Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Dobitni listići

Goksim

Recommended Posts

Svaka čast na dobitku, mislim da nemaš potrebe da se sad bojiš igrati online. :D Promijeniš mail adresu s kojom je povezan taj nalog, šifru, sigurnosno pitanje i ne može ti ništa!

Tko se jednom opeče puše i na hladno druže :D

Online odsad samo Recreativo iz Huelve :D

a za nešto ozbiljnije protegnuti noge 5min i u poslovnicu  :)

http://prnt.sc/ay2mdn

BQqsLWL.png

Prvi put da je i ovako nešto upalo ^_^

P.S Imam problem s tim da se slika odmah vidi. Ako slikam sa lightshotom i spremim na laptop, i idem stavit kao image, ne prikazuje mi ništa. Ako idem stavit kao link, onda se vidi samo link i treba se kliknuti na njega da se vidi listić. Pogleda sam tutorial gdje se navodi kako i što napraviti, ali meni jednostavno ne funkcionira. Ako idem na klasični upload, uvijek mi kaže error failed to upload.

Upute:

Za dodavanje screenshota koristeći Lightshot, nabavite direktan link na sliku (npr. desni klik na sliku uploadanu putem Lightshota pa odabrati "Open image in new tab" kako bi dobili direktan link na sliku u novom tabu te ga kopirate). 

4wVZOMe.png

Kopirajte direktan link na sliku iz novootvorenog taba.

toXM2bd.png

Zatim prilikom pisanja postu na forumu kliknuti na ikonu sličice (Image) i onda zalijepiti direktan link iz maloprije otvorenog taba i kopiranog linka do slike.

Preporuka je koristiti Greenshot, jer Lightshot daje link na stranicu na kojoj se može pogledati slika (na domeni prnt.sc, a uz Greenshot je moguće dobiti direktni link na sliku uploadanu na Imgur.com..

Detaljne upute: http://www.svijetkladjenja.com/forum/topic/2660-tutorial-za-izradu-screenshota-i-objavu-listica/

post-2-0-64734000-1461880747_thumb.png

post-2-0-25478000-1461880748_thumb.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use