Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 5 minute, BlueTiger said:

Samo mi fali da padne drugi tiket di njih nema i mogu na pauzu haha

Iman Az, Feyenoord i Crotone 1x i evo ide sve osim Az... Divno

Uzdaj se use i u svoje kljuse,ide jedna poslovica! Kako idem jednu totalno nebitnu utakmicu igrat na ogroman ulog,a hrpa ekipa gori ili za naslov ili ostanak,bas sam konj i to na osnovu nekog infa rekla kazala,smijesno!

Objavljeno

Info je bio tacan, meni je samo bilo sumnjivo sto su tako rano pustili i to bas pustili da se siri. Obicno se ovakve stvari drze van medija jer u suprotnom sve su oci uprte ko danas u Alkmar. 

Ne pametujem sada kad je vec 0:2 na pol, ja sam ih takodje odigrao, samo srecom na manji ulog nego sam planirao... Sta ces, moderan sport je u kurcu, namestaju se lige petice bez prezanja a kamoli u Holandiji

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use