Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Utorak 13.12.2016.

IzudinB

Recommended Posts

Minnesota at Chicago, K.A.Towns (21,5/ over) Bullsi puno bolje brane vanjske pozicije nego reket. Towns, buduca super zvijezda NBA, ciji ce ugovor ici u nebo, trenutno igra odlicno. Nema straha i jako je atletican sa mekanom rukom. Idem na ideju da ce Tibodaou dati vise suteva Townsu, negoli wigginsu ili LaVine u. Decko je na dobrom prosjeku suta i nadam se overu. Mozda napomenuti da Chi najbolje brani beka sutera, pa uzeti u obzir i manje koseva na La vine a. Ovaj over uzeti sa rezervom jer oba trenera mogu postaviti taktiku ruzne obrambene sice. Ja se nadam da nece

NY at Phoenix, D.Rose (16,5/ over) Covjek ja nadam se pobjedio ozljede, trebao je biti stozerni igrac Chicaga oko kojega ce se graditi nova momcad. Dvije pretposljenje nije igrao i u zadnjoj na velikoj minutazi eksplodirao sa 75% suta i 25 poena, nisam gledao ali pretpostavljam vecinom ulazi pod kos, nocas ide na Bledsoe-a, koji bi mogao imati obranu, ali je u biti supalj....A i taktika Pho nikad nije bila da prime malo, nego da daju vise od protivnika. Nadam se dobroj igri na puno koseva i Derrick a na overu.

James under 24.5 @1.85 Wwin

Cleveland veceras docekuje Memphis kod kuce, a Memphis odmara svog najboljeg igraca - Marca Gasola i ne znma kako ce veceras bez njega. James je najavio nesto obziljnije partije od njega, videli smo da je ubacivao 30+ u poslednja 2-3 meca koja su bila u egalu, sto veceras ne bi trebao biti slucaj. Ocekujem da Cleveland vec na poluvremenu ima 10-15 razlike i da  ovo rese do kraja 3/4 pa da Lebron isto odmori 4/4. 

Adams over 10.5 @1.70 Supersport

Adams u poslednje vreme dosta aktivniji napadacki, ranije se njegova rola svodila na odbranu ali vidimo da sve cesce ubacuje 10+ poena. Oladipo je zbog onog strasnog pada OUT veceras, sto znaci jedna napadacka opcija manje kod OKC-a, a buduci da je Portland i Plumlee rupa u odbrani Adams bi trebao biti dominantan u reketu i verujem da danas ide na 13-14 pts. Ocekuje se mec sa dosta poena, retko koji centar je ostao "kratkih rukava" protiv Portlanda.

prije 1 sat, 1950 said:

Evo jedan double pa ako netko hoce neka odigra, nemam vremena za analizu pa necu pisat.

Adams 11,5 vise

Portland Oklahoma 216,5 vise 

Ako je nekome dosla bozicnica moze je odma staviti na ovo ?

Ako vec nemas vremena onda rađe nemoj ni objavljivat ovakav post bez icega konketnog navedenog. + toga ne znam u kojoj kladionici se opce moze kombinirat igrac i zbroj poena utakmice ako ti znas bilo bi dobro da bar to navedeš... bez ljutnje.

prije 1 sat, 1950 said:

Evo jedan double pa ako netko hoce neka odigra, nemam vremena za analizu pa necu pisat.

Adams 11,5 vise

Dopuni analizu do pocetka inace ce ovaj i svaki sledeci tip bez analize biti izbrisan... Procitaj pravilnik.

prije 5 minute, Ultras96 said:

Ako vec nemas vremena onda rađe nemoj ni objavljivat ovakav post bez icega konketnog navedenog. + toga ne znam u kojoj kladionici se opce moze kombinirat igrac i zbroj poena utakmice ako ti znas bilo bi dobro da bar to navedeš... bez ljutnje.

Ukoliko se kladis na NBA, od online klad Wwin je jedna od retkih koja dozvoljava kombinaciju poena igraca under/over + konacan ishod. Nazalost, ni oni ne dozvoljavaju ukupan broj poena sa poenima igraca...

prije 3 minute, JackieJack said:

Dopuni analizu do pocetka inace ce ovaj i svaki sledeci tip bez analize biti izbrisan... Procitaj pravilnik.

Ukoliko se kladis na NBA, od online klad Wwin je jedna od retkih koja dozvoljava kombinaciju poena igraca under/over + konacan ishod. Nazalost, ni oni ne dozvoljavaju ukupan broj poena sa poenima igraca...

Da znam, rijetko koja to daje bas zbog konacnog ishoda, kod nasih isto se moze komibnirat ali samo sa regularnim dijelom, ali ovo kaj je on napiso nisam jos vidio.

Adams 11,5 vise

Da moja je greska skroz sam zaboravio da se to ne moze kombinirat :/

Zasto da ne napisem? Ako nemam vremena da napisem analizu ne znaci da taj par nije analiziran i provjeren... ako netko zeli neka uplati ako ne nikome nista...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Veceras u 21:00 28. kolo WWin lige BiH zatvaraju Borac i Sloga. O Borcu se sve manje-vise zna, pa bih da skrenem paznju na golove kao igru u kojoj vidim velik value. Za ljubitelje manjih kvota, 1,22 je kvota na bar 2 gola na utakmici, 1,68 3+ a ja licno igram 2 gola vec u 1. poluvremenu po kvoti 2,37 u Lutriji BiH. Razlog sto su mi golovi interesantni je cinjenica da gol-razlika odlucuje prvaka u slucaju da budu bodovno poravnati, za sto realno nisu velike sanse ali ne bi me cudilo da se Borac i tu pokrije, pogotovo jer je Zrinjski u posljednja 3 kola napravio gol-razliku +10, dok Borac i kad pobjedjuje to nisu ubjedljive pobjede ni rezultatom, a kamoli igrom. U Banjoj Luci je prosli put bilo 4:0, sva 4 gola su pala u drugih 45 minuta ali kako napisah, licno value vidim u tom da zavrse mec cim prije, a za ostale su i ove kvote na golove za citavu utakmicu dosta dobre pa ako zelite odigrajte 😊
    • Yebi ga, - 9 kola do kraja sezone.  Sada nije vreme za zayebavanje, vec da se svako okrene sebi. A i ovaj @nuki01 je pao u pravi cas, bas kada treba. A ovom kolegi @nutrija juce do 80-og minuta ne padne nijedan gol, a onda u poslednjih deset minuta padnu tri, majko moja. Zivela sveta Poslednja Sansa, ko ne poludi od nje, neka uziva u zavrsnici.  
    • Ponedjeljak, jucer je imao prolazan listic, hnl mu dolazi na svoje kako je i najavljeno, cak su mu sada vece sanse za pobjedu u direktnoj okladi sa mnom jer je kiksao kolega @nuki01, tjedan je presvetog kupa, tjedan lude zavrsnice u ligama posljednje sanse, skoro 8sati ujutro, a jos nema sadrzajnog posta od @LeonardoDrugi sa prekrasnim bujnim zenama, a nema ni davno mi obecanog motivacijskog posta za mene a sad je najteze... Nesto se cudno dogada sa kolegom, ili je stvarno odustao od standardnih postova kako je najavio, radi boljeg fokusa na ps.
    • Lazio - Parma 1 (1.45) ili X/1 (4.33) bet365 Lazio dočekuje Parmu u 34. kolu Serie A. Domaći su gladni bodova jer još uvijek ganjaju kartu za Ligu prvaka, dok Parma dolazi u Rim puna samopouzdanja, sa šest utakmica bez poraza.  Lazio se brzo sabrao nakon što su ih izbacili iz Europe - u srijedu su laganica uzeli Genou 2:0. Castellanos i Dia su zatresli mrežu, a ta pobjeda ih drži na šestom mjestu, tik iza Bologne, Rome i Juventusa na 4. 5. i 6. poziciji. Parma je, s druge strane, slavila protiv Juventusa 1:0 i tako praktično sebi kupila kartu za ostanak u ligi. Pellegrino je bio faca utakmice, a Parma je pokazala da zna potegnuti kad treba. Sad imaju finu prednost nad ekipama iz opasne zone i mogu igrati rasterećeno. Lazio bez Rede Belahyanea (crveni karton), a pod upitnikom su još Lazzari, Nuno Tavares i Patric zbog povreda. Parma također ima glavobolju - Benedyczak, Bernabe i Mihaila su upitni, dok Vogliacco, Charpentier, Kowalski i Osorio gotovo sigurno preskaču meč. Lazio: Mandas; Marusic, Gila, Romagnoli, Pellegrini; Rovella, Guendouzi; Isaksen, Dia, Zaccagni; Castellanos Parma: Suzuki; Delprato, Leoni, Valenti; Hainaut, Hernani, Keita, Sohm, Valeri; Pellegrino, Bonny Lazio igra pred svojim navijačima i bodovi su im prijeko potrebni, gori im pod nogama. Očekujem tešku bitku, možda X na poluvremenu, ali na kraju Lazio uzima tri boda! Kvota 4.33 na tu kombinaciju - ko voli rizik, nek proba! Glavna oklada ipak ide na pobjedu domaćina po kvoti 1.45 u bet365 kladionici koja računa okladu automatski dobitnom ako Lazio povede sa dva gola razlike.  Nadam se da neće biti ona poznata "Ko je igro na Lazio, pare je bacio." Sretno nam. (Koeficijenti 27.4. u 20:12 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • 21:00 CET - London (Emirates) ARSENAL FC (ENG) - PARIS SAINT GERMAIN (FRA) Sudac: Slavko Vincic SVN
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use