Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 27.7.2017. (Live)

IzudinB

Recommended Posts

Ništa od Vijetnama....Prvi set izgubili 26-24,a u nekoliko navrata su imali 2 i 3 poena razlike....

U drugom vode 8-4,a sada već gube 11-10 ......  Ništa,nastavlja se loš period,vrijeme za stanku.

Mislim,stignu oni i pobijedit,ali kako me ide teško da će biti išta....

EDIT:

Ipak dobili drugi set 25-21...... Vamosssssss

Edited by TazMan

prije 51 minute, TazMan said:

Ništa od Vijetnama....Prvi set izgubili 26-24,a u nekoliko navrata su imali 2 i 3 poena razlike....

U drugom vode 8-4,a sada već gube 11-10 ......  Ništa,nastavlja se loš period,vrijeme za stanku.

Mislim,stignu oni i pobijedit,ali kako me ide teško da će biti išta....

EDIT:

Ipak dobili drugi set 25-21...... Vamosssssss

Znači,imaš u 3.setu 21-17 i ti sve sposereš.....Eto,to se zove egzotika

EDIT:

Uspjeli su obrisat guzicu na vrijeme i izvuć 3.set sa 29-27, obranili su 3.set lopte (inače u odbojci nije to nešto posebno,ali kod ovih šta gube primanje ko na traci znači puno)

Edited by TazMan

prije 35 minute, TazMan said:

Znači,imaš u 3.setu 21-17 i ti sve sposereš.....Eto,to se zove egzotika

EDIT:

Uspjeli su obrisat guzicu na vrijeme i izvuć 3.set sa 29-27, obranili su 3.set lopte (inače u odbojci nije to nešto posebno,ali kod ovih šta gube primanje ko na traci znači puno)

Prošloooo.....

Imam dobar osjećaj za feeling :lol:  (al sam i nokte pojeo :D

prije 1 minutu, FamilyGuy said:

Dinamo igra dobro ali iz prve prilike na utakmici Odd je dao gol. Dinamo ovo moze lagano okrenuti bilo je vec 4,5 dobrih šansi koef na pobjedu 2.05 vrijedi probati. 

Ma komedija su. Obranu drže na centru,a oba stopera od 0-100m imaju 40m... Tragikomično.Dinamo ne zna igrati protiv bunkera,a uz to je i trom,spor....

@FamilyGuy apsolutno dobit ce ih i to s hendkepom, Hajduk teško živi, bude se zadnjih 5 min, iako ni ovi Brondby nije za ku***, kad dodju u Split na +35 nece moci hodat a ne trcat, 

@TazMan a stari moj danas se svatko zna branit jbg, je da su imali sriće dosta, sjebali su pola svita al ko ih jebe, zato u uzvratu duja u PSV i amen :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use