Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Dobitni listići

Goksim

Recommended Posts

Tiket sastavljen od tipova iz Posljednje šanse

hvala @jansavc @furyshaa @unkdy @fic @Jela09

Želio bi napomenuti da su svi tipovi iz "2. lige" posljednje šanse jer da uložim pare na ove tipove što šarlatani iz prve predlažu zapitao bi se dal sam normalan. 

Tko god je barem kavu popio u kafiću pokraj kladionice vidi koliko je 2. liga kvalitetnija od prve i koliko je ozbiljnija konkurencija kod nas u drugoj. Oni se zapravo takmiče tko će biti najmanje loš.

Naravno uzeo sam tipove od tipstera iz gornjeg dijela tabele 2. lige.. Sve tipove od tipstera koji imaju jedan ili nijedan pad, a da su u trenutku uplaćivanja objavili svoj tip sam igrao.

PS. ako sam slučajno nekog zamjenio pa zahvalio pogrešnoj osobi, neka se ona izostavljena ne uvrijedi.. nije mi se dalo provjeravati čiji su parovi bili, ali mislim da se dobro sjećam

Screenshot_20211118-214345_Mozzart.jpg

prije 2 sati, fic said:

Bravo @deestock

Zeznuo sam se sa Malmoa, točnije zeznuli me. Kad sam ga stavljao nisam znao da im trojica ne dostaju zbog žutih kartona. Tek jučer kad su igrali sam vidio taj info. Drugi pik mi je bio Unics protiv Albe.

da steta za njih.. imao sam njih na drugom listicu sa vise parova.. mada i Malmo kako je dosao preokret je nevjerovatno 

Screenshot_20211121-193918_DuckDuckGo.jpg

Jedan dobitni i jedan više gubitni nego dobitni ,ali jebat ga bar nije - ako ništa 

IMG_20211205_235310.thumb.jpg.f6c20e8cc1b483e30e4cab4e7fccc3b8.jpg

IMG_20211205_235259.thumb.jpg.ed571c411ba7994940e52dd0cd5e4af5.jpg

jeb*** Juventus od 9.min 1-0 i nikako da zabiju drugi , u 80.min mi nešto u glavi kaže evo opet 1:0 će odigrati,bolje išta nego ništa uzet 

Izvadim 38 umjesto  115, i klasika 2 min nakon zabiju gol, .. žabarska posla .. 🐸🐸

Evo opet ja sa vrhunskim parom,ovo je odigrano u 80.minuti...Venezia je vodila 3:0,Veronu je došla na 3:3 imali su igrača više. Pošto Simeone trpa u zadnje vrime ko lud igra sam da će dat gol za pobjedu i dobit žuti(iša sam na to da će skinit dres),međutim žuti je dobija 1 minute poslije zbog faula šta se isto fala bogu računa😁.Mislim da je igra vrhunska jer koeficijenti su nenadjebivi za ovo...

Screenshot_20211205-223621_WhatsApp.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use