Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Dobitni listići

Goksim

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
prije 20 sati, nba1911 said:

Liverpool - Porto Porto over 5.5 suteva 1,57 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Napokon opet LP! Prve uktamice cetvrtfinala nas cekaju. Ja osobno tek uzvratne utakmice cekam za jaci ulog za recimo kartone ili golove, no ovaj put sam nasao finu granicu od samo 5.5 suteva za Porto. Zadnje vrijeme sam cesto igrao suteve kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 na autsajdera (nude samo engl ligu), jer su granice poprilicno niske bile (primjer: M.City - Brighton, na Brighton 4.5). Fine pare sam zaradio, sad idem jedan dio ulozit u ovaj tip. 

Dakle tipujem da ce Porto imati vise od 5 suteva na utakmici. bet365 online kladionica" rel="">bet365 jako humano "pika" suteve, uvijek sam gledao utakmicu uzvio ako sam odigrao na suteve i cesto ja osobno ne bih rekao da je jedan udarac, udarac bio kojeg bi se moralo prenijeti u statistku (npr. ako je sut blokiran, ili jak ubacaj sa strane ako leti prema golu i blokiran je, isto kao sut broji). To je jedan mali, dodatni plus, dakle prije ce pikati nego ne. 

Pogled na statistku:

• Liverpool prima doma 7.5 suteva na gol u ligi prvaka
  • Porto u gostima sa 8 udaraca u LP 

Ove podatke sam uzeo od whoscored.com, inace mislim da ako se bet365 online kladionica" rel="">bet365 pita, mogli bi barem nadodati 1-2 udarca na ovu statistiku. 

Minus je da je prva utakmica, ekipe nece juriti na protivnicki gol. No opet Porto nije neka bunkeraska ekipa, vidim dosta kontra napada sa njihove strane. I granica sa 5.5 nije prevelika, pa cak da ne vidimo ni jedan sut u prvom pol. opet bi tip mogao proci. I nekako je dobro sto Porto igra u gostima jer ce probati nekako zabiti taj jedan gol, jer su i oni svijesni da ce primit barem 1-2. Ja idem sa 10/10.

PS: Kvote nije nesto, ali sta je tu je ;) 

Jako lako i bez problema...

image.png.7d0258a5c680b3db06d4a5819236d992.png

prije 2 sati, nba1911 said:

Svidja mi se kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 na utakmici Arsenal Napoli granica za ubacaje sa strane (betbuilder). 

Za preko 39 ubacaja nude kvotu od 2.30, sta moram ispratit.

Za preko 44 je kvota 4.75.

Cijeli dan mi je taj prijedlog bio na umu, najvise iz tog razloga jer je zadnja utakmica Arsenala u EL zavrsila sa preko 60. Nazalost nisam stiga prije napisat, nadam se ta je netko uspio ispratit. Malo sam se poigrao, jednostavno imao jako dobar osjecaj.

Na sva 3 listica nisu dali ni centa vise uplatit:

image.png.c5a4d6dafdfb29e31a154e4e555a09a0.png

Inace je zavrsilo sa 55 ubacaja, kvota je bila nesto iznad 13.

Ostale utakmice:

Benfica - Frankfurt 21:24, Villareal - Valencia 20:25, Slavia - Chelsea 34:22 (obavezno granicu na uzvratu provjerit).

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Englezi sa penalima lagano danas a jučer je bilo sreće jer sam napravio cashout u pravo vrijeme. U prvom poluvremenu je bilo 3 kartona.ali znajući da je rezultat 0-3 i utakmica riješena nisam bio siguran da ćemo vidjeti još kartona pa sam, čim je Škotska povela, napravio cashout budući da je premija bila dobra. Pokazalo se dobar potez...

2019-06-09-17-53-02-bet365-Online-Sports

Goksim,?Slabo te pratim,ali ovo što uhvatim,vidim da su ti stackovi visoki/ što podrazumjeva veći bankroll/ Ja sam neko vrijeme igrao sa srednje visokim bankrollom /2.000€/ To je prava milina za igrati,naravno uz veliku disciplinu i praćenje novca .Čestitke za tebe,jer vidim da si profi - igrač. ?

prije 9 sati, Vele said:

Goksim,?Slabo te pratim,ali ovo što uhvatim,vidim da su ti stackovi visoki/ što podrazumjeva veći bankroll/ Ja sam neko vrijeme igrao sa srednje visokim bankrollom /2.000€/ To je prava milina za igrati,naravno uz veliku disciplinu i praćenje novca .Čestitke za tebe,jer vidim da si profi - igrač. ?

Hvala na pohvalama @Vele! Nadam se da ćemo oboje biti aktivni u ovoj temi odnosno imati veći broj dobitnih listića za objaviti ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use