Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 12.11.2016. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Opet neZnam di bi ovo stavio pa cu ovdje dakle

Pocet cu sa usporedbom radi se o utakmici JOLLY SIBENIK -ZABOK

Supersport daje 1.05 na 1 bet365 na ki 1.09 a 1xbet 1.21 sad to na veze s mozgom ali usao sam u 1xbet i nema toga dok na reulatima pod tabom tecajevi stoji jasno 1.21 ali eto vjv su uklonili u slucaju da vrate odograjte 10/10 zasad najisplativije drzzi bet365 wining margin by6 or more na jolly po kvoti 1.25 na sto ja imam u vidu igrat al me jebu sa limitom na hrvatske lige dosta sam pokupio prosli tjedan tako da sas neznan sto napravit no eto nadam se da ce glupi 1xbet vratit tih 1.21 jer je to poklon a to.igram iz raloga sto poznajem vecinu igraca sbk jer zivim u vodicama a jednoatavno tekma namjestena nije to garantiram a kazu i prijatelji koji igraju da ide to preko 6 razlike da jednostavno su puno jaci od zabok i btw dobili su zadra 30razlike sto nije malo ;) i eto ako ima neko da bi odigrao da nema limite ja bi mu poslao novce jer meni nedaju bas nesto uplatit

A mialis da to singliramo na 1.25 ili....

fala bogu nije neka kvota bogg zna sta al znam da ce proc pa zasto ne ako neko oce ali bet365 jos nema u ponudi gkk sibenik

takoder 6 or more tako da single i tjt sutra cu stavit za gkk sbk kad izade i ako stave premier ligu dubrava bi trebala dobit kastele vrlo lagano kastele nemaju postenog.golmana od prosle sezone kad je onaj budalas vrijedao srbe u rijeci protv zameta sad ima suspenziju nema dzelalije vise on trenira samnom u vodicama sad i nema krila koje je slomilo nogu nedavno imaju dva boda u 6 kola.. a dubrava ih je tukla i prosle godine kad su bili puno jaci ss je stavio 1.35 kad bi bet365:kopirao bilo bi ko sjekira u medu i mislim da ce porec.dobit rudara koji je glavni kandidat za povratak u prvu B uz kastele a porec igra nenormalno dobro ove sezone uz svih 6 pobjeda i to protiv varazdina i dubrave koji su tu daleko najjaci

Odigrat ću ti ja  :rolleyes:

ovo je moj zadnji komentar upucen tebi i odsad te vise uopce necu dozivljavat tebi nebi dao ni maramicu da mi pricuvas jer si prevarant obicni

Kakva si ti jebena sramota od covjeka, stvarno ovo nikad nisam dozivio. JA IMAM DOKAZ DA SAM TI POSLAO NOVAC, a sta ti imas? Pun mi te ku*** vise stvarno, nemoj mi ni vratit boli me ku***, ali lagat ovdje da si mi vratio ? 

Uglavnom što reći, s ovim čovjekom nemajte nikakvog posla, prevarant teški !

Mislim da je vreme da prestanete sa ovim prepiranjem. Ukoliko imate sta raspraviti, za to su privatne poruke i ostali nacini, ovo nije prvi put i vec nekoliko puta se desavalo...

45 min ..Hibernian 0 - 0 Falkirk    CRVENI karton Falkirk    pobjeda domacina je 1.36,vrijedi pokusati da ce 1 zabiti +1.5 golova po 2,00 na bet365  1-1

45 min...U. Madeira 0 - 1 Academico Viseu  CRVENI karton gost..,moguca pobjeda domacina po 2,62 bet365     2-2

45 min..Chrobry Glogow 0 - 2 Chojniczanka ovdje vjerujem u odg ili gg  trenutno nude 1,61 bet365   rez-1-3

Kakva si ti jebena sramota od covjeka, stvarno ovo nikad nisam dozivio. JA IMAM DOKAZ DA SAM TI POSLAO NOVAC, a sta ti imas? Pun mi te ku*** vise stvarno, nemoj mi ni vratit boli me ku***, ali lagat ovdje da si mi vratio ?

Uglavnom što reći, s ovim čovjekom nemajte nikakvog posla, prevarant teški !

do tvojih 170 kn koje ti zoves 200:'D mi je stalo ko do lanjskog snijega.. jednom ti posaljem na tekuci kao nije doslo reko mozda sam zajebo iban al ajd uplatim ti u poslovnici na racun i opet nije doslo pa nisam budala bas si propalitet teski i jos mi komentiras svako post tvoja sramota ne moja jbg meni 200kn koje si na preveru dobio nisu od zivotne vaznosti al eto

Čovjek je htio biti dobar i posudio mu novce i sad je id*** jel?. Pa jako krasno tako ga nazvat. Ja iz priloženog screenshota zakljucujem da je samo jedan id*** u tom slučaju. A ti što pišeš da su oba idioti stvarno nemam riječi za takve mudrijaše. Nikakve veze nemam sa ovim ali ovo mi tako diglo živce, kultura i ponašanje nula bodova

Šta se pališ, šta pametuješ? Jesam stavio :D na kraju? Jel to znaći uvreda ili šala? Razmisli drugi put

Ovim putem cu kao administrator zamoliti Ivana1998 i PatrikAntoniusa da prestanu sa javnim prepucavanjem.

Nisam sudac i nemam mehanizama kojima bi mogao prisiliti krivca da napravi transkaciju a iskreno rađe bi potrošio svoje vrijeme proucavajuci ponudu, gledajuci utakmicu ili pišući analizu nego se bavio ovim stvarima, a siguran sam i drugi članovi. 

Nisam nikada preporučivao da se prebacuju sredstva na skrill nepoznatim osobama i svakome je jasno da kada tako nesto radi isto radi u dobroj vjeri te s nadom da je i ista osoba takva, međutim na internetu ima svega i svi trebamo biti svjesni toga. 

Konkretno, evo jednog mog iskustva... Prije malo više od pola godine bio sam zamoljen posuditi 15e jednom članu, koji više nije aktivan i kojeg neću niti imenovati. Htio se kladiti preko vikenda a banka je bila zatvorena te mi je obecao da ce novce vratiti. Napravio sam mu uplatu na skrill iz usluge i u dobroj vjeri i nisam nikada dobio novce nazad, ali nisam puno niti trošio svoju energiju oko toga niti prozivao tog člana po forumu što sam da sam htio mogao napraviti. Jedino što sam napravio nakon što sam shvatio da mi novac nema namjere vratiti jest poslao kratku privatnu poruku tom članu da se nadam da je dobro uložio uplaceni mu novac, te da se dobro zabavio te da meni ne treba tih 15e, a budući da je njemu ocito do njih bilo puno više stalo. Napisao sam mu da mi ih niti ne mora vraćati i da mu želim sve najbolje kako na kladionici tako i na drugim poljima u životu. Meni je dovoljna satisfakcija u toj priči što sam ja ispao velik a i ako netko ide na takav način varati drugoga za sitne novce, to puno govori o toj osobi i o situaciji u kojoj se vjerojatno nalazi. Eto čisto jedno moje iskustvo i kako je ta priča završila.

Bilo je prijedloga da se otvori podforum predviđen upravo za "transakcije" ovoga tipa, međutim vjerujem da takav podforum nebi puno pomogao kvaliteti foruma, te da bi samo privukao nove članove kojima u interesu nije klađenje već prevariti druge. Dovoljno je da je 99% članova pošteno i fer i samo 1% npr. novih članova da "operiraju po forumu" s ciljem prevare i već bi to uništilo smisao postojanja takvog podforuma te isti upravo zato i nije otvoren.

Žao mi je da je do nesporazuma došlo međutim ne morate sve druge članove obavještavati o ovom problemu na dnevnoj bazi.  Ako želite riješiti nesporazume za to imate privatne poruke a vjerujem da oboje, budući da ste si davali podatke za napraviti transkaciju, imate podatke od druge osobe. Ja nisam niti želim biti sudac u ovome slučaju i ne mogu otkriti krivca i naložiti mu nekim čarobnim mehanizmom da uplati novce drugoj osobi. 

Ja ću vas zamoliti da sa današnjim danom završite javne rasprave na ovu temu, te ju ako želite nastavite i pokušate problem riješiti preko privatnih poruka. Vjerujem da se problem može lako riješiti ako postoji volja s obje strane i volio bi da isti i riješite putem privatnih poruka.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use