Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 18.2.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Primera

Sporting Gijón - Atlético Madrid (13:00)
Sudac: José Luis González González (4.67)
Prosjek ekipe 1: 3.00
Prosjek ekipe 2: 2.00
4SMWrih.png

Real Madrid - Espanyol (16:15)
Sudac: Alberto Undiano Mallenco (5.17)
Prosjek ekipe 1: 1.95
Prosjek ekipe 2: 1.91
47MTnro.png

Deportivo La Coruña - Alavés (18:30)
Sudac: Santiago Jaime Latre (4.91)
Prosjek ekipe 2: 3.23
9qBhRZq.png

Sevilla - Eibar (20:45)
Sudac: Alfonso Javier Álvarez Izquierdo (6.33)
Prosjek ekipe 1: 2.73
Prosjek ekipe 2: 2.23
kiTnS64.png

Serie A

Atalanta - FC Crotone (18:00)
Sudac: Luca Banti (4.67)
Prosjek ekipe 1: 2.29
Prosjek ekipe 2: 2.17
S89KBov.png

Empoli FC - SS Lazio (20:45)
Sudac: Nicola Rizzoli (5.80)
Prosjek ekipe 1: 3.04
Prosjek ekipe 2: 2.42
wcYPCMI.png

Bundesliga

Borussia Dortmund - VfL Wolfsburg (15:30)
Sudac: Günter Perl (3.88)
Prosjek ekipe 1: 1.45
Prosjek ekipe 2: 1.95
PGlasv8.png

Eintracht Frankfurt - FC Ingolstadt (15:30)
Sudac: Guido Winkmann (4.75)
Prosjek ekipe 1: 2.70
Prosjek ekipe 2: 1.90
YqHzcbI.png

Hertha BSC - Bayern München (15:30)
Sudac: Patrick Ittrich (5.67)
Prosjek ekipe 1: 1.85
Prosjek ekipe 2: 1.35
Qh1MRct.png

1899 Hoffenheim - SV Darmstadt 98 (15:30)
Sudac: Dr. Felix Brych (4.90)
Prosjek ekipe 1: 2.05
Prosjek ekipe 2: 2.10
iWgX8Ov.png

1. FSV Mainz 05 - Werder Bremen (15:30)
Sudac: Deniz Aytekin (3.75)
Prosjek ekipe 2: 2.00
PgndqzM.png

Hamburger SV - SC Freiburg (18:30)
Sudac: Christian Dingert (4.14)
Prosjek ekipe 1: 2.20
Prosjek ekipe 2: 1.95
sqT0Tbk.png

Hertha - Bayern Munich | Pobjeda Bayerna @1.40

Bayern putuje u Berlin u 21. kolu, gdje će igrati protiv Herthe u nadi da će odigrati još jedan uvjerljiv nastup poslije vrlo dobre utakmice protiv Arsenala u Ligi prvaka. Iako je Hertha u vrlo dobroj formi kod kuće ove sezone, oni su 2017. godinu počeli vrlo slabo i imat će težak zadatak da se vrate na pobjedničke puteve protiv Bayerna.

Bavarci su povezali devet utakmica bez poraza od sredine studenog, što je povećalo razliku od sedam bodova između njih i drugoplasiranog RB Leipziga, a oni će putovati sa velikim samopouzdanjem i po bodove. Međutim, Bayern je igrao utakmicu protiv Arsenala sredinom tjedna i vjerojatno će odmoriti neke igrače, ali sa tom velikom pobjedom protiv engleskog tima su samo podigli to visokom samopouzdanje koje su imali i prije te utakmice, a vjerujem da će i ovdje ostvariti pobjedu, gdje nam bet365 kladionica daje koeficijent @1.40

Borussia Dortmund - Wolfsburg | Pobjeda Dortmunda @1.44

Wolfsburg će otputovati u Dortmund u subotu, gdje će željeti da poremete planove Dortmunda, uzmu neke bodove od njih i nastave svoj put ka sredini tabele. Iako je Borussia pretrpjela razočaravajući poraz protiv Darmstadta i protiv Benfice u utorak, gdje su izgubili 1-0, mislim da će ipak ovdje da se vrate na pobjedničke staze i uzmu sva tri boda na Signal-Iduna-Parku pred svojim navijačima. bet365 kladionica nam daje koeficijent na pobjedu Dortmunda u iznosu od @1.44.

Iako smo vidjeli Dortmunda da se nekoliko puta okliznuo ove sezone, oni su bili sigurni kod kuće, gdje su zabilježili šest pobjeda i tri remija u devet ligaških utakmica. Oni su trenutno na četvrtoj poziciji sa samo bodom zaostatka za trećim Eintracht Frankufurtom, tako da će u ovu utakmicu doći motivirani i spremni da pobijede svog protivnika.

Posjetitelji su pretrpjeli tri poraza u nizu (1-2 od Augsburga, 1-0 od Kolna i 1-0 od Bayerna u DFB Pokal kupu), prije nego što su se vratili na pobjedničke staze protiv Hoffenheima (2-1) prošlog tjedna. Međutim, oni su daleko od impresivne forme i ne ulijevaju neko veliko povjerenje od ovog putovanja i mislim da će ovo biti jedna vrlo teška utakmica za njih i da neće uspjeti napraviti neke velike probleme za Borussiju.

Real Madrid - Espanyol | Real Madrid Hendikep -1 @1.44

Real Madrid izgleda kao vjerojatni osvajač Primere u ovoj fazi sezone. Dolazeći u utakmice ovog vikenda, los Blancosi su na tabeli iznad njihovog najljućeg rivala Barcelone za samo jedan bod, iako imaju dvije utakmice manje od katalonske ekipe i još uvijek imaju 18 utakmica za odigrati u ostatku sezone u Primeri.

Zinedin Zidane će biti nesretan zbog ispadanja njegove ekipe iz Kupa Kralja prošlog mjeseca, ali je njihova forma ostala relativno čvrsta i oni u ovu utakmicu dolaze nakon što su pobijedili pe od posljednjih šest ligaških utakmica i također su pobijedili Napoli sa 3-1 u Ligi prvaka u srijedu navečer u osmini-finala. Ja ponovo tipujem pobjedu Real Madrida u ovom susretu, ali ovog puta svoj novac stavljam na hendikep, gdje je koeficijent u bet365 kladionici @1.44.

ITALIJA: Serie A / fudbal
18:00h Atalanta-Crotone
tip: D2+ (domacin daje dva ili vise golova) kvota: #1.40
U okviru 25. kola Atalanta ce ugostiti pretposlednji Crotone. Domacini iz Bergama su sigurno hit ove sezone u Seriji A. Igraju strasno zanimljiv i dobar fudbal, i trenutno se nalaze petom mjestu na tabeli, ispred velikana italijanskog fudbala. Imaju mlad tim, odlicne igrace koje traze najbolji klubovi, i na kraju sezone su vec sklopili neke dogovorene transfere, a sve to vodi stari lisac Gasperini. Sto se tice Crotone-a oni ce najvjerovatnije nazad u Seriju B. Domacin ce potvrditi ulogu velikog favorita, igraju odlican fudbal, dok gosti su gotovo otpisani.

BELGIJA: Jupiler League / fudbal
20:00h Eupen-Kortrijk
tip: 3+ kvota: #1.70
Sastaju se pa mozda dve ekipe koje su najvise nepredvidive u prvoj ligi Belgije. I jedni i drugi su imali toliko cudnih rezultata ove sezone da je nevjerovatno. U jednom kolu pobjede gigante, a u drugom izgube lagano od slabijih ekipa. Kladionice su stavile nerealan koeficijent za pobjedu domacina, to mi se ne svidja jer u ovom duelu moze biti svega, ali ono u sta sam nekako siguran da golova nece izostati. Oba kluba igraju ofanzivan fudbal, tradicija golova je tu, tako da bi veceras trebalo se isto i desiti.

BRAZIL: Campeonato Paulista / fudbal
22:30h Santos-Ferroviaria
tip: D2+ (domacin daje dva ili vise golova) kvota: #1.45
Ono sto je bitno za ovaj tip, jeste da velikan brazilskog fudbala Santos, ovo takmicenje vrlo ozbiljno shvatio, sto i pokazuje na travnatim terenima u zadnjih par utakmica. Imaju odlicnu ekipu, dosta poznatih i iskusnih fudbalera. Igraju na svom terenu protiv nizerazrednog kluba Ferroviaria za koji dosta ljudi nije ni culo, a realno tesko gdje se moze i cuti. Razlika u kvalitetu je ogromna, ove utakmice Santos igra ozbiljno, i sa prvim timom, tako da mislim da gosti nemaju sta traziti ovde.

DANSKA: Superliga / fudbal
16:00h Silkeborg-Horsens
tip: 2+ kvota: #1.35
U dosta evropskih liga mozemo vidjeti da se igra sistem playoff, tako je i u Danskoj. Ako se pogleda tabela i jednim i drugim su potrebni bodovi. Oba kluba kad se pogledaju medjusobni dueli daju golove, i ove sezone je tako. Bookmaker-i su stavili mnogo dobru kvotu za 3+ (oko #2.00), razmisljao sam da stavim, ali hocu malo na sigurno i idem na 2+ gdje je isto dobra kvota da se nadje na nekom tiketu, jer ih subotom bude dosta.

ENGLESKA: Vanarama National League / fudbal
16:00h Woking-Southport
tip: 3+ kvota: #1.65
Rijec je o engleskoj nizoj ligi. Mozda ovo rijetko ko igra na kladionici, ali ja ih pratim, i ubaciti novac na golove nije na odmet. Kad covjek uzme listu za subotu, tesko da zaobidje nekog Engleza. Tako sam se ja odlucio za ovaj mec na golove, jer ih statisticki dosta ima, tako da se nadam da ce i danas ispostovati kako treba.

IZRAEL: Ligat ha'Al / fudbal
19:30h M. Tel Aviv-Shmona
tip: D2+ (domacin daje dva ili vise golova) kvota: #1.55
Mislim da vecina kladionicara na svojim tiketima ima najvise utakmica iz liga petice, ali ja tog najmanje imam. Zato cesto igram ove ostale lige, i ganjam favorite. To je slucaj sa ovim parom. Iako tabela ne pokazuje toliko, ali za mene je Maccabi u ovom mecu veliki favorit za osvajanje tri boda, i sa bar dva postignuta gola. Momci iz Tel Aviv su usli u odlicnu formu, imaju samo jedan poraz u deset meceva, dok Shmona u losoj seriji (cetiri vezana poraza). Kvalitet i forma bi trebala presuditi.

UKUPNO PAROVA: 4
DOBITNI: 3
GUBITNI: 1

Sporting Gijon - Atletico Madrid

U subotu će madridski Atletico tražiti pozitivnu najavu prve utakmice osmine finala Lige prvaka koja ih čeka protiv Bayera iz Leverkusena.
Zagrijavanje će se za Atletico dogoditi u Gijonu gdje gostuje kod, ove sezone, vrlo slabog Sportinga. Tek je na osamnaestom mjestu ljestvice Sporting kojeg, očigledno, očekuje težak nastavak sezone i teška borba za ostanak u Primeri.
Niti Atletico ne može biti posve zadovoljan onim što je dosad učinio u prvenstvu, ali samo zato jer su ambicije tog kluba, s razlogom, postavljene jako visoko.
Atletico je četvrti na ljestvici, no gostujuća će statistika najbolje otkriti taj pad u igri madridske momčadi ove sezone. Četiri pobjede, četiri remija i tri poraza nisu brojke na koje su naviknuti igrači i navijači Atletica.
No, na drugoj su strani problemi daleko izraženiji i opasniji. Sporting u posljednjih devet nastupa ima samo jednu pobjedu (i to u zadnjem nastupu, kod Leganesa 2-0). Kao domaćin Sporting je već upisao pet poraza i ništa nam ne govori da bi uskoro ta momčad mogla izaći iz debele krize u kojoj stanuje cijele sezone.
Atletico je protiv dosta suparnika osjećao probleme ove sezone, ali ovoga (Sporting) je na svom terenu razbio (5-0). Danas neće biti sličnog demoliranja, ali tri boda će uzeti Atletico.

Marseille - Rennes

U 26. kolu francuskog Le Championnata sve bolji Marseille na svom stadionu dočekuje Rennes koji je već nekoliko tjedana iznimno slab.
Na ljestvici je Marseille šesti, a tom svom naletu je, između ostalih, preskočio i Rennes koji je deseti. No, Rennes klizi prema sredini ljestvice (i na slabije pozicije) uslijed vlastitih slabih igara. Naime, u posljednjih devet nastupa Rennes nije pobijedio niti jednom! Šest puta je remizirao, a tri puta gubio.
Osim vidljivo slabe forme činjenica zašto ne vjerujemo Rennesu je i slaba igra cijele sezone u gostima. Na strani Rennes ima samo jednu pobjedu uz pet remija i šest poraza. Na svim tim utakmicama Rennes je samo sedam puta pogađao suparničke mreže.
I dok Rennes na kapaljku skuplja bodove u gostima Marseille je kao domaćin u pravom naletu. Točnije, od prvog dana sezone Marseille je sasvim dobra domaća opcija (osam pobjeda, tri remija i samo jedna izgubljena utakmica, od lidera Monaca). Bude li sve „normalno“ u ovih 90 minuta pobjeda domaćina je zagarantirana.

Izvor: lutrija.hr

Evo i od mene jedan par nakon dugo vremena a dolazi iz turske druge lige i pocinje u 11 sati 

Giresunspor - Manisaspor oba/daju gol tip 1 da 1.80 kvota 

ovaj par sam igrao zbog statistike također sam ga u singlu odigrao i oba daju 3+ po kvoti 2.40 i odigrao sam i na Giresunspor 1  2.8 kvota posto domacinu treba pobjeda da se odmakne od zone ispadanja. Sretno tko prati 

TFF 1. LIG 2016/2017
Giresunspor Manisaspor 3:1 1.97 3.33 3.53 details 17.09.2016
PTT 1. LIG 2014/2015
Manisaspor Giresunspor 4:1 1.48 3.95 5.97 details 23.05.2015
Giresunspor Manisaspor 2:1 1.82 3.32 4.05 details 23.01.2015
BANK ASYA 1. LIG 2008/2009
Manisaspor Giresunspor 3:1 1.53 3.63 5.55 details 10.04.2009
Giresunspor Manisaspor 1:6 4.20 3.35 1.73

details

23.11.2008

prije sat vremena, ikotipster said:

Evo i od mene jedan par nakon dugo vremena a dolazi iz turske druge lige i pocinje u 11 sati 

Giresunspor - Manisaspor oba/daju gol tip 1 da 1.80 kvota 

ovaj par sam igrao zbog statistike također sam ga u singlu odigrao i oba daju 3+ po kvoti 2.40 i odigrao sam i na Giresunspor 1  2.8 kvota posto domacinu treba pobjeda da se odmakne od zone ispadanja. Sretno tko prati 

TFF 1. LIG 2016/2017
Giresunspor Manisaspor 3:1 1.97 3.33 3.53 details 17.09.2016
PTT 1. LIG 2014/2015
Manisaspor Giresunspor 4:1 1.48 3.95 5.97 details 23.05.2015
Giresunspor Manisaspor 2:1 1.82 3.32 4.05 details 23.01.2015
BANK ASYA 1. LIG 2008/2009
Manisaspor Giresunspor 3:1 1.53 3.63 5.55 details 10.04.2009
Giresunspor Manisaspor 1:6 4.20 3.35 1.73

details

23.11.2008

1:2 38 minut proslo oba daju 

oba daju 3+ sad probat 1 odigrat uzivo na sitno moglo bi doci kvota je odlicna 

zN2UOp0FH.png

Sve osim pobijede ce bit iznenadenje, pripreme su in bile odlicne dobili su 3 tekme, a 2 su bile nerijesene i sve su bile golijade. Krenit moraju jako svaka pobijeda je bitna.

Na prvi pogled me privuka Empoli kao agresivna ekipa, a jos kad san vidia da sudi Rizzoli odlucia san se igrat over kartona. Zadnje 3 utakmice kod kuce Empoli je neporazen sa 2 pobjede i 1 remi. Sve su bile napete utakmice sa minimalnom pobjedom i remijem 1-1. Mislin da danas Laziou nece bit lagano i da ce se morat pomucit, pogotovo ako Empoli povede kojim slucajem jer jako dobro znaju branit vodstvo. Od Empolia ocekujen bar 4 kartona, dok i Lazio vrlo lagano moze dobit bar 2-3.

prije 9 sati, IzudinB said:

Sudac: Nicola Rizzoli (5.80)
Prosjek ekipe 1: 3.04
Prosjek ekipe 2: 2.42

Statistika ide u prilog.

Nadan se da ce Sevilla nastavit svoje dobre igre kod kuce. Igraju jako dobar nogomet te su trenutno 3. na tabeli i znaju da nicem jos nije kraj te da ce svaki bod bit bitan. Eibar je u nekakvoj formi sa 3 zadnje pobjede i sve su bile golijade. 2 puta po 4 gola i jedanput 3, ali to su bili ne bas jaki timovi, gledajuci Sevillu ni blizu. Znamo kako Sevilla moze odigrat kod kuce. Tribalo bi biti i golova, ali mislin da ce Sevilla ode dobit jer dobar niz Eibara triba negdi stat, a gostovanje kod Seville bi tribalo to ucinit. Takoder Eibaru ce za ovaj susret falit neki bitni igraci Dani García (21/1 m, suspended), Riesgo (14/0 first goalkeeper)  dok kod Seville Iborra i Pareja mozda.

Prijedlozi vezano za ovaj tip: (ja ih necu odigrat, samo prijedlog sta bi moglo doc)

Over 2.5 @1.60; Oba gol/2.5 ~ Da/V @1.90; 1x/oba gol ~ 1x/Da @2.01; 1/odg ~ 1/Da @2.81

Moj nogometni za dana (PSG za sutra)

Atletico kreće uskoro pa ću samo kratko. Gijon na rubu ispadanja, loše igraju ove sezone dok je Atletico zaredao dvije pobjede. Atletico u zadnjih 5 tekmi u gostima ima dosta loše rezultate, ali protivncii su bil neugodni. Moraju loviti Sevillu i treće mejsto, prava na kiks više nemaju.

Cardiff je krenuo dosta bolje igrati, u zadnjih 5 tekmi su gubli od Norwicha i Readinga koji realno jači. Sad na svom stadionu dočekuju posljednji Rotherham koji u gostima ima tek jedan neriješeni i ostalo porazi. Koeficijent vrlo dobar.

Nica ide posljednjel Lorientu i ovdje naprosto moraju dati barem gol. Pad forme je došao, što se i očekivalo, ali još su uvijek dobra ekipa. Zabijaju oko 1.5 gol po meču dok Lorient prima 2 po meču u prsosjeku. Ne bi se zajebavao ni za dvoznakom jer može biti svašta, ali barem gol je za očekivati.

Bayern nakon razvaljivanja Arsenala u miru može nastaviti pohod na titulu. Iako Herha doma ima 8 pobjeda te jedan poraz idem na pobjedu bavaraca. Od posljednjih 14 međusobnih čak 13 pobjeda Bayerna, uvijek su napaljeni dobit Herthu, u dobrom su raspoloženju i ovdje ide pobjeda

Za PSG nemam šta posebno reći, Monaco je kiksao, pobjedom im dolaze na bod, a o samopouzdanju i ne moram s obzirom što smo vidjeli neki dan. U prvom dijelu prvesntva su izgubili od Toulousea i to im je dodatni motiv da ih natrpjau.

Evo, sretna nam bila subota :D

5a666a08f6e141f3b0aa9bd4486bf9ec.png

Nakon uspjesnog starta ove subote nastavljamo dalje sa prijedlozima. Za danas sam jos odigrao 3 para a to su dortmund 3+  1.50 kvota, werder 3+ 1.7 i luzern 3+ 1.60 kvota. sta reci za ova tri para osim da su odlicne ekipe za over. Dortmund zadnjih pet utakmica protiv wolsburga isao je preko 3 i sto je jos zanimljivo uvijek su oba tima dala gol sto se isto moze odigrati po kvoti 1.70 ili oba daju 3+ po 1.95 kvoti.  A sto se tice werdera oni su na zadnjih 20 utakmica 16 puta preši 3+ sto je visokih 80%  a domacin majnc je na posljednjih 20 utakmica 14 puta presao 3+ marginu sto je 70% i za mene je to dovoljan razlog zasto da igram ovaj par. A sta reci za ekipu luzerna koja na posljednjih 20 utakmica imaju 20 overa sto je 100% ucinak i za mene je dovoljan razlog da ga igram po ovoj odlicnoj kvoti. Nemojte zamjerit na ne bas dobrom tekstu al se nadam da cu pomoci nekome sta da odigra danas. Sretno tko prati i nadam se da danas uzimamo lovu kladionicama ???

Hearts - Inverness   1  1,50          

Gostima fali dosta igraca vecinom odbrambenih:   G.Warren (23/1 suspendovan), Brad McKay (17/0 suspendovan), Meekigins (18/1 povreda), već duže je odsutan McNaughton (2/0), odsustvovaće vezni igrači B.King (18/1 na pozajmici iz Heartsa a po dogovoru ne može da igra),I.Vigurs (23/1 povreda),Horner (10/0 povreda). Iz kluba je otišao napadač Doumbouya (19/5 najbolji strelac tima).

Gosti 13 utakmica bez pobjede, uz ove probleme bi mogli danas doživjeti i ubjedljiv poraz.

par UFC pickova:

Hendricks - Lombard   1        2.00

Kvota koja se mora uzeti, dva borca kojima ne cvijeta cvijece, Lombardu koji je najavljivan svojevremeno kao borac koji ce skinuti s trona tada neunistivog Andersonsa Silvu od ulaza u UFC ne cvijeta cvijece i jedno je od najvecih razocaranja u povijesti ove organizacije zasigurno, s druge strane stoji nekadasnji prvak Hendricks, koji je lijevicom uspaljivao protivnike i imao strasno hrvanje uz gsp-a najbolje u diviziji, nakon postrozenja i restrickija antidopisnke agencije, lik uz jos neke naglo propada i nije vise ni sjena, uz stalne probleme sa skidanjima kila na kraju je potjeran u srednju kategoriju u kojoj sutra debitira, kaze da se osjeca nikad bolje, da moze jesti vise i da ne mora brinuti o mnogim stvarima kao prije kao i da ce mu skidanje kila biti puno lakse, da je sretan i opusten nakon dugo vremena.

Uglavnom, dva razocarenja od borca, kvota koja se mora uzeti, nisam siguran kao onaj put u Ortiza ali vjerujem da Hendricks moze izvuci pobjedu, Lombard dolazi nakon teskog nokauta kojeg je popio od Hendersona, a Johny ako mu smjesti ljevicu ga moze uspavat a o hrvanju da ne pricam, vjerujem da ce ga koristiti mnogo u ovoj borbi da izvuce pobjedu.. Ukratko, kvota koja se mora uzeti, sretno onome ko prati!

Lewis - Browne 1           1.70

Dereck u naletu, Browne u padu, otkad je otisao kod omrazenog i za mnoge najgoreg mma trenera Edmonda na vrhuncu karijere, lik se unazadio i izgleda ocajno, Lewis je nabrijan i u naletu, kvota pada, mislim da uzima..Brownu je ovo jedan od zadnih vlakova al s obzirom da se ne mice iz kampa koji ga je unazadio i ne vidim ikakvu promjenu ni napredak tipujem na Lewisa.

F Emilanenko- M Mitrione  1   2.00

a i moramo odigrati navijacki na velikog i svima dragog Fedora , kvota 2 a moze proci, Mitrione nije nista posebno, Fedor je daleko od onog starog , na 50% po meni ali eto, idemo navijacki, definitvno moze proci, MAtt prima mnogo stete , fascinatno je kolkiko je lik izdrziv ali je pitanje koliko ce ga tvrda glava jos drzati, bilo bi lijepo da veceras popusti i Posljednji Car izvuce pobjedu :)

Zahabi-Vieria   1  1.45

Biti cu iskren i reci da ne poznam ni jednog od navedenih boraca i da ih nikad nisam gledao u borbi ALI  ono sto znam je da je decko na kojeg tipujem mladji brat od svjetski poznatog i jednog od najboljih MMA trenera i borca osobno Firasa Zahabija koji u Kanadi ima svoju dvoranu za koju se smatra da je jedna od najjacih u MMa svijetu, poznata Tristar Gym koja je iznjedrila mnoge talente i odlicne borce od kojih su najpoznatiji nekadasnji ufcov velteraski prvak GSP i Rory Mcdonald.. ODrastajuci uz takvog brata i dvorani, trenirajuci sa najboljim trenerima i borcima mi je dovoljno da tipujem na  pobjedu mladjeg Zahabija..

Hertha-Bayern 2
Frankfurt-Ingolstadt 1x

Real-Espanyol 1

Wwin 2.21 

- Bayern je protiv Arsenala napokon pokazao tko je i šta je. Odigrali su odličnu utakmicu i ako ponove barem ublizu to i danas, Hertha nema šanse. Ancelotti je i sam rekao da im u Bundesligi fali motivacije ali ne smiju dopustiti Leipzigu nikakav povratak u utrku za naslov. Hertha neugodna ekipa ali su upali u lošu formu. Bayern je dobio zadnjih 11 međusobnih duela, Hertha nije boda uzela od 2009.

- Kovač radi čuda sa Frankfurtom, bore se za Ligu prvaka. Dolazi im predzadnja ekipa lige i ne vjerujem da će kiksati protiv njih.

- Real obično nema problema u ovakvim utakmicama, Espanyol zna biti neugodan ali ne vjerujem da će Real kiksati na svom stadionu.

prije 3 minute, canca said:

Hertha-Bayern 2
Frankfurt-Ingolstadt 1x
Real-Espanyol 1

Wwin 2.21 

- Bayern je protiv Arsenala napokon pokazao tko je i šta je. Odigrali su odličnu utakmicu i ako ponove barem ublizu to i danas, Hertha nema šanse. Ancelotti je i sam rekao da im u Bundesligi fali motivacije ali ne smiju dopustiti Leipzigu nikakav povratak u utrku za naslov. Hertha neugodna ekipa ali su upali u lošu formu. Bayern je dobio zadnjih 11 međusobnih duela, Hertha nije boda uzela od 2009.

- Kovač radi čuda sa Frankfurtom, bore se za Ligu prvaka. Dolazi im predzadnja ekipa lige i ne vjerujem da će kiksati protiv njih.

- Real obično nema problema u ovakvim utakmicama, Espanyol zna biti neugodan ali ne vjerujem da će Real kiksati na svom stadionu.

ovo bi trebalo proci

prije 29 minute, M11 said:

Samo kratko bet365 online kladionica" rel="external">bet365 live ,zenska kosarka pozega-ragusa ,guzenje od strane pozege,a hendikep na npr 3.cetvrtinu je bio -2,5 na pozegu,,a trenutno je bar +10 dok su prve dvije bile i po +15. Nadam se takvoj ponudi i za zadnju cetvrtinu. 

Javi kad ti dođe mail da ti je račun limitiran na 7.5 e :D

prije 49 minute, Gigi said:

Javi kad ti dođe mail da ti je račun limitiran na 7.5 e :D

Nisam neki kladionicar ,niti se kladim cesto i najcesce samo prepisujem od pametnijih (ovim putem bi se i zahvalio svima), tako da necu puno izgubit ako me i limitiraju (evo nemam pojma da to rade i u kojim situacijama to rade). 

Uglavnom, ovo danas je bio prvi put da pisem ovdje i sumnjam da cu opet jer kao sto sam napisao , kladionica i ja smo u nekoj gadnoj svadji. Danas je ispalo odlicno i to je to,odsad opet samo prepisujem (nadam se da vam ne smeta i zahvala svima koji pisu ovdje i trude se).

prije 34 minute, M11 said:

Nisam neki kladionicar ,niti se kladim cesto i najcesce samo prepisujem od pametnijih (ovim putem bi se i zahvalio svima), tako da necu puno izgubit ako me i limitiraju (evo nemam pojma da to rade i u kojim situacijama to rade). 

Uglavnom, ovo danas je bio prvi put da pisem ovdje i sumnjam da cu opet jer kao sto sam napisao , kladionica i ja smo u nekoj gadnoj svadji. Danas je ispalo odlicno i to je to,odsad opet samo prepisujem (nadam se da vam ne smeta i zahvala svima koji pisu ovdje i trude se).

Ma kolegu su mi limitirali zbog klađenja na takvim, njima nepoznatim tekmama pa zato kažem. Samo rokaj ;)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • @Goksim, @furyshaa, @nenosk, @zeko1088, @darko56, @nutrija, @jansavc, @soyer567, @Marko15, @smrcak888, @nuki01, @vjekos, @Dejvid, @mesrine, @Humanic, @Kiks77, @misterija, @ara008, @tome1993, @sestincan,  @pena29, @Ipoje4, @mester, @Ivan98, @zmajo, @ForzaItalia, @blacky44, @Leedsfan, @bruno34, @majstorchina, @jeneri29, @prlito, @Mudrinho Postavite svoje tipove za 15. kolo Druge lige Posljednje Šanse za period od 1.11 (PETAK) do 4.11. (PONEDJELJAK) sa minimalnim koeficijentom od 1.20. Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme. Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja Toplo sugeiram svim natjecateljima da izdvoje par minuta vremena i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2024/2025. NAPOMENA: S obzirom da smo u prvih 5 kola tolerisali objavljivanje tipova i screenshotova za druge članove, to više neće biti slučaj u nastavku sezone. Svako mora objaviti svoj tip u formatu kako je regulisano pravilom iz članka 10. ili neće biti priznat. Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.     Članak 20. Kladionice S ciljem što pravednijeg natjecanja, od sezone Posljednje Šanse 2024/2025, odnosno od šestog kola na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), limitiranjem broja kladionica osigurat ćemo da svi natjecatelji gledaju ponudu istih kladionica, te eliminitirati mogućnost prijavljivanja tipova iz manje poznatih kladionica upitnog renomea, od kojih neke često znaju imati nerealne koeficijente. Iznimno, isključivo u prvih pet ligaških kola Posljednje Šanse, biti će prihvaćene oklade iz svih kladionica. Od šestog kola Posljednje Šanse na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.    Članak 28. Gospodsko natjecanje Administratori natjecanja zadržavaju pravo upozoravanja, ili kažnjavanja sudionika natjecanja oduzimanjem određenog broja bodova, u slučajevima koji nisu pokriveni pravilima natjecanja a gdje sudionik natjecanja poduzima akcije koje nisu u dugu gospodskog natjecanja. TABLICA Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE!
    • @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 15. kolo Posljednje Šanse za period od 1.11. do 4.11. Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme. NAPOMENA: S obzirom da smo u prvih 5 kola tolerisali objavljivanje tipova i screenshotova za druge članove, to više neće biti slučaj u nastavku sezone. Svako mora objaviti svoj tip u formatu kako je regulisano pravilom iz članka 10. ili neće biti priznat. Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE   KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU: Bet365, 22bet, unibet, William Hill, Betfair, pinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.    Članak 20. Kladionice S ciljem što pravednijeg natjecanja, od sezone Posljednje Šanse 2024/2025, odnosno od šestog kola na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), limitiranjem broja kladionica osigurat ćemo da svi natjecatelji gledaju ponudu istih kladionica, te eliminitirati mogućnost prijavljivanja tipova iz manje poznatih kladionica upitnog renomea, od kojih neke često znaju imati nerealne koeficijente. Iznimno, isključivo u prvih pet ligaških kola Posljednje Šanse, biti će prihvaćene oklade iz svih kladionica. Od šestog kola Posljednje Šanse na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.    Članak 28. Gospodsko natjecanje Administratori natjecanja zadržavaju pravo upozoravanja, ili kažnjavanja sudionika natjecanja oduzimanjem određenog broja bodova, u slučajevima koji nisu pokriveni pravilima natjecanja a gdje sudionik natjecanja poduzima akcije koje nisu u dugu gospodskog natjecanja. TABLICA Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE!
    • Narode samo da vas pozdravim,dugo se nismo culi nadam se da ste svi dobro i zdravo,zivjeli 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use