lina je zrtveno janje, koja se baca popularnoj Cyborg u main eventu pred domacom publikom u Brazilu. Prva stvar zasto moram uzet ovaj par po ovoj kvoti je da je ovo MMA, jedan udarac, jedna greska i gotovo je. Nema popravnog, nema 90 minuta pa stignes ispravit, ako napravis gresku, mali trenutak nepaznje i zavrsavas submitan ili nokautiran i stoga mi ova kvota nema nikakvog smisla jer i Lina je profesionalni borac s dvije ruke i dvije noge i ima svoje sanse. Druga stvar(jos bitnija), borba se odrzava u tzv. catchweightu na 140lbs(63,50kg), a Cyborg je inace prvakinja u kategoriji do 145lbs(65.77kg) i mozda se ne cini te 2 kile vise koje mora srezat puno, ali kad znamo da Cyborg jedva skine do 145lbs i potpuno se iscrpi, te 2 kile znace jako, jako puno. Svjeza informacija govori da Cyborg mora izgubiti do ovog meca nevjerojatnih 11kg, cak postoji sumnja da nece uspjeti i da ce main propast. Sto se dogada kad se skida toliko puno kila, borci se moraju dehidrirati i izbaciti svu vodu iz tijela koju onda vracaju na dan borbe i kad mislim da bi ovo moglo biti prevelik zalogaj za Cyborg. Vec je nekoliko puta izrazila zelju i molbu da UFC otvori kategoriju do 145lbs(jos uvijek nepostoji) jer ona to vise ne moze skidat, tijelo joj jednostavno otkazuje. Mislim da ce ju ovaj weight cut dokrajcit, da bi ju moglo do te granice iscrpit da nece bit svoja u mecu i da Lina ovo dobije ako izdrzi pocetni nalet. Gledajuci skill set, Cyborg je definitivno veliki favorit, al mislim da ovdje ipak postoji sansa za veliko izenanadenje i ja cu ispratit to s manjim ulogom. http://www.mmafighting.com/2016/8/10/12431844/cris-cyborg-shown-crying-during-brutal-weight-cut-before-ufc-debut na ovom linku se vidi gdje je doslovce plakala od bolova od proslog weight cuta, a ovaj ce bit jos tezi i nadam se da ce bitan faktor u kreairanju jednog od najvecih iznenadenja u povijesti UFCa.

Link to comment
Share on other sites

Premier liga

 

Manchester United - Leicester City (13:30)

Sudac: Mike Dean (5.50)

Prosjek ekipe 1: 2.40

Prosjek ekipe 2: 1.40

9ASqp9v.png

 

AFC Bournemouth - Everton (16:00)

Sudac: Bobby Madley (5.33)

Prosjek ekipe 1: 1.00

Prosjek ekipe 2: 1.00

zt2roOS.png

 

Liverpool - Hull City (16:00)

Sudac: Andre Marriner (4.00)

Prosjek ekipe 1: 2.00

Prosjek ekipe 2: 0.80

JmFMy1C.png

 

Middlesbrough - Tottenham Hotspur (16:00)

Sudac: Graham Scott (3.83)

Prosjek ekipe 1: 1.80

Prosjek ekipe 2: 1.60

HllWk7K.png

 

Stoke City - West Bromwich Albion (16:00)

Sudac: Martin Atkinson (1.75)

Prosjek ekipe 1: 2.60

Prosjek ekipe 2: 2.20

lKhNva3.png

 

Sunderland - Crystal Palace (16:00)

Sudac: Anthony Taylor (3.40)

Prosjek ekipe 1: 2.20

Prosjek ekipe 2: 2.40

FMH3cu0.png

 

Swansea City - Manchester City (16:00)

Sudac: Neil Swarbrick (3.00)

Prosjek ekipe 1: 1.60

Prosjek ekipe 2: 1.60

HbttpXc.png

 

Arsenal - Chelsea (18:30)

Sudac: Michael Oliver (5.50)

Prosjek ekipe 1: 2.00

Prosjek ekipe 2: 3.00

RN2bWOS.png

 

Primera

 

Eibar - Real Sociedad (13:00)

Sudac: José María Sánchez Martínez (4.00)

Prosjek ekipe 1: 2.00

Prosjek ekipe 2: 2.00

rW7iH0b.png

 

Sporting Gijón - Barcelona (16:15)


Prosjek ekipe 1: 1.60

Prosjek ekipe 2: 2.00

Mh1MCu6.png

 

Athletic Club - Sevilla (18:30)

Sudac: Alejandro José Hernández Hernández (5.00)

Prosjek ekipe 1: 3.00

Prosjek ekipe 2: 2.80

XjBX0VZ.png

 

Las Palmas - Real Madrid (20:45)

Sudac: Javier Estrada Fernández (6.33)

Prosjek ekipe 1: 3.40

Prosjek ekipe 2: 2.00

bHyERqB.png

 

Serie A

 

Palermo - Juventus (18:00)


Prosjek ekipe 1: 2.20

Prosjek ekipe 2: 1.60

FSsVVhC.png

 

SSC Napoli - Chievo (20:45)


Prosjek ekipe 1: 1.80

Prosjek ekipe 2: 2.20

eu2k9iB.png

Link to comment
Share on other sites

Napoli - Chievo Verona

 

Birsa (10.5) 4u unibet
 
Birsa je ove sezone zabio 2 gola u 4 susreta najvise zahvaljujuci poziciji iza napadaca u formaciji 4-3-1-2 koju preferira trener. Osim toga izvodjac je penala i slobodnih udaraca za svoju momcad. Vrlo tesko gostovanje za Chievo u Napoli, ali vjerujem da postoje sanse za njihov pokoji gol.

 

Link to comment
Share on other sites

Kanada - Rusija 1 (1,42/1,28)

 

YWvN3bx.png

 

Svjetski kup u hokeju igra se u Torontu gdje je Kanada domaćin i gdje se traži karta više za utakmicu. Zna se koliko hokej znači kanađanima jer je to nacionalni sport broj 1. 

O Kanadi sam već dosta pisao ovaj tjedan pa se neću previše ponavljati, tko želi može pogledati postove od prije par dana. Ukratko igraju odličan hokej, atraktivan i dominantan, jaki su na svim poljima, imaju fantastične pojedince te su uvjerljivo prvi favoriti za osvajanje turnira.  Sve utakmice na ovom turiniru su pobjedili sa hendikepom i vjerujem da će i danas slaviti. 

Pobjedom nad SAD-om već su se plasirali u polufinale a unatoč tome odigrali su, mislim u nešto laganijem tempu, utakmicu protiv Europe gdje su slavil sa 4:1. 

 

Rusi su pak igrali dan kasnije sa FInskom i morali su pobjediti kako bi izborili polufinale. Dakle, imaju dan manje odmora i svakako su se više potrošili u toj utakmici. Rusija je slavila sa 3:0, međutim nije sve bilo tako lagano, prva trećina bila je 0:0 i igrači su se sigurno potrošili.

 

I Rusi imaju dobru reprezentaciju, međutim ne čine se tako dominantni kao Kanađani. Na ovom turniru izgubili su od Švedske a i Sjevernu Ameriku su pobjedili sa 4:3...

 

8XC95HR.png

 

Vjerujem da je apsolutno sve na strani kanađana, od atmosfere, domaćeg terena do kvalitete i stvarno bi bio iznenađen ako Kanada nebi ušla u finale, a onda i osvojila turnir...

 

KANADA

cOJ1G0r.png

 

RUSIJA

grD8mon.png

Link to comment
Share on other sites

Danas 4 x 2:

 

- Njemačka Bundesliga
15:30 HSV - Bayern 2 @1,20

 

O Bayernu ne treba trošiti puno riječi, zna se da su stroj koji si minimalno dopušta kikseve na putu prema zacrtanom. Robben se vratio i željan je igre, tako da je to samo još jedan gladni vuk u moru vrhunskih igrača na rosteru Carla Ancelottija. Naravno kao i svuda, kikseva će biti, ali mislim da HSV ne bi danas još smio otrgnuti Bayernu koji bod.


- Engleska Premier league

16:00 Swansea - Manchester City 2 @1,40
 

Swansea ove sezone nije na tragu one ekipe koja je proteklih par godina bila uvijek opasna i po jače momčadi. U pet kola svega 4 boda su sakupili, dok City s druge strane drži stopostotan učinak od 15 bodova u 5 odigranih utakmica. Već je bilo riječi o njima, kako pod Pepom djeluju stabilnije, pogotovo rezultatski, i bez obzira na izostanak Nolita i Silve, pretpostavljam da City ima i više nego dovoljno igrača koji današnju utakmicu moraju odvesti na njihovu stranu da bi i dalje suvereno sami ostali na vrhu tablice.

 

 

- Španjolska La Liga

16:15 Sporting - Barcelona 2 @1,25

Ovotjednim remijem na Camp Nou, Barcelona nije uspjela iskoristiti remi Reala na Bernabeuu te je tako kraljevski klub ostao 3 boda ispred njih. U prvih pet kola Barcelona je već u dva navrata propustila uzeti puni plijen, što je za takvu ekipu jako puno. Stoga očekujem da danas svim silama idu u Gijon po bodove.

 

 

- Talijanska Serie A

18:00 Palermo - Juventus 2 @1,30

 

Momčad Juventusa superiorna je u Italiji iako ih je malo iznenadio možda poraz kod Intera prošlog vikenda. Vratili su se preko tjedna na pravi put visokom pobjedom nad Cagliarijem, i sada je na njima da samo održe svoje prvo mjesto na gostovanju kod Palerma koji se nalazi u donjem domu i doista ne bi trebao predstavljati neku veću prepreku. 

 

Ukupan tečaj: 2,73

Koliko god svi bili favoriti, postoji uvijek mogućnost da podbace, posebno jer se radi o gostovanjima, no vjerujem da ove velike momčadi danas sve mogu ponijeti sva 3 boda kući. 

Sretno svima danas!

Link to comment
Share on other sites

Manchester United - Leicester City | Premier liga

 

Šesta runda u Premier ligi donosi nam derbi između trenutno prvaka Engleske i tima koji je najtrofejniji na otoku. Obje momčadi imaju promjenjivu formu u posljednje vrijeme; United je trenutno sedmi u poretku, dok je Leicester još niže na tabeli sa dva boda manje i zauzima 11. mjesto. Dvije momčadi susrele su se na samom početku sezone u engleskom kupu i tada je United pobijedio sa 2-1, dok je prošle godine u prvenstvu njihov međusobni susret završio rezultatom od 1-1.

 

Nakon što su izgubili posljednje dvije utakmice u ligi, vjerujem da će Unitedovi nogometaši dati svoj maksimum u ovoj utakmici, koju igraju na Old Traffordu protiv engleskih šampiona. Pokušat će pobijediti, pogotovo jer se atmosfera u svlačionici djelomično popravila nakon što su prošli u krug 16 u Liga kupu.

 

TIP: Pobjeda Manchester Uniteda

 

Arsenal - Chelsea | Premier liga

 

Danas u utakmici šestog kola Premier lige, najzanimljivija utakmice će se igrati na Emiratima u Londonu, gdje će se sastati dva ljuta gradska rivala, Arsenal i Chelsea. Dodatni šarm ovoj utakmici daje činjenica da su obje momčadi osvojile 10 bodova do sada, iako su četvrto-plasirani Topnici bolje plasirani nego Chelsea zbog bolje gol razlike. Svaka ekipa zaostaje za vodećim Manchester Cityjem na pet bodova, a treba dodati da su međusobni susreti Arsenala i Chelseaja prošle sezone završili u korist Chelseaja. U oba meča su Plavci pobijedili, dok je Arsenal samo pobijedio na startu sezone u engleskom Super kupu.

 

S obzirom da su Topnici čekali da pobijede Plavce u posljednjih pet godina, vjerujemo da će ova put dati svoj maksimum da se to i dogodi, pogotovo u ovom trenutku oni su u nešto boljoj formi od svojih gradskih rivala.

 

TIP: Azijski hendikep 0 Arsenal

 

Napoli - Chievo | Serie A

 

Talijanska Serija A se igra ovih dana u ubrzanom tempu i danas će se odigrati prve dvije utakmice šestog kola. Ova druga koju ćemo vam predložiti je daleko zanimljivija, između drugoplasiranog Napolija i četvrtoplasiranog Chieva, koji u ovom trenutku ima samo jedan bod manje. Napolitanci su pobijedili prethodna tri međusobna susreta ova dva tima, dok je Chievo posljednji put pobijedio prije dvije sezone upravo na San Paolo stadionu.

 

Naravno, Napoli se smatra kao apsolutni favorit u ovoj utakmici, pogotvo jer oni igraju kod kuće, a tradicionalno igraju puno bolje nego u gostima, ali u isto vrijeme moramo imati na umu da su gosti iz Verone ovu sezonu otvorili neočekivano dobro, a time i vjerujemo da će se sada na San Paolo stadionu pružiti žestok otpor prema domaćinu.

 

TIP: Manje od 2.5 gola

Link to comment
Share on other sites

Monchengladbach - Ingolstadt 1

Analiza ubrzo,kad dodjem doma.

Edit: Necu stic doma prije utakmice, u svakom slucaju monchengladbach je ekipa koja igra u ligi prvaka i ako zeli i sljedece sezone igrat u europi moraju ovakve utakmice lakocom dobivat. Ingolstadt je nikakva ekipa te ocekujem da izgube i vecom razlikom

Cista jedinica jako,dok cu igrat i 0:1 i
0:2 hendikepe na manje uloge.

Jos cu dodat da je Ingolstadt u ocajnoj formi.

Link to comment
Share on other sites

Dva malo agresivnija za rano popodne, pa ćemo vidjeti dalje... 

 

 

- Španjolska La Liga

13:00 Eibar - R. Sociedad odg @1,85

 

Ovu sam tekmu na instinkt odmah na prvu odabrao ovaj tip, a onda sam malo pogledao i vidim da i jedni i drugi u prvih pet kola redovno zabijaju (samo prvo kolo Sociedad nije Real Madridu uspio zabiti). Eibar pruža dosta dobre partije i vjerujem da danas kod kuće treba zabiti, a i Sociedad često igra utakmice sa više golova. Uz sve to i njihove tri međusobne utakmice su bile čak odg i 3+, stoga vjerujem da bi danas ovo lako moglo proći.

 

 

- Engleska Premier league

13:30 Manchester United - Leicester  1 + Ibrahimović daje @3,45
 

Što se Manchestera tiče sve je jasno i već spomenuto, još prošli tjedan je bio mini alarm da bi se trebalo dobiti, a nakon poraza od Watforda stanje je još ozbiljnije. Momčad Leicestera baš nije idealan protivnik za hvatanje forme, ali mislim da je Manchesteru pobjeda danas obaveza, jer bi se u suprotnom Mourinho mogao uskoro pridružiti Cici Kranjčaru u berbama grožđa :D

- Šalu na stranu, pobjeda je doista imperativ, jer Unitedu ne treba još jedna Vaan Gaalovska sezona, a realno i ekipa je ipak dosta jača nego ona lanjska i ne smije si dopustiti velik zaostatak u tako ranoj fazi natjecanja. A što se ovog dodatka i Ibrahimovića tiče, fin i pristojan je koeficijent na ovu kombinaciju, a svi dobro znamo tko se istaknuo kao motor ove ekipe kad zagusti i treba odlučiti tekmu.

Sretno svima koji prate ili kao singlove, ja idem ipak na double sa tečajem 6,38 ukupno :)
 

Link to comment
Share on other sites

evo dva para sa kratkim analizama..mozda nesto uspijete izvuc za sebe

 

Čelik-Krupa 1 2,40 ili 1x 1,45

 

Sasvim solidna kvota na dvoznak celika gdje je domacin uprotekloj sedmici puno stvari izmjenio sto se tice igraca i uprave.

Doveden je novi trener Ivo Istuk koji ce probat sve da celik ostane u ligi.

Celik ove godineima prvi put ima na raspolaganju sve igrace. Treba napomenut da prosli mec protiv viteza im je ponisten cist pogodak za 1-0 na kraju su porazeni sa 0-1 ali pitanje je u kom bi smjeru utakmica otisla da je celik poveo. Na ovom teren usu zube slomili i sarajevo i zeljeznicar ne vidim razlog zasto ne moze krupa

koja u gostima igra otvoreni i 4 meca su izgubili 3 slavili jedan mec protiv metalegie koja domace utakmice ne igra na svom vec na terenu Travnika uz go razliku u gostima 5/8

Treba naglasit i da su popularni robijasi dolazili na trening celika i zahtjevali da se igra i gine srcem za pobjede milim da celik pod svaku cjenu ovaj mec ne smije izgubiti danas. http://sportsport.ba/bh_fudbal/navijaci-celika-odrzali-predavanje-igracima/207694

 

Zrinjski-Mladost DK -2,5 golova 2,00

 

Ovdje sam se odlucio igrati na manje od 3 gola na mecu.Mladost u gostima igra jako tvrdo i sa malo golova oni ce ovdje doci po bod i da ostanu ne porazeni sto znaci da ce igrat na kontre i polu kontre sa 8-9 igraca u defanzivihttp://sportsport.ba/bh_fudbal/rahimic-cilj-je-i-protiv-zrinjskog-ostati-neporazen/207668 .Zrinjski iskusna ekipa koja nece odma srljati i dopustiti sebi da primi prvi gol oni ce cekat svoju priliku i ako povedu 1-0 mislim da ce tim rezultatom i zavrsiti mec. Da ne duljim jako isplativ par po ovoj kvoti.

Link to comment
Share on other sites

Bašić-Ilhan over 22,5 2.00 bet365

Polufinale challengera u Izmiru. Bašić treći nositelj turnira. Uhvatio je finu formu od povratka na hard, prvo je odigrao fin turnir u Segoviji gdje je došao do polufinala a na tom putu je dobio i Almagra, zatim slijede dva (očekivana) poraza od Monaca i Khachanova, u St. Remyu je prije dva tjedna dogurao do polufinala u kojemu je izgubio od Medvedeva u tri seta, u DC-u dobio Grigelisa u singleu a i u parovima je slavio sa Brkićem. Ovdje je u prvom kolu bio bolji od Milojevića 5:7 6:4 7:5, u osmini je bio bolji od Griekspoora 6:3 6:1 i jučer u četvrtfinalu dobija Ivashku 3:6 6:1 7:5. Ilhan je crni niz prekinuo povratkom u Tursku, na domaći teren. Prošli tjedan je u Istanbulu dobio Milojevića i Mertensa, a četvrtfinale gubi od Chiudinellia. Za poraz mu je uzvratio ovdje u prvom kolu pobjedivši ga 7:6 6:4, u osmini finala dobija Kozyukova 6:2 6:2 i jučer u četvrtfinalu dobija Copila 6:4 4:6 7:6. H2H 2:1 za Bašića, igrlai su upravo na ovom turniru prošle godine i tada je slavio Mirza 6:4 6:7 6:3, a igrali su i prije dva mjeseca u DC-u, tada je slavio Ilhan u pet setova. Bašić je favorit danas, ali ja idem na over. Obojici odgovara turnir, Bašić u zadnje dvije sezone ima polufinale i četvrtfinale, Ilhan ovdje ima 3 finala, 3 četvrtfinala i polufinale. Bašić je pogodan za overe, u zadnjih 6 mečeva samo je jednom ostao u underu i to protiv Griekspoora što je bilo očekivano. U tri međusobna meča dva puta su išli u lagani over i jednom su ostali na granici, odigrali su i tb u svakom meču. Po meni nas čeka jedan zanimljiv i težak meč, privukla me kvota na ovu granicu i mislim da se isplati probati.

Link to comment
Share on other sites

HSV-Bayern 2 1.23
Sporting Gijon-Barcelona 2 1.26
Swansea-Manchester City 2 1.37

Wwin 2.12

 

Jednostavan triple koji po meni ima solidne šanse za prolaz. HSV je očajan, izgubili zadnje tri utakmice: Leverkusen u gostima 1:3, Leipzig kući 0:4, Freiburg u gostima 0:1. Bayern šamara redom, danas bi mogli vidjeti obranu u ovakvom sastavu: Alaba-Humels-Boateng-Lahm i ne vidim načina kako napad Hamburga to može proći.
Barcelona je danas bez Messija ali nadoknadit će to Suarez i Neymar. Kaskaju za Realom tri boda i ne smiju si dopuštati kikseve u ovakvim utakmicama više. Gijon izgubio zadnje dvije utakmice, od Celte 1:2 i Atletica 0:5.
City u sjajnoj formi, nisu izgubili utakmice od kada je Guardiola došao. Trenutno su na devet vezanih pobjeda, upravo zadnja je bila protiv Swansea, ovaj tjedan u kupu 2:1. City je izmiksao sastav, a danas im se vraća Aguero. Swansea u lošoj formi, nakon uvodne pobjede protiv Burnleya, izgubili od Hulla, Southamptona i Leicestera, a odigrali neriješeno sa Chelseaom.

Link to comment
Share on other sites

jučer duplanje prošlo, idemo i danas za jači ulog

 

werder-wolfsburg   3+  1,57

excelsior-psv          2    1,25

chaves-benfica       2   1,40

ukupno 2,75 bet365

 

nema se tu šta puno filozofirat znamo o kakvim se momčadima radi ali eto u kratkim crtama:

 

momčadi su u lošoj formi,ali kad sam vidio međusobni omjer sve mi je bilo jasno, od 2008.godine 16/20 utakmica je došlo 3+ i taj statistički podatak je najvažniji zašto sam odabro ovu utakmicu...

 

PSV protiv excelsiora u zadnjih 8 gostujućih utakmica ima 7 pobjeda i nerješeno,puno bolja i kompletija su momčad i čak mislim da dobivaju s hendikepom

 

benfica također puno kvalitetnija momčad koja si nesmije dopustit kiks nakon što su jučer sporting i porto pobjedili i nesmiju se dovest u zaostatak. u gostima  iz 3 utakmice 3 pobjede a danas dolazi i četvrta...

Link to comment
Share on other sites

Las Palmas-Real Madrid 

 

Real Madrid and over 3.5 2,25(b365)

 

Ocekujem jednu otvorenu utakmicu i golijadu na ovom gostavanju, u momcad se vraca Modric i nakon domaceg kiksa protiv Villareala, mislim da ce Real ovu utakmicu shvatit jako ozbiljno i navaliti od prve minute. Las Palmas je usao dobro u sezonu i sigurno ima i on nesto za reci, poznato je da Real prima dosta pogodaka i da mu svi stvore barem bar prilika, pa stoga ocekujem ovdje golijadu uz pobjedu Reala.

Link to comment
Share on other sites

Nakon onakvog pada na overu Bašića, nisam htio ništa više igrati ali sreća izvuče fino onaj nogometni.


 


Celje-Zagreb 2 2.15 Wwin


 



Dok sam se ja smislio hoću li ovo igrati, kvota propala fino ali svejedno igram. Celje je u novu sezonu ušlo domaćim porazom od Veszprema 29:34, nakon toga slijede tri gostujuće pobjede: Gorenje 27:26, Prešov 31:25 i Izviđać 32:31, a u zadnjem kolu doživjeli su debakl od Vardara u svojoj dvorani 29:40. Zagreb je odigrao samo tri utakmice, Izgubili su na gostovanju kod Vardara 31:32, a u svojoj dvorani su dobili Nexe 28:22 i Gorenje 28:21. Zagreb je na papiru kvalitetnija ekipa, Vori ih je fino pojačao. Celje sam gledao u Ljubuškom protiv Izviđača i jako su mi loše izgledali, dobili su na iskustvo i mišiće. Vardar ih je razbio u zadnjem kolu seha lige, a Zagreb je protiv toga Vardara izgubio 1 na gostovanju. I sam trener Celja je rekao da loše igraju i da vlada umor u ekipi. Prošle godine je Zagreb slavio 1 razlike u ovoj dvorani, mislim da bi i danas trebao.


Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
    • Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40     betfair 29-godišnji branic Galatasaraya ima prosjek od o 1 faula po utakmici Turci u pripremema napravili 10 odnosno 12 faula Gruzijci su primili 12 faula u prosloj pripremnoj Branic u posljednjim pripremama za Tursku ostao bez faula protiv italije i 2 faula je imao protiv Poljske Tecaj da napravi barem 1 faul je previsok po meni Bardakci je prema svim najavama neupitan u prvih 11 Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83     bet365 Kashia centralni branic i kapetan repke koji cesto iznosi loptu prema naprijed vec je znao premasiti ovu marginu, npr protiv Norveske koju mogu vidjeti negdje u rangu turaka Kapetan ce sigurno poceti u prvih 11 osim u slucaju neceg neocekivanog poput ozljede
    • Belgija - Slovačka 1 (1.45) bet365 Belgija će započeti svoj Euro 2024 utakmicom protiv Slovačke koja počinje danas u 18 sati na Frankfurt Areni. Unatoč gubitku nekih ključnih igrača svoje zlatne generacije, Crveni vragovi i dalje su jedni od skrivenih favorita za osvajanje naslova. Belgija je neporažena u 15 uzastopnih utakmica u svim natjecanjima. Crveni vragovi također nisu izgubili u tri međusobna susreta sa Slovačkom. Četiri od posljednjih pet utakmica Belgije imale su barem tri gola. Belgija je završila na vrhu svoje kvalifikacijske skupine, ali samo s bodom prednosti ispred Austrije. Ipak, rekord od šest pobjeda i dva remija u osam utakmica govori mnogo. (Koeficijenti 17.6. u 11:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama S druge strane, Slovačka se tek po treći put pojavljuje na Euru. Kvalificirali su se kao drugoplasirani tim u Skupini J. Slovaci su izgubili dvije utakmice od Portugala tijekom kvalifikacija. Pobijedili su u sedam i remizirali jednu od preostalih osam utakmica protiv drugih protivnika. Četiri od posljednjih šest utakmica Slovačke završile su s tri ili više golova. Belgija ima velike probleme s obranom uoči prve utakmice turnira. Thomas Meunier se pridružio Janu Vertonghenu i Arthuru Theateu na listi ozlijeđenih, napustivši prijateljsku utakmicu protiv Luksemburga nakon samo 20 minuta na terenu. Belgija (4-5-1): Casteels – De Kuypers, Faes, Witsel, Castagne – Mangala, Onana, Trossard, De Bruyne, Doku – Lukaku S druge strane, Francesco Calzona nema novih problema s ozljedama uoči otvaranja turnira. Slovačka (4-3-3): Dubravka – Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Duda – Schranz, Bozenik, Haraslin Ovo je jedna od posljednjih prilika za igrače poput Romelua Lukakua i Kevina De Bruynea kao jedinih preostalih članova belgijske zlatne generacije nogometaša. Ovaj duo će imati veliku pomoć od igrača poput Leandra Trossarda i Jeremyja Dokua, jer Crveni vragovi i dalje imaju vrlo snažnu napadačku liniju. Belgijanci su lagano prošli pored Crne Gore i Luksemburga u prethodne dvije prijateljske utakmice. Slovačka je također izgledala sjajno u svojim posljednjim utakmicama, ostvarivši dvije zasebne pobjede od 4-0 protiv San Marina i Walesa ranije ovog mjeseca. Ipak, nedostaje im iskustvo igranja na velikim turnirima i njihova kvaliteta se teško može usporediti s belgijskom. Možete se kladiti na pobjedu Belgije s kvotom 1.45 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Belgija povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 12:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use