Jump to content

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Sretna nova 2017. godina


Goksim

Recommended Posts

'Stara', 2016. godina polako izmiče. Iza nas je puno pogođenih tipova na kladionici, veliki broj dobitnih kao i poneki gubitni listić.

U 2016. godini bilo je svega, od fantastičnih perioda kada su gotovo svi članovi foruma uzastupno, više dana za redom, dobivali na kladionici veće iznose, do crnih serija koje su neminovne. Generalno možemo biti zadovoljni 2016. godinom u kojoj smo uživali u brojnim sportskim događajima te se zajedno na SvijetKladjenja forumu veselili dobicima na kladionici a ponekad i tugovali zbog pokojeg izgubljenog listića. Kada se podvuće crta, vjerujemo da je velika većina članova i posjetitelja SvijetKladjenja foruma kladioničarsku godinu završila u plusu a vjerujemo da će rezultati u 2017. godini biti još impresivniji te da će 2017. godina obilovati dobicima na kladionici kao i uspjesima u ostalim poljima.

blagdani-960-x-540.jpg

Portal i forum Svijet Kladjenja može se s ponosom pohvaliti da postoji punih osam godina uz nepromjenjenu politiku - svi tipovi i analize su besplatni, a tako će i ostati. Posjetitelji su to prepoznali te se portal nakon osnutka brzo prometnuo u najbolji i najposjećeniji nezavisni kladioničarski portal i forum u regiji. Konstantno se trudimo unaprijeđivati portal i forum, kako bi isti bio što funkcionalniji te smo sigurni da ćemo u 2017. godini opravdati vaše povjerenje, te nadmašiti očekivanja. 

Pregled 2016. godine: Nevjerojatne stvari koje su se dogodile u svijetu sporta

Kalendar: Najbitniji sportski događaji u 2017. godini

 Svim članovima i posjetiteljima portala i foruma želimo sretnu i uspješnu novu 2017. godinu, puno pogođenih tipova za klađenje, dobitnih listića, ugodnih druženja na SvijetKladjenja forumu, te uspjeha na svim poljima. 

Sretnu novu 2017. godinu želi vam vaš Svijet Kladjenja!

Veliko hvala članovima foruma na svim informacijama, mišljenjima, analizama i tipovima koje su podijelili u 2016. godini. Siguran sam da ćemo se lijepo družiti i u 2017. godini, a nadam se da ćemo se često skupa veseliti pogođenim tipovima te dobitnim listićima! Još jednom, sve najbolje u 2017. godini!

Link to comment
Share on other sites

“Bet365

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use