Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Ovo koliko je Lahoz nestabilna osoba to je nevjerojatno, kakvi dvostruki kriteriji, kartoniranje sitnica a iste stvari s druge strane ne, maxi je trebao dobiti 4 puta crveni karton ali naravno doticni ga nije dao ni za igranje rukom a na drugoj strani jednaka stvar karton...svakako covjek za izbjegavanje pa taman da sudi betis sevilla po margini od 3.5 kartona

Objavljeno
prije 26 minute, crash1 said:

Minutu nakon što sam napisao, Mane postiže pogodak :)

mislim se staviti veliku svotu na liverpool i kazem sebi pricekat cu uzivo. gol u drugoj minuti. Naljutim se, prekrsim svoja pravila i stavim 10/10 ulog na 3+ golovi liverpoola i kažem "hajde firminho". Nebo se sažalilo nada mnom i zabiju 2 gola i to firminho trećiB)B)

Objavljeno
prije 1 minutu, IzudinB said:

Nadam se da će Manchester City postići koji gol igrao sam Hendikep! :/

Također, baš samo njih hendikep čekam i bilo bi žalosno kad bi baš ovaj put protiv ovakvog protivnika dobili s minimalnom razlikom!

Objavljeno
Just now, wannabe said:

Također, baš samo njih hendikep čekam i bilo bi žalosno kad bi baš ovaj put protiv ovakvog protivnika dobili s minimalnom razlikom!

Nadam se da će uspjeti, mnogo ljudi je igralo hendikep...idemo City po dva gola u drugom poluvremenu! :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use