Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Dobitni listići

Goksim

Recommended Posts

Moram ovdje podjeliti ovaj listić, obzirom da više sreće na nekom listiću nisam imao od kada se kladim, a kladim se 15 godina.

Prva tri para relativno lako prošla, iako je Kiel pobjedio minimalno (1:0), iz sumnjivo dosuđenog penala. Nakon toga Bologna i Benevento odigrali dosta zanimljivu utakmicu, a peti karton se desio u nadoknadi, zbog zadržavanja igre od strane golmana gostiju.

I na kraju posljednji par, zbog kojeg i pišem ovo. Potrebna mi je bila pobjeda od minimalno 10 razlike Barcelone. Jedini put u utakmici kada je Barca povela barem 10 razlike, bio je ovaj konačan rezultat 103:93. Katastrofalan ulazak u utakmicu i -20 u osmoj minuti utakmice. Čitavu utakmicu sustizanje protivnika, i u tome su uspjeli. Plus 2, na nekih 10 sekundi do kraja. Unicaja izjednačava šutem 0.4 sekunde prije kraja i odvodi utakmicu u produžetak. U produžetku rezultatska klackalica. Barcelona ima plus 2, na ulazu u zadnju minutu produžetka (izgledi da se pokrije hendikep ravani statističkoj grešci). Na nekih 40 sekundi prije kraja Barca odlazi na +5. Nakon toga Unicaja želi brzom trojkom da se vrati u igru i prave faul u napadu. Nakon toga igrač koji je napravio ofanzivni faul, dobija tehničku zbog prigovora. Nakon toga trener Unicaje protestvuje i dobija tehničku. Tu nije kraj jer nakon par upozorenja dobija još jednu tehničku i biva odstranjen sa klupe. Znači 3 tehničke greške, za 3 slobodna bacanja. Higins siguran u sva tri šuta i to je +8. Još je 30 sekundi do kraja, Barca ima loptu, polaganje za 2 poena nekih 10 sekundi do kraja. Unicaja nije uspjela uputiti šut u zadnjem napadu i to je to. Plus 10 taman koliko mi je trebalo, iako sam već puno prije toga prežalio listić.

121.png

• 2 weeks later...

Jucer na Hl-u kasnili na lajvu s mecom Rublev - Fritz cijeli prvi set za jedan gem, odigrao koliko sam stigao, jel u drugom su ga skroz maknuli iz ponude. Nije nesto ali dobro je i to, s obzirom na porez, male kvote bile da uzima neko gem a drugo nisu dopustali da odigram. Al im zato duze i trebalo da isplate pa sam stavljao pola uloga na jedan pola na drugi listic, uh da sam vise imao i da je bio jos koji brejk.. ?

Screenshot_20210318_120937.jpg

• 3 weeks later...
On 14. 04. 2021. at 17:57, Goksim said:

Sudar Lillea u Montpelierea će biti zanimljiv i ne bi se iznenadio da Lille u petak kiksa, pogotovo ako ponovo odigraju kao protiv Metza. U tom susretu imali su strašno puno sreće. 

Pisao sam o Lilleu više puta i tome koliko su sreće sa Metzom imali, samo mi je žao da to još jednom i jučer u dnevnoj temi nisam ponovio. Ovo zadnje je pisano u srijedu.

PSG ima fantastičnu priliku u nedjelju doći na svega bod zaostatka a budući da Lille ima težak raspored i gostovanje kod Lyona teško je za očekivati da će sve do kraja pobjediti tako da PSG ima jako lijepu priliku prvo doći na bod a onda u sljedećim kolima i preuzeti prvo mjesto. Naravno pretpostavka je da PSG više ne kiksa jer si isto ne mogu dozvoliti...

20F42C3F-6F56-477A-A9D2-0DD56670DC8F.jpeg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use