Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Ajme meni laknulo mi je, neznan kako su uspijeli dobit, a i neznan kakvi su ostali ali ovi vitez je katastrofa. Nakon utakmice trener viteza govori kako je rezervna momčad Širokoga puno bolja i kvalitetnija da se nežele zavaravati ovim rezultatom. A i neki prijateljski odnos ovih klubova u to baš i nevjerujem nakon sta sam pogledao ovu utakmicu, jer igralo se žestoko, i to više sa sttane Širokog dok je vitez imao samo 7 napravljenih prekršaja, a situaciju kod dosuđenog jedanaesterca necu ni spminjati, srića je na strani Širokog sta sudac nije kazenio sa 2-3 crvenog kartona, jer je apsolutno imao razlog nakon sta su ga okružili i nagurivali. Ali eto prošli smo i to je najbitnije :D

Objavljeno

Pocela je upravo utakmica Kasimpasa - Rizespor, gostima treba pobjeda ako zele imat kakve takv nade za ostanak, imaju 6 bodova manje od prvog koji ostaje u ligi 4 kola prije kraja. Domacini ne mogu nit gore niti dolje, Rizespor je proslu utakmicu doma pobjedio 6:0... Koliko sam saznao domaci stadion se zove po sadasnjem predsjedniku, a upravo je rodom iz Rizespora, i nije nemoguce da se neka visa sila uplete ovdje i zavrsi pobjedom gosta..Kvota je oko 2.6 trenutno na liveu..

Objavljeno
prije 11 minute, Galacticos said:

Pocela je upravo utakmica Kasimpasa - Rizespor, gostima treba pobjeda ako zele imat kakve takv nade za ostanak, imaju 6 bodova manje od prvog koji ostaje u ligi 4 kola prije kraja. Domacini ne mogu nit gore niti dolje, Rizespor je proslu utakmicu doma pobjedio 6:0... Koliko sam saznao domaci stadion se zove po sadasnjem predsjedniku, a upravo je rodom iz Rizespora, i nije nemoguce da se neka visa sila uplete ovdje i zavrsi pobjedom gosta..Kvota je oko 2.6 trenutno na liveu..

Erdoğan je rođen u četvrti Kasımpaşa u Istanbulu, u obitelji koja se preselila iz vilajeta Rize.

Djetinstvo je proveo u Rizi, gradu u kojemu je njegov otac vio pripadnik Turske obalne straže. Obitelj mu se vratila u Istanbul kada je imao 13 godina. Kao tinejdžer, Erdoğan je na ulicama turbulentnijih gradskih naselja prodavao limunadu i peciva od sezama kako bi zaradio dodatni novac.[2]

Odgojen je u vjerničkoj muslimanskoj obitelji. Završio je osnovnu školu Piyale Kasımpaşe 1965., te je pohađao istanbulsku vjersku Srednju strukovnu školu İmama Hatipa do 1973. Iste godine je maturirao u srednjoj školi u Eyüpu u Istanbulu. Potom je studirao poslovno upravljanje u četvrti Aksaray u Školi ekonomije i komercijalnih znanosti, sada Fakultetu ekonomije i upravnih znanosti Sveučilišta u Marmari.[3]

Erdoğan se u mladosti bavio polu-profesionalnim nogometom u mjesnom klubu.[3][4][5] Fenerbahçe je želio transferirati Erdoğan u klub, no to je spriječio njegov otac.[6] Stadion mjesnog nogometnog kluba u okrugu u kojemu je odrastao, Kasımpaşe S. K., nazvan je po njemu

Objavljeno

haha Cibalia presmjijeh, da je bilo promislit pa odigrat očigledno namiješten prijelaz, jer da Cibalia vodi 2:1 a da prekršaj ne napravi to je nemoguće, eto pali mi kartoni, dvojka prošla.. ajmo dalje :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use