Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 26.2.2017. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

LIVE

WTA Budapest

T.Babos 1,95  4/10 bet365

Timea cijeli turnir igra na visokom nivou,jučer je dobila Georges 2-0 koja je slična današnjoj protivnici Safarovoj,vjerujem da može osvojiti ovaj turnir na domaćem terenu,idem samo sa 4 unita jer su to žene i sve je moguće

EDIT: jbga kad sam pisao već je uzela brejk *4:2 ali ako bude neki bolji koef. tko hoće neka uzme,nisam stigao ranije.Sretno!

churcil brothers -shiva  indijska liga, u poluvremenu bilo 0-0 igram da domači daju 3+  igram gost daje 3+ solo, tečaj na svakog 25, i igram ostali rezultati na kraju netko  mora dati 4 gola, teča 76, i brothersi u 95.oj minuti zabiju za 3-0, prošlu nedjelju igrali 2 utakmice inijske lige i obje imale ostali, jedna 5-4 a druga 4-0, danas za dlaku

prije 2 sati, darko56 said:

LIVE

WTA Budapest

T.Babos 1,95  4/10 bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Timea cijeli turnir igra na visokom nivou,jučer je dobila Georges 2-0 koja je slična današnjoj protivnici Safarovoj,vjerujem da može osvojiti ovaj turnir na domaćem terenu,idem samo sa 4 unita jer su to žene i sve je moguće

EDIT: jbga kad sam pisao već je uzela brejk *4:2 ali ako bude neki bolji koef. tko hoće neka uzme,nisam stigao ranije.Sretno!

Moglo se uhvatiti još po puno puno boljem koef. od 1,90. ;) Drago i je ako je netko ispratio

prije 15 sati, mario007 said:

Jucer se padalo, ali idemo danas u nove pohode, nadam se pobjednicke.

Evo mojeg dubla:

Crotone-Cagliari preko 5.5 kartona

Atletico-Barca preko 6.5 kartona

Za Crotone i Cagliari se slazem sa kolegom gore, obadve ekipe u vrhu grubosti, sudi zlatna koka Orsato koji ima visok prosjek ove sezone, Crotoneu gori pod nogama, moraju da idu jako ako uopce zele neku borbu za opstanak. 

E sad , derbi Spanjolske nam sudi nas stari prijatelj Lahoz.Dosta sam se mislio da li igrati ili ne, sudac ovakav i onakav, ekipe nekad grube nekad nisu, ali jednostavno sam odigrao.Ovo je Atleticu jedna od posljednjih sansa, ako zeli da se bori za sam vrh danas jednostavno ne smije izgubiti protiv direktnog rivala koji isto zeli da sacuva jednobodovno odstojanjje iza Reala.Zadnje dvije  njohove medudobne kup utakmice zavrsavale su sa po 8 i po 10 zutih i 3 crvena kartona, vjerujem da nam je svima to friško ostalo u sjecanju.

E sad crni Lahoz.Dijeli kad ga ne igramo, ne dijeli kad ga igramo.Zna on sta je suditi velike spanjolske meceve, npr.sudio je ovaj mec prije 2-3 g.i pokazao samo 4 kartona, no jednom je sudio El Clasico pa je tolikom lakoćom pokazao 11 kartona.Zadnji mec koji je sudio bio je onaj izmedu Cityja i Monaca i tu se strasno iskartonirao , pokazao je 10 kartona i donosio veoma hrabre odluke.Mislim da ga tezak mec za sudenje ceka danas, Atletico mora ili da dobije ili da igra neriješeno, a kad je tako onda je grubost na terenu velika.

Neznam sta je bilo sa Orsatom danas iznenadio me i uzeo mi 100€ :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use