Jump to content
Bet365 Otvori racun

Nova sezone Posljednje Šanse 2025./2026. počinje za:

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 3.8.2017.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

ODD - DINAMO --- 2 ---1.95 bet 365

Vamo se nemogu načuditi ovoliko velikom koeficijentu na Dinamo, svi koji su gledali prvu utakmicu znat će o čemu pričam, samo golman Odd-a je "kriv" šta Dinamo nije dobio sa 3-4 razlike. Ako vam šta govori o tome je da su dinamovi stoperi veliku većinu utakmice na protivničkoj polovici, dok je Odd iz svoje jedine prilike zabio, no Dinamo je to preokrenuo i stigao do pobjede. Iako na papiru još ništa nije gotovo, očekujem da će u prvih 45 min Dinamo završiti to, iako Dinamo nije moćan kao prošlih godina, no ipak su puno bolji od domaćina, valja još reći kako je Dinamo izuzetno motiviran u Europskim utamicama jer je to njegovim igračima dobra pozornica za pokazati svoj talent. Uzevši u obzir da će ovoga puta Odd morati igrati i malo hrabrije pošto su u nekom negativnom rezultatu, tu vidim priliku za Soudania i Fernandeza koji ce svojom brzinom i driblingom izluditi protivničku obranu.

OSIJEK - PSV --- 2 ---1.70 bet365 

Osijek je prvu utakmicu dobio 1:0 u gostima, no vjerovatno se i sami pitaju kako su to uspjeli, pošto je PSV imao puno konkretnih prilika i vjerovatno i sami neznaju kako nisu uspijeli zabit , dok je Osijek u jednom od rijetkih izlazaka na protivničkih 30 metara uspio do šesnaesterca te iznudio penal. Ovo mi je možda i oklada stoljeća, mislim da Osijek vamo nema apsolutno nikakve šanse za pobijedu te očekujem u najlošijem slučaju pobijedu od 2 razlike za PSV koji će ovoga puta puno ozbiljnije shvatit Osijek, jer nakon onog izrugivanja kada su saznali protivnika su nadam se dobili poruku priče ;)

OVA DVA PARA MENI SU ONO, ZICERI STOLJEĆA I NEZNAN ŠTA SE MORA DOGODITI DA OVO NEPRODJE, VI SAMI KAKO HOĆETE ! :)

prije 14 sati, CrneKese said:

ODD - DINAMO --- 2 ---1.95 bet 365

Vamo se nemogu načuditi ovoliko velikom koeficijentu na Dinamo, svi koji su gledali prvu utakmicu znat će o čemu pričam, samo golman Odd-a je "kriv" šta Dinamo nije dobio sa 3-4 razlike. Ako vam šta govori o tome je da su dinamovi stoperi veliku većinu utakmice na protivničkoj polovici, dok je Odd iz svoje jedine prilike zabio, no Dinamo je to preokrenuo i stigao do pobjede. Iako na papiru još ništa nije gotovo, očekujem da će u prvih 45 min Dinamo završiti to, iako Dinamo nije moćan kao prošlih godina, no ipak su puno bolji od domaćina, valja još reći kako je Dinamo izuzetno motiviran u Europskim utamicama jer je to njegovim igračima dobra pozornica za pokazati svoj talent. Uzevši u obzir da će ovoga puta Odd morati igrati i malo hrabrije pošto su u nekom negativnom rezultatu, tu vidim priliku za Soudania i Fernandeza koji ce svojom brzinom i driblingom izluditi protivničku obranu.

OSIJEK - PSV --- 2 ---1.70 bet365 online kladionica" rel="external">bet365 

Osijek je prvu utakmicu dobio 1:0 u gostima, no vjerovatno se i sami pitaju kako su to uspjeli, pošto je PSV imao puno konkretnih prilika i vjerovatno i sami neznaju kako nisu uspijeli zabit , dok je Osijek u jednom od rijetkih izlazaka na protivničkih 30 metara uspio do šesnaesterca te iznudio penal. Ovo mi je možda i oklada stoljeća, mislim da Osijek vamo nema apsolutno nikakve šanse za pobijedu te očekujem u najlošijem slučaju pobijedu od 2 razlike za PSV koji će ovoga puta puno ozbiljnije shvatit Osijek, jer nakon onog izrugivanja kada su saznali protivnika su nadam se dobili poruku priče ;)

OVA DVA PARA MENI SU ONO, ZICERI STOLJEĆA I NEZNAN ŠTA SE MORA DOGODITI DA OVO NEPRODJE, VI SAMI KAKO HOĆETE ! :)

Za Dinamo bi se složio, ali za Osijek- PSV da je to zicer stoljeća se ne bi nikako složio.

Očekuje se 16 tisuća ljudi na Gradskom Vrtu (gotovo u potpunosti ispunjen stadion) i ogromna vrućina. Slavonija živi za četvrtak. 

Isto tako se ne slažem da je PSV totalno izdominirao Osijek u prvoj utakmici. Pogodili su stativu 15 minuta prije kraja i imali još dva udarca opasna, a do tada velika nula (najopasniji pokušaj je imao Van Ginkel u 27.minuti s 25 metara).

Osijek s druge strane osim gola je imao čistu šansu u akciji koja je prethodila korneru nakon kojeg je bio penal (Grezda 1 na 1 sa Zoetom) i još je Ejupiju jedva Zoet obranio u 93. minuti udarac glavom s 10 metara. 

Ne mislim ovime da PSV neće pobijediti, ali govoriti da je PSV imao puno konkretnih prilika čime se poručuje da je Osijek totalno izdominiran u prvom susretu je totalna glupost.  Meni je ta tekma čisti NO BET jer je Osijek odmorio gotovo cijeli prvi sastav protiv Dinama te sam siguran da su u mogućnosti ponoviti odličnu obranu iz prvog dvoboja.

Imaju odlična krila u Grezdi i Bočkaju i ukoliko ih PSV ne probije u prvih pola sata morat će se se sve više otvarati, a tu bi Osijek mogao dati gol iz kontre.

Athletic Bilbao - Dinamo Bucuresti 1 (1.18) bet365

Doista, rani početak sezone za Bilbao, ali nakon što se prvi susret završio sa samo 1-1, preporučujem okladu na pobjedu domaćina u ovoj utakmici. Iako mislim da neće biti baš tako lako za španjolski tim, postoji mnogo razlike u kvaliteti ova dva tima. Mislim na igrače kao što su Laporte, Muniain, Inaki Williams, Aduriz i još mnogo drugih. Očekujem pobjedu Athletic Bilbaa u ovoj utakmici, bez obzira na to što je ovo za njih rani početak sezone, ja mislim da su oni na većem nivou i da će biti sramota ne ostvariti pobjedu pred svojim navijačima. U gostima, to jest u prošloj utakmici, Bilbao je bio mnogo bolji, a sada kada igraju kod kuće trebali bi zapečatiti sudbinu Dinamo Bucurestija. Sretno!

qnHZl4B.jpg

Hajduk Split - Brondby IF 1 (1.95) bet365

Za mene je Hajduk mnogo veći favorit u ovoj uzvratnoj utakmici. Prva utakmica je završila remijem bez golova i sa svim poštovanjem za Brondby, oni neće biti mnogo bolji ni u gostima. U prošlim utakmicama Brondby je u gostima izgubio od vrlo slabog VPS-a sa rezultatom od 2-1, a i taj jedan gol koji su postigli je bio autogol. Hajduk ima zaista dobru i kvalitetnu ekipu ove godine, gdje teže ka dobrim rezultatima u Europi. Postigli su 48 golova kod kuće prošle sezone u jednoj vrlo dobroj konkurenciji, tako da mislim da imaju potencijala da pobijede ovu utakmicu. Ako postignu rani gol, Brondby će morati da se otvori i to će ostaviti mnogo prostora za domaćine. Mislim da će ovdje biti jedna sigurna pobjeda Hajduka! Sretno svima koji isprate!

GwI3gCV.jpg

Apollon Limassol - Aberdeen 1 (1.90) bet365

Gledao sam utakmice Aberdeena u posljednja dva meča protiv Širokog Brijega i nisam bio impresioniran sa njihovim stilom igre, a prošlog tjedna su pobijedili Apollona kod kuće sa 2-1. Bez obzira na tu pobjedu, mislim da će Apollon ovdje proći dalje. Oni su po meni ovdje bolji tim, čak su favoriti i kladionica, a igraju kod kuće ispred fantastičnih navijača, pa ću zbog toga probati sa manjim ulogom na ovu utakmicu i pobjedu Apollon Limassola. Sretno svima!

7ckgT1M.jpg

prije 1 sat, IzudinB said:

Hajduk Split - Brondby IF 1 (1.95) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Za mene je Hajduk mnogo veći favorit u ovoj uzvratnoj utakmici. Prva utakmica je završila remijem bez golova i sa svim poštovanjem za Brondby, oni neće biti mnogo bolji ni u gostima. U prošlim utakmicama Brondby je u gostima izgubio od vrlo slabog VPS-a sa rezultatom od 2-1, a i taj jedan gol koji su postigli je bio autogol. Hajduk ima zaista dobru i kvalitetnu ekipu ove godine, gdje teže ka dobrim rezultatima u Europi. Postigli su 38 golova kod kuće prošle sezone u jednoj vrlo dobroj konkurenciji, tako da mislim da imaju potencijala da pobijede ovu utakmicu. Ako postignu rani gol, Brondby će morati da se otvori i to će ostaviti mnogo prostora za domaćine. Mislim da će ovdje biti jedna sigurna pobjeda Hajduka! Sretno svima koji isprate!

GwI3gCV.jpg

Potpisujem sve napisano @IzudinB . Dodajmo i da je Poljud u jednom danu rasprodan i da se očekuje 26.000 navijača na stadionu. Jasno je da će atmosfera biti paklena, te da gosti zasigurno nisu navikli na takve navijače i ambijent. Hajduk bi nošen publikom trebao igrati na 120%. Rezultat prve utakmice isto ide na ruku kod klađenja na pobjedu Hajduka, jer Hajduku npr. 1:1 neće biti povoljan rezultat i igrat će im samo pobjeda kako bi prošli dalje (jedina mogućnost je da bude 0:0 i produžeci u što iskreno sumnjam).

prije 3 sati, Goksim said:

Potpisujem sve napisano @IzudinB . Dodajmo i da je Poljud u jednom danu rasprodan i da se očekuje 26.000 navijača na stadionu. Jasno je da će atmosfera biti paklena, te da gosti zasigurno nisu navikli na takve navijače i ambijent. Hajduk bi nošen publikom trebao igrati na 120%. Rezultat prve utakmice isto ide na ruku kod klađenja na pobjedu Hajduka, jer Hajduku npr. 1:1 neće biti povoljan rezultat i igrat će im samo pobjeda kako bi prošli dalje (jedina mogućnost je da bude 0:0 i produžeci u što iskreno sumnjam).

Ja bi jos dodao i razliku u temperaturi. Od ugodnih 20ak u Danskoj dolaze na +35, mogli bi lako disati na škrge Danci, a ukoliko ne budu mogli držati onako visok pritisak kao u prvoj, trebala bi Hajdukova ofenzivna linija stvoriti dosta prilika tu. Nemojmo i zaboraviti crveni karton stopera Arajuurija te da je Klimentu pojačana kazna iz susreta s VPSom(on je proglašen igračem mjeseca Brondbya s 2 gola i 3 asistencije). A upravo sam pročitao i vijest da nece igrati ni Teemu Pukki, jos jedan prvotimac zbog ozljede misica. Sretno nama i Hajduku!

DANCE ČEKA PAKAO NA POLJUDU !!! 

Šta se tiče prognoze za ovu utakmicu, neću komentirati apsolutno ništa, samo ću podijeliti s vama sve šta znam. Za početak evo malo copy paste članka iz slobodne dalmacije koji dosta toga otkriva;

DANCE ČEKA PAKAO POLJUDA; TRIDESETAK TISUĆA EUFORIČNIH NAVIJAČA, EKSTREMNA TEMPERATURA, PRITISAK U ZRAKU, VLAGA...

Što bi rekli svih devet krugova pakla spremaju im Dante (Stipica) i suigrači.
Međutim, ne samo pakao zbog Hajduka i(li) tridesetak tisuća euforičnih navijača koji će ih dočekati na stadionu već i zbog paklenih temperatura koje ih očekuju. Za danas se najavljuje vrhunac aktualnog toplinskog udara u ovim krajevima.
Bit će to nenogometni, nesportski uvjeti. Očekuje se 40 stupnjeva Celzijusovih, pa možda i više, a što će unatoč kasnijem početku susreta kad temperatura ipak padne koji stupanj u grotlu prepunog Poljuda biti pravi pakao za Dance. Na plus 40 nije lako ni gledati utakmicu, kamoli igrati.  
Iz svoje domovine, iz predgrađa Kopenhagena, igrači i stručni stožer Brøndbyja sletjeli su jučer u zračnu luku u Resniku gdje ih je dočekao pravi temperaturni šok.
Jakete su im višak
S posve ugodnih 20 stupnjeva, uz oblake, kišu koja je padala u Kopenhagenu, stigli su u Hrvatsku na plus 40, na doslovno duplo višu temperaturu. A oblaka ni na vidiku, eventualno od dima od kojeg požara. Nakon što su u zemlji lego kockica nosili jakete, kad su došli u Dalmaciju prokuhali su i najradije bi od vrućine i kožu skinuli sa sebe.
Ekstremna temperatura, pritisak u zraku, vlaga... na sve to Danci nisu navikli koliko je navikao Hajduk. “Bijelima” je to prirodno okruženje. Koliko god ono bilo neugodno ipak im je domaći teren. Pa neka se i ovog ljeta pripremao u Sloveniji po “danskom” vremenu.
Po povratku u Split navikli su “bijeli” na ove pasje vrućine. Mnogo je malih faktora koji mogu odlučivati u nogometu, jedan su svakako uvjeti za igru. Domaći teren Hajduku će biti baš domaći. Naravno, koliko će to imati utjecaja na konačan ishod sve ovisi i o razini fizičke pripreme, tome hoće li biti produžetaka...
Čudi tek što možda Danci nisu barem još dan ranije stigli u Split, da se aklimatiziraju na ove vrućine. A mogli su jer su prvenstveni ogled protiv Lyngbyja odradili još u nedjelju. Iz novije povijesti pamti se kako je gruzijska Dila Gori u Dalmaciju iz istih razloga stigla čak pet dana prije susreta.
S Hajdukom su na Poljudu igrali u četvrtak, a u Split (Dugopolje u kojem su te 2013. godine bili smješteni) su zbog privikavanja na vrućine stigli već u subotu.

Od ostalih novosti, Pukki nije ni doputova u Split, Kliment i Arajjuurija suspendirani.
Dakle gosti bez prva dva napadača te prvog stopera.

Hajduk kompletan, ali valja biti oprezan, jer uvik se sitin Libereca, pa čak prošle godine Maccabi, ali ope nitko na Poljud nije dosa a da se nije krvavo boria... 

Moje neko viđenje je:

Dinamo bi morao proći. Opet, nebi se usudio igrati tip 2 budući da im igra i X, pa i minimalni poraz u nekim situacijama.

PSV bi trebao pobjediti Osijek. Svaka im čast, napravili su senzaciju i vjerujem da će biti fantastična atmosfera, ali realno PSV je barem za klasu a rekao bi i dvije bolja momčad. Sigurno još nisu ugrani i možda nisu dovoljno ozbiljno pristupili prvom susretu.

Hajduk... Sve je na njihovoj strani a koeficijent fantastičan. Mislim da je vrijedan rizika. Nadajmo se da će barem Dinamo i Hajduk proći dalje...

Sparta Prag - Crvena Zvezda 1 (1.83) bet365 LIVE

Zaboravih da postavim ranije, utakmica je već počela, ali može da se stavi i na live. Iako navijam za Zvezdu, koja je odigrala zaista odličan meč u Beogradu i zasluženo trijumfovala sa 2:0 (a lako je moglo biti i više), ovo je po meni kec. Sparta teško da može ponoviti onako blijedo izdanje kao u Beogradu, objektivno, pojedinačno su kvalitetniji od Zvezde, sa igračima poput Janka, Lafate, Mavube, Mandjecka, Ben Haima, Rosickog... U sastavu im je i Plavšić, kojeg su doveli upravo iz Zvezde (najbolji igrač po izboru navijača prošle sezone).

Zvezda jeste favorit za prolaz, ali lako može prokockati ovu prednost, činjenica je da nije skinula skalp iole jačem rivalu u gostima u Evropi čitavih 15 godina, još od pobjede nad Chievom u Veroni (2:0), a u međuvremenu je pretrpila nekoliko teških poraza na evro-gostovanjima. U poslednjih nekoliko godina, Sparta ima daleko više utakmica u grupnim fazama i ovakvih utakmica u nogama, za razliku od Zvezde, koja je poslednji put u grupama igrala još u Kupu UEFA 2007. Nadam se prolasku Zvezde, ali ovdje ipak vidim Spartu kao pobjednika.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Evo zasto si ti jedan od mojih omiljenih kolega sa Foruma. Pazi ovo, evo majke mi moje, napisao sam analizu za mec Srbija vs Engleska. Imao sam entuzijazam, imao sam ljubav, imao sam dovoljno zla i mrznje u sebi, imao sam i vremena … sve je bilo ok. Predlozio sam neki teski under golova na utakmici. A o Tuchelu i pijanom Kiksiju sam napisao deset stranica teksta. A onda sam sve obrisao. Jednostavno nisam hteo nista da vezujem u postu sa ovom jedinicom na Tursku sto mi deluje kao fix zivota i XXI-og veka. Nisam hteo da stavim zajedno u postu ovu pobedu turaka sa ovom teskom utakmicom izmedju Srbije i Engleske, da se ne bi neko syebao i kladio zajedno sa ove dve toliko razlicite utakmice. Ukratko, mislim da cemo danas gledati dva najgora trenera na svetu, od kojih je Tuchel malo manje los od pijanog Kiksija. Da Engleska ne izgleda tako lose sa Tuchelom, svasta bih predlozio na danasnjoj utakmici.  A ovu utakmicu izmedju Turske i Poljske sam cak i sanjao kako turci gaze poljake, sto je bio jos jedan razlog da obrisem najavu meca Srbija vs Engleska. Za mene osobno, u Srbiji se igra najzastareliji, najsporiji i najglyplji fudbal na svetu, plus sto se zlo iz realnog zivota direktno prenosi na sport, plus sto mislim da je pijani Kiksi gori trener cak i od Pirla ili Cannavara, ali je problem sto sam odgledao gotovo sve utakmice Tuchelove Engleske koja je prava bolest za oci. Nakon sto sam odgledao umesto svih vas, da vi ne biste morali, obe utakmice Engleske sa Andorom gde su im dali tri gola iz dve utakmice, meni jedino sto pada na pamet u vezi ove utakmice jeste sledece: Prvo. Skloniti decu iz sobe za vreme ove utakmice. Drugo. Nikako ne gledati ovu utakmicu. Zivot je previse kratak da bi se gubilo vreme na ovakve meceve. Trece. NoBet cak i ako imate toliko novca da ne znate sta cete sa njim. Cetvrto. Rasprodati svu imovinu i podici kredite cak i pod nepovoljnim uslovima, do 16.00 casova i sve uloziti na Tursku, kosarka Peto. Ako bas mora da se kladi na ovu utakmicu, ili cete umreti, onda neki teski under golova, sto tezi, a ako se sa mnom ne slazete onda mi napisite ko ce sve dati te silne golove.  
    • Ima jedan iz Makedonije koji je osvojio skoro 600 000 eura... s uplatom od 15 eura. Imao je iste tikete uplaćene s različitim sistemom, tiketi su stvarni jer je moj prijatelj prijatelj s tim čovjekom. Također, na poluvremenu posljednje utakmice Mozzart mu je ponudio određeni iznos za isplatu, ali on to nije prihvatio... Evo link od te dobitke.. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/dobio-skoro-600-000-evra-ovo-je-najveci-dobitak-u-odnosu-na-ulog-zabelezen-u-evropi/287751 ps. Isto tako, na YouTubeu je bilo video kako čeka posljednju utakmicu u kladionici...
    • Hej@LeonardoDrugi objasni cijelom forumu molim te kako to da neces po 777.put umrijeti ako ne najavis ovu utakmicu danas, a ti dobro znas o kojoj utakmici govorim. Kako to da te ne ispunjava entuzijazmom i zeljom da igras sve zivo na tu jednu ekipu kontra druge, i kako to da cinjenice oko te druge ekipe i njihovog izbornika ne izvlace ono najgore iz tebe a to najgore nam lijepo preneses ovdje i svi zajedno to naplatimo. Kako to? Znam da ces znati na koju utakmicu mislim. I da, eto ti sad tvoj nutrija u ligi pa se volite i lizite sve dok se ne otrujes, i cuvaj se lopovluka sinko.  
    • Prije svega da se izvinem za jucerasnji prijedlog koji nije prosao. Hrvatska je opravdala ocekivanja no Grcka nije ali je sa tim jucerasnjim porazom od Danske sebe znatno udaljila od bilo kakavih sansi za SP jer u najboljem slucaju sada moze biti druga u toj  grupi  a Play Off za SP ce biti toliko okrutan i  mislim da je doslovno lakse osvojiti prvo mjesto u bilo kojoj grupi nego li proci dalje iz tog play offa.    Idemo dalje i okrecemo se novom danu...   Moj prijedlog za danas ce bii slicna kombinacija kao i juce samo ovaj put jos vece kvote a probat cu sljedece:    CIPAR - RUMUNIJA    Tip 2 BIH -   AUSTRIJA    Double bet, 1X i over 1.5 na utakmici   Ukupna kvota 4.10    Rumunima je ovo utakmica za biti ili ne biti cak i za drugo mjesto i svaki rezultat sem pobjede im pa barem za 50 % smanjuje sanse da ce zavrsiti kao drugoplasirani. Izgubili su vec kuci od BIH 0-1 i od Austraije u gostima 1-2 i bilo koji rezultat sem pobjede protiv Cipra bi znacio i kraj kvalifikacija. Realno su jaca reprezentacija od Cipra i mnogo bolje organizirana. Protiv njih imaju 4-0-0 u 4 odigrana susreta gdje je Romunija uvijek postizala 2 ili vise golova na svakoj utakmici dok je Cipar samo dao jedan gol i to kada su izgubili uvjerljivo 4-1 u Rumuniji. Cipar jako tesko postize golova a sem toga Ruminija ih je vec u ovoj grupi dobila u Rumuniji 2-0 pa tako nesto slicno ocekujem i danas...   BIH - Austrrija je nekako slicna utakmica kao jucerasnja izmedju Grcke i Danske, utakmicua koja u velikoj mjeri odlucuje koja ekipa ce osvojiti ovu grupu. Za BIH je ovo zapravo ili ici na SP ili ne, jer BIH u zadnjem kolu gostuje bas u Becu a ako bi zavrsila kao drugoplasirana u grupi to bi vjerovatno  znacio i kraj puta jer u Play Offu ce se naci ekipe koje su kud i kamo jace od danasnje Austrije. Uz to BIH ima jako lose iskustvo sa igranjem Play Offa, nikada nikoga nisu prosli. Sem toga BIH ovdje igra protiv Austrije koja u ovom trenu nije na svom tom nekom nivou jer ni pocemu ne predstavljaju ekipu od koje bi se trebalo pribojavati. Kuci su za vikend dobili Ciprus jedva 1-0 i to golom iz jedanaesterca. Nedostaje im samopouzdanje ali i njihov neki ponajbolji igrac za danasnju utakmicu u Zenici gdje je publika 12. igrac domacih.    Sa druge strane ekipa BIH se polako slaze i oni ce biljeziti dobre rezultate tek u narednim ciklusima. U ekipi sem Edina Dzeke prakticno i nema starijih igraca. Ekipa je sastavljena od mladih talenata koji po europskim klubovima grade svoje karijere. Tako je bas za vikend protiv San Marina u pobjedi od 6-0 svoj pecat udario mladi Alajbegovic koji je ove sezone presao iz Bayer Leverkusena u austrijski Salzburg jer ce tu imati kud i kako vecu minutazu.  U ekipu se nakon suspenzije vraca desni bek Dedic koji igra fenomentalno u Benfici koji je jako digao svoju formu. Na lijevoj strani nedostaje Kolasinac iz Atalante i to je trenutno najslabija karika u timu jer ce ga mijenjati Burnic koji bas nije na tom nivou. Sem toga stoperski dvojac nije uigran jer selektor Barbarez previse rotira svoj tim u nadi da ce konacno posloziti tim i pronaci dobitnu kombinaciju.  Stoga ocekujem da BIH nece tako lako sacuvati svoju mrezu i ovaj put..Mislim da BIH ovo ne gubi i da ako BIH ovo ne dobije da ce u najgorem slucaju po njih zavrsiti sa nekim remijem sa golovima..Moj bet tu je 1X i 2+ na utakmici mada mislim da uz malo srece ovo BIH moze i da dobije...
    • Pobeda Turske nad Poljskom, Evropsko Prvenstvo u kosarci, kvota 1,16 Norveska daje vise od jednog gola Moldaviji i pobedjuje u kornerima, kvalifikacije, fudbal, kvota 1,17 Ukupna kvota 1,36 Da pocnemo ovaj post i sedmicu pred nama veselim temama. Izgleda da je pre dva dana, ako su tacne informacije, prosao najbolji tiket u istoriji Balkana. Ako su tacne informacije, neka budala iz Beograda je sastavila tiket sa Ako mi je Google dobro preracunao dinare u eure, ovaj kockar je uplatio u Mozzartu neverovatnih 29 parova za 0,17€ (sedamnaest centi) i nakon sto mu je prosao tiket sa dvadesetdevet parova zaradio oko 425.000€ Ovde sam postavio samo deo screenshota dobitnog tiketa, posto ne znam kako se smanjuje u screenshotu tiket od dvadesetidevet predloga, majko moja. Ciganske kladionice znaju da lazu, i na ovakav nacin privlace kockare, ali stvarno postoji ovaj tiket na Mozzartovom sajtu, prilicno su ga izreklamirali i izlozili javnosti, pa mozda i postoje neke sanse da je sve ovo tacno. Osim ove vesele price, uspeo sam da uhvatim na screenshotu, jedan istorijski trenutak na naslovnoj stranici naseg Foruma, a koji je trajao samo nekoliko minuta. To je istorijski screenshot na kojem se u jednom trenutku vidi poslednji postavljeni predlog naseg kolege @josip123 u prvoj, elitnoj i prvi postavljeni predlog u drugoligaskom blatu. Kakva simbolika, kakav romantizam, kakva prelepa poruka namenjena kolegama @nutrija @nuki01 i @nenosk … cccccc koji dolaze u zmijarnik zvani prva liga Poslednje Sanse. Pogledajte ovu poucnu lepoticu od screenshota   Turska pobedjuje Poljsku po kvoti od 1,16 kosarka Da je sveta Poslednja Sansa pocela na vreme, ja bih imao vec devet pogodaka, iz devet pokusaja, a ova pobeda turaka bi mi bio deseti pogodak i uveliko bih vodio na tabeli sa skorom; ja pa prazno, a ostale poredjajte kako hocete. Cak sam nasao kod Mozzarta kvotu od 1,20 na pobedu turaka, a sto ne moze da se odigra ni u jednoj drugoj kladionici. Teorija kaze da kladionicarska kvota za neki mec predstavlja vizuelni oblik verovatnoce da ce se nesto desiti na utakmici. Ako je to zaista tacno, onda bih ja prognozirao u procentima da je verovatnoca da ce turci dobiti Poljsku negde oko 93,5% pa bi to i bila moja analiza za danasnji mec. Norveska daje vise od jednog gola Moldaviji i pobedjuje u kornerima po kvoti od 1,17 Deset sati sam gledao ponudu i nisam mogao da pronadjem jos jedan par za double. Spremajuci se za novu sezonu u Poslednjoj Sansi i pripremajuci se za moje nove neprijatelje u prvoj, elitnoj analizirao sam onog prevaranta, kolegu @nutrija kada je varao ceo Forum i postavljao one istorijske BetBuildere postavljajuci screenshotove tako sto ih je slikao dvadeset dana unapred. Eto, ovako bi izgledao jedan njegov predlog iz tih istorijskih njegovih lopovskih predloga, dakle Norveska daje vise od jednog gola plus pobedjuje u kornerima, samo sto sam ja ovo danas izabrao pa je kvota 1,17 dok bi kolega @nutrija to pronasao pre dvadeset dana po kvoti od 1,20 Hej @nutrija kao sto vidis, nase vecno prijateljstvo i postovanje prestaje danas. Dosta smo se ljubili u usta, dosta je bilo. Za dva dana se otvara Tema u prvoj, elitnoj ako se administratori opet ne predomisle, pa danas prestaje nase prijateljstvo. Od danas si moj najveci neprijatelj, kao i svi ostali, od danas si najveci prevarant kojeg je ovaj Forum ikada imao zajedno sa onim kolegom @unkdy  U ovom trenutku ne bih mogao da se odlucim da li si ti vise varao sa onim tvojim screenshotovima slikanim dvadeset dana unapred kada si postavljao predloge da ce na utakmici Arsenala protiv Southamptona u sred Londona doci dupla sansa 1X i da ce na utakmici pasti barem jedan gol po kvoti od 1,20 kod velikog bet365 ili je ipak veci prevarant bio onaj @unkdy koji je isao u Aziju da nadje kladionice gde je gol Bayerna na utakmici mogao da se nadje po kvoti od 1,20. Dobrodosao u prvu, elitnu, svaka tebi cast, ali i tebi, kao i svima ostalima, zelim da patis tokom sezone, mnogo da patis.          
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use