Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 8.10.2016. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Eng - malta (h0:3) 1 1,65

Azerbad - norveska gol u 1 pol. Ne 2,20

Armenija - rumunjska 2 2,10

Crna gora - kazah f+2 2,60

Sjirska - sn marino (h0:2) 1 1,35

Slovenija- slovacka (zžk3,5) više 1,60

Škotska - litva (1.p.) x 2,40

Poljska - danska (pik) x 1,65

njem - ceska odg3+ da 2,40

Nemam vremena za analizu ovo su moji parovi za vcrs. Sretno

Medvescak -

Cherepovets

2 @3.3+

Medvescak je u nizu od cetiri domace utakmice, u prve dvije su odigrali odlicno i sa 6:0 pobijedili Slovan, te dva dana kasnije i SKA na opce iznenadjenje sa 5:4 nakon produzetaka (vodili 4:2). Te dvije utakmice su odigrali maestralno,

i iznenadili sve pratitelje hokeja. Ponajbolji igrac u obje utakmice bio je golman Taylor koji daje ogromnu sigurnost obrani. Medvascakov predsjednik je kaznjen zbog nagomilanih dugovanja i prema nekim informacijama (informacije iz kluba o losim stvarima, ozljedama itd. je nemoguce dobiti) klub moze igrati samo sa onim igracima koji su do tada barem jednom bili u zapisniku.

Protiv CSKA je Medvescak izgubio 5:2 no kod 1:0 Taylor je poludio, ocito nesto prigovorio sucima, neki kazu i pljunuo protivnickog igraca te dobio kaznu do kraja utakmice a naknadno i 3 utakmice kazne. Tada je rezultat bio samo 1:0.

Odmah nakon toga je doslo do raspada sistema, rezervni vratar Finac Hovinen jednostavno nije na razini potrebnoj za KHL i to je pokazao vec u nekoliko navrata. Navijaci se sprdaju da je to jedini Finac koji ne zna branit u hokeju.

U utakmici protiv CSKA Medvescak je imao tri petorke i umor pred utakmice je svakako pomogao ovako velikoj razlici. Bolduc je takodjer kaznjen i nema ga dvije utakmice.

Ono bitno za bet je da Hovinen brani, sto je samo po sebi dovoljno za okladu. Ako se pokaze tocnim da se novi igraci nemogu registrirat, jedan od igraca ce morati biti rezervnim golmanom i samim time dolazimo do apsurdne situacije da ce Medvescak imati dvije i pol petorke.

Ne bi bilo prvi put da gledamo momcad sa malo igraca, ali svakako ne na ovoj razini hokeja.

Gosti su nakon niza od 5 pobjeda, jucer porazeni sa 3:2 od Slovana u Bratislavi.

pobjeda gostiju je po meni za jaci ulog, cak i ako uspiju registrirati nove igrace jer to nije KHL razina.

Koeficijent je u laganom padu i morao sam reagirati i uzeti

GL

Sta mi uradi ovaj par tri tiketa mi uze. Moja krivica sto igram isti par na tri tiketa.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use