Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 1 minutu, Dominik999 said:

Napiši tipseru da puši ku***

Ja sam odigrao sa dobrim kvotama, ovo utakmicu over 5.5gola ali i ovo očito neče proči. Žao mi je, jer imam dosta dobre  hokejaške utakmice u tom tiketu ali fail če biti več prvi tiket i šteta što nisam mislio svojom glavom, jer europski hokej dosta dobro poznajem (neke lige).

Objavljeno
prije 21 minute, Gandalf said:

Ja sam odigrao sa dobrim kvotama, ovo utakmicu over 5.5gola ali i ovo očito neče proči. Žao mi je, jer imam dosta dobre  hokejaške utakmice u tom tiketu ali fail če biti več prvi tiket i šteta što nisam mislio svojom glavom, jer europski hokej dosta dobro poznajem (neke lige).

Ma debili obe analize i ovaj hokej i onaj africki nogomet debelo promasene to znaci da analiza ne valja i da tipser ne valja a ne da je upitanju sreca ili neki drugi faktor

Objavljeno
Just now, Dominik999 said:

Ma debili obe analize i ovaj hokej i onaj africki nogomet debelo promasene to znaci da analiza ne valja i da tipser ne valja a ne da je upitanju sreca ili neki drugi faktor

Ako baciš oko na BA i pogledaš Wilsonove tipove za kvale afričkog natjecanja fulao je ovu koju sam ja kopirao,druge dvije je pogodio.

Ne mlati praznu slamu,svako bira šta će igrat,sve informacije su tu. 

A i tipstera hokeja možeš provjeriti i vidjet koji je imao niz.......

Objavljeno

Napokon nam se zahuktala klupska nogometna sezona što znači da će biti puno više prijedloga i od mene. Nisam fan reprezentativnih utakmica, barem što se klađenja tiće, a izbace iz ritma i klupske utakmice pa je onda potrebno barem 1-2 tjedna pričekati da se vidi tko je gdje sa formom. 

Osim zanimljive nam i drage Lige Prvaka danas u primjetio sam jedan par a to je da će u NHLu domaćini dati 3+ gola  više u odnosu na goste. 

KpTT1GO.png

Prema ponudi jasno je da je u velikoj većini utakmica domaćin i favorit i jednostavno za očekivati je barem 6-7 pobjeda domaćina danas. Ukoliko San Jose, ne uništi Buffalo ili se ne desi neko neugodno iznenađenje gdje neki gost slavi sa 3-4 gola razlike, što je malo vjerojatno, očekujem da ovaj tip i prođe. Ne očekujte 9/9 pobjeda domaćina kao zadnji put, međutim mislim da bi, uzevši u obzir utakmice i npr. Tampu doma koji bi trebala slaviti sa 2-3 gola ralzike (barem), ovo trebalo proći. 

Naravno, ovo je u ponudi kod bet365

csWeIxc.png

Objavljeno

Bayern Munchen - Benfica 1 (1.30) bet365

Nakon pobjede Ajaxa Bayern je pao na drugo mjesto u grupi i jasno je da im je pobjeda u ovom duelu imperativ, dok je Benfica izgubila i teoretske šanse za plasman dalje zbog lošijeg međusobnog omjera sa Ajaxom, a pošto je AEK poražen od Ajaxa, sigurno će završiti kao treći, tako da su praktično bez rezultatskog imperativa. Napad je kompletan, tu su Lewa, Robben i Ribery, a iza njih Muller i Goretzka. Bayern u posljednje vrijeme pruža zaista blijede partije, ali mislim da bi bilo previše da i ovdje ostanu bez sva tri boda.

Objavljeno
prije 5 sati, Gandalf said:
AEK Athens-Ajax over 5.5 kornera Team 2

Trazio sam treču  utakmicu za okladu ali ova utakmica se igra najprije. Izmađu svih utakmica LP danas, nisam vidio ništa sigurno za klađenje( i ove dvije ispod) i odabrao sam kornere. Ajax je u ovoj utakmici favorit i mislim da če proči ovaj margin. u prvoj utakmici je imao ajax  čak 13 kornera i timovi koji su igrali protiv Aek-a, imali su svi 10 ili više kornera, osim Benfica koja ima u ovom segmentu vrlo niske brojke.

Hoffenheim-Shakhtar Donetsk   over 4.5 i 5.5 kartona, kv.1.85 Sportingbull

Vrlo zanimiljiva utakmica gde za oba tima znači pobjeda puno. Ako domači tim pobjedi, je moguče, da ob pretpostavki da Lyon na domačem terenu izgubi od Engleza, ulazi naprijed u LP.
Ako izgubi onda ispadaju i iz LE jer Shakthtar ulazi na 3.mjesto i naprijed igra LE.
Tako da tu nema dvojbe da če biti vrlo teška utakmica sa veliko prekršaja.

I kad vidimo, da utakmicu sudi I. Kružliak onda se zna da če tu biti over :)

Juventus-Valencia over 4.5 kartona kv.1.61 Sportingbull

Tu je vrlo teška utakmica za Valencio, i svi znamo da če tu vjerojatno pobijediti Juve. Ali dok nije kraj utakmice može i Valecia vjerovati, da ako pobijedi Juve i Man Utd izgubi kod kuće, ulazi naprijed u LP. Tu sam odigrao over zbog oba tima jer znam da igraju dosta grubo i tu se vidi več na kvoti da je vrlo velika vjerojatnost over. Utakmicu če suditi  W. Collum , koji je dosta dobar sudija da se kladimo na over.

Žuti kartoni lagano kroz ali opet sam promašio za malo Ajax. umjesto 6 samo 5 kornera za 360 eura. Ne znam koja oklada več u poslednjih 10 dana na sličan način. Ali odmah sam odigrao na kartone ove 2 utakmice, da imam nešto više od 0 :) Nadam se da če biti sutra bolj :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use