Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 23.11.2016. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

prije 30 minute, Markob300 said:

I danas na sigurno:
Barca 2,
Bayern 2,
Cibona - Strasbourg 2

Ostavite se kartona i dr gluposti ako želite pare, meni je to kao da idem kar... kurvu i cijelo si vrijeme mislim hoću li dobiti sifilis ili ne..Sa djevicom si mirne glave :D:D 

Pazi se sigurica i postenih devojaka, znaju kostati glave :D:D 

Salu na stranu, sretno sa ovim triple-om, a kartone ne mozemo ostaviti jer kartoni su....p a kartoni :)

Just now, BlueTiger said:

Celtic - Barcelona ~ -2+ vise golova @1.45 ss

Nema se sta pricat o kvaliteti koju posjeduje Barcelona. Nakon onih 0-0 s Malagon smatran da ce Celtic nastradat. Ovaj put igraju i Suarez i Messi uz Neymara. 7-0 su ih dobili kod kuce.

Arsenal - PSG ~ zzk 3,5 vise @1.70  ss

Direktan dvoboj za 1. misto skupine. Ocekujen slicnu utakmicu tipa jucer Kopenhagen di je bilo 6 zutih. Oba tima zele bodove iz ovog susreta i mislin da ce faulova bit dosta kako bi dosegli svoj cilj. Sudac je Felix Brych koji je od zadnjih svojih 16 utakmica samo 2 puta isa ispod ove granice. Sudeci 3 utakmice ove sezone u Ligi Prvaka podilia je 15 zutih iz 3 utakmice (4,5,6) te jedan crveni i dva penala. Prosjek mu je 3.70 zutih. S obziron na ulog utakmice i njegovu statistiku mislin da je granica premala.

Tipove san uzea iz jedne grupe na fb jer su mi se svidili i tribalo bi proc. Analizu san sam napisa. Ako se mozda kojim slucajem pronade na forumu da ne bi bilo ukra mi tip i stavlja pod svoje. :D

Steta Barce... stativa Suareza...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use