Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Subota 11.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

Oklahoma City-Golden State

Derbi večeri i utakmica koja se čekala od trenutka kada je Kevin Durant potpisao za Warriorse. Večeras ga očekuje pubilka koja ga je obožavala 8 sezone, a sada ce biti najnegativniji lik u dvorani. Ovo je više od utakmice makar obje momčadi pokušavaju smiriti tenzije. Thunderi imaju momentum,  u svojoj dvorani imaju tri pobjede zaredom zadnja je bila impresivna protiv aktaulnih prvaka Cavsa koji su bili u punom sastavu. Dva puta smo gledali okršaj Warriorsa i Thundera oba puta Warriorsi su bili bolji. Večeras Thunderi imaju šansu za pobjedu na domaćem parketu igaju izvrsno no unatoč b2b utakmici Warriorsa ja sam na strani Warriorsa. Thunderi žive od Russell Westbrooka on igra izvrsno no bude li ova utakmica 1vs5 Thunderi su osuđeni na propast. Kevin Durant igra izvrsno u dresu Warriorsa sigurno da mu neće biti lako u "njegovoj" dvorani protiv navijača koji su bili za njega gotovo cijelu karijeru no imati će pomoć u vidu Currya,Thompsona , Greena. Enes Kanter nedostaje domaćima i mislim da bez njega Thunderi teško mogu se nositi protiv najboljih momčadi lige. Westbrook će biti nabrijan no Thunderi nemaju širinu kao što to imaju Warriorsi ja predviđam ovdje relativno laganu pobjedu Warriorsa.

TIP:Warriors -6.5

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use