Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Pozdrav ekipo .

Za danas imam par predloga svuda su mahom zadnja ili predzadnja kola ocekuju se golovi ili da neko nekog pusti za opstanak.....

Kristl Palas - Hul  gost daje gol u prvo poluvrems 2.78 kvota ovo je za hrabrije a moze i 3+ 1.99

Bordo - Marsej    3+ 1.75

Nica - Angers  3+ 1.78

Minhem 1860 - Bohum 3+ 1.88 a moze i prelaz

Herenven - Nec    3+ 1.55

Twente - Groningen  3+ 1.50

Klub Briz - Anderleht  3+ 1.86

Karlsrue - Dinamo Dresden 3+ -1.78

Pa ko voli neka izvoli verujem da vecina ovih tipova dolazi ali ko zna lopta je okrugla svasta moze da se dogodi....

SREĆNO !!!

Objavljeno
prije 21 minute, BlueTiger said:

Jucer san reka da bi stavia na Sassuolo, da mi je Atalanta prosla i bi

Stvarno mi je zao zbog Atalante, imao sam je u svim kombinacijama: 1x, uzima poluvreme 1 i sve bi proslo da su izdrazli samo jos 5 minuta bez gola...
Evo Inter isto gubi, znaci ono sto sam govorio. Dodao bih posto nisam u analizu a neko je to juce spomenuo, da takodje zbog monitoringa UEFE i finansijskog fair playa ne zele u LE, posle iskustva klubova kao sto su Man City i PSG UEFA je donela zakon koji zabranjuje vlasnicima da upumpavaju previse novca u instant klubove pa ce Milan i Inter to uraditi dok ne igraju u Evropu i vratiti se sezonu kasnije sa top timovima...

Eto materijala za sledecu nedelju i igranje kontra njih, samo sada dvoznak kontra Milana :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use