Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 21.7.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Dinamo-Cibalia AH -2,00 1 1,750(b365) 4/10

Očekujem pad kvote pa igram danas, napišem analizu kad uhvatim vremena..

EDIT:

Pala eto na 1,675 u nekih pol sata, svako tko imalo zna zbivanja u HNLu zna razliku u kvaliteti ove 2 momčadi. Dinamo ce biti u borbi za naslov dok Cibaliji opet predstoji borba za opstanak. Nije Dinamo oduševio protiv Istre, ali opet i na tu svoju individualnu kvalitetu dobiva klubove poput Istre i Cibalije s 2 razlike. Cibalia u prvom kolu nakon vodstva u Zaprešiću ipak poražena s 3-1 i ovdje su vjerojatno i sami svjesni da nemaju sta tražiti. Dinamo bi trebao svakom utakmicom podizati formu, novi trener je sad tamo vec duze i očekujem pobjedu od barem 2 razlike.

Double

Dinamo - Cibalia -1,5  1.32

BC Lions - Winnipeg  1  1.50

Kvota: 1.98  bet365 

Dinamo je ogrmoni favorit protiv Cibalie na Maksimiru. Modri ove sezone zele vratiti titulu. Startali su s 2-0 pobjedom nad Istrom dok je Cibalia prvenstvo otvorila 3-1 porazom u Zapresicu. Dinamo je slavio u sve cetiri utakmice protiv Cibalie prosle sezone, a posebno su bili uvjerljivi na domacem terenu gdje su slavili s 3-0 i 6-0. Cibalia se osipa, napustio ih je i Matija Misic, tako da je za ocekivati visoku pobjedu Modrih.

BC Lionsi jos uvijek cekaju na prvu pobjedu pred svojim navijacima. Startali su s 27-30 porazom od Eskimosa, no onda su upisali tri uvjerljive pobjede na gostovanjima u Torontu, Montrealu i Hamiltonu. Winnipeg je pak dosad odigrao tri utakmice. Slavili su u prvoj utakmici sezone u produzetku protiv Roughridersa u Regini. Zatim su dozivili prvi poraz sezone s 10-29 od Calgarya dok su u prosloj utakmici upisali prvu domacu pobjedu od 33-25 protiv Toronta. Mislim da ovdje imamo ovu dobru kvotu od 1.50 na Lionse iz razloga sto je njihov startni quarterback Jonathon Jennings pretrpio ozljedu ramena, pa ce propustiti ovaj mec protiv Winnipega. Travis Lulay ce startati kod Lionsa po prvi put nakon dvije godine, ali on je vec pokazao odlicnu igru protiv Hamiltona proslog tjedna nakon sto je zamjenio Jenningsa. Bez obzira na ozljedu odlicnog Jenningsa, tipujem na pobjedu Lionsa jer smatram da se ova kvota svakako isplati za odigrati. Naravno da ce i Lulay zadigurno biti ponovo motiviran i da moze ponoviti odlicnu igru iz Hamiltona. Lionsi su jedna od najboljih ekipa u citavoj ligi i posebno je vazno biti prvi u puno jacoj zapadnoj konferenciji. 

Evo jedan lagani vikend listić, od mene 3 para, reka bi sigurica, stavia sam ih pod današnji dan, ali jer prvi par igra danas zadnji u nedilju... takodjer koeficijenti su iz supersporta, svak neka odabere sta voli, netko singlirat, netko duplirat, svakom na volju :)

DINAMO ZAGREB - CIBALIA --- (H0:2) 1 --- 1.80

Prošle sezone na Dinamo nebi igra hendikep ni da igraju sa NK Kustošija, ali ove godine mi se cini neka druga prica, pogotovo nakon utakmice sa Istrom, nije mi Dinamo nesta moćan koliko mi je Cibalia očajna. Znači da vam dočaram situaciju iz Vinkovaca, plaća se nije vidjela mjesecima, godinama, priprema nije bilo, i da po meni jedna od važnijih stvari, znači Cibalia kao i većina HNL-a putuje autobusom i to na dan utakmice, nema noćenja, nema odmora nakon utakmice se ide kući, ako će vam to dočarati koliko je to hendikep probajte zamisliti putovanje od nekih 5-6 sati sjedeći u autobusu i onda nakon toga trčati 90 min protiv uvjerljivo kvalitetnijeg protivnika. No osim toga Cibaliu je napustilo nekoliko stožernih igrača, Baša, Matković, Glavica te od nedavno Mišić... ps. još vam stavljam doli link jednih dnevnih novina da se uvijerite kakvo je stanje u Vinkovcima;

https://www.24sata.hr/sport/iz-hnl-a-u-2-ma-arsku-ligu-zivio-sam-od-pomoci-roditelja-533046

INTER ZAPREŠIĆ - HAJDUK SPLIT --- 2 --- 1.85

Ope šok i nevjerica, nakon 3.5 protiv Levskog, sada na Hajduk 1.85 pa se pitam, zašto ???? Naime Hajduk u posljednih 10 godina nikad, ali nikad nije bia jači, okosnica ekipe ostala, pojačani kvalitetno, naime kada sam vidia da se Jefferson otpadak Hajduka proda za 250 000e, bia sam šokiran, za usporedbu Hajduk je prije nekoliko sezona proda svoga kapetana Maloču za 75 000e. To je sve dokaz da se u Hajduku dobro radi i gleda prema naprijed. No dosta o gostima, ajmo malo o domaćinu, Inter je klub, koji se ustalio kao stabilan prvoligaš, ajmo rec dosta dobro im za sada ide, s obzirom kojim principom rade, pa da vam malo pojasnim, Inter je klub koji svake sezone pokuša prodati dva, tri, četiri ključna igrača za cifru cca 200 - 300 000e, i to prolazi, a sebe pojačavaju slobodnim igračima, tj onima koji dodju na probu, otpatcima ostalih prvoligaša a najveći adut im je 2,3 i niže hrv lige, tamo uglavnom pronalaze ponajbolja pojačanja, eto tako dvostruki strijelac u prošloj utakmici protiv Cibalie je bia Blažević koji je doša iz 3. HNL JUG iz Zadra, te je bia najbolji strijelac te lige ( istom tome Hajdukova B momčad se prošetala te izborila plasman u 2. HNL ) tako da ja cu osobno igrati hendikep ali vama dajem sigurniju i odličnu opciju. 

i za kraj

ISTRA - OSIJEK --- 2 ---2.70

Iako je daleko od vodećeg trojca Rijeka, Dinamo, Hajduk, Osijek je prvoligaš koji je uvjerljivo 4 ti, očigledno klub ide prema naprijed, financije su uredne, plaće redovne, dovode se pojačanja, ove godine bih izdvojia Grezda, Bočkaj, dok je Istra klub koji nabavlja igrače ja neznan odakle, znan za mladog Halilovića koji je doša iz Italije, tamo je igra u junirima, nesta li-la i sada je on pojačanje Istre, iskreno Osijek je već neočekivano kiksa protiv Rudeša iako su bili mnogo bolja momčad, tako da si drugi uzastopni kiks nemogu priustit. I da se razumimo na ovo nebi igra da je koeficjent 1.50 ali na ovo nemogu odolit, stvarno nemogu :) mislim sve u svemu iznenadjenje je sve osim pobijede gosta. 

doda bih još Rijeku na Rujevici protiv Rudeša ali je koeficjent 1.15 tako da mi to nepada napamet igrati, ali eto, ako netko zeli neka odigra, ps. tu bi da oprez Rijeka nije ekipa koja nakon vodstva trpa naprijed oni kada povedu lagano im ritam padne i nisu neki "njemački" mentalitet koji juri prema naprijed 90min :)

Jučer je bio loš dan, ali nećemo dopustit da nas to obeshrabri. 

Schalke-Inter Milano ODG @1,50

Prijateljska utakmica koja počinje za manje od 2 sata, igra se u Kini i trebali bi vidjeti puno golova, i jedni i drugi su na pripremama do sada primali i zabijali dosta golova, danas bi trebali odigrati za publiku i mislim da ćemo vidjeti dosta golova, a barem jedan u svakoj mreži.

CSKA Moskva-Lokomotiv Moskva 1 @1,70

U drugom kolu ruske premier lige imamo Moskovski derbi između CSKA i Lokomotiva. CSKA je dominantan kroz povijest u omjeru pobjeda 17-9 uz 6 nerješenih rezultata. Pogotvo kada se igra na stadionu CSKA gdje Lokomotiv nije pobjedio već pet godina ili u prijevodu, šest utakmica, u tom periodu smo vidjeli samo jedan remi i pet pobjeda CSKA. I jedna i druga momčad je uzela pobjedu u prvom kolu, CSKA je slavio na gostovanju protiv Anzhia, a Lokomotiv doma protiv Arsenala iz Tule. CSKA je i bolje odradio pripreme i mislim da će danas slaviti u derbiju.

Ako se spoje ova dva tipa dobijemo kvotu 2,55 u SuperSportu.

prije 13 sati, CrneKese said:

Evo jedan lagani vikend listić, od mene 3 para, reka bi sigurica, stavia sam ih pod današnji dan, ali jer prvi par igra danas zadnji u nedilju... takodjer koeficijenti su iz supersporta, svak neka odabere sta voli, netko singlirat, netko duplirat, svakom na volju :)

DINAMO ZAGREB - CIBALIA --- (H0:2) 1 --- 1.80

Prošle sezone na Dinamo nebi igra hendikep ni da igraju sa NK Kustošija, ali ove godine mi se cini neka druga prica, pogotovo nakon utakmice sa Istrom, nije mi Dinamo nesta moćan koliko mi je Cibalia očajna. Znači da vam dočaram situaciju iz Vinkovaca, plaća se nije vidjela mjesecima, godinama, priprema nije bilo, i da po meni jedna od važnijih stvari, znači Cibalia kao i većina HNL-a putuje autobusom i to na dan utakmice, nema noćenja, nema odmora nakon utakmice se ide kući, ako će vam to dočarati koliko je to hendikep probajte zamisliti putovanje od nekih 5-6 sati sjedeći u autobusu i onda nakon toga trčati 90 min protiv uvjerljivo kvalitetnijeg protivnika. No osim toga Cibaliu je napustilo nekoliko stožernih igrača, Baša, Matković, Glavica te od nedavno Mišić... ps. još vam stavljam doli link jednih dnevnih novina da se uvijerite kakvo je stanje u Vinkovcima;

https://www.24sata.hr/sport/iz-hnl-a-u-2-ma-arsku-ligu-zivio-sam-od-pomoci-roditelja-533046

INTER ZAPREŠIĆ - HAJDUK SPLIT --- 2 --- 1.85

Ope šok i nevjerica, nakon 3.5 protiv Levskog, sada na Hajduk 1.85 pa se pitam, zašto ???? Naime Hajduk u posljednih 10 godina nikad, ali nikad nije bia jači, okosnica ekipe ostala, pojačani kvalitetno, naime kada sam vidia da se Jefferson otpadak Hajduka proda za 250 000e, bia sam šokiran, za usporedbu Hajduk je prije nekoliko sezona proda svoga kapetana Maloču za 75 000e. To je sve dokaz da se u Hajduku dobro radi i gleda prema naprijed. No dosta o gostima, ajmo malo o domaćinu, Inter je klub, koji se ustalio kao stabilan prvoligaš, ajmo rec dosta dobro im za sada ide, s obzirom kojim principom rade, pa da vam malo pojasnim, Inter je klub koji svake sezone pokuša prodati dva, tri, četiri ključna igrača za cifru cca 200 - 300 000e, i to prolazi, a sebe pojačavaju slobodnim igračima, tj onima koji dodju na probu, otpatcima ostalih prvoligaša a najveći adut im je 2,3 i niže hrv lige, tamo uglavnom pronalaze ponajbolja pojačanja, eto tako dvostruki strijelac u prošloj utakmici protiv Cibalie je bia Blažević koji je doša iz 3. HNL JUG iz Zadra, te je bia najbolji strijelac te lige ( istom tome Hajdukova B momčad se prošetala te izborila plasman u 2. HNL ) tako da ja cu osobno igrati hendikep ali vama dajem sigurniju i odličnu opciju. 

i za kraj

ISTRA - OSIJEK --- 2 ---2.70

Iako je daleko od vodećeg trojca Rijeka, Dinamo, Hajduk, Osijek je prvoligaš koji je uvjerljivo 4 ti, očigledno klub ide prema naprijed, financije su uredne, plaće redovne, dovode se pojačanja, ove godine bih izdvojia Grezda, Bočkaj, dok je Istra klub koji nabavlja igrače ja neznan odakle, znan za mladog Halilovića koji je doša iz Italije, tamo je igra u junirima, nesta li-la i sada je on pojačanje Istre, iskreno Osijek je već neočekivano kiksa protiv Rudeša iako su bili mnogo bolja momčad, tako da si drugi uzastopni kiks nemogu priustit. I da se razumimo na ovo nebi igra da je koeficjent 1.50 ali na ovo nemogu odolit, stvarno nemogu :) mislim sve u svemu iznenadjenje je sve osim pobijede gosta. 

doda bih još Rijeku na Rujevici protiv Rudeša ali je koeficjent 1.15 tako da mi to nepada napamet igrati, ali eto, ako netko zeli neka odigra, ps. tu bi da oprez Rijeka nije ekipa koja nakon vodstva trpa naprijed oni kada povedu lagano im ritam padne i nisu neki "njemački" mentalitet koji juri prema naprijed 90min :)

Istra-Osijek igraju u nedjelju

Wisla Krakow - Nieciecza

U petak će u Krakowu ogled drugog kola poljskog prvenstva odigrati Wisla i Nieciecza. Domaćin je favorit, ali put do tri boda sigurno neće biti tako lako prohodan.
Wisla je pozitivno otvorila novu sezonu te je upisala pobjedu u gostima, u Szczecinu kod Pogona (2-1). Nieciecza je, pak, poražena doma od vrlo dobre Jagiellonije (1-0) koja se prošle sezone do samog kraja borila za naslov prvaka.
No, i Nieciecza je prošle sezone bila ugodno iznenađenje. Boravila je cijelo vrijeme u gornjem domu ljestvice, na kraju se plasirala u Ligu za prvaka i zauzela osmo mjesto. Wisla je bila nešto bolja, šesta na kraju, no međusobne su utakmice pokazivale da je riječ o podjednakim sastavima. I mahom je bilo dosta pogodaka na tim utakmicama.
Nieciecza je jednom slavila u gostima (2-1), jednom je Wisla pobijedila na svom stadionu (2-0), dok je u gostima Wisla bila bolja s 3-2.
Neizvjesnu borbu očekujemo i ovog petka, iako je sam početak sezone očigledno u boljem ritmu dočekala Wisla. Podjednako su nam atraktivne dvije opcije za klađenje: pobjeda domaćina i tri i više pogodaka.

Izvor: lutrija.hr

Dinamo – Cibalia.

Dinamo ove sezone ima samo jednu misiju: vratiti titulu u Maksimir, nakon što je izgubljena poslije 11 godina dominacije. Neposredno uoči početka prvenstva dogodila se senzacionalna smjena, Bugarina Peteva na klupi je naslijedio Mario Cvitanović, a Modri u premijeri očekivano svladali Istru sa 2:0, golove su zabili Nikola Moro u 22. i Filip Benković u 40. minuti. Bio je to samo prvi korak u dugom putovanju, ali i ovaj drugi ne smije biti ništa drugačiji, očekuje se da će Zagrepčani rutinski upisati novi uspjeh, a onda im stiže niz puno težih mečeva, ne samo u HNL-u, nego i pretkolima Europske lige.

Cibalia je prošle sezone izvela pravi pothvat, u proljetnom dijelu sezone se odličnim rezultatima izvukla sa začelja, preskočila Split, a onda u play offu nadmašila Goricu, stoga su imali razloga na kraju sezone u Vinkovcima slaviti kao da su osvojili titulu. Cilj za novu sezonu je, dakle, doći do opstanka bez ovakve drame, što neće biti nimalo lagan zadatak. Bili su na dobrom tragu već u premijeri u Zaprešiću, vodili su golom Marka Pervana sve do 45. minute, onda je poravnao Puljić, a u nastavku su pali pogocima Blaževića sa ukupnih 1:3. Naravno, ni u ovom meču ne mogu očekivati prve bodove, za to će trebati sačekati naredna kola.

Brojke: Dinamo je svladao Cibaliju u sva 4 lanjska duela uz ukupnu gol razliku 13:1.

Izvor: psk.hr

evo od mene mala nadopuna, naime sda vidjeh izašli kartoni za Dinamo - Cibalia,
granica je 3.5 što mi pari odlično, sudi Dario Bel, malo je poznat, do sada većinom 4-ti sudac, no ovdje se više oslanjam na Cibaliu, naime gosti su ti koji vole grublju igru, tako da vamo očekujem da ce oni sami napraviti 4 kartona, no netriba letit, nezna se sudac kakav je ali mi je granica fantastićna, pa eto vrijedi probat :)

GNK DINAMO - HNK CIBALIA --- zžk 3.5 VIŠE --- 1.85 

eto ga jbg sudac je malo strožiji, utakmica se rano jako riješila, Dinamo povea u 10 toj, 23-ća vec 2:0 i to je to samo dva pala..

Edited by CrneKese

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • cestitam @LeonardoDrugi na pobjedi.... Zalgiris se opet dize u zadnjoj 1/4 i gazi nezgodni Rytas koji je ustvari gotovo cijelu tekmu u laganom vodstvu. Ovakvo stizanje rezultata odlika je velikih momcadi.   Phill
    • “… ocekivao sam jedinicu na Zalgiris po 1,18-1,20 tako da je ovih 1,35 sasvim pristojna kvota, a predpostavljam i da ce to padati do sutra … Leonardo doktor Drugi, petak ujutro u 07.30.   A evo i kvota za jedinicu na Zalgiris, pola sata pre pocetka utakmice, u subotu u 15.30 casova (pocetna kvota na jedinicu je bila 1,38)    
    • Zalgiris vs Rytas, finalna, peta, odlucujuca utakmica (drugi deo) Posto cu poludeti od ove utakmice, morao sam, inace cu umreti, da napisem i drugi deo analize. Ovde necu lupetati kao otvoreni prozor, vec cu se drzati samo cinjenica.  Najpre da ponovim jos jednom, da su u finalnoj seriji odigrane cetiri utakmice, i da nijedna ekipa nije pobedila kod kuce. Da ponovim jos jednom, da je to prosto neverovatno, posto obe ekipe imaju odlicne domace terene, pa deluje da su obe ekipe isle tezim putem do titule. Sve cetiri utakmice su otisle u overe preko 160,5 poena, a granica je uvek bila bas negde oko te brojke. Do ove finalne serije, Zalgiris i Rytas su odigrali cetiri utakmice u regularnom delu, gde je Zalgiris tri dobio. Ono sto je obelezilo celu finalnu seriju, jesu uzbudjenja, preokreti, drama i trojke. Meni deluje nestvarno, kao neki svetski rekord, da je u ovoj finalnoj seriji, na cetiri utakmice ispaljeno ukupno 183 trojki, od kojih je barem trecina ispaljena sa preko deset metara. Znate li vi koliko je 183 (ispaljenih) trojki ?????. Na prvoj utakmici, ekipe su ispalile 55 trojki, na drugoj 40, na trecoj 51 a na cetvrtoj 37. Naravno da sve ove trojke nisu usle, ali sama cinjenica da je moguce ispaliti 183 trojki govori kakva se ovde igrala kosarka. Da napisem nesto i o tome kakvu je dominaciju imao Zalgiris tokom regularne sezone, zapravo samo da ponovim jos jednom neke stvari. Prvenstvo su igrali sami sa sobom, bez ikakvih problema su sezonu zavrsili sa skorom 34 pobede i dva poraza, lagano su osvojili litvanski Kup, cetvrtfinale i polufinale play-offa lagano prosli bez ijednog poraza sa 5:0 a do Finala su dosli sa cetrdeset i nesto uzastopnih pobeda u litvanskom prvenstvu. I sve to igrajuci uporedo Euroleague, sto samo govori koliko su jaki u odnosu na sve ostale. Da ponovim jos jednom, da je kvota na titulu Zalgirisa pre ove finalne serije bila izmedju 1,14 i 1,16 a po mom misljenju Zalgiris je barem tri nivoa jaci od Rytasa. Pa ipak, Zalgiris je izvukao zivu glavu, a da niko ne zna kako. Paradoks je da ako pogledate celu sezonu, Zalgiris je potpuno zasluzio titulu, a ako pogledate finalnu seriju, Zalgiris ne da nije zasluzio titulu, vec ce se u trenerskim knjigama izucavati kako je uopste preziveo. U obe njihove pobede na strani su bili u velikim rezultatskim zaostacima, bili u konopcima, izgledali kao seoska ekipa, u poslednjoj utakmici gubili cak 17 i 14 poena razlike, i na kraju izvukli zivu glavu trojkom u poslednjoj sekundi. Trenerske knjige kazu da kada ste pred porazom, samo nekoliko sekundi pred kraj utakmice, i kada nemate cak ni posed lopte, jedina mogucnost da se spasete jeste da pravite faulove, terate protivnika da sutira slobodna bacanja, i da se pri tome pomolite Bogu da ce promasivati i to na svom domacem terenu, a da cete vi ubacivati trojke. Za one kolege koji ne prate i ne razumeju kosarku, to je kao kada biste bili u avionu krcatom putnika na nekom prekookeanskom letu, i kada bi oba pilota istovremeno umrla u toku leta, i avion poceo da se rusi brzinom svetlosti ka zemlji, a vi u tih nekoliko sekundi trazite po avionu putnika koji se razume u komande aviona, jer je to jedina sansa da se izvucete, da neko od putnika podigne avion ako se razume u letenje. Eto, tako se Zalgiris izvukao, kao da je neko pronasao medju putnicima neku babu koja se razume u voznju avionom, i ta baba je podigla avion i mirno sletela u New York. Ja danas idem sa Zalgirisom, iako veliki bet365 umesto da smanjuje kvotu na Zalgiris, jos povecava, trenutno je jedinica kvotirana sa neverovatnih 1,40. Jednostavno idem protiv Rytasa, a razlog je samo jedan. Mislim da se neke sanse koje vam se nude u zivotu ne ponavljaju cesto. To je ona prica o poslednjim vozovima u zivotu. Moj nijedan poslednji voz u zivotu nije usao u stanicu, vec su svi izleteli iz sina. Mislim, ili barem ocekujem, da ce ovaj Zalgirisov poslednji voz ipak nekako uci u stanicu, a da me sada pitate kako to mislim, ne bih znao da vam kazem.   
    • Zanimljivi su koef.na golove prvo poluvrijeme.Neka svatko odluci koliko ce uloziti i granicu ali bar dva bi mogla pasti u prvom.Auckland je amaterska momcad ciji igraci imaju stalne poslove i ne vjerujem da nece dobiti bar dva gola u prvom.Ako tko prati,sretno.
    • Peta, finalna, odlucujuca utakmica za titulu prvaka litvanskog kosarkaskog prvenstva izmedju Zalgirisa i Rytasa (prvi deo) Post sam napisao u petak, a ubacio u Topic za subotu, a napisacu i drugi deo gde cu jos jednom pokusati da vas ubedim da svi zajedno idemo sa Zalgirisom, pa makar i pali.Ali, pre analize, najpre da primovisem kosarku, kraljicu svih sportskih igara. Zivela kosarka, najlepsa, najuzbudljivija, najbrza, najzanimljivija i najpametnija sportska igra na svetu. Zivela ova predivna igra u kojoj se trazi vestina da u delicu sekunde donesete pametnu i korisnu odluku. Ziveo sport u kojem je moguce da tri sekunde pre kraja utakmice vodite cetiri poena razlike, imate posed lopte, i ipak izgubite. Ziveo sport koji nikada ne bi mogli igrati Seadi Kolasinci, Tsitsipasi, Zverevi ili razni Balotelli ili Livaje, Kalinici ili Rebici, jer u kosarci nema sta da trazite ako nemate mozga Da ste gledali samo jednu, bilo koju, a kamoli sve cetiri utakmice Finala litvanskog prvenstva izmedju Zalgirisa i Rytasa, mogli ste da vidite kako zivot moze da bude lep, zanimljiv i uzbudljiv, a kladjenje prava pravcata terapija za zdravlje svakog kockara. Litvansko Finale za titulu se igra na tri dobijene, a sta se sve desavalo u ovom Finalu ja ne bih uspeo da vam napisem na manje od deset stranica teksta. Najkrace receno, prvo je Zalgiris u trileru i nakon dva produzetka izgubio kod kuce, pa je onda Rytas izgubio kod kuce, pa onda opet Zalgiris, opet kod kuce, a juce je i Rytas drugi put izgubio kod kuce. Cetiri utakmice i sve cetiri pobede gostiju … cccccc Po svim drustvenim mrezama, platformama, a i na You Tube mozete videti highlightse ili najzanimljivije trenutke jucerasnje utakmice, a ja bih narocito preporucio da pogledate u tih nekoliko minuta atmosferu na tribinama. Napisacu i drugi deo analize za petu, odlucujucu utakmicu, ali za sada, u ovom prvom delu, samo zelim da imate neku predstavu iz kakvih konopaca se izvukao Zalgiris pre dva dana. Ja stvarno odavno nisam video onakav sportski ambijent kao na jucerasnjoj utakmici gde se ceo grad obukao u crveno i dosao u dvoranu da uzivo doceka titulu Rytasa. Kao i na svim prethodnim utakmicama, igraci Rytasa su se bacali na glavu, sutirali sa preko deset metara, i deset puta bacali Zalgirisa medju konopcima. U pravoj ludnici na tribinama, Rytas je vec na samom pocetku druge cetvrtine vodio sa 33:17 a trener Trinchieri je vec u prva tri minuta potrosio svoja dva time-outa, a na pocetku cetvrte cetvrtine, domacini su lagano vodili cetrnaest poena razlike. Sada cu sve da preskocim i da opisem dramu i triler u poslednjih 27 sekundi. Rytas je vodio pola kosa razlike 27 sekundi pre kraja, a Zalgiris je imao posed lopte i 24 sekunde za napad. Napad je isao na najboljeg igraca gostiju Francisca (29 poena, sedam asistencija i pet skokova) koji je promasio 7 sekundi pre kraja, pa su igraci Zalgirisa bili prinudjeni da prave faul. Na sedam sekundi pre kraja domaci su imali pola poena razlike i dva bacanja.  Teorija, a to znaju cak i seoski treneri, kaze da prednost od pola poena, cak i ako ubacite samo jedno bacanje, ne moze da se ispusti. Ako ubacite oba bacanja, sa tri razlike i sedam sekundi do kraja, mozete da radite sta god hocete, da pravite faul, branite napad ili nesto trece, u najmanju ruku imate produzetak. Ako igrac ubaci samo jedno bacanje, svaki seoski trener ce vam reci da odmah pravite faul, protivnik ce imati dva bacanja, a vi produzetak u dzepu i sedam sekundi za napad. A sta se na utakmici dogodilo mozete pogledati na bilo kojoj drustvenoj mrezi, platformi ili You Tube, dovoljno je samo da ukucate Rytas vs Zalgiris. Danas (subota) se igra peta, odlucujuca utakmica u Kaunasu, a ja pozivam sve kolege vec u petak, da idemo svi zajedno sa Zalgirisom po kvoti od 1,35 pa makar i pali. Ako Zalgiris izgubi, to ce znaciti da nije osvojio titulu jer nije bio u stanju nijednom da dobije kod kuce iz tri utakmice, a u celoj sezoni je izgubio samo dva puta ukupno. Meni je samo zao ako niko od kolega sa Foruma nije ispratio ovu finalnu seriju, samo da vidite u kakvim konopcima je bio Zalgiris, kao bokser kada deset puta pada u ringu, i deset puta ne zna da pronadje izlaz iz ringa. Meni deluje da u kosarci postoji, kao u boksu, mogucnost da trener baci peskir u ring i tako spasi svog boksera batina, da bih ja to uradio da sam sedeo na klupi Zalgirisa. A oni sutra imaju mogucnost da se sve zaboravi, a da se samo pamti titula. Kao sto ce se samo pamtiti da je kolega @mesrine na kraju ove sezone bio sedmi u svetoj Poslednjij Sansi, a niko se za deset godina nece secati sta se sve desavalo tokom sezone. Pre nekoliko dana kolega @Marko15 je preporucio da danas (petak) igramo nesto u vezi golova na utakmici Benfica vs Auckland City a ja ne znam sta da igramo posto je over 2,5 gola na toj utakmici kvotiran sa 1,03 ali odigrajte sta god hocete, samo hajde da to sto odigrate svi zajedno vezemo sa jedinicom na Zalgiris po 1,35. Ocekivao sam jedinicu na Zalgiris po 1,18-1,20 tako da je ovih 1,35 sasvim pristojna kvota, a predpostavljam i da ce to padati do sutra. Ja sam jedinicu na Zalgiris vezivao i sa golom svetog Bayerna po kvoti od 1,10 (ukupna kvota 1,48) pa sam jedinicu na Zalgiris vezivao i sa utakmicama prvog kola Serie A koje se igra tek krajem osmog meseca. Neka stoje uplate nekoliko meseci, nista im nece faliti.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use