Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Dobitni listići

Goksim

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
On 17. 08. 2020. at 20:46, Goksim said:

Očekuje nas izuzetno zanimljiva polufinalna utakmice Lige Prvaka. Dok u drugoj utakmici svi Bayern već vide u finalu ovdje su mišljenja podijeljena i mnogi se nadaju iznenađenju. Leipzig igra lijep, kombinatoran i napadački nogomet dok PSG već godinama ulaže u momčad ne zbog osvajanja Ligue 1, već zbog želje vlasnika za osvajanjem Lige Prvaka. 

PSG je imao puno peha, sjetimo se samo onih 6-1 protiv Barcelona kada su uspjeli ispasti na nevjerojatan način. Mislim da to ovoga puta neće biti slučaj i da ćemo gledati fantastično finale PSG-Bayern. 

PSG je sa razlogom favorit, svaka čast Leipzigu ali PSG po mom mišljenju ima daleko kvalitetniju momčad koja može, kada su motivirani, odigrati strašne utakmice. Kada je Ligue 1 u pitanju znaju i podbaciti jer uvijek ne igraju na 100% mogućnosti.

bet365 mi je dao besplatnu live okladu od 50€ ukoliko uplatim 50€ na bilo koju okladu za ovu utakmicu prije početka susreta. Ovo je personalizirana promocija međutim toplo preporučujem svima da se lgoiraju na bet365 online kladionica" rel="">bet365 račun i provjere imaju li i oni neku aktivnu promociju a onima koji nemaju bet365 online kladionica" rel="">bet365 račun za klađenje da isti odmah otvore. Sa računom samo imate mogućnost dobiti besplatne oklade i razne druge pogodnosti. Trenutno daju i bonus kredite dobrodošlice novim igračima. 

Ono što sam ja odabrao jest točan rezultat na poluvremenu 2-0 za PSG. Naravno da je ovo daleko od sigurnog ali koeficijent 9,00 za ovu okladu, koliko bet365 online kladionica" rel="">bet365 daje, je ipak previše. Koeficijent na PSG je 1,75 i očekuje se njihova pobjeda a samim tim za očekivati je i da će voditi na poluvremenu. Najizgledniji rezultat po kladionicama je 1-0 za PSG, ali mislim da su šanse ipak puno veće nego tih 10ak% koliko kladionice daju da bude i 2-0 na poluvremenu. 

Slika-zaslona-2020-08-17-u-20.38.13.png

Drago mi je da je netko ispratio. Bravo @nidjeveze mislim da je bio valuebet. Npr. danas je za Bayern samo oko 5,50 da će biti 2:0 na poluvremenu. Također lako moguće ali je koeficijent gotovo duplo manji...

Pozivam sve koji nemaju da otvore bet365 račun te si tako otvore mogućnost sudjelovanja u raznim promocijama koje imaju. 

Slika-zaslona-2020-08-19-u-09.44.16.png

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use